Bouklas, fue, 2500 grafts, 31/10-1/11/2013

tropheus

Well-Known Member
Bouklas είπε:
...
Μετά μου είπε πως όλα αυτά δεν τα βγάζει από το μυαλό του, είναι περιστατικά και πληροφορίες τις οποιες συζητούν και μαθαίνουν στα συνεδρια που πηγαίνουν όλοι οι γιατροί.
...

Αυτά που λέγονται στα συνέδρια δεν είναι κρυφά για το κοινό και μάλιστα γίνονται και δημοσιεύσεις.
Προσωπικά δεν έχω διαβάσει ΠΟΥΘΕΝΑ κάτι σχετικό και δεν γνωρίζω ούτε έναν γιατρό ο οποίος έστω και ανεπίσημα (σε κάποιο blog ή forum) να αναφέρει παρόμοια περιστατικά.

Αν κάποιος έχει κάποια καλύτερη πληροφόριση παράκαλώ πολύ να μας την κοινοποιήσει.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

danceworld_2001

Well-Known Member
Φίλε μπούκλα εύχομαι να βρεθεί λύση και να λάβεις 100% υποστήριξη απο τον γιατρό. Μακάρι να ειναι κάτι παροδικό, η περίπτωση σου έχει ομοιότητες με κρητικό όχι όμως σε τόσο μεγάλη έκταση. Τώρα για τα όσα σου είπε ο γιατρός πραγματικά δεν ξέρω τι παίζει. Τέλος για τον ελματζίκο που ειναι δυσαρεστημένος, δεν ξέρω τους λόγους, όμως δεν χρειάζεται και πολύ προσπάθεια διαβάζοντας το φόρουμ αυτό όντως να σιχαθείς με κάποια γραφόμενα και με κάποια άτομα.

Bouklas

Well-Known Member
Flosk είπε:
Ελεος ρε παιδια. Ειναι δυνατον να δεχομαστε τετοιες απαντησεις; Αν ηθελε να μας σωσει θα ειχε εκτυπωσει ενα φυλλαδιο οπως λεει και θα το εδινε σε οποιον εκανε εκει μεταμοσχευση ή εστω θα ενημερωνε ο ιδιος ή καποιος βοηθος του προφορικα κατα τη διαρκεια της μεταμοσχευσης ή της διαμονης εκει για τα λουσιματα.
Δεν το πιστευω ρε Boukla οτι εκατσες και τα εχαψες ολα ;
Βρηκες εσυ πουθενα στο διαδυκτιο κατι σχετικο;
Θα τιναξω τα μυαλα μου στον αερα στο τελος με αυτα που ακουμε..

Φιλε μου εξήγησε κάποια πράγματα, μου είπε τι μπορεί να φταίει και να κάνω κάποιες αλλαγές. Μου ξεκαθάρισε πως θα είναι διπλα μου και να μην αγχώνομαι για τις τρίχες που έχω χάσει ή για τα λεφτά που έδωσα. Αφού με έχει εξασφαλισμένο με τα λόγια του γιατί να μην δώσω μια ευκαιρία σε όσα μου είπε?
Που είναι το χάψιμο σε όλα αυτά?

Για το φυλλάδιο και την ενημέρωση απο πρίν ναι συμφωνώ.

Flosk

Well-Known Member
Εμενα ο μηχανικος που φτιαχνει το σπιτι μου με τα λογια που λες και συ εχει καταφερει και μου χρωσταει εδω και 5 μηνες εργασιες 25000 ευρω τις οποιες εχει πληρωθει. Στα υπολοιπα που εχει παρει με εχει κλεψει και τα ψεμματα που μου εχει πει αν κατσω να σου τα πω θα σου πεσουν τα μαλλια που σου βγηκαν(χτυπα ξυλο).
Καλε μου φιλε σε αυτη τη ζωη μονο τον εαυτο σου να εμπιστευεσαι.
Μερικες φορες με τα ψεμματα οι απατεωνες κερδιζουν εστω χρονο.

Bouklas

Well-Known Member
danceworld_2001 είπε:
Φίλε μπούκλα εύχομαι να βρεθεί λύση και να λάβεις 100% υποστήριξη απο τον γιατρό. Μακάρι να ειναι κάτι παροδικό, η περίπτωση σου έχει ομοιότητες με κρητικό όχι όμως σε τόσο μεγάλη έκταση. Τώρα για τα όσα σου είπε ο γιατρός πραγματικά δεν ξέρω τι παίζει. Τέλος για τον ελματζίκο που ειναι δυσαρεστημένος, δεν ξέρω τους λόγους, όμως δεν χρειάζεται και πολύ προσπάθεια διαβάζοντας το φόρουμ αυτό όντως να σιχαθείς με κάποια γραφόμενα και με κάποια άτομα.

