Danceworld_2001, fue, 3458 grafts, 27-28/12/2013

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

danceworld_2001 είπε:
Να είσαι καλά φίλε μου!!! Όλα πήγαν τέλεια ναι!!! Απο το 2011 έχουμε να τα πούμε που χάθηκες. Έκανες εσύ τίποτα?

Ε όχι και απο το 11.Απλά το τελευταίο καιρό είχα άλλες σκοτούρες.Εγώ στο Μπισάνγκα είχα πάει το 11.Απο τότε τίποτα.Εσύ πάντως έγινες μαλλιάς

danceworld_2001

Well-Known Member
Αν οχι απο το 11 απο το 12 έχω να σε διαβάσω. Το είχα ξεχάσει για τον Μπισ. Είχες κάνει νήμα? Πώς πήγε, σε τι φάση είσαι τώρα, έμεινες ευχαριστημένος? Δόξα το θεό πήγα καλά ναι, καλύτερα αποτι περίμενα γιατί ειχα χαμηλά τον πήχη, ρεαλιστικές προσδοκίες και στρατηγικό πλάνο.

marmaromenos είπε:
danceworld_2001 είπε:
Να είσαι καλά φίλε μου!!! Όλα πήγαν τέλεια ναι!!! Απο το 2011 έχουμε να τα πούμε που χάθηκες. Έκανες εσύ τίποτα?

Ε όχι και απο το 11.Απλά το τελευταίο καιρό είχα άλλες σκοτούρες.Εγώ στο Μπισάνγκα είχα πάει το 11.Απο τότε τίποτα.Εσύ πάντως έγινες μαλλιάς

Απο το 11 και μετά δεν έκανα άλλη επέμβαση.Αυτό εννοω.Νήμα δεν έχω ανοίξει.Έμεινα πολύ ευχαριστημένος συγκριτικά με εκεί που βρισκόμουν.Δότρια να μην έχει να δώσει πολλά λόγω προηγούμενης μεταμόσχευσης,plugs διασκορπισμένα σε όλο το κεφάλι,φαλάκρα κλίμακας nrw7,κακής ποιότητας τρίχα με γιατρούς μεγάλης κλάσης που συνάντησα προσωπικά ή μέσω μέιλ όπως ο cole,hasson κτλ να αρνούνται να με αναλάβουν.Ο μπισάνγκα με ανέλαβε πηρε με στριπ και fue ότι μπορούσε από πίσω (2000) γκραφτς περίπου και 1050 γκραφτς από γέννια.Έχω αλλάξει προς το καλύτερο,σημαντικό μέρος του προβλήματος έχει λυθεί.Θέλω ακόμα πολύ δουλειά,με τις παραπάνω συνθήκες θαύματα δύσκολο να γίνουν.Όταν έχω την οικονομική δυνατότητα θα συνεχίσω.

Πραγματικά θαυμάζω την προσέγγιση σου στο θέμα μεταμόσχευσης.Είναι η προσέγγιση που κάθε μέλος πρέπει να έχει.Την έψαξες για πολύ καιρό κατέληξες σε έναν πολύ καλό γιατρό και προχώρησες.Στραβές πάντα και παντού μπορεί να υπάρξουν αλλά έτσι μειώνεται ο κίνδυνος.Είσαι Τούμπανο!!

danceworld_2001

Well-Known Member
Μπράβο ρε φιλαράκο!!! Χαίρομαι πολύ!! Εμπιστεύτηκες ίσως τον κορυφαίο γιατρό στην Ευρώπη αυτή την στιγμή. Μακάρι να μπορέσεις να κάνεις ενα ακόμη session για να βελτιωθείς ακόμη περισσότερο αν το θες!!! Σε ευχαριστώ ξανά για τις ευχές σου. Αργήσαμε αλλά τα καταφέραμε!!!

