Bouklas, fue, 2500 grafts, 31/10-1/11/2013

Bouklas

Well-Known Member
αδερφε boukla πραγματικα λυπαμαι με αυτα που γραφεις διοτι ησουν απο τους πρωτους που διαβασα το καλοκαιρι οταν μπηκα στο φορουμ για τα αποτελεσματα της θεραπειας σου και μετα εβλεπα την μμ σου και τα τρομερα αποτελεσματα και επαιρνα κουραγιο και ελπιδα για το μελον...
καταλαβαινω πως νιωθεις και σου ευχομαι να δωθει οριστικη λυση στο προβλημα σου....
πιστευω ο γιατρος να σε βοηθησει και να βρειτε απο κοινου τι εφταιξε....

Να είσαι καλά ρε φιλε σε ευχαριστώ πολυ. :)
χεχε ωραίες εποχές εκείνες, ειδικά της θεραπείας ήταν το κάτι άλλο. Τώρα να δούμε τι θα γίνει. :p

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Manos21

Member
Φιλε Boukla οταν άνοιξα το θέμα σου και αρχισα να διαβαζω απο την αρχή βλεποντας την πορεια σου, παιζει ημουν και ποιο χαρουμενος απο εσενα...μετα ρε φιλε ποσο λυπηθηκα με αυτην την εξελιξη. Τη να πω...στην θεση σου θα απαιτουσα χρηματα απο αυτον τον ιατρο να βγω εξω σε καποιον εμπειρο και αποτελεσματικο με ντοκουμεντα ιατρο. Ειμαι σιγουρος οταν το κανεις θα εισαι και κατι παραπανω απο τζιτζι!Μην απελπιζεσε!

Δημητρης38

Active Member
Θα γραψω κατι που μπορει να μην ισχυει ...

Οταν κατα την Διάρκεια της επεμβασης τοποθετουνται τα τριχοθυλακια τα οποια ειναι αυτονομες ανατομικες μοναδες στην Ληπτρια επιφανεια, ο οργανισμος δεν πρεπει να δημιουργησει ενα νεο τοπικο αγγειακο δικτυο, νεο σμηγματογονο αδενα και να τροποποιηθουν αναλογα οι ιδιοτητες του δερματος ? Εαν στην πορεια λογω των προσθετων μοσχευματων η Ληπτρια επιφανεια δεν μπορει να διατηρησει ή αν δημιουργηθει τραυματισμος στο αγγειακο δικτυο ή αν το δερμα δεν μπορει να αφομοιώσει ολες αυτες τις ιδιοτητες που αποτελουν προυποθεση για την αναπτυξη των μοσχευματων...τοτε το αποτελεσμα λογικα δεν θα ειναι η δυσκολη επιβιωση τους ? Ισως οι περιπτωσεις ανθρωπων που χασανε τα τριχοθυλακια τους, αφου πρωτα φυτρωσαν, μετα απο 7-8 μηνες να οφειλεται στους παραπανω παραγοντες.

Ψαχνω σε ξενα Φορουμς να δω αν εχει αναφερθει πουθενα κατι παρομοιο και δεν βρισκω τιποτα.

Επισης στην περιπτωση οσων παιδιων χασανε τα τριχοθυλακια τους 8 μηνες απο την επεμβαση και ενω αυτα ειχαν φυτρωσει.
Εχοντας ως δεδομενο οτι δεν ευθυνεται η διακοπη Φινας, ουτε το Σοκ Λοςς οκ?
Απο την στιγμη που τα μεταμοσχευμενα τριχοθυλακια φυτρωσανε..επιβιωσανε..και μετα απο 6-7-8 μηνες χαθηκανε...υπαρχει περιπτωση να μπηκαν σε φαση αναπαυσης ή πρωιμης αποπτωσης ? Αν ναι τοτε λογικα με την χρηση Φινας δεν μπορουνε να ενεργοποιηθουνε παλι ?

Τελευταία επεξεργασία:

danceworld_2001

Well-Known Member
Την ίδια απορία έχω με εσένα, αν και δεν νομίζω να αλλάξει κάτι. Πάντως φίλε μπούκλα ειναι το μόνο που δεν έχεις δοκιμάσει.

