Detumescence Therapy of Human Scalp for Natural Hair Regrowth'

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Atermon

Member
Η λαδίλα μπορεί να ήταν η ίδια πάντοτε, αλλά με το μασάζ να μεταφερόταν πάνω στις τρίχες και να έδινε την εντύπωση της αυξημένης λιπαρότητας. Για τσεκάρετε μήπως ήταν αυτό.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
mikipitri είπε:
Μέτα από ένα μήνα σχεδόν μασάζ μπορώ να πω ότι σε μένα έχει φέρει αρνητικά αποτελέσματα. Δεν ξέρω αν φταίει μόνο το μασάζ ή αν θα συνέβαινε έτσι κι αλλιώς αλλά αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι έχω τρελή έκκριση σμήγματος και λόγω σμήγματος ασταμάτητη τριχόπτωση από όλο το κεφάλι. Οι υπόλοιποι που παρατηρήσατε την έκκριση σμήγματος, είχατε και τριχόπτωση?

3-4 ημέρες είδα λιπαρότητα, ενώ πριν δεν είχα καθόλου, αλλά από κει και πέρα τίποτα. Τριχόπτωση καθόλου. Από την άλλη θα προτιμούσα να βλέπω λιπαρότητα γιατί θα σήμαινε ότι δουλεύει όπως αναφέρουν στην έρευνα.
Τώρα έχω ξεφύγει από την θεωρία τους και το χρησιμοποιώ για άλλους λόγους. Ειλικρινά δεν ξέρω αν αυτό που βλέπεις είναι θετικό ή αρνητικό, αν και προσωπικά ίσως το θεωρούσα θετικό.

dk1984 είπε:
curcumin εννοεις στη μορφη που το βρισκουμε στα βιολογικα

όχι, κάτι τέτοιο ίσως αφού μάθουμε τα πρόσθετα που περιέχει

http://www.ebay.com/itm/Liposomal-Curcumin-Best-Price-on-the-Net-/251379194387?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item3a875e1a13

le2der είπε:
Είδα ότι αναφέρεται σε T cells και αγχώθηκα :p. Δεν είδα ότι είναι topic.
Καθώς κοιτούσα διάφορα για το προιόν έπεσε το μάτι μου στη γυροειδή αλωπεκία και ότι χρησιμοποιείται εκεί.
Για παρενέργειες : http://ec.europa.eu/health/documents/community-register/2002/200202284950/anx_4950_el.pdf

Αυτό τσεκάρω τώρα και είναι λίγο αμφιλεγόμενα τα πράγματα. Παίζει στο 50-50

Από την άλλη τι νόημα έχει να βρίσκουμε κάτι που θα μπορεί να μας λύσει ένα μεγάλο μέρος του προβλήματος και να μην μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε. Συμβαίνει συχνά πυκνά με το θέμα των μαλλιών.
Απίστευτη κατάσταση ειλικρινά.

mikipitri

Member
Gomi αν υπήρχε μόνο η λαδίλα ίσως το θεωρούσα και εγώ θετικό, αλλά υπάρχει και η τρελή τριχόπτωση. Έχω πάει σχεδόν nw5 από nw3 με διάχυτη που ήμουν. Για την ακρίβεια δεν έχω μόνο τη λαδίλα, αλλά είναι σαν να βγαίνει έξω το σμήγμα (όπου πιάσω το κεφάλι έχω μικρά άσπρα σγρομπαλάκια και μαζί φεύγουν και οι τρίχες)

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αυτό έγινε από τότε που ξεκίνησες το μασάζ? Ξεκίνησες ταυτόχρονα και κάτι άλλο?

mimis giova

Active Member
Den eixa liparotita pote..ladwne to mali m meta thn pempti mera..otan eixa polu mali..apo ta 23 m k meta p arxize na fenetai h araiwsh m arketa arxiza na vlepw k to mali na ladwnei..alla thn deuterh mera alouston.twra p esiws exw ftasei norwood 4 diaxito..ladwnei eukoloyera ..ante mia mera na mhn lousto me to zori.den kserw an paizei kapio rolo.alla auto eida prwsopika.k me to roler h masaz.ladwne thn idia wra..emene sta daktila m kanoniko ladi sas lew.

dk1984

Member
GOMI είπε:
Αυτό έγινε από τότε που ξεκίνησες το μασάζ? Ξεκίνησες ταυτόχρονα και κάτι άλλο?