marmaromenos είπε:
Απο το 11 και μετά δεν έκανα άλλη επέμβαση.Αυτό εννοω.Νήμα δεν έχω ανοίξει.Έμεινα πολύ ευχαριστημένος συγκριτικά με εκεί που βρισκόμουν.Δότρια να μην έχει να δώσει πολλά λόγω προηγούμενης μεταμόσχευσης,plugs διασκορπισμένα σε όλο το κεφάλι,φαλάκρα κλίμακας nrw7,κακής ποιότητας τρίχα με γιατρούς μεγάλης κλάσης που συνάντησα προσωπικά ή μέσω μέιλ όπως ο cole,hasson κτλ να αρνούνται να με αναλάβουν.Ο μπισάνγκα με ανέλαβε πηρε με στριπ και fue ότι μπορούσε από πίσω (2000) γκραφτς περίπου και 1050 γκραφτς από γέννια.Έχω αλλάξει προς το καλύτερο,σημαντικό μέρος του προβλήματος έχει λυθεί.Θέλω ακόμα πολύ δουλειά,με τις παραπάνω συνθήκες θαύματα δύσκολο να γίνουν.Όταν έχω την οικονομική δυνατότητα θα συνεχίσω.

Πραγματικά θαυμάζω την προσέγγιση σου στο θέμα μεταμόσχευσης.Είναι η προσέγγιση που κάθε μέλος πρέπει να έχει.Την έψαξες για πολύ καιρό κατέληξες σε έναν πολύ καλό γιατρό και προχώρησες.Στραβές πάντα και παντού μπορεί να υπάρξουν αλλά έτσι μειώνεται ο κίνδυνος.Είσαι Τούμπανο!!

danceworld_2001

Well-Known Member
Επειδή τελευταία δέχομαι μηνύματα για την μεταμόσχευση μου και για θέματα μονιμότητας μαλλιών, να ενημερώσω και δημόσια πως ειμαι στο 9μηνο κλεισμένο, η εικόνα μου ειναι άριστη και ατόφια όπως στο 8μηνο, δεν βλέπω ούτε κάτι προς το καλύτερο ούτε προς το χειρότερο, τριχόπτωση δεν εχω, υπάρχει μια σταθερότητα και ολοκλήρωση της εικόνας. Αν θέλετε βάζω και φωτο, δεν θέλω άσκοπα να κουράζω και να φορτώνω το νήμα.

danceworld_2001

Well-Known Member
Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα ήμουν λίγο συγκινημένος και ήθελα να ποστάρω κάτι. Ένας χρόνος έκλεισε απο το άνοιγμα αυτού του νήματος. Θυμάμαι ακόμη την λήψη της απόφασης, το άνοιγμα του νήματος, τις ευχές σας, την αναμονή, το ταξίδι, την επέμβαση, τα πάντα, ένα τεράστιο ταξίδι, με οικονομικό κόστος, αγωνία, άγχος, προσδοκίες, απογοητεύσεις στην αρχή αλλά μια μεγάλη αποζημίωση στο τέλος. Σαν εχθές, 07/10/13 είχα βάλει φωτογραφίες δικές μου για την κατάσταση μου τότε, 3 μήνες πριν την επέμβαση περίπου. Η κατάσταση πολύ άσχημη τότε!! Μιας και πάντα έλεγα να το κάνω, έφτιαξα πρόχειρα ένα μικρό συγκριτικό, πως ήμουν τότε, ακριβως 1 χρόνο πριν, και πως είμαι τώρα στο 9μηνο μετά την επέμβαση, συνολικά ένα έτος μετά δηλαδή. Αριστερά φωτογραφίες κατάστασης στις 07/11/2013, και δεξιά η κατάσταση μου τώρα, 9μήνες μετά το χειρουργείο.

COMPARISON 01 by danceworld_2001, on Flickr

COMPARISON 02 by danceworld_2001, on Flickr

COMPARISON 03 by danceworld_2001, on Flickr

COMPARISON 04 by danceworld_2001, on Flickr

Flosk

Well-Known Member
Μπραβο ρε Dance, πολυ χαιρομαι για σενα. Η μμ για καποιους ειναι το καλυτερο δωρο και σιγουρα εισαι ενας απο αυτους. Ευχομαι να χαρεις το μαλλακι σου και να μη χασεις αλλα ποτε!!!