Σκέφτεσαι να πάρεις φίνα δοκιμαστικά για μερικούς μήνες μπας και αλλάξει κάτι;

Bouklas

Well-Known Member
Φιλε Boukla οταν άνοιξα το θέμα σου και αρχισα να διαβαζω απο την αρχή βλεποντας την πορεια σου, παιζει ημουν και ποιο χαρουμενος απο εσενα...μετα ρε φιλε ποσο λυπηθηκα με αυτην την εξελιξη. Τη να πω...στην θεση σου θα απαιτουσα χρηματα απο αυτον τον ιατρο να βγω εξω σε καποιον εμπειρο και αποτελεσματικο με ντοκουμεντα ιατρο. Ειμαι σιγουρος οταν το κανεις θα εισαι και κατι παραπανω απο τζιτζι!Μην απελπιζεσε!
Να είσαι καλά φιλε μου σε ευχαριστώ για τα λόγια σου. :)
Εάν δεν αλλάξει κάτι στο αποτέλεσμα αυτό θα κάνω, και πιστεύω ότι ο γιατρός θα τηρήσει την υπόσχεση του. Για ότι νέο έχω θα ενημερώσω το forum.

Bouklas

Well-Known Member
Θα γραψω κατι που μπορει να μην ισχυει ...

Οταν κατα την Διάρκεια της επεμβασης τοποθετουνται τα τριχοθυλακια τα οποια ειναι αυτονομες ανατομικες μοναδες στην Ληπτρια επιφανεια, ο οργανισμος δεν πρεπει να δημιουργησει ενα νεο τοπικο αγγειακο δικτυο, νεο σμηγματογονο αδενα και να τροποποιηθουν αναλογα οι ιδιοτητες του δερματος ? Εαν στην πορεια λογω των προσθετων μοσχευματων η Ληπτρια επιφανεια δεν μπορει να διατηρησει ή αν δημιουργηθει τραυματισμος στο αγγειακο δικτυο ή αν το δερμα δεν μπορει να αφομοιώσει ολες αυτες τις ιδιοτητες που αποτελουν προυποθεση για την αναπτυξη των μοσχευματων...τοτε το αποτελεσμα λογικα δεν θα ειναι η δυσκολη επιβιωση τους ? Ισως οι περιπτωσεις ανθρωπων που χασανε τα τριχοθυλακια τους, αφου πρωτα φυτρωσαν, μετα απο 7-8 μηνες να οφειλεται στους παραπανω παραγοντες.

Μπορεί να παίζει και αυτό αλλα σκέψου, εάν συνέβαινε τότε η πλειοψηφία των μεταμοσχεύσεων θα ήταν αποτυχημένες. Και το φαινόμενο αρκετά συχνό, αφού όλοι έχουν αίματα και τραυματισμούς στο δέρμα.
Επισης στην περιπτωση οσων παιδιων χασανε τα τριχοθυλακια τους 8 μηνες απο την επεμβαση και ενω αυτα ειχαν φυτρωσει.
Εχοντας ως δεδομενο οτι δεν ευθυνεται η διακοπη Φινας, ουτε το Σοκ Λοςς οκ?
Απο την στιγμη που τα μεταμοσχευμενα τριχοθυλακια φυτρωσανε..επιβιωσανε..και μετα απο 6-7-8 μηνες χαθηκανε...υπαρχει περιπτωση να μπηκαν σε φαση αναπαυσης ή πρωιμης αποπτωσης ? Αν ναι τοτε λογικα με την χρηση Φινας δεν μπορουνε να ενεργοποιηθουνε παλι ?

Η φίνα γιατί? Από όσο ξέρω η φίνα σταματάει την τριχόπτωση και βοηθάει στην καλύτερη ποιότητα τρίχας. Στην επανεκφυση θα έπαιζε ρολο η μινοξιδίλη που συνεχίζω κανονικά να χρησιμοποιώ. Να μπήκαν σε φάση ανάπαυσης μου φαίνεται τρελό, για πρώιμη απόπτωση τι να πω ποτε δεν ξέρεις. H φίνα πάντως για το δεύτερο όσο και να βοηθήσει δεν θα τις επαναφέρει πίσω αφού θα θεωρούνται πλέον νεκρές.

Bouklas

Well-Known Member
Την ίδια απορία έχω με εσένα, αν και δεν νομίζω να αλλάξει κάτι. Πάντως φίλε μπούκλα ειναι το μόνο που δεν έχεις δοκιμάσει.

