Bouklas, fue, 2500 grafts, 31/10-1/11/2013

Δημητρης38

Active Member
lucky13 είπε:
boukla έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο τα μεταμοσχευμένα μαλλιά να είναι κανονικά στην θέση τους και να σου έχουν πέσει τα μαμά;

Αυτο τον ρωτησα και εγω και μου απαντησαν οτι οχι δεν συμβαινει κατι τετοιο
Μιλαμε για μοσχευματα που τοποθετηθηκαν, φυτρωσανε και μετα απο 7 μηνες εξαφανιστηκανε.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Panos1982

Well-Known Member
danceworld_2001 είπε:
Η εκδοχή σου Πάνο ειναι ίσως η πιο κοντινή στην πραγματικότητα. Δεν εκτιμώ πως υπάρχει ιατρικό λάθος ούτε βλακειές για μόλυνση που έκανε επώαση κτλ. Τέλος, ίσως να ειναι και προβλήματα της fue. Στην strip δεν έχουμε δει κάτι παρόμοιο και γενικά καμία αντίστοιχη αναφορά σε ξένα φόρουμ.

Dance Αν αυτη η εκδοχη που ειπα ειναι αληθινη..τοτε αν τοποθετηθηκαν 70θυλακια αυτο θεωρειται ιατρικο λαθος....γιατι ηταν πολλα τα θυλακια αυτα και ειναι ενας αριθμος που θετει σε κινδυνο την επιβιωση θυλακων λογο του οτι δεν αντεχει το αιματολογικο δικτυο...
Εγω δεν ειμαι γιατρος για να ξερω κ να εχω κανει πειραματα για να βρω πιο ειναι το safe maximum οριο θυλακων που πρεπει να τοποθετουνται...αλλα σιγουρα ειναι κατω απο 70 μιας κ ολοι βαζουν γυρο στα 60 στη hairline και στα 40-45 πιο πισω...
αυτα ολα βεβαια εχουν ισχυ εφ οσων ισχυει το σεναριο του αιματολογικου δικτυου..αλλιως και 80 να βαλεις δε θα υπαρχει προβλημα...δεν ξερω αν το σεναριο αυτο ισχυει ή οχι αλλα υπαρχει πιθανοτητα να ισχυει...
Δε ξερω αν ειναι προβλημα της στριπ ή της φυε...εγω προσωπικα τοσα χρονια που ασχολουμε δεν ειχα δει κατι τετοιο ουτε σε στριπ ουτε σε φυε παλι...ειναι κατι πρωτογνωρο...και σε οσους ειδα να συνεβη ηταν ολοι ασθενης του ιδιου γιατρου..κ σε πολυ κοντινο διαστημα...αυτο αν μη τι αλλο ειναι αρκετο για να κινησει υποψιες ιατρικου λαθους απο πλευρας του γιατρου ή του προσωπικου...βεβαια δε συνεβη σε ολους τους ασθενης του αλλα μονο σε μερικους....οπως και να εχει ομως καθε περιπτωση ειναι ξεχωριστη κι αν δε παει καλα κατι εξ αιτιας του γιατρου ωφειλει να αποζημιωσει τον ασθενη κ να αναλαβει το λαθος αν ειναι δικο του....

Ακομα δε ξερουμε...περιμενουμε να δουμε...ελπιζω να ξαναφυτρωσουν και τα μαλλια του μπουκλα οπως ηταν στο 7μηνο και να πανε ολα καλα για ολους...

tropheus είπε:
Η περίπτωση των παιδιών στα οποία συνέβει αυτό είναι από τις μοναδικές που έχουμε δει ποτέ. Αυτό σημαίνει ότι έχει να κάνει με το συγκεκριμένο γιατρό και προσωπικά θεωρώ ότι το μόνο και πιο πιθανό σενάριο είναι οι κάκιστες υγειονομικές συνθήκες που επικρατούσαν μέσα στο χειρουργείο σε όλες τις περιπτώσεις που εμφανίστηκαν να φαινόμενα αυτά...

Ο Armani και ο Erdogan για να βρίσκεται κάποιος στο χειρουργείο θα πρέπει να φοράει "στολή αστροναύτη". Τόσο μεγάλη σημασία δίνουν στις υγειονομικές συνθήκες...

Φαντάζομαι και σε εσένα Πάνο κάτι παρόμοιο θα έγινε στον Hasson.

Τροφεα οντως κ για μενα οι μοναδικες περιπτωσεις που εχω δει ειναι απ τον ιδιο γιατρο....
Σε εμενα δε μπηκε κανενας μεσα στο χωρο του χειρουργειου περαν του προσωπικου...ολοι οι υπολοιποι περιμεναν σε αιθουσα εξω απ το χειρουργειο...
Ο Αρμανι δε μου αρεσει σαν γιατρος αλλα εφ οσων ντυνει "αστροναυτες" οσους μπουν μεσα σημαινει οτι τηρει τις συνθηκες ασφαλειας που πρεπει τουλαχιστον...δλδ πραττει τα αυτονοητα οπως θα πρεπε να πραττουν ολοι...