Σε ευχαριστώ για τις ευχές φιλε μου! Μακάρι να είναι κάτι παροδικό αν και το θέμα είναι εγώ ο ίδιος να βρω τι φταίει και να το διορθώσω. Δεν κάνω κακή ζωή, τρώω καλά, από "φάρμακα" σταμάτησα Βιοτίνη και Ω3, από θέμα άγχους δεν έχω κάτι το τρελό, με έχει κουράσει 1 χρόνο αυτή η κατάσταση και δεν έχω το άγχος που είχα παλιά. Με λίγα λόγια δεν έχω να αλλάξω και πολλά πράγματα, πιο πολύ σαν πίστωση χρόνου μου κάνει όλο αυτό.

Bouklas

Well-Known Member
Flosk είπε:
Εμενα ο μηχανικος που φτιαχνει το σπιτι μου με τα λογια που λες και συ εχει καταφερει και μου χρωσταει εδω και 5 μηνες εργασιες 25000 ευρω τις οποιες εχει πληρωθει. Στα υπολοιπα που εχει παρει με εχει κλεψει και τα ψεμματα που μου εχει πει αν κατσω να σου τα πω θα σου πεσουν τα μαλλια που σου βγηκαν(χτυπα ξυλο).
Μακάρι να βρείς άκρη με το πρόβλημα σου φιλε Flosk. Ο μηχανικός σου όμως δεν είναι ο γιατρός μου. Μαζί σου θα τον κράξω, και να δεις τι θα κάνω, αλλα γιατί να μην δώσω ακόμα 1 ευκαιρία? Πόσο κακό είναι να περιμένω ακόμα λίγο? Ήδη κάνω υπομονή 1 χρόνο. Και για να σε προλάβω δεν σκοπεύω να συνεχίστει για άλλο τόσο αυτή η κατάσταση.

tropheus είπε:
Αυτά που λέγονται στα συνέδρια δεν είναι κρυφά για το κοινό και μάλιστα γίνονται και δημοσιεύσεις.
Προσωπικά δεν έχω διαβάσει ΠΟΥΘΕΝΑ κάτι σχετικό και δεν γνωρίζω ούτε έναν γιατρό ο οποίος έστω και ανεπίσημα (σε κάποιο blog ή forum) να αναφέρει παρόμοια περιστατικά.

Αν κάποιος έχει κάποια καλύτερη πληροφόριση παράκαλώ πολύ να μας την κοινοποιήσει.

Δεν μπορώ να διαφωνήσω μαζί σου, σε παρα πολλά έχεις δίκιο! Από παλιά όσα διάβαζα και είχα αντίθετη άποψη μετά τα βρήκα μπροστά μου.

Δημητρης38

Active Member
Bouklas είπε:
Flosk είπε:
Μακάρι να βρείς άκρη με το πρόβλημα σου φιλε Flosk. Ο μηχανικός σου όμως δεν είναι ο γιατρός μου. Μαζί σου θα τον κράξω, και να δεις τι θα κάνω, αλλα γιατί να μην δώσω ακόμα 1 ευκαιρία? Πόσο κακό είναι να περιμένω ακόμα λίγο? Ήδη κάνω υπομονή 1 χρόνο. Και για να σε προλάβω δεν σκοπεύω να συνεχίστει για άλλο τόσο αυτή η κατάσταση.

tropheus είπε:

Δεν μπορώ να διαφωνήσω μαζί σου, σε παρα πολλά έχεις δίκιο! Από παλιά όσα διάβαζα και είχα αντίθετη άποψη μετά τα βρήκα μπροστά μου.

Κανε υπομονη και μην μασας.
Δεν μπορεις να αλλαξεις τιποτα παρα να περιμενεις
Μπορει και να εχει δικιο ο Γιατρος σου
Ολοι κρινονται εκ του αποτελεσματος !!! ;)

giwrgos athina

Active Member
Bookla το μονο που μπορεις να κανεις αυτην την στιγμη ειναι να περιμενεις να δεις αν θα ξαναβγουν τα μαλλακια οπως σου ειπε ο γιατρος..Εμεις δεν ειμαστε γιατροι υποθεσεις κανουμε...Να σκεφτεσαι θετικα αργα η γρηγορα θα μαθουμε την αληθεια...Ευχομαι να σου βγει και η τελευταια τριχα που σου επεσε..Ψυχραιμια και υπομονη.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Panos1982