ο ιδιος στο ιμμορταλ ειχε πει οτι τα μαλλια γινονται χαλια μετα το μασαζ αλλωστε gomi ειχες πει οτι αν διωχνει οντως το "λιπος" στο κεφαλι ειναι λογικο να λαδωνει ειδικα στην αρχη

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ναι αλλά δεν ανέφερε πουθενά ότι τα μαλλιά θα φεύγουν με το τσουβάλι όπως αναφέρει ο φίλος

mikipitri

Member
Ουσιαστικά τις 3 τελευταίες εβδομάδες είδα τη μεγάλη κατηφόρα. Απίστευτη τριχόπτωση και άδειασμα. Εκτός από το μασάζ, χρησιμοποιούσα ρολλερ 0,5mm σχεδόν μια φορά την εβδομάδα (τις τελευταίες μέρες το σταμάτησα γιατί μου δημιουργούσε τρελή φαγούρα)
Τη μίνοξ την έχω κόψει και παίρνω φτιαχτή φίνα 1mg από το Σεπτέμβρη.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
mikipitri είπε:
Ουσιαστικά τις 3 τελευταίες εβδομάδες είδα τη μεγάλη κατηφόρα. Απίστευτη τριχόπτωση και άδειασμα. Εκτός από το μασάζ, χρησιμοποιούσα ρολλερ 0,5mm σχεδόν μια φορά την εβδομάδα (τις τελευταίες μέρες το σταμάτησα γιατί μου δημιουργούσε τρελή φαγούρα)
Τη μίνοξ την έχω κόψει και παίρνω φτιαχτή φίνα 1mg από το Σεπτέμβρη.

Τη μίνοξ πριν πόσο καιρό την έκοψες? Με το ρολλερ τηρείς κάποιες βασικές προϋποθέσεις ώστε να αποφύγεις τυχόν μόλυνση?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

mikipitri

Member
Gomi τη μίνοξ την έχω κόψει πάνω από χρόνο. Το ρόλλερ μετά από κάθε χρήση το έπλενα με ζεστό νερό και το σκούπιζα με πετσέτα. Το περίεργο είναι ότι ούτε η φίνα δεν σταματάει την τριχόπτωση.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
mikipitri είπε:
Gomi τη μίνοξ την έχω κόψει πάνω από χρόνο. Το ρόλλερ μετά από κάθε χρήση το έπλενα με ζεστό νερό και το σκούπιζα με πετσέτα. Το περίεργο είναι ότι ούτε η φίνα δεν σταματάει την τριχόπτωση.

οκ, λογικά η μίνοξ βγαίνει απ έξω. Δεν πιστεύω να θυμήθηκε μετά από 1 χρόνο να κάνει αισθητή την απουσία της.

Το ρόλλερ πάντως, δεν φτάνει μόνο το ζεστό νερό, εγώ περνάω πριν κάνω εφαρμογή όλο το κεφάλι με betadine και πριν χρησιμοποιήσω το ρολλερ το βουτάω για κανα 15λεπτο σε οινόπνευμα. Επίσης μετά που τελειώσω, πάλι το αφήνω μέσα σε οινόπνευμα και το αφήνω να στεγνώσει μόνο του γιατί ακόμα και η πετσέτα που λες μπορεί να έχει πάνω της διάφορα.

Άλλα μην ρίξουμε το φταίξιμο σε αυτό.

Η φίνα τώρα, δεν ξέρω αν παίζει να προκαλέσει τριχόπτωση στην αρχή, μιας και την έχεις ξεκινήσει κανένα 3μηνο. Το έχεις ψάξει αυτό? Δεν έχω πάρει ποτέ και δεν έχω άποψη.

Δύσκολη απόφαση. Δεν ξέρω αν θα σταματούσα ή αν θα το συνέχιζα μέχρι τέρμα.
Το μασάζ πως περίπου το κάνεις και για πόσο?

Άλλη μια φότο με σκληρόδερμα

princ_sm2024_134523.jpg

Λίγο τουμπανάκι είναι αυτό...

mikipitri

Member
- Η μίνοξ θεωρώ ότι δεν παίζει ρόλο μετά από τόσο διάστημα
- Για το ρόλλερ καλά τα λες ότι η πετσέτα σίγουρα έχει τα μικρόβιά της και ίσως παίζει κάποιο ρόλο
- Η φίνα συνήθως σταματάει την τριχόπτωση, δεν την αυξάνει σε τέτοιο βαθμό.
- Το μασάζ το κάνω 2 φορές τη μέρα το πρωί κάνα 5λεπτο και το βράδυ καθώς βλέπω τηλεόραση κάνα 15λεπτο. Η μέθοδος είναι αυτή που φαίνεται στην αρχή του τοππικ. Εκτός από αυτό πιάνω το κεφάλι στα πλάγια και πάνω και φέρνω το δέρμα μπρος πίσω.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
mikipitri είπε:
- Η μίνοξ θεωρώ ότι δεν παίζει ρόλο μετά από τόσο διάστημα
- Για το ρόλλερ καλά τα λες ότι η πετσέτα σίγουρα έχει τα μικρόβιά της και ίσως παίζει κάποιο ρόλο
- Η φίνα συνήθως σταματάει την τριχόπτωση, δεν την αυξάνει σε τέτοιο βαθμό.
- Το μασάζ το κάνω 2 φορές τη μέρα το πρωί κάνα 5λεπτο και το βράδυ καθώς βλέπω τηλεόραση κάνα 15λεπτο. Η μέθοδος είναι αυτή που φαίνεται στην αρχή του τοππικ. Εκτός από αυτό πιάνω το κεφάλι στα πλάγια και πάνω και φέρνω το δέρμα μπρος πίσω.