Εσυ πιστευεις οτι φταινε οι συνθηκες υγιεινης ? εγω δεν το θεωρω τοσο σιγουρο να φταινε αυτες...με τη λογικη μου τουλαχιστον μου φανταζει καπως δυσκολο μια μολυνση να σκοτωσε θυλακες μετα απο 7 μηνες.... γιατι συμφωνα με οσα λες η μολυνση προκληθηκε κατα την διαρκεια του χειρουργειου...(οι γιατροι μας προμηθευουν με χαπια αντιβιωσης μετα την επεμβαση ελπιζω οτι κ ο συγκεκριμενος το εκανε ) αρα η οποια μολυνση θα υποχωρουσε...επισης μπορεις να παθεις παλι μολυνση μεχρι και 40 μερες μετα την επεμβαση που το δερμα ειναι ακομα ανοιχτο κ ευαλωτο κατι που επαθα κι εγω...αλλα και παλι πηρα αντιβιωση κ μου περασε ευτυχως....επισης πως μια μολυνση προχωρησε τοσο χωρις να δωσει καθολου σημαδια υπαρξης στον ασθενη ? και μαλιστα ηταν και βαρια κ σκοτωσε θυλακες ? αλλα κ εκτος απ ολα αυτα πως μια τοσο δυνατη μολυνση αφησε θυλακες να ζησουν για 7 ολοκληρους μηνες κ μετα τους καθαρισε τοσο αποτομα ? γενικα ολα αυτα καπως δε μου κολλανε σαν αιτιο...αν εχεις καποιες απαντησεις που μπορει να μου διαφευγουν πανω σε αυτα διατυπωσε τες....

Εμενα η γνωμη μου ειναι οτι αν δε φταιει καποιος παραγοντας απο μεριας ασθενους που οντως δυστηχως ειναι λιγες οι πιθανοτητες...τοτε νομιζω οτι ισως φταιει ο μεγαλος αριθμος θυλακων και η οχι σωστη τοποθετηση απο μεριας γιατρου/προσωπικου που ενω επετρεψαν στους θυλακες αρχικα να συντηρηθουν(ισως και η χρηση μινοξιδηλης βοηθησε σε αυτο) στην συνεχεια λογω ανεπαρκους αιματωσης τελικα καποιοι δεν αντεξαν και σιγα σιγα αποριφθηκαν απ τον οργανισμο

petrospap

Active Member
μπουκλα ηθελα να σε ρωτησω καιρο αλλα το ειχα ξεχασει...τα grafts π.χ στην πρωτη μερα βαλατε 1000κατι...τηα εβγαλε και τα 1000 και τα εβαλε μετα???
η το εκανε π.χ 300 πρωτα μετα αλλα 300 και παει λεγοντας???γιατι καπου στο ιντερνετ διαβασα οτι αν τα βγαζεις ολα μονοκοπανια δεν ειναι καλο γτ μενουν αρκετη ωρα χωρις αιματωση αυτα που μπαινουν τελευταια

Bouklas

Well-Known Member
lucky13 είπε:
boukla έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο τα μεταμοσχευμένα μαλλιά να είναι κανονικά στην θέση τους και να σου έχουν πέσει τα μαμά;
Πες οτι έτσι έγινε, μπροστά όμως γιατί έχω τέτοιο αποτέλεσμα? Που είναι τα 70grafts ανά cm?
Μπορεί να είχα κάποιο shock loss +όχι τόσο υψηλά επίπεδα φύτρωσης. Η μινοξιδίλη λογικά ήταν στα καλύτερα της εκείνους τους μήνες και τώρα που υποθέτω εξασθενεί μου δείχνει την πραγματική κατάσταση του κεφαλιού.

Stripar

Established Member
petrospap είπε:
μπουκλα ηθελα να σε ρωτησω καιρο αλλα το ειχα ξεχασει...τα grafts π.χ στην πρωτη μερα βαλατε 1000κατι...τηα εβγαλε και τα 1000 και τα εβαλε μετα???
η το εκανε π.χ 300 πρωτα μετα αλλα 300 και παει λεγοντας???γιατι καπου στο ιντερνετ διαβασα οτι αν τα βγαζεις ολα μονοκοπανια δεν ειναι καλο γτ μενουν αρκετη ωρα χωρις αιματωση αυτα που μπαινουν τελευταια

Μα τί ρωτάς τώρα και εσύ!

Στην Ελλάδα-Κύπρο "ζούμε"...

Αυτά που περιγράφεις είναι μεγαλεία άλλων χωρών-γιατρών!!!.

Bouklas

Well-Known Member
petrospap είπε:

Αφού βγήκαν όλα τα μοσχεύματα μετά ξεκίνησε η διαδικασία του φυτέματος. :D Για αυτό που διάβασες μάλλον εννοούν πάρα πολλές ώρες να μείνουν έτσι.

