Avodart 0,5mg(Ντουταστερίδη) για Υπερπλασία προστάτη και μαλλιά με low dose

Nik.Mos

Well-Known Member
@dlazaros καλημέρα,μετά από γενικές εξετάσεις παρατήρησα αυξημένα τριγλυκεριδια και τσιμπημένη χοληστερόλη(δεν είχα ποτέ θέμα) διαβασα το ποστ σου και καταλαβαίνω ότι υπάρχει συσχέτιση κάποιος βαθμός συσχέτισης στις τιμές αυτές με χρήση φιναστερίδης;Κρατάω επιφυλάξεις διότι η διατροφή μου δεν είναι και η καλύτερη δυνατη.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dlazaros

Well-Known Member
@dlazaros καλημέρα,μετά από γενικές εξετάσεις παρατήρησα αυξημένα τριγλυκεριδια και τσιμπημένη χοληστερόλη(δεν είχα ποτέ θέμα) διαβασα το ποστ σου και καταλαβαίνω ότι υπάρχει συσχέτιση κάποιος βαθμός συσχέτισης στις τιμές αυτές με χρήση φιναστερίδης;Κρατάω επιφυλάξεις διότι η διατροφή μου δεν είναι και η καλύτερη δυνατη.
Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας εκτός και εαν υπάρχει ήδη πρόβλημα καθώς οι τιμές δεν ανεβαίνουν πολύ. Αυτό που κατάλαβα απο αυτά που διάβασα είναι οτι ανεβαίνουν τα ποσοστά στο αίμα για περίπου 2 ώρες αφού το πάρεις. Αυτό θα έχει σημασία αμα τρώς τρόφιμα υψηλά σε ζάχαρη και λίπος σε αυτές τις 2 ώρες μετά την δόση φιναστερίδης/ντουταστερίδης όπως πίτσα, παγωτό, λουκάνικα, τηγανητές πατάτες κλπ. Το είχα ξεπεράσει αυτό το θέμα καθώς έπαιρνα την δόση μου το βράδυ πριν τον ύπνο αλλά η ντουταστερίδη έχει κακή βιοδιάσπαση και πρέπει να την παίρνω με το φαγητό οπότε προσέχω για κανα δίωρο μετά. Η φιναστερίδη δεν μου έκανε κανένα θέμα οτι ώρα και να την πήρα.
 

dlazaros

Well-Known Member
Κλείσαμε 1 χρόνο στην ντουταστερίδη και είπα να κάνω μια ενημέρωση. Η φωτό απο κάτω είναι απο δέξια προς τα αριστερά, πρίν την φίνα, στην μέση φίνα 3χ την εβδομάδα για 1 χρόνο και αριστερά ντούτα 3χ την εβδομάδα για 1 χρόνο. Τίποτα άλλο, σαμπουάν Head and Shoulders caffeine και για styling ζαχαρόνερο σπιτικό (το αλατόνερο είναι καταστροφή στα γκρίζα) που μου τα κάνει πολύ μαλακά και κρατάει 3 μέρες.

Συνεχίζω κανονικά και δεν μου έχει παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα πλήν της προστατίτιδας/ουρολοίμωξης που με χτύπησε πρίν κάποιους μήνες. Ο προστάτης δεν με έχει ενοχλήσει και η γενική μου υγεία συνεχίζει ευτυχώς πολύ καλά. Η λίμπιντο πλέον είναι η νέα μου κανονικότητα να είμαι πορνόγερος στα 54 με ορέξεις 30άρη (δεν έχουν κατατεθεί παράπονα ακόμα...). Το δέρμα στο πρόσωπο έχει αλλάξει εμφανώς και καταλαβαίνω πλέον γιατί η ντούτα είναι και φάρμακο για την ακμή. Έχει γίνει αρκετά πιο ελαστικό και φωτεινό και δεν βγάζω καθόλου λάδι στην μύτη και το κούτελο που ήμουν χωριάτικη σαλάτα. Ο ύπνος μου δεν έχει επηρεαστεί καθόλου μα καθόλου όλο τον 1 χρόνο και δεν είχα κανένα σημάδι θολούρας στο κεφάλι ή βλαμένων σκέψεων που να δηλώνουν αλλαγή στην βιοχημεία του μυαλού. Στα συγκριτικά μπορώ να πω οτι η φίνα δουλεύει διαφορετικά απο την ντούτα στον προστάτη, η φίνα μου κάνει νερουλό το σπέρμα και η ντούτα το έχει φυσιολογικό αλλά υπάρχουν πολλές φορές παλίνδρομης εκσπερμάτισης. Χρειάζεται ταμσουλοσίνη να χαλαρώσει ο σφικτήρας στην ουροδόχο αλλά η άτιμη με ενόχλησε πολύ όταν την πήρα. Θα πάρω θάρρος κάποια στιγμή και θα ξαναδοκιμάσω κανένα Dualgen μιας και εχω ολόκληρο κουτί.

