Detumescence Therapy of Human Scalp for Natural Hair Regrowth'

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μια και οι κυτοκίνες φαίνεται να παίζουν καθοριστικό ρόλο στη φλεγμονή, ίσως κάτι αντίστοιχο να συμβαίνει και στο κεφάλι κατά το μασάζ

http://www.healthyliving.gr/2012/02/02/%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%B1%CF%83%CE%AC%CE%B6-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%AC-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%BA%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CF%82/

Τις τελευταίες ημέρες το κάνω σε όλο το κεφάλι πλέον και όχι μόνο επάνω.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

pithikas

Well-Known Member
εγω συνεχιζω πλεον μονο το μασαζ ειναι πρωτη φορα που κοβω τη μινοξιδιλη για τοσο καιρο και φοβομουν οτι θα εχανα τα μισα μαλλια ελπιζω να συνεχισει ετσι απο τριχοπτωση ελαχιστη νομιζω σε κανα εξαμηνο θα φανει αν κανει σιγουρα δουλεια θα ενημερωσω τοτε..

detumescence

New Member
pithikas είπε:
εγω συνεχιζω πλεον μονο το μασαζ ειναι πρωτη φορα που κοβω τη μινοξιδιλη για τοσο καιρο και φοβομουν οτι θα εχανα τα μισα μαλλια ελπιζω να συνεχισει ετσι απο τριχοπτωση ελαχιστη νομιζω σε κανα εξαμηνο θα φανει αν κανει σιγουρα δουλεια θα ενημερωσω τοτε..

Ωραιος .Μην τρελενεσαι ομως.Πχ μπορεις να το κανεις συνηθεια οταν βλεπεις τηλεοραση.

Με την παροδο του χρονου θα ειναι και ευκολοτερο οποτε θα εχει πλακα και λιγοτερο πονο.

Εννοω δεν χρειαζεται να βαζεις χρονικα ορια στον ευατο σου.

gianniskritikos2

Active Member
Ποσο καιρο εισαι που εκοψες την μινοξ φιλε?.
Εγω συνεχιζω το μασαζ απο τριχοπτωση σημαιρα και χτες πολες τριχουλες μικρες.. πραμμα που δεν μου συνεβενε συγκερκριμενα σημαιρα εβαλα πολυ πιεση στο μασαζ στους κροταφους ιστερα απο τεραστια πιεση σκεφτητε πιεση που ειχα ενα σπιρακι πολι παλιο το οποιο ειχε ξεραθει και εσπασε χωρις καν να εστιαζω στο να το σπασω απλα απο την πιεση ανοιξε πληγη το εκανα σε σημειο που δεν ειχα τριχες η μαλλων εκει που ειχα παραπολυ μικρα χνουδακια αυτο εγινε προ μια εβδομαδα ειδα πολα μικρα χνουδακια να μου μενουν στο χερι εκεινη την ωρα αλλα απο οτι βλεπω κατι παει να γινει εκει... νομιζω πως εχω επανεκφυση.. το εκανα με τοση πιεση πειραματικα μιας και δεν ειχα τιποτα να χασω.. χνουδια ηταν και αναμενω να δω τι θα βγει τωρα εξακολουθω να ασκω μεγαλυτερη πιεση απο το υπολυπο κεφαλι στα σημεια αυτα... παντως ειναι νωρις ακομα θα δειξη απλα σημαιρα και εχτες ειδα μιικρες τριχες να μου μενουν στα χερια ελπιζω αυριο να μην συμβει.

gianniskritikos2

Active Member
υπερμασαζ σημαιρα το βραδι και υπερβουρτσισμα το κεφαλι μου ποναει ελαφρια και πεταχτεικαν οι φλεβες μου στο κουτελο και νιωθω τους παλους μου στο κουτελο εντωνα για να δουμε τι θα βγαλει

kwpous

Member
και το κανω ενα μηνα και κατι...εκτος οτι το δερμα ειναι σε πολυ καλη κατασταση βλεπω χνουδι στους κροταφους κυριως..