Panos1982 είπε:
Dance Αν αυτη η εκδοχη που ειπα ειναι αληθινη..τοτε αν τοποθετηθηκαν 70θυλακια αυτο θεωρειται ιατρικο λαθος....γιατι ηταν πολλα τα θυλακια αυτα και ειναι ενας αριθμος που θετει σε κινδυνο την επιβιωση θυλακων λογο του οτι δεν αντεχει το αιματολογικο δικτυο...
Εγω δεν ειμαι γιατρος για να ξερω κ να εχω κανει πειραματα για να βρω πιο ειναι το safe maximum οριο θυλακων που πρεπει να τοποθετουνται...αλλα σιγουρα ειναι κατω απο 70 μιας κ ολοι βαζουν γυρο στα 60 στη hairline και στα 40-45 πιο πισω...
αυτα ολα βεβαια εχουν ισχυ εφ οσων ισχυει το σεναριο του αιματολογικου δικτυου..αλλιως και 80 να βαλεις δε θα υπαρχει προβλημα...δεν ξερω αν το σεναριο αυτο ισχυει ή οχι αλλα υπαρχει πιθανοτητα να ισχυει...
Δε ξερω αν ειναι προβλημα της στριπ ή της φυε...εγω προσωπικα τοσα χρονια που ασχολουμε δεν ειχα δει κατι τετοιο ουτε σε στριπ ουτε σε φυε παλι...ειναι κατι πρωτογνωρο...και σε οσους ειδα να συνεβη ηταν ολοι ασθενης του ιδιου γιατρου..κ σε πολυ κοντινο διαστημα...αυτο αν μη τι αλλο ειναι αρκετο για να κινησει υποψιες ιατρικου λαθους απο πλευρας του γιατρου ή του προσωπικου...βεβαια δε συνεβη σε ολους τους ασθενης του αλλα μονο σε μερικους....οπως και να εχει ομως καθε περιπτωση ειναι ξεχωριστη κι αν δε παει καλα κατι εξ αιτιας του γιατρου ωφειλει να αποζημιωσει τον ασθενη κ να αναλαβει το λαθος αν ειναι δικο του....

Ακομα δε ξερουμε...περιμενουμε να δουμε...ελπιζω να ξαναφυτρωσουν και τα μαλλια του μπουκλα οπως ηταν στο 7μηνο και να πανε ολα καλα για ολους...
[h

Τροφεα οντως κ για μενα οι μοναδικες περιπτωσεις που εχω δει ειναι απ τον ιδιο γιατρο....
Σε εμενα δε μπηκε κανενας μεσα στο χωρο του χειρουργειου περαν του προσωπικου...ολοι οι υπολοιποι περιμεναν σε αιθουσα εξω απ το χειρουργειο...
Ο Αρμανι δε μου αρεσει σαν γιατρος αλλα εφ οσων ντυνει "αστροναυτες" οσους μπουν μεσα σημαινει οτι τηρει τις συνθηκες ασφαλειας που πρεπει τουλαχιστον...δλδ πραττει τα αυτονοητα οπως θα πρεπε να πραττουν ολοι...

Εσυ πιστευεις οτι φταινε οι συνθηκες υγιεινης ? εγω δεν το θεωρω τοσο σιγουρο να φταινε αυτες...με τη λογικη μου τουλαχιστον μου φανταζει καπως δυσκολο μια μολυνση να σκοτωσε θυλακες μετα απο 7 μηνες.... γιατι συμφωνα με οσα λες η μολυνση προκληθηκε κατα την διαρκεια του χειρουργειου...(οι γιατροι μας προμηθευουν με χαπια αντιβιωσης μετα την επεμβαση ελπιζω οτι κ ο συγκεκριμενος το εκανε ) αρα η οποια μολυνση θα υποχωρουσε...επισης μπορεις να παθεις παλι μολυνση μεχρι και 40 μερες μετα την επεμβαση που το δερμα ειναι ακομα ανοιχτο κ ευαλωτο κατι που επαθα κι εγω...αλλα και παλι πηρα αντιβιωση κ μου περασε ευτυχως....επισης πως μια μολυνση προχωρησε τοσο χωρις να δωσει καθολου σημαδια υπαρξης στον ασθενη ? και μαλιστα ηταν και βαρια κ σκοτωσε θυλακες ? αλλα κ εκτος απ ολα αυτα πως μια τοσο δυνατη μολυνση αφησε θυλακες να ζησουν για 7 ολοκληρους μηνες κ μετα τους καθαρισε τοσο αποτομα ? γενικα ολα αυτα καπως δε μου κολλανε σαν αιτιο...αν εχεις καποιες απαντησεις που μπορει να μου διαφευγουν πανω σε αυτα διατυπωσε τες....

