Bouklas, fue, 2500 grafts, 31/10-1/11/2013

Panos1982

Well-Known Member
danceworld_2001 είπε:
σε ενα απο τα τελευταία μου γραφόμενα μιας και δεν σκοπεύω να ασχοληθώ άλλο με το φόρουμ συγγραφικά, παρα μόνο σαν αναγνώστης. Ξέρεις έχω σιχαθεί με ορισμένα άτομα εδώ μέσα που το παίζουν σωτήρες προς τον κόσμο ενώ το μόνο που κοιτάνε ειναι να κάνουν συνεταιρισμούς για να παίρνουν μίζες.

Ο καθενας κανει την δουλεια του....αν εισαι ενεργος κ δεις καποιον να ζηταει κατι κ εσυ ξερεις να τον βοηθησεις το σωστο ειναι να του δωσεις τα φωτα σου...κι απο κει και περα ας επιλεξει να κανει οτι θελει....
εμενα το ποιοι περνουν μιζες κ ποιοι οχι ουτε με νοιαζει ουτε κ ασχολουμε...

δε μπαινω συχνα στο φορουμ πολυ αλλα οταν μπαινω αν δω κατι κ ξερω να απαντησω το κανω γιατι αυτο θα ηθελα να κανουν κ σε μενα καποιοι που ειναι πιο εμπειροι αν εγω δεν ηξερα....απλα κ ωραια...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Δημητρης38

Active Member
John_John1 είπε:
Ωραια τα ανελυσες Δημητρη.Μπραβο.
Εγω μερικες φορες βγαζω κανα σπυρι που με ποναει στην hairline.
Δηλαδη το παταω και ποναει.Αλλες φορες δεν φενεται καν το πιεζω με το δαχτυλο και ποναει.
Τι μπορει να ειναι αυτο?
Στο κεφαλι επισης εχω και καμια φορα φαγουρα.
Αλλα οκ τωρα που ειμαι στα 2 χρονια και 4 μηνες μεταμοσχευσης δεν ειδα κατι στραβο.
Βεβαια ισως να χασα καποια μαμα μαλλακια αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρος γιαυτο.
Οχι οτι ειχα και πολλα εκει που εκανα μεταμοσχευση αλλα πιστευω ειναι αρκετο αν τα χασω και αυτα να εχω μια μικρη αραιωση. Δεν μπορω να ειμαι σιγουρος 100% παντως εαν εχασα.

Γιαννη εσυ το εχεις ψαξει πολυ καλα με τις μ/μ και το αποτελεσμα της επεμβασης που εκανες δικαιωσε την επιλογη σου και την κλινικη που σε εγχειρησε. Το μονο που μπορω να σου γραψω ειναι να googlareis τα συμπτωματα μιας πιθανης φλεγμονης και αν πιστευεις οτι χρηζει προσοχης να ερθεις σε επαφη με καποιον δερματολογο ή με την κλινικη που εκανες την επεμβαση σου και να μιλησεις μαζι τους.

Προσωπικα δεν πιστευω να ειναι τιποτα το σοβαρο.
Μπορει καποιος ερεθισμος, ισως πρεπει να αλλαξεις το σαμπουαν που χρησιμοποιεις....

traccas

Active Member
Αρχικά θέλω να πω ότι με το να σταματήσουν να ασχολούνται άτομα σαν τον danceworld μόνο να χάσει έχει το φορουμ.
Φίλε boukla ελπίζω να πάνε όλα καλά. Να σε ρωτήσω κάτι. Σε 20 μέρες μπαίνω κι εγώ και η μόνη θεραπεία που παίρνω είναι regain μια φορά την ημέρα και fungoral. Έχεις μάθει αν είναι καλό να λαμβάνω και φινα πριν το χειρουργείο;

Bouklas

Well-Known Member
traccas είπε:
Αρχικά θέλω να πω ότι με το να σταματήσουν να ασχολούνται άτομα σαν τον danceworld μόνο να χάσει έχει το φορουμ.
Φίλε boukla ελπίζω να πάνε όλα καλά. Να σε ρωτήσω κάτι. Σε 20 μέρες μπαίνω κι εγώ και η μόνη θεραπεία που παίρνω είναι regain μια φορά την ημέρα και fungoral. Έχεις μάθει αν είναι καλό να λαμβάνω και φινα πριν το χειρουργείο;

Σε ευχαριστώ φιλε μου να είσαι καλά, σου εύχομαι να έχεις μια επιτυχημένη εγχείριση!