Well-Known Member
Φιλε μπουκλα μιας κι εγω ασχολουμαι χρονια με το θεμα δεν εχω ξανασυνατησει παρομοιο περιστατικο...
η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι καθολου συχνο το φαινομενο αυτο να βγαινουν τα μαλλια στον 7 μηνα και μετα να χανονται....η εστω ενα σημαντικο μερος αυτων...
Δεν πιστευω καθολου οτι φταιει η διατροφη σου....εγω σε αυτο βαζω ενα τεραστιο Χ
οπως και Χ θα βαλω στα ω3 κ την βιοτινη που περνεις....
στο μονο που θα δωσω ελπιδες ειναι στο παραγαγοντα αγχος....εκει οντως μπορει να εχει υπαρξει θεμα...
το αγχος μπορει να προκαλεσει πολλα προβληματα συμπεραλαμβανομενου κ της απωλειας τριχων....
Οποτε κατα τη γνωμη μου καλο θα ηταν να πας να κανεις μια εξεταση της κορτιζολης σου...δεν ειναι ουτε χρονοβορο ουτε κοστοβορο....απλα να δεις σε τι επιπεδα βρισκεται μιας κ ειναι η κυρια ορμονη που προκαλει το αγχος....
Απο κει και περα με καποια επιφυλαξη, προσωπικα πιστευω απ αυτα που διαβασα οτι ουτε και ο γιατρος δεν ξερει καλα καλα γιατι εχει συμβει αυτο, γιατι οι υποθεσεις του περαν του αγχους δε πειθουν τοσο κ νομιζω τις ειπε απλα για να τις πει κ να πιασουν λιγο χωρο στην απαντηση που εδωσε..
Αυτο που θελει να κανει νομιζω ειναι οτι θελει να παρατεινει λιγο το χρονο για να δει αν το προβλημα θα ειναι μονιμο ή οχι....
Οπως και να εχει ομως το θετικο ειναι οτι ο γιατρος ειναι διπλα σου, αυτο ειναι μεγαλο πραγμα....
και αν τελικα φτασεις στο σημειο να χρειαστεις το οτιδηποτε δε θα εχεις καποια επιβαρυνση και θα καλυψει την οποια ατελεια μπορει να υπαρχει...

Bouklas

Well-Known Member
giwrgos athina είπε:
Bookla το μονο που μπορεις να κανεις αυτην την στιγμη ειναι να περιμενεις να δεις αν θα ξαναβγουν τα μαλλακια οπως σου ειπε ο γιατρος..Εμεις δεν ειμαστε γιατροι υποθεσεις κανουμε...Να σκεφτεσαι θετικα αργα η γρηγορα θα μαθουμε την αληθεια...Ευχομαι να σου βγει και η τελευταια τριχα που σου επεσε..Ψυχραιμια και υπομονη.
Ευχαριστώ πολύ Γιωργάρα ότι καλύτερο και για σένα ρε φιλε!
E ναι αργά η γρήγορα θα μάθουμε την αλήθεια αν και εγώ προσωπικά δεν πιστεύω να φταίει η διατροφή μου, ούτε τα 2 συμπληρώματα, ούτε και το άγχος γιατί σε εκείνους τους μήνες είχα περισσότερο από ότι έχω τώρα. Tες πα, για να δούμε.

John_John1 είπε:
Το φιλοτιμο θα μας φαει μερικους.
Αλλα τι να κανουμε ετσι γεννηθηκαμε.
:-\

