Danceworld_2001, fue, 3458 grafts, 27-28/12/2013

danceworld_2001

Well-Known Member
Μακάρι ρε φιλε. Όσο για σένα τι να πω, απλή λύπη. Νομίζω πρέπει να πάρεις τον γιατρό και να αρχίσεις να διεκδικείς πράγματα και λύσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giwrgos athina

Active Member
Dance τουμπανο εισαι φιλε.Οσο γιa τον boukla δεν νομιζω να βελτιωθεις φιλε λυπαμαι που στο λεω..Ευχομαι μονο να μεινει εκει που ειναι το προβλημα και να κην προχωρησει αλλο...Στην θεση σου θα ζηταγα καποια χρηματα πισω απο το γιατρο και δεν θα κανα repair στον ιδιο τουλαχιστον γιατρο.. αφου κατα πασα πιθανοτητα προκειται για δικο του λαθος.

Bouklas

Well-Known Member
Εάν δεν αλλάξει κάτι φιλε Dance θα γίνει και αυτό, για την ώρα θα περιμένω ακόμα, νομίζω πριν κάνα δίμηνο ήταν που μίλησα με τον γιατρό.

Έτσι είναι Γιώργο, ούτε εγώ πιστεύω ότι θα αλλάξει κάτι απλά κάνω υπομονή γιατί μίλησα με τον γιατρό.

Ορίστε και μια χτεσινή φωτογραφία ότι ακόμα πέφτουν μεταμοσχευμένα.

Αν έχετε σκοπό να απαντήσετε στο μήνυμα μου κάντε το στο νήμα της μεταμόσχευσης μου, εδώ είναι του Dance. ;)

Συνημμένα

• 1.JPG
    1.JPG
    871.9 KB · Προβολές: 701

danceworld_2001

Well-Known Member
Α ρε φιλε. Btw, επειδή παρακολουθώ στενά την τριχόπτωση μου, και για εμένα δείκτης παρακολούθησης ειναι ο νιπτήρας κατα την εφαρμογή του regain κάθε βράδυ, εχθές το βράδυ για πρώτη φορά μετά απο 10μιση μήνες έπεσε μια κατσαρή τρίχα, βασικά ήταν 2 μαζί κολλημένες. Κατσαρές σκληρές, σίγουρα μεταμοσχευμένες και έπεσαν απο το crown. Οπότε για μένα πρώτη φορά ειναι που βλέπω μεταμοσχευμένη τρίχα να πέφτει, πάντα ειναι ολόισιες οπότε δεν παίζει να έχει ξαναπέσει μεταμοσχευμένη κατσαρή, μόνο αν ειναι ισιωμένη. Σοκαρίστηκα μάλιστα και το βράδυ έβλεπα εφιάλτη πως μου έπεφταν χιλιάδες τρίχες στο κρεβάτι!!!

danceworld_2001

Well-Known Member
Οχι ρε Γιωργάρα, δεν διαβάζεις καλά τι γράφω. Λέω πως πάντα κοιτάω πόσες τρίχες χάνω και αν ειναι μαμά ή μεταμοσχευμένες. Οι μεταμοσχευμένες ξεχωρίζουν απο την υφή τους. Και τα μεταμοσχευμένα, μαλλια ειναι, κάνουν κύκλους, βγαίνουν πέφτουν ξαναβγαίνουν κτλ. Απλά όπως έγραψα ειναι η πρώτη φορά που είδα να πέφτουν 2 μεταμοσχευμένες τρίχες κατσαρές. Δεν το λες και τριχόπτωση αυτό για 2 τρίχες.

giwrgos athina

Active Member
Πιθανον αν πεσουν να μην ξαναβγαινουν σε ολους ομως ..ο bouklas εχει αραιωσει παρα πολυ σε διαστημα 5μηνων..Δεν εχει παρατηρηθει συχνα αυτο το φαινομενο στις μμ..Μακαρι να του ξαναβγουν του παιδειου και να ειναι απλα ενας κυκλος.

traccas

Active Member
Dance ελπίζω να σε βρίσκω καλά φίλε. Σήμερα μπήκα στη διαδικασία να ξαναδιαβάσω ολόκληρο το νήμα σου (μερικά είχα να τα διαβάσω κανά χρόνο) και πραγματικά έτσι όπως είναι συμμαζεμένο, αλλά με όλη την ουσία (φώτο, λεπτομέρειες μετεγχειρητικής πορείας-περιποίησης) να παραμένει, όντως μπορεί να βοηθήσει αρκετά ένα φρεσκομεταμοσχευμένο. Τόσο στις απορίες που δημιουργούνται συνεχώς, όσο και στο πόσο η καθημερινή εικόνα που αντικρίζει είναι αναμενόμενη. Δεν ξέρω αν όλα τα νήματα πρέπει να είναι έτσι, αλλά εμένα με βοηθά αρκετά.

danceworld_2001

Well-Known Member
Καλησπέρα φιλε μου. Ελπίζω να σε βρίσκω καλά στην μετεγχειρητική σου πορεία. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και χαίρομαι αν το νήμα μου σε βοήθησε στο οτιδήποτε. Καλή επιτυχία τώρα σου εύχομαι στην φύτρωση, καλή επιτυχία και κουράγιο - υπομονή!!!