Η φιναστερίδη θα βοηθήσει στην περίπτωση του ενδεχομενου shock loss, θα σου θωρακίσει τα μαλλάκια. Τώρα 20 μέρες πριν δεν ξέρω αν είναι αρκετός χρόνος να πάρει μπρος η φιναστερίδη, από όσο ξέρω θέλει κάποιους μήνες. Ίσως σε βοθήσει για το μετέπειτα τι να πω, στην δικη μου περίπτωση όταν έκανα χρήση φιναστερίδης μέσα σε 1 μηνα κόπηκε μαχαίρι η τριχόπτωση. Θα πει κάποιος ίσως ήταν η μινοξιδίλη, όμως ακόμα και όταν είχα ξεκινήσει μονο μινοξιδίλη μετά από μήνες απραγίας η διαφορα με την φιναστερίδη ήταν τεραστια.

traccas

Active Member
Σε ευχαριστώ φιλε μου να είσαι καλά, σου εύχομαι να έχεις μια επιτυχημένη εγχείριση!

Η φιναστερίδη θα βοηθήσει στην περίπτωση του ενδεχομενου shock loss, θα σου θωρακίσει τα μαλλάκια. Τώρα 20 μέρες πριν δεν ξέρω αν είναι αρκετός χρόνος να πάρει μπρος η φιναστερίδη, από όσο ξέρω θέλει κάποιους μήνες. Ίσως σε βοθήσει για το μετέπειτα τι να πω, στην δικη μου περίπτωση όταν έκανα χρήση φιναστερίδης μέσα σε 1 μηνα κόπηκε μαχαίρι η τριχόπτωση. Θα πει κάποιος ίσως ήταν η μινοξιδίλη, όμως ακόμα και όταν είχα ξεκινήσει μονο μινοξιδίλη μετά από μήνες απραγίας η διαφορα με την φιναστερίδη ήταν τεραστια.
[/quote]

Είμαι σε δίλημμα. Δε θέλω να παίρνω μια ζωή φίνα. Πάντως αν έχω κοντά στα δικά σου αποτελέσματα θα είμαι ικανοποιημένος γιατί έχω μεγαλύτερο πρόβλημα από σένα (ανέβασα και φώτο). Εσύ πως είσαι τώρα;

Άκυρη η ερώτηση πως είσαι τώρα φίλε μου. Είχα μείνει εκτός internet για κάποιες μέρες και έχασα τις τελευταίες σου φώτο. Πάντως εμένα μου φαίνεσαι πολύ καλά δε φαίνεται να έχεις ιδιαίτερο πρόλημα (από αισθητικής πλευράς).

Panos1982

Well-Known Member
εδω ειναι μια περιπτωση του rahal.. με εναν ασθενη που ενω στους 6 μηνες κι αυτος ειχε καλο αποτελεσμα...στους 12 μηνες ειχε χασει παρα πολλα μαλλια....και ειναι κ αποτελεσμα στριπ...
και ειπε οτι ως τον 6ο μηνα επερνε μινοξιδιλη κ μετα την εκοψε...
δειτε εδω...
http://www.hairrestorationnetwork.com/eve/176893-dr-rahal-disappointing-fut-result-2516-grafts.html

traccas

Active Member
Panos1982 είπε:
εδω ειναι μια περιπτωση του rahal.. με εναν ασθενη που ενω στους 6 μηνες κι αυτος ειχε καλο αποτελεσμα...στους 12 μηνες ειχε χασει παρα πολλα μαλλια....και ειναι κ αποτελεσμα στριπ...
και ειπε οτι ως τον 6ο μηνα επερνε μινοξιδιλη κ μετα την εκοψε...
δειτε εδω...
http://www.hairrestorationnetwork.com/eve/176893-dr-rahal-disappointing-fut-result-2516-grafts.html

Αυτά βλέπω και με κόβει κρύος ιδρώτας

Δημητρης38

Active Member
Μιλησα με Φαρμακοποιο γνωστο μου και τον ρωτησα για Φινα και τα υπολοιπα ανδρογονα.