Τα μαλλιά τώρα έχουν προβλήματα που δεν είναι και πολύ ωραίο να τα συζητάμε εδώ αλλά έχω θέματα που έχουν όσοι έχουν πολλά μαλλιά...
Πλέον δεν περνάει η βούρτσα και αν την ζορίσω σπάω μπόλικα μαλλιά. Ενώ είχα χωρίστρα για πάνω απο 30 χρόνια πλέον αρνούνται να χωρίσουν και είναι ενα καταράκτης απο μαλλιά και δεν ξέρω τι να τα κάνω. Λες και είναι άλλου τα μαλλιά. Αυτή μου η έλλειψη γνώσης με έκανε να τα κόψω κοντά μέχρι να μάθω πως να τα χειρίζομαι στην νέα τους κατάσταση και μετά να τα μακρύνω πάλι όπου πρέπει να μάθω προϊόντα όπως μαλακτικές κρέμες και προϊόντα χωρίς σιλικόνη και άλλα τέτοια. Προσωπικά δεν νομίζω να πάρω ξανά φιναστερίδη εκτός και εαν κάτι αλλάξει. Την καλησπέρα μου σε όλους.

υγ. για όσους βλέπουν τις φωτό, δεν έγινε έτσι απο την μια μέρα στην άλλη και ούτε η βελτίωση ήταν ανηφόρα. Είχε πολλά πάνω κάτω και είχαν γίνει σαν να μην πω τι αρκετές φορές που σκεφτόμουν την ξούρα και χρειάστηκαν περίπου 6 κουρέματα για να αρχίσει να φαίνεται η διαφορά. Αν δεν πιστεύεις στην θεραπεία και τα παρατήσεις στον 8-9 μήνα τότε χάνεις αυτό που μπορεί να σου δώσει.

duta-fina-profina top.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία:

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser
Απίστευτο. Σε έκλεισε για τα καλά. Φοβερό recovery μεγάλε αδερφέ μου. Να σαι καλά να χαίρεσαι τη μαλλούρα σου.
 

dlazaros

Well-Known Member
εντυπωσιακό Λάζαρε, αν έχει τέτοια απόδοση η ντούτα γιατί να παιρνουμε φίνα?
Κάθε ενα έχει την θέση του και αντιδράει αλλιώς σε κάθε σώμα. Πάντως σε μένα ναι, δεν υπάρχει λόγος να ξαναπάω στην φίνα και εαν δεν ήμουν και 54 μπορεί να δοκίμαζα να πάρω ντούτα κάθε μέρα αντί για 3χ αλλά δεν χρειάζονται πλεονεξίες.
 

Rev1608

Member
Ευχαριστώ φίλε μου. Πως είσαι εσύ? Πρέπει να είσαι 5ο μήνα ντούτα τώρα? Υπομονή, το μόνο που μπορώ να σου πω.
Σωστός. Είμαι ακριβώς πάνω στον πέμπτο μήνα. Δεν έχω χειροτέρεψει ΠΟΛΥ και ελπίζω να είναι ως εδώ η κάτω βόλτα. Θα αναθεωρήσω πάνω στον χρόνο
 

Stratos

Well-Known Member
εγώ Λάζαρε παίρνω φίνα κάθε μέρα 1mg και έχω κλείσει δύο χρόνια, μπροστά έχει βελτιωθεί λίγο, πίσω crown τίποτα. τα μακραίνω για να κρύβω το κενό στο crown. έχω βάλει 5800 συνολικα σε NW6-7 αλλά θέλει και άλλα.
να πάω σε ντούτα? να συνεχίσω φίνα? είμαι 46 χωρίς κάποιο πρόβλημα υγείας, 183cm, 73Κg, αθλούμαι συστηματικά.
 