Ναι, μίνοξ την ξεχνάμε.
Για τη φίνα έχω διαβάσει ότι μπορεί λίγο στην αρχή να φέρει τριχόπτωση, πριν αρχίσει να κάνει τα πράγματα καλύτερα, αλλά δεν νομίζω στο βαθμό που αναφέρεις εσύ. Οπότε το αφήνουμε και αυτό απ έξω.

Το ρόλλερ τώρα θέλει λίγο ψάξιμο γιατί έχεις αναφέρει και φαγούρα νομίζω. Επίσης το σμήγμα είναι η τροφή των βακτηρίων, οπότε εφόσον έχεις τόσο μεγάλη αύξηση, σίγουρα και αυτά θα έχουν πολλαπλασιαστεί.

Ίσως κάποια τοπικά όπως η αλοιφή fungoral να βοηθήσει. Επίσης ένα betadine από το φαρμακείο και φθηνό είναι και κακό δεν θα κάνει. Το βάζεις για κανένα 5 λεπτο και το ξεβγάζεις.

Από φυσικά τοπικά μπόλικα που έχουν αντιβακτηριακές ιδιότητες, tea tree oil, green tea, emu oil, clove oil κλπ.

Τι να πω, ή κάποιος παράγοντας Χ υπάρχει που μας διαφεύγει, ή που όλοι σου οι θύλακες πήραν τα πάνω τους και μπαίνουν σε αναγενή φάση...

Ψυχοφθόρο πάντως...

mikipitri

Member
Μαζί σου Gomi αλλά χλωμό το βλέπω να πρόλαβαν στον ένα μήνα μασάζ να μπήκαν στην αναγενή φάση οι θύλακες. Δυστυχώς έχω φρικάρει και δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω... Αυτό είναι που λένε πήγα για μαλλί και βγήκα κουρεμένος
Θα δοκιμάσω emu oil που ήδη εχω μπας και προλάβω και σώσω καμιά τρίχα, αν και με βλέπω τρέχω φουλ για nw6 όπως πάω

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αν το συνεχίσεις προσπάθησε να κρατήσεις την περιοχή όσο πιο καθαρή μπορείς καθώς και τα χέρια σου πριν κάνεις το μασάζ τρίβοντάς τα με λίγο οινόπνευμα. Δυστυχώς πορευόμαστε στα τυφλά σε ότι αφορά αυτή την πρακτική.

Εγώ για κανένα μήνα το έκανα αυτό το μασάζ 20λ πρωί και άλλα τόσα το βράδυ. Τώρα το κάνω 20λ. σύνολο. Κάνω ρόλλερ με 1.5mm, βούρτσισμα 2 φορές την ημέρα, βάζω γλυκολικό οξύ που κάνει απολέπιση του δέρματος και είδα τελευταία μια μικρή υποχώρηση χωρίς εμφανή τριχόπτωση, αλλά εκτός του ότι κάνω τόσα, δεν είδα τπτ από αυτά που αναφέρεις εσύ.

Δεν ξέρω ποιος από τους 2 μας τελικά αντιδρά καλύτερα...

Komis

Active Member
Μια παρατηρηση..
Ενω οι κροταφοι δειχνουν σιγα σιγα να γεμιζουν, το μερος που βρισκεται αναμεσα στους κροταφους, στην κορυφη
(εκει που εχει το κερατο ο μονοκερος δλδ :)) εχει βγαλει το 30% των τριχων που εχουν οι κροταφοι.
Βγαζει τριχες με μειωμενο ρυθμο.
Επισης το σημειο αυτο ειναι και το σκληροτερο μερος του μπροστινου κεφαλιου σε μενα ενω οι κροταφοι εχουν μαλακωσει αρκετα.

le2der

Active Member
Komis είπε:
Μια παρατηρηση..
Ενω οι κροταφοι δειχνουν σιγα σιγα να γεμιζουν, το μερος που βρισκεται αναμεσα στους κροταφους, στην κορυφη
(εκει που εχει το κερατο ο μονοκερος δλδ :)) εχει βγαλει το 30% των τριχων που εχουν οι κροταφοι.
Βγαζει τριχες με μειωμενο ρυθμο.
Επισης το σημειο αυτο ειναι και το σκληροτερο μερος του μπροστινου κεφαλιου σε μενα ενω οι κροταφοι εχουν μαλακωσει αρκετα.

Μπορεί και να οφείλεται στο ότι δεν έχεις χάσει τρίχες εκεί όσες έχεις χάσει στους κροτάφους.

Μπλουζα