Σκέφτεσαι να πάρεις φίνα δοκιμαστικά για μερικούς μήνες μπας και αλλάξει κάτι;
Δεν ξέρω τι να πω ρε φίλε, εάν πάρω φιναστερίδη είναι σίγουρο πως το μαλλί θα τουμπανιάσει για τα καλά. Όλο το κεφάλι. Και εκεί πιστεύω θα με ξεγελάσει στο αποτέλεσμα, για το εάν θα αλλάξει κάτι στην συγκεκριμένη περιοχή. Και δεύτερον έκανα μεταμόσχευση γιατί δεν μπορώ να συνεχίσω φίνα. Για την ιστορία με την φίνα είχα 10 φορες καλύτερο αποτέλεσμα ακόμα και όταν βρισκόμουν στην πετυχημένη φάση της μεταμόσχευσης.

Και τέλος, ας πούμε ότι φταίει που δεν κάνω χρήση φιναστερίδης. Ξεκινάω λοιπόν την φίνα και αυτά αναγεννιούνται κανονικά, τότε θα πρέπει να συνεχίσω την χρήση αφού αυτή ευθύνεται στην αναγέννηση τους και με την διακοπή ξανά στα ίδια αποτελέσματα. :(

danceworld_2001

Well-Known Member
Χάθηκες φιλαράκο, ελπίζω να είσαι καλά!!! Προς θεού, δεν νομίζω οτι για αυτό που σου συνέβη φταίει η μη λήψη φίνας, απλά αναρωτιέμαι, έχεις την διάθεση να την πάρεις λίγους μήνες έστω σε μικρές δόσεις, απλά για πείραμα να δεις τι θα συμβεί, ποτέ δεν ξέρεις? Δεν ειναι και καραμέλες φυσικά για να την πάρεις, αλλά μπορεί έστω και μια στις 100 να ενεργοποιηθεί κάτι, εγώ θα δοκίμαζα τα πάντα προκειμένου να έφτιαχνε το θέμα. Αν όμως σου είχε βγάλει παρενέργειες, ξέχνα την. Νομιζω πέρασε επίσης αρκετός καιρός και πρέπει να μιλήσεις με τον γιατρό και να ζητήσεις/απαιτήσςις λύση.

Δημητρης38

Active Member
Και τέλος, ας πούμε ότι φταίει που δεν κάνω χρήση φιναστερίδης. Ξεκινάω λοιπόν την φίνα και αυτά αναγεννιούνται κανονικά, τότε θα πρέπει να συνεχίσω την χρήση αφού αυτή ευθύνεται στην αναγέννηση τους και με την διακοπή ξανά στα ίδια αποτελέσματα. :(

Μπουκλα ξεκινησα θεραπεια με Φινα τις τελευταιες εβδομαδες και παρατηρω πως μοσχευματα που τοποθετησα πριν πολλα χρονια και στην πορεια μεγαλο ποσοστο απο αυτα χαθηκε... εχουν ενεργοποιηθει παλι !!!

Μπορει οι θυλακες με το περας του χρονου και για διαφορους λογους να εχουν εκφυλιστει και η Φινα να τους boostαρει...
Αν την σταματησω, θα χαθουν παλι ? Αυτο δεν ξερω και ειμαι περιεργος να το μαθω !!!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
παιδες πιστευω και οι λιγες παρενεργειες που ειχα απο finar εχουν φυγει.
Το τσεκαρα με ενα μωρο την προηγουμενη βδομαδα και ακολουθουν αλλες 2 στην λιστα τις επομενες μερες.
Το 2015 με μπηκε καλα...ααχχααχχα

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Ειμαι στα 2 χρονια και 7 μηνες ακριβως μετα την μεταμοσχευση.
Τα βλεπω ομαλα τα πραματα και δεν βλεπω να αλλαξε κατι.
Δεν εχω καταλαβει κατι τετοιο τουλαχιστον.
Απο φαρμακα συνεχιζω 1/5 η 1/4 finar
Ισως ανεβασω φωτο στα 3 χρονια. Θα δειξει,ισως και νωριτερα αν δε βαριεμε.

danceworld_2001

Well-Known Member
Δημήτρη πως και άρχισες φίνα, εσύ δεν την φοβόσουν εντελώς? Πάντως φίλε μπούκλα εγώ θα σκεφτόμουν να αρχίσω πάλι να δω τι θα βγει, ειναι το μόνο που δεν δοκίμασες.

