και hairway τσεκ, δε λαδωνει στεγνωνει γρηγορα και κανει την τριχα βουρτσα.
Δοκιμάστε αξελάν βρε παιδιά. 15 ευρώ και το νιώθω πιό καλό απ το regaine
Δοκιμάστε αξελάν βρε παιδιά. 15 ευρώ και το νιώθω πιό καλό απ το regaine
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
https://www.minoxidil2u.com ο αφρός regain βγαίνει γύρω στα 22 ευρώ ανάλογα με την συσκευασία στα στελνει η acs σπιτι σου εντός 5-6 ήμερων το πολύ , χωρίς φόρους η τελωνεία κτλπΧθες αγόρασα για πρώτη φορά Regain αφρό (από το φαρμακείο του Mall) και μου ήρθε νταμπλάς! 39+ ευρώ? Κάθε μήνα; Δεν έχω βάλει ακόμα, θα το ξεκινήσω τέλη του μήνα. Καμιά πηγή για πιο οικονομική αγορά ίσως?
https://www.minoxidil2u.com ο αφρός regain βγαίνει γύρω στα 22 ευρώ ανάλογα με την συσκευασία στα στελνει η acs σπιτι σου εντός 5-6 ήμερων το πολύ , χωρίς φόρους η τελωνεία κτλπ
καλα αλεξανδρε , με σχεδον 4000 grafts και αν βαλεις και minoxidil συστηματικά τωρα θα πας για μαλλί μοκέτα !Μεγάλη διαφορά στις τιμές! Τελικά Regaine και Rogaine είναι το ίδιο προϊόν, ίδια εταιρία;
Aλέξανδρε φίνα δεν παίρνεις έτσι;καλα αλεξανδρε , με σχεδον 4000 grafts και αν βαλεις και minoxidil συστηματικά τωρα θα πας για μαλλί μοκέτα !
to www.minoxidil-direct.com στέλνει ελλάδα; γιατί στην περιγραφή του λέει ότι δεν στέλνει. Η αποστολή γίνεται από uk?εγώ ψωνίζω απ' έξω kirkland
https://www.minoxidil-direct.com/shop/kirkland-minoxidil-for-men/
εε όταν το έγραψα, πριν 6-7 μέρες.. υπολόγισεΠοτε πηρες τελευταια φορα απο εδω;
Πολυ καλη τιμη βλεπω στο regain.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
to www.minoxidil-direct.com στέλνει ελλάδα; γιατί στην περιγραφή του λέει ότι δεν στέλνει. Η αποστολή γίνεται από uk?
eBay ukΧθες αγόρασα για πρώτη φορά Regain αφρό (από το φαρμακείο του Mall) και μου ήρθε νταμπλάς! 39+ ευρώ? Κάθε μήνα; Δεν έχω βάλει ακόμα, θα το ξεκινήσω τέλη του μήνα. Καμιά πηγή για πιο οικονομική αγορά ίσως?
Καλησπέρα. Βασικά, ακόμα δεν έχω ξεκινήσει ούτε το Regain, σκέφτομαι από τον άλλο μήνα. Όχι φίλε @vlafo δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ φίνα και ούτε πρόκειται με όλα αυτά που έχω διαβάσει κ ακούσει. Ξέρω πως αν χρησιμοποιούσα η φύτρωση θα έκανε ΜΠΑΜ και το αποτέλεσμα θα έδειχνε εντυπωσιακό σε σύντομο χρονικό διάστημα- όπως συμβαίνει με όλους όσους χρησιμοποιούν. Προσωπικά όμως δεν το ψήνω με τίποτα να ρισκάρω την υγεία μου για πέντε τρίχες παραπάνω ή για πιο γρήγορη φύτρωση. Και βασικά, στην DHI μου είπαν να χρησιμοποιήσω μόνο Regain και αυτό, όχι για πάντα. Για τη φίνα είναι κάθετα αντίθετοι όπως κ εγώ άλλωστε που δεν γουστάρω να πλακωθώ στα φάρμακα για το μαλλί. Άμα είναι να κάνουμε μεταμόσχευση και να πλακωνόμαστε και στα φάρμακα, χαίρω πολύ, θα δείχνουμε ok αλλά μπορεί και να ψάχνουμε να τον... βρούμεοπότε, άστο για άλλους πιο τολμηρούς. Ούτε Regain έχω ξαναβάλει. Ούτε την πρώτη φορά έβαλα και πήγα καλά. Απλά τώρα λέω να του δώσω μια βοήθεια μιας και είναι η δεύτερη φορά. Και φαντάσου, το έχω πάρει και ακόμα δεν έχω βάλει. Θα δούμε.
Δύο μήνες και κάτι ψηλά, η φύτρωση έχει ξεκινήσει κανονικότατα, σύντομα θα βάλω και φωτογραφίες.
ρε φίλε πάλι τις ίδιες τακτικές κάνετε και προσπαθείτε να κοροϊδέψετε τα μέλη του φόρουμ, 30 euro το ρογκειν πουλάτε, ενω στο εξωτερικο κανει περιπου 20-22 ευρω...με ενα μινι γκαλοπ που εχω κάνει εχει υπάρχουν κι φθηνοτερα απο αυτά που λέτε παιδια.έχουν ειδική έκπτωση για εμάς εδώ στο harloss με κουπόνια.περισσοτερα στειλτε pm.
Αυτος πολυ υποπτος ειναι.Με εστειλε και pmρε φίλε πάλι τις ίδιες τακτικές κάνετε και προσπαθείτε να κοροϊδέψετε τα μέλη του φόρουμ, 30 euro το ρογκειν πουλάτε, ενω στο εξωτερικο κανει περιπου 20-22 ευρω...