Bouklas, fue, 2500 grafts, 31/10-1/11/2013

Panos1982

Well-Known Member
φιλε μπουκλα οι μεταμοσχευσεις δεν εχουν τοσο μεγαλες πυκνοτητες οσο θελουμε αλλα συνηθως καλυπτουν τοσο ωστε να υπαρχει ενα στοιχειωδες illusion...κανουμε κ λιγο τα στραβα ματια και λεμε οκ απ το να ειμαι καραφλας ενταξει καλα ειναι....
εδω τωρα δεν ειναι επαρκες το illusion...
Θα συμφωνησω με τον φλοσκ....το να κρατας τα μαλλια ευθεια πανω δε κολακευει...
καλυτερα ειναι ειτε να τα ριχνεις στο πλαι...
ειτε να τα κοψεις ολα κοντα σε στυλ κανακη, εκει θα ειναι πολυ καλυτερα...και δε θα φαινεται τοσο εντονα η ελειψη πυκνοτητας που υπαρχει....

κοιταξα και στην 1η σελιδα τις φωτο πριν την μμ...
ειχες κ φυσικα μαλλια στη περιοχη κ παρ ολα αυτα η πυκνωση δεν ειναι κ τοσο επαρκης...
πρεπει να εχει γινει κ shockloss αρκετο στα μαλλια που ειχες τα υφισταμενα ετσι δεν ειναι ??

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Bouklas

Well-Known Member
Flosk είπε:
Boukla κοφτα πολυ κοντα ή ριξτα ολα μπροστα ή στο πλαι ειναι η γνωμη μου, θα δειξει καλυτερα σαν εικονα.
Για μενα ήσουν καλυτερα πριν την μμ. Ευχομαι να βρεις τη λυση απο δω και περα

Έχω δοκιμάσει ότι θες, κάτω θα το γούσταρα, δυστυχώς όμως δεν μου πάει γιατί έχω ένα αραιό αποτέλεσμα και με αυτό το στιλ το τονίζει. Άσε που μοιάζει σαν μπάλωμα να προσπαθώ να κρύψω τους κροτάφους το οποιο είναι άσχημο και φαίνεται σαν πρόθεση, γιατί ακόμα και έτσι δεν κρύβονται. Αναγκάζομαι λοιπον να κουρεύω τα πλαινά-πίσω κοντά, μακρύτερα το πάνω, χτένισμα όλα πίσω ή στο πλάι για να έρχονται οι σειρές των τριχών σε ένωση και να δίνει μια καλύτερη πυκνότητα. Tο μαλλί στις φωτογραφίες δεν είναι χτενισμένο, είναι στεγνά μετά από λούσιμο και σηκωμένα πάνω σε ότι να'ναι φάση για να δείτε καλύτερα την κατάσταση.

Όσο για το εάν είμαι καλύτερα ή όχι, μονο σε ένα θέμα είμαι πλέον καλύτερα, στην κάλυψη περιοχής. Παλιότερα είχα μεγαλύτερα κενά, τώρα καλύφθηκε λίγο αλλα τι να το κάνω εάν η κάλυψη είναι τόσο μικρή και η πυκνότητα τόσο αραιή. :(
Ευχαριστώ πάντως φίλε, εύχομαι να βρεθεί μια λύση μετά από όλο αυτό γιατί εδώ και 1 χρόνο ακόμα δεν έχω ευχαριστηθεί την μεταμόσχευση μου.

Panos1982 είπε:
φιλε μπουκλα οι μεταμοσχευσεις δεν εχουν τοσο μεγαλες πυκνοτητες οσο θελουμε αλλα συνηθως καλυπτουν τοσο ωστε να υπαρχει ενα στοιχειωδες illusion...κανουμε κ λιγο τα στραβα ματια και λεμε οκ απ το να ειμαι καραφλας ενταξει καλα ειναι....
εδω τωρα δεν ειναι επαρκες το illusion...
Θα συμφωνησω με τον φλοσκ....το να κρατας τα μαλλια ευθεια πανω δε κολακευει...
καλυτερα ειναι ειτε να τα ριχνεις στο πλαι...
ειτε να τα κοψεις ολα κοντα σε στυλ κανακη, εκει θα ειναι πολυ καλυτερα...και δε θα φαινεται τοσο εντονα η ελειψη πυκνοτητας που υπαρχει....