Συνημμένα

  • 4.jpg
    4.jpg
    1.3 MB · Προβολές: 58
  • 3.jpg
    3.jpg
    1.2 MB · Προβολές: 49
  • 2.jpg
    2.jpg
    2 MB · Προβολές: 48
  • 1.jpg
    1.jpg
    1.1 MB · Προβολές: 45
  • 5.jpg
    5.jpg
    2.7 MB · Προβολές: 47
  • 1.jpg
    1.jpg
    72.1 KB · Προβολές: 55
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bobby

Well-Known Member
Μέρα με την νύχτα….. και με βάζεις σε σκέψεις γιατί έλεγα να μην πάω ακόμα στα «πυρηνικά»…..
 

dlazaros

Well-Known Member
Μέρα με την νύχτα….. και με βάζεις σε σκέψεις γιατί έλεγα να μην πάω ακόμα στα «πυρηνικά»…..
Μόνο στο όνομα είναι "πυρηνικό" η ντούτα. Αν παίρνεις κάθε μέρα τότε το καταλαβαίνεις αρκετά, αλλά σε δόση 3χ είναι χαλαρά.
 

dlazaros

Well-Known Member
εγώ Λάζαρε παίρνω φίνα κάθε μέρα 1mg και έχω κλείσει δύο χρόνια, μπροστά έχει βελτιωθεί λίγο, πίσω crown τίποτα. τα μακραίνω για να κρύβω το κενό στο crown. έχω βάλει 5800 συνολικα σε NW6-7 αλλά θέλει και άλλα.
να πάω σε ντούτα? να συνεχίσω φίνα? είμαι 46 χωρίς κάποιο πρόβλημα υγείας, 183, 73Κg, είμαι δρομέας, 120Κm την εβδομάδα, μαραθώνιο κάτω απο 3 ώρες κλπ.
Φίλε μου μπορείς να δοκιμάσεις και να δείς μόνος σου όπως έκανα και εγω. Έψαχνα να βρώ το κάτι παραπάνω και τελικά βρήκα περισσότερα.
 

dlazaros

Well-Known Member
πως να ξεκινήσω? με ποια δόση?
Η ντούτα είναι άλλη ουσία οπότε θέλει δοσολογία κάθε μέρα για 1 μήνα και μετά ή συνεχίζεις με κάθε μέρα και βλέπεις πως το ανέχεσαι ή πας με δοσολογία 3χ την εβδομάδα που είναι σαν δυο φορές φίνα κάθε μέρα. Προσωπικά δεν βιάζομαι να βρώ προβλήματα και η βελτίωση που μου δίνει σιγά σιγά μου αρκεί και ας μπορούσα να έχω καλύτερα αποτελέσματα με χάπι κάθε μέρα. Όποιος βιάζεται σκοντάφτει.
Μπορείς βέβαια να αντικαταστήσεις το ΣΚ με ντούτα μόνο και να δείς τι σου κάνει σε 6 μήνες ο συνδυασμός.
 

tasos33

Well-Known Member
Λάζαρε από όλα αυτά που έγραψες πιο πάνω κρατάω την λαδιλα στο μέτωπο και στη μύτη, κατά περιόδους καταντάει αηδία, σε μένα τουλάχιστον εσύ γλύτωσες. Εξαιρετική η εξέλιξη σου
 

