Alexandros- athens- dhi- 1304 grafts, 17/01/2018

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
18000 μέλη είμαστε,ποτέ να προλάβει να στείλει σε όλους ρε αναργυρε?κάτσε περίμενε λίγο και θα σου στείλει..μου έστειλε και εμένα..έτοιμος ήμουν να τον χέσω αλλά έκανα τις ασκήσεις ηρεμίας μου και το απεφυγε τελικά το χέσιμο..:Do_O
Χαχαχαχα
 

Kritik

Member
Αλεξανδρε μια ερωτηση επειδη βλεπω οτι εκανες στη DHI και σχετικα προσφατα. Ειμαι σε διαδικασια λουσιματων και στην 5η μερα απο τη μεταμοσχευση. Καποια απο τα καπαρακια με το λουσιμο αρχισαν να κουνιουνται και να φευγουν, αλλα σε 2-3 μαζι με το καπαρακι τραβηχτηκε και το τριχοθηλακιο ολοκληρο και βγηκε. Ειναι φυσικολογικο να συμβει σε καποια η να προβληματισει;
 

dimitris50423

Well-Known Member
Και εμενα μου εστειλε για μινοξιδιλη. Ειναι μαλλον το παιδι που εχει το μαγαζι που προωθει με τις μινοξιδιλες.
 

alexandros _athens

Active Member
Εμένα πάντως παιδιά δε μου έστειλε κάποιος διαφημιστικό για Μινοξιδίλη. Ενημερωτικά, σταμάτησα να βάζω. Έβαλα περίπου δεκαπέντε μέρες και δυστυχώς, προκάλεσε ερεθισμό στο δέρμα. Κοκκίνησαν τα σημεία που έβαζα και φυσικά σταμάτησα αμέσως. Να πω την αλήθεια, ξενέρωσα λίγο γιατί δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ και όσο να ναι, θα βοηθούσε σε γρηγορότερη φύτρωση.
Φίλε @Kritik δε μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο και δεν θέλω να κάνω υποθέσεις. Γιατί δεν πας από εκεί να σε δούν;
 

Akis-multi

Well-Known Member
Φίλε Αλέξανδρε και εγώ δεν είχα βάλει ποτέ μινοξιδιλη, βαζω πρωτη φορα μετά τη μεταμόσχευση μου πρωί και βράδυ regaine αφρό. Εχω πολύ γρηγορή φυτρωση αντικειμενικά με όσα έχω δει και μάλλον έπαιξε ρόλο που το κεφάλι μου ήταν αγνο. Με αφρό δε κατάλαβα ποτέ τιποτα ίσως δε σε πειράξει.
 

Mogan

Active Member
Καλησπέρα Αλέξανδρε.
Θελεις να ανεβάσεις ενα update της εξελιξης σου;
Θα ηθελα να δω πώς ειναι τα μεταβατικα σταδια και η εικόνα τους στην 2η επέμβαση που εκανες.
 

alexandros _athens

Active Member
Καλησπέρα σε όλους.
Ανεβάζω νέες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν πριν από περίπου δέκα μέρες, σχεδόν στο 3μηνο. Όχι ότι έχει αλλάξει κάτι μέχρι σήμερα, απλά το αναφέρω.
@Mogan δεν είχα κάτι ιδιαίτερο να δείξω έως τώρα και για αυτό δεν είχα ανανεώσει με φωτογραφίες. Ίδια φάση με την πρώτη φορά πάνω κάτω. Η μόνη διαφορά πως τώρα ήταν πιο μικρή η επέμβαση και πιο μικρή η ταλαιπωρία. Επιπλέον, υπήρχαν ήδη μαλλιά και μπόρεσα να παίξω καλύτερα "κάλυψη- απόκρυψη". Γενικά, καλά και φυσιολογικά.
Φίλε @athenian & @Akis-multi, αφρό είχα βάλει και εγώ αλλά και πάλι μου δημιούργησε ερεθισμό και σταμάτησα. Προφανώς φταίει το δέρμα μου που δεν επουλώνεται εύκολα και γρήγορα. Ίσως ξαναβάλω μετά το καλοκαίρι. Το καλό είναι πως η φύτρωση φαίνεται να έχει αρχίσει και φυσικά, ελπίζω να συνεχιστεί για πολύ ακόμα.
 