κοιταξα και στην 1η σελιδα τις φωτο πριν την μμ...
ειχες κ φυσικα μαλλια στη περιοχη κ παρ ολα αυτα η πυκνωση δεν ειναι κ τοσο επαρκης...
πρεπει να εχει γινει κ shockloss αρκετο στα μαλλια που ειχες τα υφισταμενα ετσι δεν ειναι ??

Ακριβώς αυτό φιλε Πάνο! Δεν ζητάω καμια τρομερή πυκνότητα, μακάρι να είχα αυτό που έβλεπα στον 7-8ο μηνα και ας ήμουν τότε ένα 75% ευχαριστημένος, αλλα όχι και έτσι όπως είμαι τώρα. Θα συμφωνήσω και για αυτό που λες στην πρώτη σελίδα, έχω εδώ και μήνες που κοιτάζω φωτογραφίες πριν την μεταμόσχευση και παρατηρώ ότι είχα αρκετό μαλλί, το οποιο με τα μεταμοσχευμένα θα έπρεπε να δείχνει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Και εγώ έτσι πιστεύω, είχα και shock loss μαζί. Η τριχόπτωση πάντως εδώ και 1 χρόνο μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα, το πολύ να δω 30-40 την ημερα ενώ παλιότερα χτύπαγα 200+. Βάζω κάποιες φωτογραφίες ακόμα του πως ήμουν πριν κάνω μεταμόσχευση και μια που είμαι πριν ξεκινήσει το χειρουργείο κοντοκουρεμένος.

Όσο για το στιλ το κοντό φιλε δεν μου πάει με την καμια, ειδικά σαν του κανάκι, κάτι τέτοια στυλ ήθελα να αποφύγω και για αυτό έκανα μεταμόσχευση. :( Τώρα τα κουρεύω κοντά πλάι-πίσω, και μαζεμένα τα πάνω είτε πίσω είτε στο πλάι για να ενώνονται με τις πίσω σειρές τριχών και να δίνει ας το λέμε ενα πιο πλούσιο αποτέλεσμα.
Υπόψιν στις φώτιο είναι άφτιαχτα μετά από λούσιμο και σηκωμένα πρόχειρα μονο και μονο για να δείτε την κατάσταση.

Συνημμένα

• 1.JPG
    1.JPG
    564.3 KB · Προβολές: 720
  • 2.JPG
    2.JPG
    531.7 KB · Προβολές: 738
  • 4.JPG
    4.JPG
    548.1 KB · Προβολές: 682
  • 5.jpg
    5.jpg
    441.6 KB · Προβολές: 690

zotrix

Active Member
Φίλε στη φωτο που είσαι κοντοκουρεμενος φαίνεσαι πολύ πιο αραιός από τις άλλες 3 πάντως. Αναφέρομαι στις 4 φωτογραφιες που έχεις στο ακριβως αποπανω ποστ

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Φιλε μπουκλα ειδα το μαλλι σου στους 4 μηνες,Τοτε Πιστευω ειχες το καταλληλο ωραιο χτενισμα.
Τωρα τα μπροστινα τα εχεις πιο μεγαλα λογικα ε?
Και μενα κοντα δεν μου πανε αλλα δεν μπορουν να το καταλαβουν τα παιδια.
Ουτε αυτο πολυ με παει που εχω τωρα γιατι ειναι ανομοιομορφο αλλα πιστευω καλυτερο απο κοντο.
Αλλα τουλαχιστον ειμαι πολυ καλυτερα απο πριν.
Οσο αφορα εσενα οντως εχεις αραιωση μπροστα.Παραξενα πραματα γινονται τι να πω.
Υπομονη και αναμενουμε.

Bouklas

Well-Known Member
zotrix είπε:
Φίλε στη φωτο που είσαι κοντοκουρεμενος φαίνεσαι πολύ πιο αραιός από τις άλλες 3 πάντως. Αναφέρομαι στις 4 φωτογραφιες που έχεις στο ακριβως αποπανω ποστ
Και όμως αυτό το αραιό μαλλί πριν γίνει κοντοκουρεμένο έδινε το αποτέλεσμα που βλέπεις στις υπόλοιπες φωτογραφίες. Και μένα μου είχε φανεί απίστευτο πως η μπροστινή τούφα έδινε τέτοιο αποτέλεσμα ενώ με κοντό έμοιαζε σαν ανύπαρκτη.