le2der

Active Member
Μια από τα ίδια με το χνούδι...!!! Και κάποιες τρίχες που δεν μεγάλωναν ποτέ κάτι πάνε να κάνουν. Αναμένουμε για ένα 2μηνο-3μηνο ακόμα.

mikipitri

Member
Το χνουδακι στους κροτάφους το εχω και εγω αλλα η τρελή τριχόπτωση συνεχίζεται αμείωτη σε σημείο που ξαναξεκίνησα φίνα φτιαχτή 1mg μπας και σώσω τίποτα!!!
Το γενικό μήκος των όσων μαλλιών εχουν μείνει (διάχυτη αλωπεκεία) είναι γύρω στο 1,5cm. Οι τρίχες που πέφτουν είναι 0,2-0,4cm!
Τώρα, αυτό είναι καλό γιατί ξαναζωντανεύει ο θύλακας και σαν τα μεταμοσχευμένα πέφτει για να δώσει τη θέση της σε μια υγιή τρίχα ή σταμάτησαν να μεγαλώνουν και μου λένε οριστικό αντίο??? Θα το μάθουμε προσεχώς ελπίζοντας σε θετικά αποτελέσματα...

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
σπυράκια έβγαζα και γω συχνά και μερικές φορές και 2-3 μαζεμένα και έχω ρίξει ρυθμούς αναγκαστικά...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
δεν ξέρω, συνήθως έβγαιναν κοντά στους κροτάφους και μερικές φορές ήταν ιδιαίτερα εμφανή, δηλαδή μεγάλα και κάνανε 2 μέρες να φύγουν

gianniskritikos2

Active Member
οπως ειχα αναφερει εχω αυξησει την πιεση κατα πολυ και ιδικα κροταφους πανο απο βδομαδα... το σπιρακι βγηκε εδω και 5 μερες αλλα δεν φεβγει το πρωι που σηκωνομαι εχει φυγει εχει μηνει πολι λιγο αλλα με το που κανω μασαζ στο σημειο ξαναπεταγεται δεν εχει πιον ειναι σαν πρισμενο δερμα οπως οταν σε τσιμπαει κουνουπι αλλα χωρις την φαγουρα με λιγο περισσοτερο πονο γιατι του κουνουπιου αμα το πιεσεις δεν ποναει αυτο ποναει λιγο.. σημαιρα δεν θα κανω μασαζ γιατι εχω τρομαξει με το χθεσινο σεντινκ που ερηξα... και απο αυριο παλι με μειωμενη πιεση παντως αμα κοιταω το δερμα μου σε θεμα ελαστικοτιτας και τετοια καθε βδομαδα θα πω οτι δεν αλαξε τιποτα αλλα αμα κατω και σκεφτω πως ηταν προ 3 μηνες εχει τεραστια αλαγη το δερμα πλεων μπροστα στην hairline τσιμπιετε με το ενα χερι και φουσκωνει ολο καμια σχεση με το παλιο σφιχτο δερμα και κατι ακομα σαν να αρχιζω να κουναω τους μυες του τριχωτου.. κατι που δεν μπορουσα με τιποτα απλα δεν μπορω ακομα καλα περνω καποια γριματσα και κουνετετε το τριχωτο και κοντευω να το καταφερω χωρις γκριματσα δεν ξερω κατα ποσο βοηθαει να δουλεψεις τους μυες του τριχωτου φανταζομαι θα ειναι χρισιμο

kapa

Μέλος του προσωπικού
και εγω ειχα θεμα με τα σπυρακια οσο ακολουθουσα την μεθοδο,καθε μερα και καινουριο.
δεν ξερω γιατι αλλα τραυματισα πολυ το δερμα σε σημειο που πηρε περισσοτερο απο 10 μερες να καλμαρει
εχω 3 η 4 μερες που αρχισε να ηρεμει

le2der

Active Member
Το να μη κάνει δουλειά το συγκεκριμένο είναι το αναμενόμενο....! Να μας κάνει καμιά ζημία να δεις κλάμα που θα ρίξουμε.