Panos1982 είπε:
Φιλε μπουκλα μιας κι εγω ασχολουμαι χρονια με το θεμα δεν εχω ξανασυνατησει παρομοιο περιστατικο...
η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι καθολου συχνο το φαινομενο αυτο να βγαινουν τα μαλλια στον 7 μηνα και μετα να χανονται....η εστω ενα σημαντικο μερος αυτων...
Δεν πιστευω καθολου οτι φταιει η διατροφη σου....εγω σε αυτο βαζω ενα τεραστιο Χ
οπως και Χ θα βαλω στα ω3 κ την βιοτινη που περνεις....
στο μονο που θα δωσω ελπιδες ειναι στο παραγαγοντα αγχος....εκει οντως μπορει να εχει υπαρξει θεμα...
το αγχος μπορει να προκαλεσει πολλα προβληματα συμπεραλαμβανομενου κ της απωλειας τριχων....
Οποτε κατα τη γνωμη μου καλο θα ηταν να πας να κανεις μια εξεταση της κορτιζολης σου...δεν ειναι ουτε χρονοβορο ουτε κοστοβορο....απλα να δεις σε τι επιπεδα βρισκεται μιας κ ειναι η κυρια ορμονη που προκαλει το αγχος....
Απο κει και περα με καποια επιφυλαξη, προσωπικα πιστευω απ αυτα που διαβασα οτι ουτε και ο γιατρος δεν ξερει καλα καλα γιατι εχει συμβει αυτο, γιατι οι υποθεσεις του περαν του αγχους δε πειθουν τοσο κ νομιζω τις ειπε απλα για να τις πει κ να πιασουν λιγο χωρο στην απαντηση που εδωσε..
Αυτο που θελει να κανει νομιζω ειναι οτι θελει να παρατεινει λιγο το χρονο για να δει αν το προβλημα θα ειναι μονιμο ή οχι....
Οπως και να εχει ομως το θετικο ειναι οτι ο γιατρος ειναι διπλα σου, αυτο ειναι μεγαλο πραγμα....
και αν τελικα φτασεις στο σημειο να χρειαστεις το οτιδηποτε δε θα εχεις καποια επιβαρυνση και θα καλυψει την οποια ατελεια μπορει να υπαρχει...
Ακριβώς αυτό ρε φιλε συμφωνώ με όλα όσα έγραψες, έτσι σκέφτομαι και εγώ πως έχουν τα πράγματα. Καλο αυτό με την κορτιζόλη θα ψαχτώ να πάω να το κάνω.
Πάντως όταν μου έδωσε την απάντηση για τα 70 grafts ανά cm σκέφτηκα εσένα Πάνo που πηγες σε έναν από τους καλύτερους του κόσμου και νομίζω δεν φτάσατε πραγματικά σε τέτοιον αριθμό έτσι?

Panos1982

Well-Known Member
Οχι δε φτασαμε σε αριθμο 70 grafts/cm²
προσωπικα νομιζω οτι και να φτασεις εκει οτι δεν θα υπαρχει προβλημα μιας κ τα φυσικα εχουν πολυ μεγαλυτερες πυκνοτητες απ αυτην και αναπτυσονται κανονικα...

Τωρα βεβαια παιζει κ το σεναριο οτι εχει χαλασει το αιματολογικο δικτυο στις καραφλες περιοχες και δε μπορει να αντεξει τοσο μεγαλες πυκνοτητες οπως παλια κ οταν φτασεις σε ψηλες πυκνοτητες μπορει να καταρευσει...
και ενω στην αρχη μπορει να αναπτυχθουν τα μοσχευματα στη συνεχεια να μην αντεξει το αιματολογικο δικτυο κ να πεσουν καποια απ αυτα που δεν αιματωνονται σωστα.....
τωρα δε ξερω αν αυτο ιχυει η οχι...ειναι μια υποθεση αλλα ακομα δεν εχει αποδειχθει σιγουρα, ωστοσο αν αυτο τελικα ισχυει περιοριζει εντελως τις μεταμοσχευσεις στο να μπορουν να εξελιχθουν στο μελλον κ να προσπαθησουν να αγγιξουν τις φυσικες πυκνοτητες ακομα πιο πολυ απ οτι σημερα...γιατι εφ οσων το αιματολογικο δικτυο δε μπορει να υποστηριξει πυκνοτητες μεγαλυτερες απ αυτες που εχουμε σημερα αυτο αυτομάτως σημαινει οτι εχουμε πιασει ταβανι....

danceworld_2001

Well-Known Member
Η εκδοχή σου Πάνο ειναι ίσως η πιο κοντινή στην πραγματικότητα. Δεν εκτιμώ πως υπάρχει ιατρικό λάθος ούτε βλακειές για μόλυνση που έκανε επώαση κτλ. Αν υπήρχε φλεγμονή θα έπεφταν όλα, αν είχε γινει ιατρικό λάθος δεν θα φύτρωναν, τέλος. Την πραγματικότητα δεν την ξέρει κανείς. Πάντως αν παίζει ρόλο το αιματολόγικό δίκτυο, τότε έχουμε άλλο ένα μειονέκτημα των μεταμοσχεύσεων. Λαχείο η φύτρωση, λαχείο και η επιβίωση. Ίσως η χρήση μινοξιδίλης στην περιοχή αυτή να βοηθάει στην ενίσχυση της αιμάτωσης. Μήπως θα βοηθούσε και η χρήση ρολερ? Νομίζω και η φιναστερίδη ίσως βοηθάει χωρις να ξέρω το γιατί ακριβώς, απλά επειδή το βλέπω σε εμένα. Τέλος, ίσως να ειναι και προβλήματα της fue. Στην strip δεν έχουμε δει κάτι παρόμοιο και γενικά καμία αντίστοιχη αναφορά σε ξένα φόρουμ.

