Η ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΣΗ.
Η περιοχή που περικλείεται μεταξύ των 2 μπλέ γραμμών είναι πρακτικά αυτό που αντιλαμβάνονται οι άνθρωποι γύρω μας (μαζί φυσικά με τα temples), με κυριότερες περιοχές το μπροστά και πλαινό κομμάτι. Η πυκνότητα οφείλει να είναι σχετικά σταθερή γιατί αν υπάρχουν διαφορές, και δεν φαίνεται ωραίο και δείχνει στο μάτι τις πιο αδύνατες περιοχές πιο αραιές από ότι είναι.
Όπως βλέπετε, αν παρέμενα στην ζώνη Α&Β με τις υπάρχουσες τρίχες (78) θα είχε μεγάλη διαφορά με τα πλαινά μου (φαίνεται και στην φώτο) που πρέπει να είναι γύρω στις 120-130h. Άρα έπρεπε να τα φέρω κοντά σε αυτό το νούμερο. Με την δεύτερη επέμβαση ήρθε στο 115h (ελπίζω να πάνε όλα καλά). Το κενό στη μέση (ζώνη C) φυτεύτηκε με περίπου 30g. Αν προσθέσουμε και άλλα 15 που έχει κάτα μέσο όρο πάμε στα 45 με λόγο γύρω στο 2,2 (δεν υπάρχουν και δεν μπήκαν μονότριχα εκεί), άρα χονδρικά 90-100h (δεν παίζει μεγάλο ρόλο γιατί περικλείεται από τις άλλες περιοχές θα μπορούσε να είναι και λίγο λιγότερο).
H περιοχή με την ροζ γραμμή είναι η μικρή αραίωση που έχω ψηλά στο crown, αλλά εκεί επειδή έρχεται το μαλλί από τα πλάγια και από το φυτεμένο κενό (layering) θεωρώ ότι θα καλυφθεί σε μεγάλο βαθμό.
Συμπερασματικά με την κίνηση αυτή έφτιαξα την εικόνα 360 μοίρες με μια ομοιογενή πυκνότητα 100-120h που για τα δικά μου δεδομένα τρίχας (πάχος, σπαστή, salt&pepper) την θεωρώ πολύ ικανοποιητική.