gianniskritikos2

Active Member
σαν τι ζημεια? δεν ξερω ειδα σεντινκ και τρομαξα μην πεσαν οι τριχες και δεν ξαναβγουνε... αλλα ειχα δοσει τεραστεια πιεση σε κροταφους παραπολυ μεγαλη για καποιο διαστημα πεσανε καποια σνουδια αλλα η περιοχη εχει ακομα χνουδια πανο δεν ειδα να δημιουργηται καποιο καινο εκει αναμεσα παντως δουλεια στο δερμα κανει και πιστευω και στα μαλλια δεν ειναι αναμενομενο που λες.. χτες βραδι ειδα εναν τυπο με καραφλα μπροστα τελειος αδιος και γυαλιζε το σημειο και σε μια φαση σηκωνει τα φριδια και μαζευει ολο το δερμα στο κουτελο! κανει ρυτιδες και το δερμα πανω που ειχε καραφλα τιποτα ακινιτο κυριολεκτικα ακινητο σαν να κοβεται αποτομα το δερμα απο το κουτελο και μετα να μπαινει ενα σφυχτο δερμα αλλης πιοτιτας απιστευτο

Atermon

Member
Αυτό με τα σπυράκια που βγάζετε είναι από τα χέρια. Καμιά φορά όταν έχω πονοικέφαλο και πιάνω ασυναίσθητα το μέτωπο, την άλλη μέρα έχω σπυράκια. Δεν είναι ότι είναι βρώμικα τα χέρια. Είναι από τα φυσιολογικά μικρόβια στα χέρια, τα οποία δεν έχουν πλυθεί πρόσφατα. Είναι και το δέρμα στο κρανίο ευάλωτο από τις θεραπείες που ακολουθούμε.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Atermon είπε:
Αυτό με τα σπυράκια που βγάζετε είναι από τα χέρια. Καμιά φορά όταν έχω πονοικέφαλο και πιάνω ασυναίσθητα το μέτωπο, την άλλη μέρα έχω σπυράκια. Δεν είναι ότι είναι βρώμικα τα χέρια. Είναι από τα φυσιολογικά μικρόβια στα χέρια, τα οποία δεν έχουν πλυθεί πρόσφατα. Είναι και το δέρμα στο κρανίο ευάλωτο από τις θεραπείες που ακολουθούμε.

Παίζει αυτό, γιατί με betadine υποχωρούν πολύ πιο εύκολα.

le2der

Active Member
gianniskritikos2 είπε:
σαν τι ζημεια? δεν ξερω ειδα σεντινκ και τρομαξα μην πεσαν οι τριχες και δεν ξαναβγουνε... αλλα ειχα δοσει τεραστεια πιεση σε κροταφους παραπολυ μεγαλη για καποιο διαστημα πεσανε καποια σνουδια αλλα η περιοχη εχει ακομα χνουδια πανο δεν ειδα να δημιουργηται καποιο καινο εκει αναμεσα παντως δουλεια στο δερμα κανει και πιστευω και στα μαλλια δεν ειναι αναμενομενο που λες.. χτες βραδι ειδα εναν τυπο με καραφλα μπροστα τελειος αδιος και γυαλιζε το σημειο και σε μια φαση σηκωνει τα φριδια και μαζευει ολο το δερμα στο κουτελο! κανει ρυτιδες και το δερμα πανω που ειχε καραφλα τιποτα ακινιτο κυριολεκτικα ακινητο σαν να κοβεται αποτομα το δερμα απο το κουτελο και μετα να μπαινει ενα σφυχτο δερμα αλλης πιοτιτας απιστευτο

M****ίες λέω... απλά με τρόμαξαν τα σπυράκια και εμένα. Αυτό που παρατήρησα τώρα στα κοντά είναι ένα ξεφλούδισμα του δέρματος. Μήπως έχει συμβεί κάτι παρόμοιο και σε εσένα?

Μπλουζα