Jerom

Member
Κλείνω 3 μήνες ντούτα σήμερα και δεν κατάλαβα πως πέρασε πραγματικά ο χρόνος. Μετά τον πρώτο μήνα που έκανα "φόρτωση" με 0,5mg κάθε μέρα, οι 2 μήνες είναι με 3χ την εβδομάδα Δ-Τ-Π. Εξακολουθώ να αισθάνομαι πολύ καλύτερα με την ντούτα απο οτι με την φίνα, ο ύπνος είναι φανταστικός, δεν έχω υπνηλία μέσα στην ημέρα και καθόλου πονοκέφαλο που είχα πότε πότε (δεν έχει χρειαστεί να πάρω 5-htp ούτε μια φορά).
Τα μαλλιά δεν έχουν κουρευτεί απο τον Απρίλιο οπότε είναι λίγο περίεργα ως προς το σχήμα και το φριζάρισμα, θα τα φτιάξω κατά τα Χριστούγεννα που θα είναι στο μήκος που θέλω (όταν κουρεύεις τα μαλλιά είναι όλα κομμένα σε σκάλες και φαίνονται πιο πυκνά απο όταν δεν τα κόβεις και έχουν πολλά μήκη και οι άκρες είναι σαν μαδημένο κοτόπουλο).
Η διαφορά με την φίνα ακόμα και τόσο νωρίς είναι μεγάλη (η ανταπόκριση και η βελτίωση τόσο γρήγορα δεν υπάρχει ούτε με φίνα κάθε μέρα με μινόξ) και περιμένω οτι θα δώσει ακόμα. Τα μαλλιά έχουν σαφώς παχύνει σε διάμετρο και η χερλάιν ενω αρχικά φαινόταν οτι έγινε καταστροφή απο την αραίωση, εμφανίστηκαν πάρα πολλές φύτρες που σχεδόν μου κατέβασαν την χερλάιν μισό πόντο εμφανισιακά. Το crown γεμίζει γύρω απο την ουλή και σχεδόν δεν φαίνεται τίποτα σιγά σιγά και λόγο μήκους μαλλιών. Οτι τρίχες πέφτουν πλέον τις βλέπω ξεκάθαρα καθώς το μήκος τους είναι πλέον κοντά στα 14 εκατοστά, δεν ξεπερνάνε τις 20-30 την ημέρα. Τα μαλλιά πλέον μπορούν και χτενίζονται και μένουν στην θέση τους πανέύκολα και δεν επηρεάζονται τόσο αμα φυσάει (άμα έχω βάλει και προϊόν πάνω δεν πάνε πουθενά). Δυστυχώς σε φωτογραφίες και σε βίντεο τα λευκά φεγγίζουν τόσο πολύ που φαίνεται σαν να μην έχεις μαλλιά σε μερικά σημεία ενω δεν είναι έτσι καθόλου και με κάνει να δυσκολεύομαι να δείξω την πραγματική εικόνα ακόμα και με φώτα απο πάνω, ήλιο, σκιά κλπ. Μια εικόνα πάντως την παίρνεις.
Παρενέργειες τίποτα, και εννοώ τίποτα. Στύσεις κάθε πρωί, λίμπιντο αυξημένη ακόμα (σπαστικά μερικές φορές..), σπέρμα κανονικό (εως πυχτό μερικές φορές) δέρμα στο πρόσωπο αλφάδι (η ντούτα πιάνει και ενα ένζυμο που κάνει ακμή και βελτιώνει το δέρμα). Συνεχίζουμε.

Προβολή συνημμένου 53261Προβολή συνημμένου 53260Προβολή συνημμένου 53258Προβολή συνημμένου 53259

Λαζαρε καλησπέρα,

Είμαι με φιναστερίδη δύο χρόνια και 3 μήνες. Ενώ το πρώτο διάστημα παρατηρούσα να δυναμώνει η τρίχα και νέες τρίχες να βγάζω πίσω, πλέον η κατάσταση έχει παραμείνει στάσιμη. Έχω διαβάσει το νήμα σου με τα αποτελέσμα που σού δίνει η ντουταστερίνη και έτσι απόφάσισα να άφήσω τη φίνα και να περάσω στη ντούτα. Σήμερα, μάλιστα, αγόρασα το Avodart. Τώρα ως προς τη δοσολογία. Ξεκίνησες το πρώτο μήνα να πάιρνεις κάθε μέρα από ένα χάπι και μετά το μείωσες στα 3χ την εβδομάδα. Είναι απαραίτητο να ξεκινήσω έτσι; Θα μπορούσα το πρώτο μήνα, αντί γιά κάθε μέρα να ξεκινήσω με 4χ κάθε εβδομάδα; Τι λες; Ευχαριστώ
 
Μπλουζα