Εμενα η γνωμη μου ειναι οτι αν δε φταιει καποιος παραγοντας απο μεριας ασθενους που οντως δυστηχως ειναι λιγες οι πιθανοτητες...τοτε νομιζω οτι ισως φταιει ο μεγαλος αριθμος θυλακων και η οχι σωστη τοποθετηση απο μεριας γιατρου/προσωπικου που ενω επετρεψαν στους θυλακες αρχικα να συντηρηθουν(ισως και η χρηση μινοξιδηλης βοηθησε σε αυτο) στην συνεχεια λογω ανεπαρκους αιματωσης τελικα καποιοι δεν αντεξαν και σιγα σιγα αποριφθηκαν απ τον οργανισμο
Και εγώ έτσι πιστεύω Πανο. Εάν είχε γίνει κάποια μόλυνση θα είχε δείξει τα σημάδια της αρκετά νωρίς όχι μετά από 7 μήνες και ενώ όλα πηγαίνουν καλά. Όπως πχ περισσότερο να πήγε κάτι στραβά σε κακή τοποθέτηση κάποιων graft η επικίνδυνος αριθμός στην hairline παρα να κάνω λάθος διατροφή. :D

danceworld_2001

Well-Known Member
Τα περι διατροφής άγχους κτλ ειναι πίπες. Τα περι μόλυνσης επίσης. "Κάκιστες" ήταν οι συνθήκες και στο δικό μου χειρουργείο και βγήκαν κομπλέ και ειναι κομπλέ στο 9μηνο. Κάτι άλλο παίζει που ίσως σχετίζεται με κακή τοποθέτηση, πχ προσπάθεια μεγάλης πύκνωσης και απόρριψη των μοσχευμάτων μετά απο καιρό, κτλ. Ο γιατρός ειναι υπεύθυνος και πρέπει να επωμιστεί το πλήρες κόστος και να δώσει υποστήριξη 1000% αλλιώς να τον σταυρώσεις φιλε και εγώ μαζί σου. Πάντως συγκρίνοντας τις περιπτώσεις σας εσένα και κρητικού, 2 πρωτοφανή περιστατικά στα παγκόσμια χρονικά, το μόνο μοτίβο που βλέπω ειναι κοινός γιατρός, κοντινές ημερομηνίες, ίδια μέθοδος, παρόμοια ηλικία και θεραπεία, παρόμοιο nw, μη λήψη φιναστερίδης και ίδιο συγχρονισμό, μόνο που ο κρητικός δεν μπορούσε να βάλει ουτε καν μινόξ λόγω ΣΔ και υπέφερε, ίσως γιαυτό απώλεσε πολλά περισσότερα μαλλιά απο εσένα. Και αναρωτιέμαι επίσης στο όποιο λάθος η πρωτοφανή ατυχία του συμβάντος, αν η λήψη φιναστερίδης έδινε άλλη κατάληξη. Πάντως εσύ δεν έχασες μόνο απο τα μονότριχα βλέπω στο τόξο της hairline, αλλά και πιο πίσω και πολύτριχα που εκεί η πυκνότητα ειναι κάτω απο 50, πχ 35-45, κάτι που δεν επαληθεύει την σκέψη της προσπάθειας για μεγάλη πύκνωση. Σκέφτομαι και απο την άλλη μήπως ειναι σοκ λος προσωρινό ή μόνιμο ανάμεσα στα μεταμοσχευμένα, για άγνωστο λόγο, που ίσως δεν θα είχε συμβεί αν λάμβανες φιναστερίδη, χωρίς να σημαίνει πως μια πετυχημένη μεταμόσχευση θα πρέπει να στηρίζεται σε φάρμακα, αλλά φυσικά γνωρίζουμε όλοι μας πόσο πολύ συνεπικουρείται σε όλα τα επίπεδα.

tropheus

Well-Known Member
danceworld_2001 είπε:
"Κάκιστες" ήταν οι συνθήκες και στο δικό μου χειρουργείο και βγήκαν κομπλέ και ειναι κομπλέ στο 9μηνο.

Πιθανώς ήταν πιο προσεκτικοί σε εσένα γιατί ήξεραν πόσο επηρεάζεις στο φόρουμ και πόσο κακό θα τους έκανε ένα άσχημο αποτέλεσμα.

danceworld_2001 είπε:
Πάντως εσύ δεν έχασες μόνο απο τα μονότριχα βλέπω στο τόξο της hairline, αλλά και πιο πίσω και πολύτριχα που εκεί η πυκνότητα ειναι κάτω απο 50, πχ 35-45, κάτι που δεν επαληθεύει την σκέψη της προσπάθειας για μεγάλη πύκνωση.

Συμφωνώ.
Άρα το θέμα του αιματολογικού δικτύου που κατέρρευσε δεν παίζει εδώ.

Και ξαναλέω : αν το πρόβλημα ήταν τεχνικό (λάθος βάθος τοποθέτησης, μεγάλη πυκνότητα) θα ήταν καταγεγραμμένο!!! Θα υπήρχε σε δημοσιεύσεις θα είχε ειπωθεί σε συνέδρια κλπ...
Θα έλεγαν για παράδειγμα (σε papers ή σε πρακτικά σε κάποια συνέδρια) : "Αν επιχειρηθεί επίτευξη μεγάλης πυκνότητας έχει παρατηρηθεί ότι αρχικά τα μοσχεύματα μεγαλώνουν και μετά πέφτουν". Δεν έχει ειπωθεί και δεν είναι καταγεγραμμένο ΠΟΥΘΕΝΑ κάτι τέτοιο άρα δεν μπορεί είναι τεχνικό το θέμα.