Εκτος του οτι ειναι ακριβα (40 ευρω για χρηση ενος μηνα?)
Εκτος του οτι δεν προσφερουν μονιμη λυση στο προβλημα, ουτε τριχοφυιια, παρα μονο διατηρουν στην θεση τους (υποτιθεται) τα μαλλια που προυπαρχουν.
Εκτος του οτι σε κανουν Γυναικα (γυναικομαστια, αλλοιωση φωνης, μειωμενη επιθυμια για σεξ κτλ κτλ)
Εκτος του οτι η χρονια χρηση τους μπορει να προκαλεσει προβλημα σε ζωτικα οργανα του σωματος (συκωτι)
Εκτος του οτι διαθετονται προς πωληση για τον καρκινο του προστατη και οχι για την επιλυση της καραφλας

Θα πρεπει ο χρηστης να τα λαμβανει εφορου ζωης!!!!
Μολις η χρηση τους διακοπει αυτοματα χανονται οσα μαλλια ηταν να πεσουν το διαστημα που λαμβανονταν τα συγκεκριμενα ανδρογονα
(αυτο που επαθε ο πελατης του Μεγαλογιατρου-Rahal που ακομα προσπαθει να καταλαβει τι εγινε)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giwrgos athina

Active Member
Δημητρη να ταν μονα αυτα τα κακα της φινας θα ηταν καλα...Η φινα για μενα σου δημηουργει μεγαλυτερα προβληματα απο οτι τα μαλλια..Εμενα 6 μηνες απο την διακοπη μετα απο χρηση 7 μηνων και η στυσης μου δεν λενε να επανελθουν οπως ημουν πριν...Το θεμα μαλλια μπροστα σε αυτο μου μοιαζει γελοιο θεμα.

Δημητρης38

Active Member
giwrgos athina είπε:
Δημητρη να ταν μονα αυτα τα κακα της φινας θα ηταν καλα...Η φινα για μενα σου δημηουργει μεγαλυτερα προβληματα απο οτι τα μαλλια..Εμενα 6 μηνες απο την διακοπη μετα απο χρηση 7 μηνων και η στυσης μου δεν λενε να επανελθουν οπως ημουν πριν...Το θεμα μαλλια μπροστα σε αυτο μου μοιαζει γελοιο θεμα.

Ετσι ειναι Γιωργο... να εχεις κανα γκομενακι δυνατο... να σε βλεπει με βυζια και χωρις παπαρι... και εσυ να σκεφτεσαι την καραφλα... ε οχι !!!

Δεν αναφερομαι σε εσενα προσωπικα Γιωργο και ελπιζω να μην φαω μπαν (παλι) :4m:

traccas

Active Member
Δημητρης38 είπε:
giwrgos athina είπε:

Ετσι ειναι Γιωργο... να εχεις κανα γκομενακι δυνατο... να σε βλεπει με βυζια και χωρις παπαρι... και εσυ να σκεφτεσαι την καραφλα... ε οχι !!!

Δεν αναφερομαι σε εσενα προσωπικα Γιωργο και ελπιζω να μην φαω μπαν (παλι) :4m:

Χαχα..έχεις δίκιο.Αυτοί είναι οι λόγοι που έκοψα κι εγω τη φίνα.Πάντως στην παραπάνω υπόθεση του Rahal σχολιάζει η ίδια η ομάδα του Rahal και δεσμεύεται στο φορουμ να λύσει το πρόβλημα.Αυτό δείχνει πόση δύναμη έχουν αυτά τα φόρουμ και μπορούν να κάνουν τους γιατρούς πιο υπεύθυνους απεναντί μας. Εμένα την πρώτη ερώτηση που μου έκανε ο γιατρός που επέλεξα είναι από που έμαθα για αυτόν και όταν του είπα από το φόρουμ το σημείωσε.

tropheus

Well-Known Member
Δημητρης38 είπε:
Μιλησα με Φαρμακοποιο γνωστο μου και τον ρωτησα για Φινα και τα υπολοιπα ανδρογονα.

Εκτος του οτι ειναι ακριβα (40 ευρω για χρηση ενος μηνα?)
Εκτος του οτι δεν προσφερουν μονιμη λυση στο προβλημα, ουτε τριχοφυιια, παρα μονο διατηρουν στην θεση τους (υποτιθεται) τα μαλλια που προυπαρχουν.
Εκτος του οτι σε κανουν Γυναικα (γυναικομαστια, αλλοιωση φωνης, μειωμενη επιθυμια για σεξ κτλ κτλ)
Εκτος του οτι η χρονια χρηση τους μπορει να προκαλεσει προβλημα σε ζωτικα οργανα του σωματος (συκωτι)
Εκτος του οτι διαθετονται προς πωληση για τον καρκινο του προστατη και οχι για την επιλυση της καραφλας