John_John1 είπε:
Φιλε μπουκλα ειδα το μαλλι σου στους 4 μηνες,Τοτε Πιστευω ειχες το καταλληλο ωραιο χτενισμα.
Τωρα τα μπροστινα τα εχεις πιο μεγαλα λογικα ε?
Και μενα κοντα δεν μου πανε αλλα δεν μπορουν να το καταλαβουν τα παιδια.
Ουτε αυτο πολυ με παει που εχω τωρα γιατι ειναι ανομοιομορφο αλλα πιστευω καλυτερο απο κοντο.
Αλλα τουλαχιστον ειμαι πολυ καλυτερα απο πριν.
Οσο αφορα εσενα οντως εχεις αραιωση μπροστα.Παραξενα πραματα γινονται τι να πω.
Υπομονη και αναμενουμε.

Ναι σαν εικόνα μοιάζει ωραίο αλλά όπως θα ξέρεις και συ είναι πως σου πάει καλύτερα με το πρόσωπο. Στις περισσότερες φωτογραφίες που έχω ανεβάσει είναι μετά από λούσιμο και σηκωμένα όλα πάνω για να δείτε καλύτερα την κατάσταση. Τα μπροστινά ναι είναι μακρύτερα και μου πήγαιναν και όλας αν δεις φωτό του 7-8ο μήνα, όμως πλέον φτιάχνονται πιο δύσκολα γιατί η πυκνότητα είναι χειρότερη. Κάτω προσπάθησα να τα κάνω αλλα φαίνεται λες και έχω λεπτές τρίχες και δείχνει δέρμα, ενωμένες όλες μαζί στο πλάι ή πίσω φαίνεται πιο πλούσιο. Δεν έχω βλέπεις επιλογές. :(
2 φωτογραφίες όταν ήμουν στον 7 μηνα.

Συνημμένα

• 01.JPG
    01.JPG
    1.7 MB · Προβολές: 709
  • 7.JPG
    7.JPG
    1.9 MB · Προβολές: 597

gianniskritikos2

Active Member
μπουκλα σε παρακαλω αναιβασε μια φοτο πριν παρεισ φινα... θυμαμαι οτι εισουν αρκετα αραιος με μεγαλο προβλημα θελω να πω κατι γιαυτο ανεβασε μια να την δουμε
πριν αρκετο καιρο δηλαδει πριν παρεις ποτε φινα θυμαμαι που σε τουμπανιασε εγω θελω φοτο πριν σε τουμπανιασει

Bouklas

Well-Known Member
gianniskritikos2 είπε:
μπουκλα σε παρακαλω αναιβασε μια φοτο πριν παρεισ φινα... θυμαμαι οτι εισουν αρκετα αραιος με μεγαλο προβλημα θελω να πω κατι γιαυτο ανεβασε μια να την δουμε
πριν αρκετο καιρο δηλαδει πριν παρεις ποτε φινα θυμαμαι που σε τουμπανιασε εγω θελω φοτο πριν σε τουμπανιασει

Γιάννη πατα στον σύνδεσμο της υπογραφής μου "Αποτελέσματα θεραπείας". Στην πρώτη σελίδα είναι οι φωτογραφίες.
Όμως και στις πιο πάνω φωτογραφίες είμαι χωρίς φιναστερίδη, χωρίς καμια θεραπεία. Αλλα να σου πω κάτι, εκείνο τον καιρό είχα αραιώσει άσχημα, δεν με είχα ξαναδεί ποτε έτσι, υπεύθυνο ήταν το τοππικ και ο τρόπος που το χρησιμοποιούσα. Αν θυμάσαι εδώ μέσα υπήρξαν ακόμα 2 περιπτώσεις ανθρώπων που το χρησιμοποιούσαν με τον ίδιο άσχημο τρόπο και είχαν τα ίδια αποτελέσματα. Η δυνατή θεραπεία ναι μου έδωσε ένα τέλειο αποτέλεσμα όμως βρήκε πάτημα και την βοηθησε και η παύση του καθημερινού βασανίσματος για έρθει μετά η θεραπεία και να δείξει ένα τόσο καλο αποτέλεσμα.