Ακόμα και μεγάλοι γιατροί που ρωτήθηκαν δεν ήξεραν τι να πουν!!!

Δημητρης38

Active Member
tropheus είπε:
danceworld_2001 είπε:
"Κάκιστες" ήταν οι συνθήκες και στο δικό μου χειρουργείο και βγήκαν κομπλέ και ειναι κομπλέ στο 9μηνο.

Πιθανώς ήταν πιο προσεκτικοί σε εσένα γιατί ήξεραν πόσο επηρεάζεις στο φόρουμ και πόσο κακό θα τους έκανε ένα άσχημο αποτέλεσμα.

danceworld_2001 είπε:
Πάντως εσύ δεν έχασες μόνο απο τα μονότριχα βλέπω στο τόξο της hairline, αλλά και πιο πίσω και πολύτριχα που εκεί η πυκνότητα ειναι κάτω απο 50, πχ 35-45, κάτι που δεν επαληθεύει την σκέψη της προσπάθειας για μεγάλη πύκνωση.

Συμφωνώ.

Και ξαναλέω : αν το πρόβλημα ήταν τεχνικό (λάθος βάθος τοποθέτησης, μεγάλη πυκνότητα) θα ήταν καταγεγραμμένο!!! Θα υπήρχε σε δημοσιεύσεις θα είχε ειπωθεί σε συνέδρια κλπ...
Θα έλεγαν για παράδειγμα (σε papers ή σε πρακτικά σε κάποια συνέδρια) : "Αν επιχειρηθεί επίτευξη μεγάλης πυκνότητας έχει παρατηρηθεί ότι αρχικά τα μοσχεύματα μεγαλώνουν και μετά πέφτουν". Δεν έχει ειπωθεί και δεν είναι καταγεγραμμένο ΠΟΥΘΕΝΑ κάτι τέτοιο άρα δεν μπορεί είναι τεχνικό το θέμα.

Τροφεα Δασκαλος δεν εισαι αν δεν κανω λαθος ?

Ασε τα συνεδρια φιλε και οσα λεγονται στις παρουσιασεις που κανουν και μην τα χρησιμοποιεις σαν επιχειρημα !!
Εχω λαβει εγω μερος σε συνεδρια σχετικα με το επαγγελμα μου...και γελαμε μετα με τις μαλακιες που κανουμε και ακουμε για να βαλουμε στο βιογραφικο μας και να γινει και το σχετικο προμοσιον.
Ολοι κρινονται εκ του αποτελεσματος και ο Μπουκλας μιλαει με επιχειρηματα, προσωπικες εμπειριες και το αποτελεσμα αποτυπομενο χρονικα σε φωτογραφιες ποσταρισμενες που ολοι μας μπορουμε να δουμε και να βγαλουμε τα συμπερασματα μας.

Του ειπε ο Γιατρος οτι φταιει η διατροφη του ?
Καλα να ειμαστε θα κριθει και αυτος σε λιγο καιρο αν ειχε δικιο !!!

giwrgos athina

Active Member
Πολυ σωστος ο τροφεας..Ο γιατρος ηξερε πως αν δεν παει καλα ο dance θα το κλεινε το μαγαζι και θα γινονταν κομμωτης....Με λιγα λογια τον προσεξε περισσοτερο λογο οτι ειναι απο τα ποιο παλια μελη και εννοειται πως επηρεαζει το φορουμ..οι υπολοιποι δεν ειχαμε την ιδια αντιμετωπιση οπως βλεπουμε και ειδικα ο κριτικος που του πεσαν ολα...πολυ πιθανων αν κρινω απο αυτα τα ανεξηγητα πραγματα που εγειναν στο bookla να εχουν γινει σε μεγαλυτερο βαθμο και στον κριτικο...Τι να πω ο χρονος θα δειξει..Τα περιδιατροφης παντος ειναι σαχλαμαρες...

tropheus

Well-Known Member
Δημητρης38 είπε:
Τροφεα Δασκαλος δεν εισαι αν δεν κανω λαθος ?

Ναι είμαι καθηγητής Πληροφορικης.

Δημητρης38 είπε:
Ασε τα συνεδρια φιλε και οσα λεγονται στις παρουσιασεις που κανουν και μην τα χρησιμοποιεις σαν επιχειρημα !!
Εχω λαβει εγω μερος σε συνεδρια σχετικα με το επαγγελμα μου...και γελαμε μετα με τις μακακιες που κανουμε και ακουμε για να βαλουμε στο βιογραφικο μας και να γινει και το σχετικο προμοσιον.

Επειδή έχω λάβει και εγώ μέρος σε συνέδρια και μάλιστα ιατρικά καθώς ήμουν ένα φεγγάρι υπεύθυνος τεχνικής υπστήριξης (υπολογιστές, δίκτυα κλπ) σε αυτά, να πω ότι δεν είναι όλα έτσι όπως τα περιγράφεις. Όχι ότι δεν γίνονται και αυτά που λες...