Θα πρεπει ο χρηστης να τα λαμβανει εφορου ζωης!!!!
Μολις η χρηση τους διακοπει αυτοματα χανονται οσα μαλλια ηταν να πεσουν το διαστημα που λαμβανονταν τα συγκεκριμενα ανδρογονα
(αυτο που επαθε ο πελατης του Μεγαλογιατρου-Rahal που ακομα προσπαθει να καταλαβει τι εγινε)

Δημήτρη είναι λίγο υπερβολικός ο Φαρμακοποιός σου γιατί η φιναστερίδη:

-Κοστίζει (proscar) 8,83€ για 70 μέρες (2μήνες και 10 μέρες)

-Δεν προκαλεί γυναικομαστία ούτε αλλοίωση φωνής παρά μόνο σε ένα πραγματικά μικρό ποσοστό

-Δεν επιβαρύνει το συκώτι αφού δεν έχει ίχνος τοξικότητας

-Δε διατίθεται μόνο για την υπερπλασία του προστάτη αλλά έχει και έγκριση από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Φαρμάκων για τη θεραπεία ανδρογενετικής αλωπεκίας

Είναι όμως αλήθεια ότι το ποσοστό αυτών που έχουν προβλήματα στύσης και λίμπιντο είναι πολύ μεγαλύτερα από αυτά που κυκλοφορούν επισήμως...

Bouklas

Well-Known Member
traccas είπε:
Πάντως εμένα μου φαίνεσαι πολύ καλά δε φαίνεται να έχεις ιδιαίτερο πρόλημα (από αισθητικής πλευράς).
Εντάξει ναι αλλα δεν έχει να κάνει, πλήρωσα για κάτι πολύ συγκεκριμένο, 70 grafts ανά cm και θέλω να έχω ότι συμφωνήθηκε. Το να μου πει πχ ένας norwood 7 ότι μια χαρά είσαι (γενικά το λέω αυτό) φυσικά για εκείνον είμαι, γιατί έχουμε διαφορετικές απαιτήσεις. Για μένα δεν είναι μια χαρά αυτό.

giwrgos athina

Active Member
Boukla δεν εισαι μονο εσυ αποτυχια του συγκεκριμενου γιατρου ειναι και ο κρητικος και εγω ο ιδιος και ο vayero που τα τελευταια του νεα αυτα δειχνουν και ο δημητρης sk απο το φορουμ μας τον οποιο εχω γνωρισει απο κοντα και εχει κανει fue στο crown και του φυτρωσε ενα 20%. Αυτο που εχω να πω ειναι το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι..Ευχομαι μονο να μην χειροτερεψεις και να μεινεις ετσι οπως εισαι...

Bouklas

Well-Known Member
giwrgos athina είπε:
Boukla δεν εισαι μονο εσυ αποτυχια του συγκεκριμενου γιατρου ειναι και ο κρητικος και εγω ο ιδιος και ο vayero που τα τελευταια του νεα αυτα δειχνουν και ο δημητρης sk απο το φορουμ μας τον οποιο εχω γνωρισει απο κοντα και εχει κανει fue στο crown και του φυτρωσε ενα 20%. Αυτο που εχω να πω ειναι το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι..Ευχομαι μονο να μην χειροτερεψεις και να μεινεις ετσι οπως εισαι...

wow ???

zotrix

Active Member
πάντως φιλε αν ετσι οπως εισαι τωρα ρίξεις ενα 1500αρι grafts στην ζωνη Α, θα γίνεις gg .Εχεις και πολύ καλη δοτρια και μπολικο μαλλί στην ληπτρια.
ΥΓ: Ισως σου ακουστει καπως αυτό.Εννοω ότι δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα οσο νομίζεις. Μην το παρεξηγησεις.

krotaf

Member
Ρε παιδια,εκει που πηγα να βγαλω ακρη σε σχεση σε ποιον γιατρο να καταφυγω οταν ερθει η ωρα,αλλαζουν ολα τωρα και εχουμε προβλημα με τρια μελη στον συγκεκριμενο γιατρο.Και ρωτω ποιος εχει μεινει σε Ελλαδα και Κυπρο?Η ξενιτια ειναι μονοδρομος δηλαδη?Boukla κανα νεο τι πηγε στραβα σε μορφη εξηγησης απο Γε@@@ου?

Μπλουζα