Flosk είπε:
Ποπο τι μαλουρα ειχες ρε Boukla εκει..
Ναι...είχα. :-/

gkast

Active Member
Bouklas είπε:
gianniskritikos2 είπε:

Γιάννη πατα στον σύνδεσμο της υπογραφής μου "Αποτελέσματα θεραπείας". Στην πρώτη σελίδα είναι οι φωτογραφίες.
Όμως και στις πιο πάνω φωτογραφίες είμαι χωρίς φιναστερίδη, χωρίς καμια θεραπεία. Αλλα να σου πω κάτι, εκείνο τον καιρό είχα αραιώσει άσχημα, δεν με είχα ξαναδεί ποτε έτσι, υπεύθυνο ήταν το τοππικ και ο τρόπος που το χρησιμοποιούσα. Αν θυμάσαι εδώ μέσα υπήρξαν ακόμα 2 περιπτώσεις ανθρώπων που το χρησιμοποιούσαν με τον ίδιο άσχημο τρόπο και είχαν τα ίδια αποτελέσματα. Η δυνατή θεραπεία ναι μου έδωσε ένα τέλειο αποτέλεσμα όμως βρήκε πάτημα και την βοηθησε και η παύση του καθημερινού βασανίσματος για έρθει μετά η θεραπεία και να δείξει ένα τόσο καλο αποτέλεσμα.

Flosk είπε:
Ποπο τι μαλουρα ειχες ρε Boukla εκει..
Ναι...είχα. :-/

Για να καταλάβω ρε συ μπούκλα και έχουμε καιρό να μιλήσουμε δηλ το τοπικ σου δημιούργησε αραίωση γιατί με ενδιαφέρει ....

Bouklas

Well-Known Member
gkast είπε:
Για να καταλάβω ρε συ μπούκλα και έχουμε καιρό να μιλήσουμε δηλ το τοπικ σου δημιούργησε αραίωση γιατί με ενδιαφέρει ....
Για να σου δώσω να καταλάβεις. Επί πολλά χρονια έχανα τρελα μαλλιά, σε κάθε λούσιμο και από ένα κούρεμα, μαύρος ο τόπος κάτω, απορούσα πως δεν είχα καραφλιάσει πριν από χρονια. Από τότε που ανακάλυψα το τοππικ έβαζα κάθε μέρα. Λόγο δουλειάς σχόλαγα αργά το βραδυ (κουρασμένος που δύναμη για λούσιμο), ξύπναγα μεσημέρι και όταν σηκωνόμουν λουζόμουν πριν φύγω για δουλειά και καπάκι τοππικ. Το είχα δηλαδή πάνω στο δέρμα για 20+ ώρες. Μέσα σε εκείνο τον χρόνο που λες μετά από πολλούς μήνες παρατήρησα αραίωση! Τριχόπτωση είχα πάντα ok, αλλα τόσο έντονη αραίωση πρώτη φορα έβλεπα. Και ήταν τέτοια που το τοππικ από κάποια φάση και μετά ήταν άχρηστο, δεν μπορούσε να καλύψει τίποτα.
Για μένα η σωστή χρήση είναι βάζεις και μόλις κάνεις δουλειά σου λούσιμο. Όταν φράζεις το δέρμα το οποίο δεν μπορεί να αναπνεύσει κάθε μέρα και για τόσο πόλυ καιρό λογικά θα έχεις κάποιες συνέπειες.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Και εγω ειχα κανει καταχρηση του τοππικ αλλα δεν ειδα καμια αλλαγη.
Τωρα βεβαια υπαρχουν και μερες που δεν βαζω καθολου η οταν βγαινω εξω.
Αλλα σχεδον 1 χρονο με τι δουλεια που ειχα 8ωρος και μεταμοσχευμενος δεν με δημιουργησε προβλημα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gkast

