mimis giova
Active Member
Kopelia oxi I yrixwptwsh opws prinn se logika epipeda..alla milame to mali sxedon estaze apo ladi..
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
mikipitri είπε:Μέτα από ένα μήνα σχεδόν μασάζ μπορώ να πω ότι σε μένα έχει φέρει αρνητικά αποτελέσματα. Δεν ξέρω αν φταίει μόνο το μασάζ ή αν θα συνέβαινε έτσι κι αλλιώς αλλά αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι έχω τρελή έκκριση σμήγματος και λόγω σμήγματος ασταμάτητη τριχόπτωση από όλο το κεφάλι. Οι υπόλοιποι που παρατηρήσατε την έκκριση σμήγματος, είχατε και τριχόπτωση?
dk1984 είπε:curcumin εννοεις στη μορφη που το βρισκουμε στα βιολογικα
le2der είπε:Είδα ότι αναφέρεται σε T cells και αγχώθηκα. Δεν είδα ότι είναι topic.
Καθώς κοιτούσα διάφορα για το προιόν έπεσε το μάτι μου στη γυροειδή αλωπεκία και ότι χρησιμοποιείται εκεί.
Για παρενέργειες : http://ec.europa.eu/health/documents/community-register/2002/200202284950/anx_4950_el.pdf
GOMI είπε:Αυτό έγινε από τότε που ξεκίνησες το μασάζ? Ξεκίνησες ταυτόχρονα και κάτι άλλο?
mikipitri είπε:Ουσιαστικά τις 3 τελευταίες εβδομάδες είδα τη μεγάλη κατηφόρα. Απίστευτη τριχόπτωση και άδειασμα. Εκτός από το μασάζ, χρησιμοποιούσα ρολλερ 0,5mm σχεδόν μια φορά την εβδομάδα (τις τελευταίες μέρες το σταμάτησα γιατί μου δημιουργούσε τρελή φαγούρα)
Τη μίνοξ την έχω κόψει και παίρνω φτιαχτή φίνα 1mg από το Σεπτέμβρη.
mimis giova είπε:ladwne thn idia wra..emene sta daktila m kanoniko ladi sas lew.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
mikipitri είπε:Gomi τη μίνοξ την έχω κόψει πάνω από χρόνο. Το ρόλλερ μετά από κάθε χρήση το έπλενα με ζεστό νερό και το σκούπιζα με πετσέτα. Το περίεργο είναι ότι ούτε η φίνα δεν σταματάει την τριχόπτωση.
mikipitri είπε:- Η μίνοξ θεωρώ ότι δεν παίζει ρόλο μετά από τόσο διάστημα
- Για το ρόλλερ καλά τα λες ότι η πετσέτα σίγουρα έχει τα μικρόβιά της και ίσως παίζει κάποιο ρόλο
- Η φίνα συνήθως σταματάει την τριχόπτωση, δεν την αυξάνει σε τέτοιο βαθμό.
- Το μασάζ το κάνω 2 φορές τη μέρα το πρωί κάνα 5λεπτο και το βράδυ καθώς βλέπω τηλεόραση κάνα 15λεπτο. Η μέθοδος είναι αυτή που φαίνεται στην αρχή του τοππικ. Εκτός από αυτό πιάνω το κεφάλι στα πλάγια και πάνω και φέρνω το δέρμα μπρος πίσω.
Komis είπε:Μια παρατηρηση..
Ενω οι κροταφοι δειχνουν σιγα σιγα να γεμιζουν, το μερος που βρισκεται αναμεσα στους κροταφους, στην κορυφη
(εκει που εχει το κερατο ο μονοκερος δλδ) εχει βγαλει το 30% των τριχων που εχουν οι κροταφοι.
Βγαζει τριχες με μειωμενο ρυθμο.
Επισης το σημειο αυτο ειναι και το σκληροτερο μερος του μπροστινου κεφαλιου σε μενα ενω οι κροταφοι εχουν μαλακωσει αρκετα.