Δημητρης38 είπε:
Ολοι κρινονται εκ του αποτελεσματος και ο Μπουκλας μιλαει με επιχειρηματα, προσωπικες εμπειριες και το αποτελεσμα αποτυπομενο χρονικα σε φωτογραφιες ποσταρισμενες που ολοι μας μπορουμε να δουμε και να βγαλουμε τα συμπερασματα μας.

Δημήτρη συμφωνώ αλλά δεν καταλαβαίνω σε τι έρχεται αυτό που λες σε αντίθεση με όσα είπα στην παραπάνω ανάρτησή μου...

Δημητρης38 είπε:
Του ειπε ο Γιατρος οτι φταιει η διατροφη του ?
Καλα να ειμαστε θα κριθει και αυτος σε λιγο καιρο αν ειχε δικιο !!!

Συμφωνώ μαζί σου όλοι μας κρινόμαστε.
Πάντως, σιγά μη φταίει η διατροφή. Είναι αστεία πράγματα αυτά.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Bouklas

Well-Known Member
Να σας πω και εγώ, ο γιατρός γνώριζε πως είμαι μέλος στο forum. Αν ήμουν παλιό μέλος ή όχι δεν ξέρω, αλλά του είχα πει ότι γράφω και ότι από εκεί τον έμαθα.

Panos1982

Well-Known Member
tropheus είπε:

Αυτο που λες ειναι βαρια κατηγορια...
σημαινει εν ολιγης οτι ο γιατρος εχει τη δυνατοτητα να φερει πολυ καλα αποτελεσματα οπως εγινε με τον dance αλλα ενω μπορει δε το κανει γιατι το βλεπει σαν εμποριο κ ξεπεταει τους ασθενης του ??
δε νομιζω οτι ενας γιατρος που μολις ανοιξε κλινικη θα δρουσε με αυτο το τροπο...το φυσιολογικο συνηθως ειναι οτι στην αρχη τουλαχιστον θα τα "εδινε ολα" ωστε να χτισει ενα καλο ονομα...και πιο μετα μπορει να χαλαρωνε...
Αν ομως οντως εχει γινει ετσι οπως υποστηριζεις ας προσεχε....ο καθενας οπως στρωνει θα κοιμηθει...

tropheus είπε:
Συμφωνώ.

Τροφεα τα θεματα βαθους τοποθετησης κ πυκνοτητας ειναι καταγεγραμενα σαν παραγοντες που φυσικα και επηρεαζουν...μονο που οντως επηρεαζουν αμεσα το αποτελεσμα και οχι μετα απο 7 μηνες...αυτο ειναι κ το ολο περιεργο στην περιπτωση αυτη...
Εχεις δικιο ουτε οι γιατροι ξερουν...ουτε κ ο συγκεκριμενος γιατρος εδωσε μια ξεκαθαρη απαντηση αρα κι ο ιδιος δε νομιζω οτι ειναι σιγουρος του τι εχει συμβει...
Παντος το οτι φυτρωσαν οι θυλακες και αναπτυχθηκαν απο τον 3ο μηνα κανονικα και εφτασαν στον 7ο "δειχνει" οτι ολα γιναν καλα στο χειρουργειο....
Το οτι επεσαν ομως μετα κι αυτο δεν εγινε μονο σε εναν αλλα σε τρεις ασθενης "δειχνει" οτι ισως τελικα κατι δεν εγινε καλα...και αυτο το "κατι" ειναι ενα χαρακτηριστικο του συκεκριμενου γιατρου....
ειναι δλδ σαν να κανει ο γιατρος αυτο το "κατι" που δημιουργει αυτη τη κατασταση...

Υ.Γ
Εγω οσα κι αν σκεφτηκα ο παραγοντας αιματωσης δειχνει επικρατεστερος για μενα προς το παρων...γιατι μη ξεχναμε οτι το μοναδικο προιον που δινει επανεκφυση ειναι η μινοξ...και το μοναδικο πραγμα που κανει η μινοξ ειναι να αυξανει την κυκλοφορια του αιματος στη κεφαλη...αρα το αιμα παιζει σημαντικο ρολο για την αναπτυξη τριχων...και θεωρω οτι κατι εχει γινει με την αιματωση...αν δε φταιει το αιματολογικο δικτυο τοτε ειτε κατι εγινε κατα την τοποθετηση ειτε κατι αλλο που δε μπορω να ξερω που επηρεασε την αιματωση καποιων θυλακων και τελικα ενω στην αρχη εδειξαν σημεια ζωης μετα η ελλειπη τους αιματωση τα εκανε να απορηφθουν...

tropheus

Well-Known Member
Panos1982 είπε:
Αυτο που λες ειναι βαρια κατηγορια...
σημαινει εν ολιγης οτι ο γιατρος εχει τη δυνατοτητα να φερει πολυ καλα αποτελεσματα οπως εγινε με τον dance αλλα ενω μπορει δε το κανει γιατι το βλεπει σαν εμποριο κ ξεπεταει τους ασθενης του ??
δε νομιζω οτι ενας γιατρος που μολις ανοιξε κλινικη θα δρουσε με αυτο το τροπο...το φυσιολογικο συνηθως ειναι οτι στην αρχη τουλαχιστον θα τα "εδινε ολα" ωστε να χτισει ενα καλο ονομα...και πιο μετα μπορει να χαλαρωνε...
Αν ομως οντως εχει γινει ετσι οπως υποστηριζεις ας προσεχε....ο καθενας οπως στρωνει θα κοιμηθει...