Active Member
Bouklas είπε:
gkast είπε:
Για να σου δώσω να καταλάβεις. Επί πολλά χρονια έχανα τρελα μαλλιά, σε κάθε λούσιμο και από ένα κούρεμα, μαύρος ο τόπος κάτω, απορούσα πως δεν είχα καραφλιάσει πριν από χρονια. Από τότε που ανακάλυψα το τοππικ έβαζα κάθε μέρα. Λόγο δουλειάς σχόλαγα αργά το βραδυ (κουρασμένος που δύναμη για λούσιμο), ξύπναγα μεσημέρι και όταν σηκωνόμουν λουζόμουν πριν φύγω για δουλειά και καπάκι τοππικ. Το είχα δηλαδή πάνω στο δέρμα για 20+ ώρες. Μέσα σε εκείνο τον χρόνο που λες μετά από πολλούς μήνες παρατήρησα αραίωση! Τριχόπτωση είχα πάντα ok, αλλα τόσο έντονη αραίωση πρώτη φορα έβλεπα. Και ήταν τέτοια που το τοππικ από κάποια φάση και μετά ήταν άχρηστο, δεν μπορούσε να καλύψει τίποτα.
Για μένα η σωστή χρήση είναι βάζεις και μόλις κάνεις δουλειά σου λούσιμο. Όταν φράζεις το δέρμα το οποίο δεν μπορεί να αναπνεύσει κάθε μέρα και για τόσο πόλυ καιρό λογικά θα έχεις κάποιες συνέπειες.
Εγώ προσωπικά κάθε βράδυ λουζουμε δεν το αφήνω στο κεφάλι την ώρα του ύπνου αλλα και την γκρίνια που θα έχω μετά .........

petrospap

Active Member
μπουκλα με φαινεται χειροτερεψε κι αλλο η κατασταση ακομα και απο την τελευταια ενημερωση...τελικα με τον γιατρο τι εγινε?? ξαναεπικοινωνησες απο την τελευταια φορα?

giwrgos athina

Active Member
Οντως ρεbookla παιζει να εχει χειροτερεψει λιγο η κατασταση απο το 9 μηνο που καταλαβες το προβλημα..εσυ τι πιστευεις βασικα που τα παρατηρεις και καθε μερα?

zotrix

Active Member
Φίλε εγω πιστευω ότι δεν έχεις κάτι. Αν συνέβαινε κάτι (πχ μόλυνση) και έπεφταν οι μεταμοσχευμένες τρίχες, τότε θα έπεφταν όλες και όχι διάσπαρτες. Εγώ θυμάμαι στο δικό μου 6μηνο, ήμουν καλύτερα σε σχέση με το 12μηνο γιατί οι μεταμοσχεύμενες τρίχες μου έβγαίναν όλες μαζί αρχικά ενώ μετά ακολουθούσαν διαφορετικούς κύκλους και φαινόμουν πιο αραιός. Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια. εντωματαξύ είμαστε και πολύ πιο χαρούμενοι όταν βγαίνουν οι τριχές αλλά μετά τρώμε και μια πίκρα γιατί καταλαβαίνουμε ότι φυσική πυκνότητα δεν θα ξανα έχουμε ποτέ όσες μεταμοσχεύσεις και να κάνουμε.

Bouklas

Well-Known Member
John_John1 είπε:
Και εγω ειχα κανει καταχρηση του τοππικ αλλα δεν ειδα καμια αλλαγη.
Τωρα βεβαια υπαρχουν και μερες που δεν βαζω καθολου η οταν βγαινω εξω.
Αλλα σχεδον 1 χρονο με τι δουλεια που ειχα 8ωρος και μεταμοσχευμενος δεν με δημιουργησε προβλημα.
Αν κανεις θεραπεία με φιναστερίδη τι να σε σκιάξει? :D

petrospap είπε:
μπουκλα με φαινεται χειροτερεψε κι αλλο η κατασταση ακομα και απο την τελευταια ενημερωση...τελικα με τον γιατρο τι εγινε?? ξαναεπικοινωνησες απο την τελευταια φορα?
Ναι έτσι είναι, έχω εδώ και καμια 20ρια μέρες που το παρατηρώ, λέω ή είναι άσχημος κύκλος ή αραίωσαν και άλλο. Αν δεν αλλάξει έστω λίγο προς το καλύτερο τότε αραίωσαν περισσότερο.
Όχι με τον γιατρό δεν έχω ξανά επικοινωνήσει, κάνω κανονικά ότι μου είπε και βλέπουμε.