tropheus

Well-Known Member
Panos1982 είπε:
Οχι δε φτασαμε σε αριθμο 70 grafts/cm²
προσωπικα νομιζω οτι και να φτασεις εκει οτι δεν θα υπαρχει προβλημα μιας κ τα φυσικα εχουν πολυ μεγαλυτερες πυκνοτητες απ αυτην και αναπτυσονται κανονικα...

Τωρα βεβαια παιζει κ το σεναριο οτι εχει χαλασει το αιματολογικο δικτυο στις καραφλες περιοχες και δε μπορει να αντεξει τοσο μεγαλες πυκνοτητες οπως παλια κ οταν φτασεις σε ψηλες πυκνοτητες μπορει να καταρευσει...
και ενω στην αρχη μπορει να αναπτυχθουν τα μοσχευματα στη συνεχεια να μην αντεξει το αιματολογικο δικτυο κ να πεσουν καποια απ αυτα που δεν αιματωνονται σωστα.....
τωρα δε ξερω αν αυτο ιχυει η οχι...ειναι μια υποθεση αλλα ακομα δεν εχει αποδειχθει σιγουρα, ωστοσο αν αυτο τελικα ισχυει περιοριζει εντελως τις μεταμοσχευσεις στο να μπορουν να εξελιχθουν στο μελλον κ να προσπαθησουν να αγγιξουν τις φυσικες πυκνοτητες ακομα πιο πολυ απ οτι σημερα...γιατι εφ οσων το αιματολογικο δικτυο δε μπορει να υποστηριξει πυκνοτητες μεγαλυτερες απ αυτες που εχουμε σημερα αυτο αυτομάτως σημαινει οτι εχουμε πιασει ταβανι....

Πάνο η θεωρεία που λες αν και έχει μια λογική αν ίσχυε θα ήταν διατυπωμένη στα συνέδρια και το φαινόμενο θα ήταν καταγεγραμμένο.

Η περίπτωση των παιδιών στα οποία συνέβει αυτό είναι από τις μοναδικές που έχουμε δει ποτέ. Αυτό σημαίνει ότι έχει να κάνει με το συγκεκριμένο γιατρό και προσωπικά θεωρώ ότι το μόνο και πιο πιθανό σενάριο είναι οι κάκιστες υγειονομικές συνθήκες που επικρατούσαν μέσα στο χειρουργείο σε όλες τις περιπτώσεις που εμφανίστηκαν να φαινόμενα αυτά...

Ο Armani και ο Erdogan για να βρίσκεται κάποιος στο χειρουργείο θα πρέπει να φοράει "στολή αστροναύτη". Τόσο μεγάλη σημασία δίνουν στις υγειονομικές συνθήκες...

Φαντάζομαι και σε εσένα Πάνο κάτι παρόμοιο θα έγινε στον Hasson.

nucky

Active Member
Αν η αιτία είναι οι ανθυγιεινές συνθήκες , δεν θα είχαμε και επιφανειακά συμπτώματα , στο δέρμα του σκάλπ ;

tropheus

Well-Known Member
nucky είπε:
Αν η αιτία είναι οι ανθυγιεινές συνθήκες , δεν θα είχαμε και επιφανειακά συμπτώματα , στο δέρμα του σκάλπ ;

Μιλάμε για μικρομολύνσεις οι οποίες πέρασαν μέσα στο θύλακα της τρίχας. Μικρομολύνσεις οι οποίες υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν επηρεάζουν το δέρμα...

nucky

Active Member
Μικρομολύνσεις οι οποίες σκοτώνουν το θύλακα μερικούς μήνες μετά αλλά δεν εξελίσσονται σε μεγαλύτερες ούτε και μεγαλύτερες μολύνσεις υπάρχουν εξ αρχής. Δεν ξέρω , δεν είμαι γιατρός αλλά ομολογώ οτι δεν μου φαντάζει τόσο πιθανό . Που είναι ο dermatologist όταν τον χρειάζεσαι ;

lucky13

New Member
boukla έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο τα μεταμοσχευμένα μαλλιά να είναι κανονικά στην θέση τους και να σου έχουν πέσει τα μαμά;

Μπλουζα