Συνημμένα

  • 00.jpg
    00.jpg
    1.5 MB · Προβολές: 829
  • 1.jpg
    1.jpg
    1.6 MB · Προβολές: 816
  • 2.jpg
    2.jpg
    1.8 MB · Προβολές: 816
  • 3.jpg
    3.jpg
    1.2 MB · Προβολές: 771
  • 4.jpg
    4.jpg
    2.3 MB · Προβολές: 850

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

koumparos

Well-Known Member
Εγω στοιχηματιζω οτι σε μερικους μηνες ισως δουμε ενα απο τα καλυτερα αποτελεσματα της dhi και μακαρι να συνεχισουν να ανεβαζουν στα υψη τον εγχωριο ανταγωνισμο.
 

piros75

Well-Known Member
Εγώ Αλέξανδρε ήμουν ενθουσιασμένος και με το αποτέλεσμα που είχες από την πρώτη σου. Οπότε είμαι σίγουρος ότι με αυτήν θα πετάει!!! ανυπομονώ να δω φωτογραφίες σου μετά το 6μηνο.
 

alexandros _athens

Active Member
Ευχαριστώ για τις ευχές παιδιά. Μακάρι να πάνε όλα πρίμα. Πριν λίγες μέρες, μπήκα και επίσημα στο 4μηνο. Λογικά, από δω και πέρα ξεκινάνε τα καλά. Εν αναμονή του μπαμ λοιπόν. Θα προσπαθήσω να ανεβάσω και φρέσκες φωτογραφίες μες στη βδομάδα.
 

alexandros _athens

Active Member
Καλησπέρα σε όλους.
Νέες φωτογραφίες, 5 μήνες μετά τη μεταμόσχευση και η φύτρωση έχει αρχίσει για τα καλά. Νομίζω πως τώρα είναι στο πικ της αν και απ ότι μου είπαν, θα συνεχιστεί και τους επόμενους μήνες και θα είναι σχετικά αργή σε σχέση με την πρώτη φορά λόγω δεύτερης μεταμόσχευσης. Οι κρόταφοι πάντως έχουν αρχίσει να κλείνουν σημαντικά και η hairline έχει γίνει αισθητά πιο πυκνή- οι νέες τρίχες φαίνονται, είναι πιο μικρές από τις άλλες. Δότρια, σα να μην πειράχτηκε ποτέ, ακόμα και κοντοκουρεμένη!
Συγνώμη για την ποιότητα της εικόνας, δεν είναι οι πιο καθαρές φωτό που έχω ανεβάσει, είναι απο κινητό, τραβηγμένες σήμερα. Ωστόσο, νομίζω φαίνεται το τι έχει αρχίσει να γίνεται αν και είμαι παστωμένος με πομάδα (υδατοδιαλυτή, φεύγει με σκέτο νερό ή ένα απλό λούσιμο). Προσωπικά πιστεύω πως παει πολύ καλά για 5μηνο!
Τις επόμενες μέρες (μόλις βγάλει κάνα καλό ήλιο) θα ανεβάσω και χωρίς προϊόν στα μαλλιά, καθαρά και στεγνά μετά από λούσιμο που φαίνεται φουσκωμένο, κυριολεκτικά σα θάμνος, όπως εικόνα προφίλ που έχω εδώ και ακόμα πιο πυκνά. Όταν βρω λίγο χρόνο, θα φτιάξω και μερικές συγκριτικές, πριν και μετά.
Πως σας φαίνεται;
 

Συνημμένα

  • 1.jpg
    1.jpg
    200.1 KB · Προβολές: 659
  • 2.jpg
    2.jpg
    232.8 KB · Προβολές: 654
  • 3.jpg
    3.jpg
    271.5 KB · Προβολές: 619
  • 4.jpg
    4.jpg
    423.6 KB · Προβολές: 647
  • 5.jpg
    5.jpg
    1,019.6 KB · Προβολές: 618

makis25

Well-Known Member
alex εχεις ξοδεψει 4K γραφτς στο μπροστα μισο κεφαλι δηλαδη . Εχει περισσέψει για το μελλον τιποτα για πισω? 1000-2000 ? Θα κατεβαζες μηπως παραπανω το hairline ? Πισω στο crown ειναι σταθερα? Νομιζω πας καλα . Ωραιες φωτο η 4 και η 5 που δειχνουν την γενικη εικονα .
 

dimitris50423

Well-Known Member
μια χαρα φαινεται alexandre. το μαλλι ειναι βαμμενο η ειναι το φυσικο σου? επισης βαλε και με στεγνο μαλλι φωτο. τα εχεις πολυ μακρια αλλα σου παει το κουρεμα. δεν κουραζεσαι με το styling? δυσκολα βγαινεις χωρις πηλους τζελ κτλπ με αυτο το μηκος.
 

naruto

Well-Known Member
πολυ καλος.
Απο σχεδον καραφλος μπροστα,εισαι ετοιμος να πιασεις δουλεια ως μπαρμαν;)
Η υδατινη πομαδα ειναι ολα τα λεφτα.Το γυαλιστερο λουκ που δινει αρεσει παρα πολυ.Καθε μερα χρησιμοποιω εγω,δεν βγαινω εξω αλλιως.Εκτος απο κρατημα,δινει κ πολυ ογκο στο μαλλι.
Εσυ με τοσο μακρυ μαλλι θα επρεπε να χρησιμοποιεις πομαδα με βαση το λαδι παντως.Δοκιμασε
 
Μπλουζα