giwrgos athina είπε:
Οντως ρεbookla παιζει να εχει χειροτερεψει λιγο η κατασταση απο το 9 μηνο που καταλαβες το προβλημα..εσυ τι πιστευεις βασικα που τα παρατηρεις και καθε μερα?
Ναι έτσι τα βλέπω και εγώ Γιώργο, όταν βάζω μέσα τα χέρια καταλαβαίνω αμέσως πως ήταν πριν καιρό πως τώρα, τα νιώθω πιο αραιά.

zotrix είπε:
Φίλε εγω πιστευω ότι δεν έχεις κάτι. Αν συνέβαινε κάτι (πχ μόλυνση) και έπεφταν οι μεταμοσχευμένες τρίχες, τότε θα έπεφταν όλες και όχι διάσπαρτες. Εγώ θυμάμαι στο δικό μου 6μηνο, ήμουν καλύτερα σε σχέση με το 12μηνο γιατί οι μεταμοσχεύμενες τρίχες μου έβγαίναν όλες μαζί αρχικά ενώ μετά ακολουθούσαν διαφορετικούς κύκλους και φαινόμουν πιο αραιός. Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια. εντωματαξύ είμαστε και πολύ πιο χαρούμενοι όταν βγαίνουν οι τριχές αλλά μετά τρώμε και μια πίκρα γιατί καταλαβαίνουμε ότι φυσική πυκνότητα δεν θα ξανα έχουμε ποτέ όσες μεταμοσχεύσεις και να κάνουμε.

Κοίταξε κάτι έχω σίγουρα. Ακόμα και αν έπεσαν οι φυσικές τρίχες και μείνανε ΟΛΑ τα μεταμοσχευμένα η πυκνότητα είναι άσχημη, που είναι τα 70grafts ανά τετραγωνικό? Που είναι η καλή πυκνότητα?

gianniskritikos2

Active Member
φιλε μπουκλα πριν την φινα εισουν σε χειροτερη κατασταση απο οτι πριν πασ για μεταμοσχευση σκεφτηκες οτι αφου εκοψες την φινα μπορει να μην εχασες ολα οσα σου προσφερε μεχρι και πριν την μεταμοσχευση εγω ακου τι πιστευω ... οτι ειχες προβλημα και μεγαλο αν δεν επερνεσ φινα τωρα θα ισουν πολυ χειροτερος απο οτι πριν την φινα και λογικο αρα κοβοντασ την παλι αργα η γρηγορα θα γυρναγες εκει... αλλα εχεις την μινοξ στο παιχνιδι και ετσι το καθυστερησε πολυ ολοι μας ξερουμε οτι με μινοξ απλα τρεναρεις θα φτασεις σιγουρα εκει που ηταν να φτασεις με μινοξ αλλα ποιο καθυστεριμενα μεσα σε ενα χρονο που εκανες μμ μπορει να πεσανε ολες αυτες που επρεπε να πεσουν και να νομιζεις οτι αραιωσες πολυ και σοκ λοσσ και τετοια εγω πιστευω οτι εχασες μμ αντι να βγουν αυτα που περιμενες βγηκαν ενα 20% λιγοτερο και μαζι με τις μαμα που πεσανε εισαι τωρα ετσι σκεψου οτι κανωνικα αμα δεν εκανες θεραπειες μπροστα για ενα καλο αποτελεσμα στην περιοχη που θα ειχες προβλημα χωρις θεραπειες θεσ κοντα 4000 γκραφτσ για ενα καλο αποτελεσμα σε πυκνωτιτα εσυ εβαλες κοντα 2500 απο οτι μετρισες σου εβαλε λιγοτερα αρα ειναι λογικο να μην εχεις το επιθυμιτο αποτελεσμα πιστυω οτι κατι στραβωσε αλλα οχι οσο νομιζεις ειχες μεγαλο προβλημα για να εισαι μετα απο 2 χρονια με μινοξ καλυτερος απο οτι ισουν πριν... εδω εγω μεσα στο τελος του πρωτου χρονου μινοξ ειμουν χειροτερα απο οτι πριν την αρχησω και μου εδωσε καλο μποοστ αλλα το προβλημα δεν κρατιεται μπορει να ειχε εξαρση και σε εσενα οπως και σε εμενα και να πεσανε γρηγορα σε αλλουτς τους κραταει και 3 χρονια αλλα σε λιγους .... αυτα πιστευω ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙ΅ΠΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΠΟΥΚΛΑΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΦΙΝΑ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΛΕΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ

[attachment=7128] αμα φυγουν αυτα μπροστα στην αιρλινε που αμα δεν επερνες τιποτα πιθανοτατα θα φεβγανε θα θελες κοντα 4000 γκραφτς καταλαβαινεις τι ενοω? με 2500 δεν καλυπτεις το προβλημα που ειχες μετα απο 2 χρονια αλλα το κανεις στο περιπου οπως εισαι τωρα

Συνημμένα

• dwvytx.jpg
    dwvytx.jpg
    137.7 KB · Προβολές: 662

zotrix

Active Member
70 δεν είχες σίγουρα εξαρχής και φαίνεται από τα grafts που μπήκαν. Είναι λίγο λιγότερα και αν σου ειπαν για 70 είναι λάθος. Προσπάθησε να μετρήσεις τα grafts από τις φωτογραφιες σου μια περιοχή της hairline. Αλλά σου λέω από τη δική μου εμπειρία ότι στο 7μηνο φαινόμουν καλύτερα από αργότερα.

Bouklas είπε:
Κοίταξε κάτι έχω σίγουρα. Ακόμα και αν έπεσαν οι φυσικές τρίχες και μείνανε ΟΛΑ τα μεταμοσχευμένα η πυκνότητα είναι άσχημη, που είναι τα 70grafts ανά τετραγωνικό? Που είναι η καλή πυκνότητα?

Bouklas

Well-Known Member
gianniskritikos2 είπε:
φιλε μπουκλα πριν την φινα εισουν σε χειροτερη κατασταση απο οτι πριν πασ για μεταμοσχευση σκεφτηκες οτι αφου εκοψες την φινα μπορει να μην εχασες ολα οσα σου προσφερε μεχρι και πριν την μεταμοσχευση εγω ακου τι πιστευω ... οτι ειχες προβλημα και μεγαλο αν δεν επερνεσ φινα τωρα θα ισουν πολυ χειροτερος απο οτι πριν την φινα και λογικο αρα κοβοντασ την παλι αργα η γρηγορα θα γυρναγες εκει... αλλα εχεις την μινοξ στο παιχνιδι και ετσι το καθυστερησε πολυ ολοι μας ξερουμε οτι με μινοξ απλα τρεναρεις θα φτασεις σιγουρα εκει που ηταν να φτασεις με μινοξ αλλα ποιο καθυστεριμενα μεσα σε ενα χρονο που εκανες μμ μπορει να πεσανε ολες αυτες που επρεπε να πεσουν και να νομιζεις οτι αραιωσες πολυ και σοκ λοσσ και τετοια εγω πιστευω οτι εχασες μμ αντι να βγουν αυτα που περιμενες βγηκαν ενα 20% λιγοτερο και μαζι με τις μαμα που πεσανε εισαι τωρα ετσι σκεψου οτι κανωνικα αμα δεν εκανες θεραπειες μπροστα για ενα καλο αποτελεσμα στην περιοχη που θα ειχες προβλημα χωρις θεραπειες θεσ κοντα 4000 γκραφτσ για ενα καλο αποτελεσμα σε πυκνωτιτα εσυ εβαλες κοντα 2500 απο οτι μετρισες σου εβαλε λιγοτερα αρα ειναι λογικο να μην εχεις το επιθυμιτο αποτελεσμα πιστυω οτι κατι στραβωσε αλλα οχι οσο νομιζεις ειχες μεγαλο προβλημα για να εισαι μετα απο 2 χρονια με μινοξ καλυτερος απο οτι ισουν πριν... εδω εγω μεσα στο τελος του πρωτου χρονου μινοξ ειμουν χειροτερα απο οτι πριν την αρχησω και μου εδωσε καλο μποοστ αλλα το προβλημα δεν κρατιεται μπορει να ειχε εξαρση και σε εσενα οπως και σε εμενα και να πεσανε γρηγορα σε αλλουτς τους κραταει και 3 χρονια αλλα σε λιγους .... αυτα πιστευω ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙ΅ΠΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΠΟΥΚΛΑΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΦΙΝΑ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΛΕΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ

αμα φυγουν αυτα μπροστα στην αιρλινε που αμα δεν επερνες τιποτα πιθανοτατα θα φεβγανε θα θελες κοντα 4000 γκραφτς καταλαβαινεις τι ενοω? με 2500 δεν καλυπτεις το προβλημα που ειχες μετα απο 2 χρονια αλλα το κανεις στο περιπου οπως εισαι τωρα

Γιάννη ας πούμε το μαλλί το πήδηξα επί 1 χρόνο με κακή χρήση τοππικ. Όταν το σταμάτησα έπαιρνε τα πάνω του, σε αυτή την φωτό είμαι όταν ξεκίνησα την θεραπεία. Και μονο που δεν τα ταλαιπωρούσα το μαλλί θα έπαιρνε τα πάνω του. Εκεί πάτησε η φιναστερίδη με την μινοξιδίλη και δώσανε ένα τόσο καλο αποτέλεσμα. Όσο για την θεραπεία και τι θα έχανα, είχα κάποιους μήνες δεν έβαζα τίποτα μα τίποτα στο κεφάλι. Τα αποτελέσματα της μινοξιδίλης τα χάνεις μέσα σε ένα δίμηνο, τόσο άσχημα δεν είχα φτάσει ποτε ξανά. Ακόμα και αν είναι έτσι όπως τα λες έχουμε πρόβλημα στην φύτρωση των μεταμοσχευμένων, η πυκνότητα δε είναι καλή.
Και επίσης κάτι άλλο για το shock loss. Ωραία θα τα έχανα και απλά μου τα συντηρούσε η μινοξιδίλη, γιατί λοιπόν τα έχασα μετά την μεταμόσχευση και όχι σε 1-2 χρονια από τώρα? Shock loss δεν θεωρείτε? Και εντωμεταξύ 1 χρόνο τώρα η τριχόπτωση είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα.
Συζήτηση κάνουμε έτσι μην παρεξηγήσεις το ύφος μου. :D

zotrix είπε:
70 δεν είχες σίγουρα εξαρχής και φαίνεται από τα grafts που μπήκαν. Είναι λίγο λιγότερα και αν σου ειπαν για 70 είναι λάθος. Προσπάθησε να μετρήσεις τα grafts από τις φωτογραφιες σου μια περιοχή της hairline. Αλλά σου λέω από τη δική μου εμπειρία ότι στο 7μηνο φαινόμουν καλύτερα από αργότερα.

Σκέφτομαι να σχεδιάσω 1cm και με τα χερια να τις μετρήσω μια-μια. Το προσπάθησα μια φορά αλλά το μολύβι ηταν χοντρό στις γραμμάς και έπιανε κάποιες, είχα μετρήσει 60-65, στις οποίες βέβαια υπήρχαν και πολύτριχα.

gianniskritikos2

Active Member
δεν παρεξηγω και εγω χειροτερο υφος εχω καποιες φορες και μιλαω φιλικα.... ναι καταλαβαινω απλα ποτε δεν ξερεις μπορει να υπαρχει ενα τετοιο ενδεχομενο... εγω πχ εχασα τα μισα μου μαλλια σε 4 μηνες και το ιδιο ενασ φιλος μου σε ενα χρονο εγινε καραφλας κανωνιξκοσ nw5 επαθε καταθληψη.... καποιες φορες τα πραματα κιλανε γρηγοροτρα απο οσο νομιζουμε ο πατερας μου απο 21 στα 23 ηταν nw5 μεσα σε 2 χρονια.. αλλος κανει 10 χρονια οταν κοβεις και τισ θεραπειες εκει παει ακομα γρηγοροτερα τωρα μπορει να κανω και λαθος απλα ειναι ενα ενδεχομενο που σιγουρα επεξε ρολο μπορει να μην επεξε τοσο οσο λεω αλλα καιλιγο να πεξε σημαινει οτι η μμ δεν ηταν και τοσο χαλια οσο λεμε

υπολογιζζω πως εχεις γιρο στα 40 ανα τεττραγωνικο

Μπλουζα