Εντάξει όχι και έτσι... απλά πρόσεξε παραπάνω τον dance.
Για εμένα ο συγκεκριμένος γιατρός έκανε και εν μέρη εξακολουθεί να κάνει τα ίδια λάθη.
Έχει βελτιωθεί στο υγειονομικό κομμάτι, από ότι μαθαίνω, αλλά για παράδειγμα δεν επιτρέπεται να εξακολουθεί να έχει μόνο 1 βασικό placer και ένα ακόμη βοηθό που αφού κάνει όλα τα άλλα βοηθάει και λίγο. Δεν μπορεί ένας placer να φτάνει να βάζει πάνω από 1500grafts την ημέρα. Είναι αδιανόητο!
Πάσχει από έλλειψη προσωπικού. Και κρίμα γιατί είναι καλός γιατρός...

Panos1982 είπε:
...
Πάντος το οτι φυτρωσαν οι θυλακες και αναπτυχθηκαν απο τον 3ο μηνα κανονικα και εφτασαν στον 7ο "δειχνει" οτι ολα γιναν καλα στο χειρουργειο....
Το οτι επεσαν ομως μετα κι αυτο δεν εγινε μονο σε εναν αλλα σε τρεις ασθενης "δειχνει" οτι ισως τελικα κατι δεν εγινε καλα...και αυτο το "κατι" ειναι ενα χαρακτηριστικο του συκεκριμενου γιατρου....
ειναι δλδ σαν να κανει ο γιατρος αυτο το "κατι" που δημιουργει αυτη τη κατασταση...

Πραγματικά έτσι είναι. Γιαυτό και εγώ πιστεύω ότι δεν είναι τεχνικό το λάθος.
Γιατί τα τεχνικά λάθη οδηγούν σε άμεση απώλεια μοσχευμάτων.

Panos1982 είπε:
Υ.Γ
Εγω οσα κι αν σκεφτηκα ο παραγοντας αιματωσης δειχνει επικρατεστερος για μενα προς το παρων...γιατι μη ξεχναμε οτι το μοναδικο προιον που δινει επανεκφυση ειναι η μινοξ...και το μοναδικο πραγμα που κανει η μινοξ ειναι να αυξανει την κυκλοφορια του αιματος στη κεφαλη...αρα το αιμα παιζει σημαντικο ρολο για την αναπτυξη τριχων...και θεωρω οτι κατι εχει γινει με την αιματωση...αν δε φταιει το αιματολογικο δικτυο τοτε ειτε κατι εγινε κατα την τοποθετηση ειτε κατι αλλο που δε μπορω να ξερω που επηρεασε την αιματωση καποιων θυλακων και τελικα ενω στην αρχη εδειξαν σημεια ζωης μετα η ελλειπη τους αιματωση τα εκανε να απορηφθουν...

Αυτό που εμπόδισε τη σωστή αιμάτωση ήταν πιθανώς αυτό που λέω για μια μικροφλεγμονή - μικρόβιο που πέρασε στους θύλακες κατά τη διαδικάσια και το οποίο σταδιακά ανέκοψε τη σωστή αιμάτωση των θυλάκων.

Μάντης δεν είμαι μια υπόθεση κάνω που απλά δίνω μεγάλες πιθανότητες καθώς γνωρίζω τις συνθήκες που επικρατούσαν εκείνη την περίοδο στο χειρουργείο...

Δημητρης38

Active Member
Tροφεα πουθενα δεν διαφωνω μαζι σου εκτος απο αυτο που εγραψες για τα συνεδρια αρχικα.
Στο επομενο ποσταρισμα σου συμφωνω και επαυξανω

Κατα τα αλλα δεν ξερω αν ο τροπος γραφης μου εχει επιθετικο υφος αλλα ειλικρινα δεν εχω σκοπο να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν απο τους ανθρωπους που γραφουνε στο συγκεκριμενο φορουμ και βιωσανε την συγκεκριμενη διαδικασια ...

