Flosk είπε:
Boukla κοφτα πολυ κοντα ή ριξτα ολα μπροστα ή στο πλαι ειναι η γνωμη μου, θα δειξει καλυτερα σαν εικονα.
Για μενα ήσουν καλυτερα πριν την μμ. Ευχομαι να βρεις τη λυση απο δω και περα
Έχω δοκιμάσει ότι θες, κάτω θα το γούσταρα, δυστυχώς όμως δεν μου πάει γιατί έχω ένα αραιό αποτέλεσμα και με αυτό το στιλ το τονίζει. Άσε που μοιάζει σαν μπάλωμα να προσπαθώ να κρύψω τους κροτάφους το οποιο είναι άσχημο και φαίνεται σαν πρόθεση, γιατί ακόμα και έτσι δεν κρύβονται. Αναγκάζομαι λοιπον να κουρεύω τα πλαινά-πίσω κοντά, μακρύτερα το πάνω, χτένισμα όλα πίσω ή στο πλάι για να έρχονται οι σειρές των τριχών σε ένωση και να δίνει μια καλύτερη πυκνότητα. Tο μαλλί στις φωτογραφίες δεν είναι χτενισμένο, είναι στεγνά μετά από λούσιμο και σηκωμένα πάνω σε ότι να'ναι φάση για να δείτε καλύτερα την κατάσταση.
Όσο για το εάν είμαι καλύτερα ή όχι, μονο σε ένα θέμα είμαι πλέον καλύτερα, στην κάλυψη περιοχής. Παλιότερα είχα μεγαλύτερα κενά, τώρα καλύφθηκε λίγο αλλα τι να το κάνω εάν η κάλυψη είναι τόσο μικρή και η πυκνότητα τόσο αραιή.

Ευχαριστώ πάντως φίλε, εύχομαι να βρεθεί μια λύση μετά από όλο αυτό γιατί εδώ και 1 χρόνο ακόμα δεν έχω ευχαριστηθεί την μεταμόσχευση μου.
Panos1982 είπε:
φιλε μπουκλα οι μεταμοσχευσεις δεν εχουν τοσο μεγαλες πυκνοτητες οσο θελουμε αλλα συνηθως καλυπτουν τοσο ωστε να υπαρχει ενα στοιχειωδες illusion...κανουμε κ λιγο τα στραβα ματια και λεμε οκ απ το να ειμαι καραφλας ενταξει καλα ειναι....
εδω τωρα δεν ειναι επαρκες το illusion...
Θα συμφωνησω με τον φλοσκ....το να κρατας τα μαλλια ευθεια πανω δε κολακευει...
καλυτερα ειναι ειτε να τα ριχνεις στο πλαι...
ειτε να τα κοψεις ολα κοντα σε στυλ κανακη, εκει θα ειναι πολυ καλυτερα...και δε θα φαινεται τοσο εντονα η ελειψη πυκνοτητας που υπαρχει....
κοιταξα και στην 1η σελιδα τις φωτο πριν την μμ...
ειχες κ φυσικα μαλλια στη περιοχη κ παρ ολα αυτα η πυκνωση δεν ειναι κ τοσο επαρκης...
πρεπει να εχει γινει κ shockloss αρκετο στα μαλλια που ειχες τα υφισταμενα ετσι δεν ειναι ??
Ακριβώς αυτό φιλε Πάνο! Δεν ζητάω καμια τρομερή πυκνότητα, μακάρι να είχα αυτό που έβλεπα στον 7-8ο μηνα και ας ήμουν τότε ένα 75% ευχαριστημένος, αλλα όχι και έτσι όπως είμαι τώρα. Θα συμφωνήσω και για αυτό που λες στην πρώτη σελίδα, έχω εδώ και μήνες που κοιτάζω φωτογραφίες πριν την μεταμόσχευση και παρατηρώ ότι είχα αρκετό μαλλί, το οποιο με τα μεταμοσχευμένα θα έπρεπε να δείχνει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Και εγώ έτσι πιστεύω, είχα και shock loss μαζί. Η τριχόπτωση πάντως εδώ και 1 χρόνο μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα, το πολύ να δω 30-40 την ημερα ενώ παλιότερα χτύπαγα 200+. Βάζω κάποιες φωτογραφίες ακόμα του πως ήμουν πριν κάνω μεταμόσχευση και μια που είμαι πριν ξεκινήσει το χειρουργείο κοντοκουρεμένος.
Όσο για το στιλ το κοντό φιλε δεν μου πάει με την καμια, ειδικά σαν του κανάκι, κάτι τέτοια στυλ ήθελα να αποφύγω και για αυτό έκανα μεταμόσχευση.

Τώρα τα κουρεύω κοντά πλάι-πίσω, και μαζεμένα τα πάνω είτε πίσω είτε στο πλάι για να ενώνονται με τις πίσω σειρές τριχών και να δίνει ας το λέμε ενα πιο πλούσιο αποτέλεσμα.
Υπόψιν στις φώτιο είναι άφτιαχτα μετά από λούσιμο και σηκωμένα πρόχειρα μονο και μονο για να δείτε την κατάσταση.