Bouklas

Well-Known Member
Συγχαρητήρια και από μένα φιλε εύχομαι ότι καλύτερο.
Οι φωτογραφίες μιλάνε από μονες τους, εξαιρετικό το αποτέλεσμα! Φτου φτου! :14m:

danceworld_2001

Well-Known Member
Σας ευχαριστώ παίδες, εύχομαι και εσάς τα καλύτερα και για το μέλλον της ΑΑ σας, ειδικά σε εσένα φιλε μπούκλα να επανέλθεις γιατι μας στεναχώρησες. Νομίζω για το θέμα επιπλοκών αρχίζω να ξεφεύγω απο την ζώνη κινδύνου μιας τέτοιας επιπλοκής, μιας και ο μπούκλας και ο κρητικός στο 9μηνο είχαν δει το κακό να γίνεται που σιγά σιγά διαμορφωνόταν απο το 7μηνο. Ειμαι πάνω απο 9μηνο και όλα ακέραια!!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

traccas

Active Member
Danceworld που χάθηκες φίλε; Εύχομαι να συνεχίζεις να είσαι καλά και να έχεις τα αποτελέσματα που είδαμε πριν ένα μήνα.Ανέβασε καμιά καινούρια φώτο να σε δούμε.

danceworld_2001

Well-Known Member
10 FULL MONTHS UPDATE

Συνημμένα

• IMG_3059.jpg
    IMG_3059.jpg
    547.7 KB · Προβολές: 877
  • IMG_3060.jpg
    IMG_3060.jpg
    543 KB · Προβολές: 849
  • IMG_3061.jpg
    IMG_3061.jpg
    718.4 KB · Προβολές: 893
  • IMG_3062.jpg
    IMG_3062.jpg
    579.9 KB · Προβολές: 916
  • IMG_3063.jpg
    IMG_3063.jpg
    547.2 KB · Προβολές: 871

traccas

Active Member
Μπράβο ρε dance. Συνεχίζεις να είσαι πολύ καλά. Άντε και στα δικά μας. Μη χάνεσαι τόσο πολύ ρε φίλε από το forum.

danceworld_2001

Well-Known Member
Σε ευχαριστώ φιλαράκο, καλή επιτυχία και σε εσένα και θα την έχεις!! Δεν χάνομαι, απλά θα γράφω πιο σπάνια και μόνο οταν χρειάζεται.

danceworld_2001

Well-Known Member
Ευτυχώς φίλε όλα καλά, αρχίζω και νοιώθω λίγο περισσότερη ασφάλεια μιας και ειναι 10 και μισο μήνα και δεν παρουσίαζω φαινόμενα ίδια με τα δικά σου και του κρητικού που στο 10μηνο ήταν ιδιαίτερα εμφανή, οπότε κοινό μοτίβο δεν έχουμε. Παράλληλα στεναχωριέμαι πολύ με την περίπτωση σας. Εχεις καμία πρόοδο η εξέλιξη?

Bouklas είπε:
Μπράβο ρε φιλε πολύ ωραίος! Και μπροστά δυνατός και στο crown full. Φτου φτου! :)

Bouklas

Well-Known Member
danceworld_2001 είπε:
Ευτυχώς φίλε όλα καλά, αρχίζω και νοιώθω λίγο περισσότερη ασφάλεια μιας και ειναι 10 και μισο μήνα και δεν παρουσίαζω φαινόμενα ίδια με τα δικά σου και του κρητικού που στο 10μηνο ήταν ιδιαίτερα εμφανή, οπότε κοινό μοτίβο δεν έχουμε. Παράλληλα στεναχωριέμαι πολύ με την περίπτωση σας. Εχεις καμία πρόοδο η εξέλιξη?

Bouklas είπε:
Μπράβο ρε φιλε πολύ ωραίος! Και μπροστά δυνατός και στο crown full. Φτου φτου! :)

Μπράβο ρε φιλαράκι χαίρομαι! Μια χαρούλα θα είσαι και μην φοβάσαι για τίποτα παίρνεις φίνα σε αρκετά καλή δόση, είσαι θωρακισμένος από τα πάντα.
Όσο για μένα π@π@ρι@ φίλε, τα ίδια, καμια βελτίωση.

Μπλουζα