danceworld_2001
Well-Known Member
Να είσαι καλά φίλε μου!!! Όλα πήγαν τέλεια ναι!!! Απο το 2011 έχουμε να τα πούμε που χάθηκες. Έκανες εσύ τίποτα?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
danceworld_2001 είπε:Να είσαι καλά φίλε μου!!! Όλα πήγαν τέλεια ναι!!! Απο το 2011 έχουμε να τα πούμε που χάθηκες. Έκανες εσύ τίποτα?
marmaromenos είπε:danceworld_2001 είπε:Να είσαι καλά φίλε μου!!! Όλα πήγαν τέλεια ναι!!! Απο το 2011 έχουμε να τα πούμε που χάθηκες. Έκανες εσύ τίποτα?
Ε όχι και απο το 11.Απλά το τελευταίο καιρό είχα άλλες σκοτούρες.Εγώ στο Μπισάνγκα είχα πάει το 11.Απο τότε τίποτα.Εσύ πάντως έγινες μαλλιάς
marmaromenos είπε:Απο το 11 και μετά δεν έκανα άλλη επέμβαση.Αυτό εννοω.Νήμα δεν έχω ανοίξει.Έμεινα πολύ ευχαριστημένος συγκριτικά με εκεί που βρισκόμουν.Δότρια να μην έχει να δώσει πολλά λόγω προηγούμενης μεταμόσχευσης,plugs διασκορπισμένα σε όλο το κεφάλι,φαλάκρα κλίμακας nrw7,κακής ποιότητας τρίχα με γιατρούς μεγάλης κλάσης που συνάντησα προσωπικά ή μέσω μέιλ όπως ο cole,hasson κτλ να αρνούνται να με αναλάβουν.Ο μπισάνγκα με ανέλαβε πηρε με στριπ και fue ότι μπορούσε από πίσω (2000) γκραφτς περίπου και 1050 γκραφτς από γέννια.Έχω αλλάξει προς το καλύτερο,σημαντικό μέρος του προβλήματος έχει λυθεί.Θέλω ακόμα πολύ δουλειά,με τις παραπάνω συνθήκες θαύματα δύσκολο να γίνουν.Όταν έχω την οικονομική δυνατότητα θα συνεχίσω.
Πραγματικά θαυμάζω την προσέγγιση σου στο θέμα μεταμόσχευσης.Είναι η προσέγγιση που κάθε μέλος πρέπει να έχει.Την έψαξες για πολύ καιρό κατέληξες σε έναν πολύ καλό γιατρό και προχώρησες.Στραβές πάντα και παντού μπορεί να υπάρξουν αλλά έτσι μειώνεται ο κίνδυνος.Είσαι Τούμπανο!!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Bouklas είπε:Μπράβο ρε φιλε πολύ ωραίος! Και μπροστά δυνατός και στο crown full. Φτου φτου!![]()
danceworld_2001 είπε:Ευτυχώς φίλε όλα καλά, αρχίζω και νοιώθω λίγο περισσότερη ασφάλεια μιας και ειναι 10 και μισο μήνα και δεν παρουσίαζω φαινόμενα ίδια με τα δικά σου και του κρητικού που στο 10μηνο ήταν ιδιαίτερα εμφανή, οπότε κοινό μοτίβο δεν έχουμε. Παράλληλα στεναχωριέμαι πολύ με την περίπτωση σας. Εχεις καμία πρόοδο η εξέλιξη?
Bouklas είπε:Μπράβο ρε φιλε πολύ ωραίος! Και μπροστά δυνατός και στο crown full. Φτου φτου!![]()