Για αυτή τη μουνα την ταλαιπωρία το κέρατο μου κάνουμε την επέμβαση ..χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Πριν την μεταμόσχευση ταλαιπωρεί ‘μουνα
Πριν την μεταμόσχευση ταλαιπωρεί ‘μουνα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Για αυτην κανουμε τα παντα αερατε οχι μονο την μεταμοσχευση χαχαχαΓια αυτή τη μουνα την ταλαιπωρία το κέρατο μου κάνουμε την επέμβαση ..χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Ο κόσμος γυρναει γύρω απο αυτήν για την ακρίβεια και κινείται...Για αυτην κανουμε τα παντα αερατε οχι μονο την μεταμοσχευση χαχαχα
Για αυτή τη μουνα την ταλαιπωρία το κέρατο μου κάνουμε την επέμβαση ..χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Μόνο Haarspray Χρησιμοποιώ .. Μερικές φορές δοκιμάζω κι άλλα χτένισματα Όπως μου έρθειΧρησιμοποιεις καθολου στυλιστικα προιοντα;Εχεις τεσταρει αλλα ηδη χτενισματος με αυτο το μηκος μαλλιου που εχεις οπως πχ ενα πιο ατημελητο look ή με χωριστρουλα αλλα χτενισμενη με τα δαχτυλα και οχι με χτενα οπως στις φωτο παρακατω(κυριως στην δεξια) ;Πιστευω μπορεις να κανεις παπαδες με το μαλλι που εχεις,αλλα απο οτι καταλαβαινω το προτιμας στρωμενο οπως στις φωτογραφιες σου
Προβολή συνημμένου 36484
Αν θελεις ανεβασε καμια μερα και τετοιου ειδους φωτογραφιες με διαφορετικο χτενισμα,πρεπει να εισαι και ο μοναδικος στο φορουμ(διορθωστε με αν κανω λαθος) που κραταει τοσο μακρυ το μαλλι του μετα απο μμ,θα ειχε πραγματικα ενδιαφερον να δουμε και τετοια περιεργα(με την καλη εννοια εννοειται) χτενισματα,και επειδη βλεπω οτι εχεις και ωραιο στυλ ντυσιματος θα προσθεσει εξτρα ποντους ενα λιγο πιο disheveled hairstyleΜόνο Haarspray Χρησιμοποιώ .. Μερικές φορές δοκιμάζω κι άλλα χτένισματα Όπως μου έρθει
Αν θελεις ανεβασε καμια μερα και τετοιου ειδους φωτογραφιες με διαφορετικο χτενισμα,πρεπει να εισαι και ο μοναδικος στο φορουμ(διορθωστε με αν κανω λαθος) που κραταει τοσο μακρυ το μαλλι του μετα απο μμ,θα ειχε πραγματικα ενδιαφερον να δουμε και τετοια περιεργα(με την καλη εννοια εννοειται) χτενισματα,και επειδη βλεπω οτι εχεις και ωραιο στυλ ντυσιματος θα προσθεσει εξτρα ποντους ενα λιγο πιο disheveled hairstyle
Να είσαι καλάΕιμαι τελειως ασχετος με τον χωρο της κομμωτικης αλλα ειναι αυτο το χτενισμα,ισως ο φιλος georgie να μπορουσε να ριξει λιγο φως,οπου συμπυκνωνεις ενα μερος τριχων και φτιαχνεις τουφες και τις τραβας ειτε προς τα πλαγια ειτε προς τα πισω με αποτελεσμα να σπαει λιγο η μονοτονη flat οψη της hairline οπως στην φωτο εδω:
Προβολή συνημμένου 36499
Δεν ξερω τι ειδους προιοντα μπορει να χρησιμοποιησει καποιος για να το πετυχει αυτο,αλλα αν το εφαρμοσεις στο χτενισμα που εχεις στην τελευταια σου φωτο θα αλλαξει ολο το στυλ σου πιστευω.
Οπως και να εχει Αρη η εικονα σου ειναι ενος ανθρωπου που δεν φαινεται να ειχε ποτε του θεμα με ΑΓΑ,ομορφο μαλλι και υγιες,να εισαι παντα οπως στην φωτο με το αστερι σου,χαρουμενος και γελαστος!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εμείς ανοίξαμε εχτές Μετά από εφτά ΜήνεςΠολυ ωραιο αποτελεσμα Αρη να το χαιρεσαι.
Σε μια απο τις φωτο μας θυμισες και γυμναστηρια,
αντε να ανοιξουν επιτελους.
Αύτο το είδος styling Νικόλα, είναι το λεγόμενο επιμελώς - ατημέλητο. Χρειάζεται αρκετό μαλλί και μήκος στα πλαϊνά για να γίνει καθώς ουσιαστικά έχεις ένα μπερδεμένο layering το οποίο φάινεται μόνο στην live εικόνα.Ειμαι τελειως ασχετος με τον χωρο της κομμωτικης αλλα ειναι αυτο το χτενισμα,ισως ο φιλος georgie να μπορουσε να ριξει λιγο φως,οπου συμπυκνωνεις ενα μερος τριχων και φτιαχνεις τουφες και τις τραβας ειτε προς τα πλαγια ειτε προς τα πισω με αποτελεσμα να σπαει λιγο η μονοτονη flat οψη της hairline οπως στην φωτο εδω:
Προβολή συνημμένου 36499
Δεν ξερω τι ειδους προιοντα μπορει να χρησιμοποιησει καποιος για να το πετυχει αυτο,αλλα αν το εφαρμοσεις στο χτενισμα που εχεις στην τελευταια σου φωτο θα αλλαξει ολο το στυλ σου πιστευω.
Οπως και να εχει Αρη η εικονα σου ειναι ενος ανθρωπου που δεν φαινεται να ειχε ποτε του θεμα με ΑΓΑ,ομορφο μαλλι και υγιες,να εισαι παντα οπως στην φωτο με το αστερι σου,χαρουμενος και γελαστος!
Αν θελεις ανεβασε καμια μερα και τετοιου ειδους φωτογραφιες με διαφορετικο χτενισμα,πρεπει να εισαι και ο μοναδικος στο φορουμ(διορθωστε με αν κανω λαθος) που κραταει τοσο μακρυ το μαλλι του μετα απο μμ,θα ειχε πραγματικα ενδιαφερον να δουμε και τετοια περιεργα(με την καλη εννοια εννοειται) χτενισματα,και επειδη βλεπω οτι εχεις και ωραιο στυλ ντυσιματος θα προσθεσει εξτρα ποντους ενα λιγο πιο disheveled hairstyle
Μπράβο αδερφέ για τις φωτό.Βαρεθηκαμε να βλέπουμε σκοτάδια στα άλλα νήματα.
Από τα πολυ δυνατά αποτελέσματα στο φόρουμ .
ΠροσπαθώΜπράβο αδερφέ για τις φωτό.Βαρεθηκαμε να βλέπουμε σκοτάδια στα άλλα νήματα.