ειμαι ειλικρινης σε αυτο και το εννοω πραγματικα !!!

danceworld_2001

Well-Known Member
Παίδες απαντώ λιγο αργά και σύντομα γιατί πήζω. Πραγματικά κανείς δεν ξέρει τι έγινε με τον μπούκλα, υποψίες για ιατρικό λάθος υπάρχουν αλλά δεν μπορούν να στοιχειοθετηθούν. Τίποτα δεν μπορεί να τεκμηριωθεί για την ώρα, ούτε το θέμα μόλυνσης, ούτε το θέμα αιμάτωσης, ούτε τίποτα. Μόνο να περιμένει λίγο μπορεί το παιδί μήπως επανέλθει και να δεχθεί υποστήριξη. Ο γιατρός του ειναι ικανός και έμπειρος αλλά σίγουρα για κάποιο διάστημα έγιναν μερικά λάθη. Το πρωτόκολλο θα πρέπει να τηρείτε με ευλάβεια στο υγειονομικό κομμάτι και ο κάθε ασθενής να τον προσέχουν σαν μια ξεχωριστή οντότητα.

Εμένα φυσικά με πρόσεξε ο γιατρός, το απαίτησα όπως όλοι μας, του τόνισα πως θα γράψω στο φόρουμ τα πάντα είτε θετικά είτε αρνητικά με οτι αυτό σημαίνει για την φήμη του. Δεν τον εκβίασα. Έκανε την δουλειά του σωστά και με συνείδηση, τίποτα παραπάνω. Υπο αυτή την έννοια με πρόσεξε, δεν έκανε λάθη. Αλλά εγώ θα θεωρούσα προσοχή κάτι άλλο... να έβαζε 1000 μοσχεύματα την μέρα και το χειρουργείο να διαρκέσει 4 μέρες αντί για δυο και συνθήκες μέσα σαν αυτές του Ραχάλ και μετά λουσίματα εκεί για άλλες 5 μέρες και αφαίρεση των κρουστών και να είχε 3 placers για να ξεκουράζονται. Τότε θα έλεγα μου έδωσε μια ξεχωριστή εμπειρία και μοναδική μεταχείριση. Απο την στιγμή που δεν έκανε κάτι τέτοιο, απλά θα πω... μου φέρθηκε σαν έναν ακόμη πελάτη και έκανε απλά σωστά την δουλειά του, δεν με πρόσεξε περισσότερο, δεν έκανε κάτι το ξεχωριστό. Αν τον θεωρεί κάποιος παράλυτο, τότε απλά δεν έκανε παραπληγίες την ημέρα εκείνη. Και οι συνθήκες μέσα στο χειρουργείο ήταν χυμαδειό σας διαβεβαιώ.

Bouklas

Well-Known Member
Έκλεισα 1 χρόνο μετά την μεταμόσχευση και η κατάσταση όπως θα δείτε και εσείς στις φωτογραφίες δεν έχει αλλάξει. Φαίνεται ότι το αποτέλεσμα είναι άσχημο και αρκετά αραιό. Από θεραπείες μετά από όσα μου είπε ο γιατρός μονο μινοξιδίλη πλέον. Από θέμα διατροφής τρώω από όλα τα καλά μέσα στην εβδομάδα, από θέμα άγχους έχω σταματήσει να ασχολούμαι όσο πριν. Ναι μεν δεν είμαι ευχαριστημένος όποτε τα βλέπω αλλα λέω ok ίσως αλλάξει οποτε ας μην το πέρνω τόσο άσχημα.

Στις φωτογραφίες προσπάθησα όσο γίνετε να αποτυπώσω την ακριβή εικόνα, σε κάποιες έχω και χάρακα για να έχετε μια ιδέα στο περίπου για τις αποστάσεις, καθώς και καθαρές κοντινές λήψεις για να δείτε πυκνότητα και πως μοιάζουν οι τρίχες.

Το μαλλί είναι στεγνό μετά από λούσιμο.

Συνημμένα

• 1.JPG
    1.JPG
    989.6 KB · Προβολές: 634
  • 2.JPG
    2.JPG
    1 MB · Προβολές: 594
  • 3.JPG
    3.JPG
    945.5 KB · Προβολές: 628
  • 4.JPG
    4.JPG
    972.7 KB · Προβολές: 602
  • 5.JPG
    5.JPG
    850.7 KB · Προβολές: 535
  • 6.JPG
    6.JPG
    919.3 KB · Προβολές: 508
  • 7.JPG
    7.JPG
    931.5 KB · Προβολές: 477
  • 8.JPG
    8.JPG
    889.7 KB · Προβολές: 501
  • 9.JPG
    9.JPG
    862.8 KB · Προβολές: 471
  • 10.JPG
    10.JPG
    947.1 KB · Προβολές: 464
  • 11.JPG
    11.JPG
    960.8 KB · Προβολές: 474
  • 12.JPG
    12.JPG
    825.4 KB · Προβολές: 454
  • 13.JPG
    13.JPG
    887.1 KB · Προβολές: 447
  • 14.JPG
    14.JPG
    933.1 KB · Προβολές: 454
  • 15.JPG
    15.JPG
    933.2 KB · Προβολές: 488

Flosk

Well-Known Member
Boukla κοφτα πολυ κοντα ή ριξτα ολα μπροστα ή στο πλαι ειναι η γνωμη μου, θα δειξει καλυτερα σαν εικονα.
Για μενα ήσουν καλυτερα πριν την μμ. Ευχομαι να βρεις τη λυση απο δω και περα

Μπλουζα