danceworld_2001

Well-Known Member
Καλησπέρα αγαπητοί φίλοι και χρόνια πολλά, εύχομαι καλές γιορτές και υγεία σε όλους. Με αφορμή το κλείσιμο του ενός έτους (πριν 2 ημέρες) από την μεταμόσχευση μου, σας παραθέτω το τελικό μου πλέον αποτέλεσμα 100%, με κλεισμένο 12μηνο. Δεν προσδοκώ τίποτα άλλο εννοείτε. Σήμερα πήγα στον οδοντίατρο μου που του είχα πει για την μμ και με είχε δει τον Μάιο και έπαθε πλάκα, μου λέει 2 φορές καλύτερος από τότε, ξετρελάθηκε. Εννοείτε το αποτέλεσμα είναι αμετάβλητο και κρατάει οπτικά καλά μιας και σίγουρα έχω χάσει και πίσω και μπροστά κάποια λίγα μαμά μαλλιά, αλλά μεταμοσχευμένα ούτε για αστείο. Η τρίχα έχει λίγο ισιώσει αλλά όχι τέλεια ακόμη, πάντως έχει αποκτήσει το μαλλί περισσότερο όγκο και δείχνει και οπτικά αλλά και στην αφή πιο πλούσιο και ποιοτικό. Αν αφήσω λίγο μαλλί ακόμη, στο crown δεν φαίνεται τίποτα. Σας έβαλα και πλαϊνές όψεις της δότριας και πίσω η οποία είναι άθικτη. Προσπάθησα να ζουμάρω και κοντά να δείτε τις πραγματικές πυκνότητες από τόσο κοντά όσο δεν σας έχει δει κανείς ποτέ. Σε γενικές γραμμές το αποτέλεσμα με ικανοποιεί 1000%, δόξα το θεό η θεραπεία με πιάνει και δεν έχω απώλειες, και κυρίως δεν είχα φαινόμενα απώλειας μεταμοσχευμένων ή σοκ λος ούτε στο 1%. Να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους, υγεία, σε όσους έχουν θεραπείες υπο δοκιμή να τους βγούν, σε όσους παίρνουν τα σκληρά, ποτέ να μην βγάλουν παρενέργεια, σε όσους θα κάνουν ή έκαναν πρόσφατα μμ καλή επιτυχία και φύτρωση, και υγεία και ειρήνη σε όλους μας πάνω απο όλα.

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 12ΜΗΝΟ

IMG_0163 by danceworld_2001, on Flickr

IMG_0180 by danceworld_2001, on Flickr

IMG_0184 by danceworld_2001, on Flickr

IMG_0197 by danceworld_2001, on Flickr

IMG_0198 by danceworld_2001, on Flickr

IMG_0199 by danceworld_2001, on Flickr

IMG_0200 by danceworld_2001, on Flickr

IMG_0211 by danceworld_2001, on Flickr

IMG_0212 by danceworld_2001, on Flickr

IMG_0214 by danceworld_2001, on Flickr

IMG_0215 by danceworld_2001, on Flickr

IMG_0217 by danceworld_2001, on Flickr

IMG_0224 by danceworld_2001, on Flickr

IMG_0230 by danceworld_2001, on Flickr

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nisga

New Member
Πραγματικά εκπληκτικό αποτέλεσμα..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!! Έχεις όμως και καλή ποιότητα τρίχας όπως φαίνεται και το nw ήταν μικρό. Αυτό που παρατήρησα είναι έχει μπει μεσα στην περιοχή με τις μαμα τρίχες, και μάλιστα όχι συντηρητικά..και στο τέλος όλα πήγαν τέλεια..ενώ στην περίπτωση του Μπούκλα έγινε μια πιο συντηρητική προσέγγιση και στο τέλος δεν κατέληξε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Δεν θυμάμαι αν το είχες αναφέρει εσύ ή κάποιος άλλος στο thread του Μπούκλα αν θυμάμαι καλά, σχετικά με το shock loss ότι δεν είναι κάτι που συμαβίνει πάντα στη ΜΜ και ότι όταν συμβαίνει ευθύνεται στη διαδικασία της ΜΜ...το αναφέρω γιατί στη δική μου περίπτωση και του Μπουκλα υπήρχε έντονο shock loss και προσπαθώ να καταλάβω τι παίζει με το shock loss και γενικά με το δίκτυο αιμάτωσης (νομίζω ο Τροφέας έχει αναφερθεί σε αυτό), αν υπάρχουν δλδ κάποιοι γενετικοί παρ'αγοντες που δεν μπορούν να ληφθούν υπόψη σε μια ΜΜ..με τη σκέψη πάντα αν υπάρχει νόημα για μια 2η ΜΜ (ειδικά στην περίπτωσή μου) και μάλιστα στην ίδια κλινική ή όχι. Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν την ανάλυση των τριχοθυλακίων τη ζήτησες εσύ ή στα είπε ο γιατρός από μόνος του. Συγχαρητήρια και πάλι για το αποτέλεσμα πραγματικά είναι απίστευτο..ή μάλλον πιστευτό!

danceworld_2001

Well-Known Member
Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα σας, λόγω υποχρεώσεων και εορτών δεν κατάφερα να μπω πολύ στο φόρουμ για να σας απαντήσω, οπότε το κάνω τώρα. Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά και χρόνια πολλά καταρχάς και σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και τις ευχές σας. Δόξα το θεό πήγαν όλα καλά λοιπόν!!! Το άγχος που μου είχε μείνει ήταν για την μονιμότητα του αποτελέσματος με τα γνωστά παρατράγουδα άλλων μελών, αλλά τέλος καλό όλα καλά!!

Μπλουζα