Δημητρης38

Active Member
Πειραμα εκανα να δω γιατι ειναι απαραιτητη σε οσους κανουν επεμβαση μ/μ

Τελικα δεν ενεργοποιησε τριχοθυλακια μεταμοσχευσης οπως νομιζα
Απλα οι τριχες που μεταμοσχευθηκαν οσο περνανε τα χρονια λεπταινουν και χανουν την υφη τους
Μολις πηρα την φινα στις επομενες ημερες ο ογκος αυξηθηκε και νομιζα οτι βγηκανε καινουργιες (που τετοια τυχη)

Την εκοψα απο σημερα... μου εβγαλε ενα καρο παρενεργειες.

danceworld_2001

Well-Known Member
Πόσο καιρό πήρες, τι διαφορές είδες, τι παρενέργειες είδες? Γιατι 6 μήνες ειναι το ελάχιστο (απο πλευράς ωφέλειας) για να εξάγεις συμπέρασμα αν σου έκανε καλό ή οχι. Κακό πάντως (παρενέργειες) μπορεί και άμεσα να τις δεις, οπως και τις είδες.

Bouklas

Well-Known Member
Χάθηκες φιλαράκο, ελπίζω να είσαι καλά!!! Προς θεού, δεν νομίζω οτι για αυτό που σου συνέβη φταίει η μη λήψη φίνας, απλά αναρωτιέμαι, έχεις την διάθεση να την πάρεις λίγους μήνες έστω σε μικρές δόσεις, απλά για πείραμα να δεις τι θα συμβεί, ποτέ δεν ξέρεις? Δεν ειναι και καραμέλες φυσικά για να την πάρεις, αλλά μπορεί έστω και μια στις 100 να ενεργοποιηθεί κάτι, εγώ θα δοκίμαζα τα πάντα προκειμένου να έφτιαχνε το θέμα. Αν όμως σου είχε βγάλει παρενέργειες, ξέχνα την. Νομιζω πέρασε επίσης αρκετός καιρός και πρέπει να μιλήσεις με τον γιατρό και να ζητήσεις/απαιτήσςις λύση.
Τρεξίματα ρε φιλε αλλα δόξα τον Θεό καλά είμαι. :p Εσύ τι κανεις είσαι καλά? :)

Δεν έχω θέμα να ξεκινήσω πάλι φίνα και την δόση που έπαιρνα (1 mg), παρενέργειες είχα στο ξεκίνημα μετά ήμουν ok. Απλά ξέρω ότι θα μου τουμπανιάσει το κεφάλι και δεν θα βγάλω άκρη για το τι άλλαξε. Πάντως ρε συ φιλε ένα τρελό, από τότε που ξεκίνησα φίνα, άσχετα αν μετά σταμάτησα, όλον αυτόν τον καιρό δεν έχω παρατηρήσει ποτε μου τρελή τριχόπτωση όπως είχα παλιά, κάθε μέρα επί χρονια!

Bouklas

Well-Known Member
Πειραμα εκανα να δω γιατι ειναι απαραιτητη σε οσους κανουν επεμβαση μ/μ

Τελικα δεν ενεργοποιησε τριχοθυλακια μεταμοσχευσης οπως νομιζα
Απλα οι τριχες που μεταμοσχευθηκαν οσο περνανε τα χρονια λεπταινουν και χανουν την υφη τους
Μολις πηρα την φινα στις επομενες ημερες ο ογκος αυξηθηκε και νομιζα οτι βγηκανε καινουργιες (που τετοια τυχη)

Την εκοψα απο σημερα... μου εβγαλε ενα καρο παρενεργειες.

Στην αρχή είπα ενδιαφέρον τα όσα είδες, τώρα όμως που τοποθετήθηκες αλλιώς και εγώ φίλε αυτό θα πίστευα, ότι η φίνα δυναμώνει για τα καλά την τρίχα και σε ξεγελά τόσο που νομίζεις ότι σου έδωσε επανεκφυση. Αν την ξεκινήσω και εγώ το ξέρω θα μου τουμπανιάσει το κεφάλι, θα είμαι ευτυχισμένος, το μαλλί θα είναι τέλειο και θα έχει καλύψει το κάθε άσχημο που βλέπω τώρα. Μετα όμως μετά θα πρέπει να την διακόψω. :mad:

Bouklas

Well-Known Member
Μαλλον φινα και μεταμοσχευση πανε μαζι αλλιως μεταμοσχευση και τοπικ..
Σωστός.
Πάντως εάν κάποιος είναι μικρό norwood και είναι αποφασισμένος για μακροχρόνια χρήση φιναστερίδης, δεν χρειάζεται να κάνει μεταμόσχευση, με την φίνα+ μινοξιδίλη θα είναι λες και έκανε 3-4 με τρελες πυκνότητες.

Μπλουζα