Aldo, FUE, 2409g, 05/08/2020

Nik.Mos

Well-Known Member
Πιστευω ομως υπαρχει συγκλιση αποψεων για το θεμα της φυτρωσης γενικα και οτι αυτη μπορει να συνεχισει και μετα το 7μηνο ακομα και μετα το 12μηνο.Δεν εξεταζω αν θα ειναι μεγαλης κλιμακας ή απειροελαχιστης,αλλα την υπαρξη αυτης.Θα μου πεις πιανω extreme καταστασεις,αλλα κανεις δεν ξερει αν ανηκει σε αυτην μεχρι να του συμβει.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Kostas97

Well-Known Member
Τα 3000 είναι υπερβολικά. Το σωστό νούμερο θα ήταν γύρω στα 2500 (χωρίς τα temples αλλά με πύκνωση και στο forelock) με ελαφρώς πιο "τσιμπημένο" λόγο όπως σου είπα από κοντά. Άποψη μου είναι ότι είναι προτιμότερο να κάνεις ένα fine tuning στο μπροστινό κομμάτι 200-300g, τόσα μάλλον θα σου λείψουν, και να το δέσεις τέλεια παρά να ρισκάρεις. Θα μου πει κάποιος μα καλά δεν μπορεί να πάρω ένα τέλειο αποτέλεσμα με την μια? Στο youtube σίγουρα, στην πραγματικότητα μάλλον όχι.
CVAIL τα 3000 υπερβολή υπο ποια έννοια; Ότι δεν θα δείξει ομοιόμορφο το αποτέλεσμα;
Επίσης θεωρείς ότι θα υπάρχει see-through στο τελικό αποτέλεσμα ;
 

Aldo

Well-Known Member
.Άποψη μου είναι ότι είναι προτιμότερο να κάνεις ένα fine tuning στο μπροστινό κομμάτι 200-300g, τόσα μάλλον θα σου λείψουν, και να το δέσεις τέλεια παρά να ρισκάρεις. Θα μου πει κάποιος μα καλά δεν μπορεί να πάρω ένα τέλειο αποτέλεσμα με την μια? Στο youtube σίγουρα, στην πραγματικότητα μάλλον όχι.
Aυτο ειναι το ερωτημα CVIAL, για αυτα τα νουμερα μιλησα και εγω, τωρα μενει να δουμε εαν ηταν απαραιτητα να μπουν απο την αρχη τα 200 οπως συζητησαμε οταν καναμε το πλανο ή οχι.

Το ζητουμενο ηταν και ειναι να παρω ενα εξαιρετικο αποτελεσμα, οπως συμφωνησαμε 2 σελ πισω.
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
H επιφάνεια προς κάλυψη είναι 45cm2. 3000/45=67g, που όπως όλοι ξέρουμε είναι σχεδόν αδύνατη. Κάποιος (ο aeratos) θα πει, ναι αλλά θα μπορούσε να μπει και στο forelock, άρα να αυξηθεί η επιφάνεια και να πέσει η πυκνότητα. Σωστό αλλά αυτό έχει ένα ρίσκο το οποίο ο γιατρός δεν ήθελε να πάρει. Σεβαστό και τελειώνει εκεί η κουβέντα.
 

nick90

Well-Known Member
@Aldo Μπορείς να μας δείξεις την εξέλιξη της μεταμόσχευσης σου ? Έχεις συμπληρώσει 8 μήνες από ότι βλέπω. Αναμένουμε τις φωτογραφίες σου φίλε μου, για να δούμε την εξέλιξη της φύτρωσης και για τον δεξί κρόταφο που υπολυπόταν σε φύτρωση σε σχέση με τον αριστερό. :)
 
Τελευταία επεξεργασία:

Aldo

Well-Known Member
8ος μήνας!
 

Συνημμένα

  • 9A4A7BF7-0614-4D22-8576-DDE3513B9BF9.jpeg
    9A4A7BF7-0614-4D22-8576-DDE3513B9BF9.jpeg
    78.5 KB · Προβολές: 324
  • 251BF339-2ACF-46CD-962C-7A5EDC01D1DC.jpeg
    251BF339-2ACF-46CD-962C-7A5EDC01D1DC.jpeg
    167.8 KB · Προβολές: 332
  • 8EBED39F-D6D3-4EA7-962C-C17E06E4E5FB.jpeg
    8EBED39F-D6D3-4EA7-962C-C17E06E4E5FB.jpeg
    66.6 KB · Προβολές: 327
  • 1A485D77-5F03-42D8-8BE2-C05A84EC3D6D.jpeg
    1A485D77-5F03-42D8-8BE2-C05A84EC3D6D.jpeg
    107.7 KB · Προβολές: 334
  • CFE17871-3AE1-4351-9472-7D1858E426ED.jpeg
    CFE17871-3AE1-4351-9472-7D1858E426ED.jpeg
    171.8 KB · Προβολές: 339
  • 1618194993336.jpeg
    1618194993336.jpeg
    1 MB · Προβολές: 335
Τελευταία επεξεργασία:

vlafo

Well-Known Member
Φίλε Aldo
Εγώ σε κάλεσα και είχα άμεση ανταπόκριση σε αυτό και σε ευχαριστώ.
Νομίζω η διαφορά είναι κάτι παραπάνω από εμφανής και πλέον το αποτέλεσμα πρέπει να είναι αυτό που περίμενες και να σε αφήνει πολύ ευχαριστημένο.Δε βλέπω see through μέσα από τα μαλλιά και έχουνε δέσει με τα πίσω.
Δε μπορώ να καταλάβω με τον κρόταφο που είχες θέμα ακόμα,θεωρώ ότι θέλει και άλλο για να δέσει και να έρθει όπως πρέπει στη σωστή διάμετρο και πάχος της ή τρίχα.
Πάντως έχεις μεγάλη διαφορά.Μια χαρά άλλος άνθρωπος.
Εσύ πως το βλέπεις σαν αυστηρός κριτής που είσαι?
Υ.Γ:Η τρίχα σου φαίνεται ξεκάθαρα σε σχέση με τα πίσω πως θέλει ακόμα δουλειά να μεγαλώσει και να παχύνει.
 

Nik.Mos

Well-Known Member
Γεια σου φιλε Αldo.Πηγα στις αρχικες σου σελιδες και κοιταζα ξανα τις φωτογραφιες σου προ μεταμοσχευσης και τις συγκρινω με τωρα,ενας νεος upgraded aldo,να το χαιρεσαι.
Στα αρνητικα, ο δεξιος κροταφος που συνεχιζει να υπολειπεται του αριστερου,αν στο 12μηνο δεν εχει αλλαξει κατι θα χρειαστεις μια συμπληρωματικη για να το φτιαξετε και μετα θα εισαι αψογος.Εστειλες τις φωτογραφιες στον γιατρο σου;Ποια ηταν τα δικα του σχολια σχετικα με την πορεια σου;Εσυ πως αισθανεσαι κοιταζοντας τον καθρεφτη;Πιστευω η ψυχολογια σου οσον αφορα το μαλλι θα εχει αλλαξει προς το καλυτερο.Ευχομαι τα καλυτερα και σε ευχαριστω σαν μελος του φορουμ για την συνεπεια στην παρουσιαση σου.
 
Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Το μεγάλο βήμα το έκανες. Το touch-up δεν το γλυτώνεις και δεν πρέπει να το αποφύγεις, είναι κρίμα, όταν το κάνεις (και αυτό σου εγγυώμαι) θα γίνεις βούρτσα.
 

Aldo

Well-Known Member
Σασ ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια.

Προφανως και δειχνω διαφορετικα, καλυτερα απο πριν.

Η μια πλευρα ειναι καλη και πιστευω οτι ειναι οπως θα επρεπε να ειναι για το χρονικο διαστημα.
Η δεξια, απλα δεν... συμβαινει και στις οικογενειες ..με πιανο, κλαιν μαιν. προχωραμε!


Καλη συνεχεια σε ολους και καλα αποτελεσματα :)
 

Georgie

Well-Known Member
Το μεγάλο βήμα το έκανες. Το touch-up δεν το γλυτώνεις και δεν πρέπει να το αποφύγεις, είναι κρίμα, όταν το κάνεις (και αυτό σου εγγυώμαι) θα γίνεις βούρτσα.
Γιατί να πρέπει να χρειαστεί touch-up το παλικάρι όταν το θέμα του μπορούσε να λυθεί με τη πρώτη?
Σε σχέση ότι πήγε και σε "top class" Έλληνα γιατρό!
Βέβαια στους 8 μήνες είναι, οπότε μπορεί και εύχομαι το θέμα του δεξιού κροτάφου να βελτιωθεί
 
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Hairsick

Active Member
Μακάρι το προσεχές διάστημα να ανατραπεί η εικόνα εκεί δεξιά και να μην χρειαστεί νεα επέμβαση, τουλάχιστον αμεσα. Τι φταίει ο άνθρωπος να τα ξαναπεράσει όλα αυτά (ξύρισμα, κόστος κτλ);
 

alex7

Well-Known Member
Mηπως κοιμάσαι πολύ στο ένα πλευρό ;Υπάρχει μια πιθανότητα ο κροτάφος που η φυτρωση πήγε καλά στους 8 μήνες να είναι αυτός της μεριάς που κοιμάσαι .Έχει να κάνει με την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή του κροτάφου .Υποθέσεις κάνουμε φυσικά
 

Αthens2021

Active Member
Mε το στρωσιμο στα temporal peaks ολα οκ ? Δεν εχω δει στις παρουσιασεις στο forum , αλλο γιατρο να βαζει στις περιοχες αυτες , και πιστευω ειναι σημαντικο για να δινει φυσικοτητα και να δενει με hairline. Yπαρχει καποια δυσκολια στο να τοποθετηθουν grafts εκει (πχ δυσκολια στον καθορισμο της φορας των τριχων κτλ ? ) παντως ενισχυση η κατεβασμα hairline χωρις να βγουν και τα temporal peaks προς τα εξω , κανει το hairline να δειχνει σαν ψευτικο-προσθετο
 

Georgie

Well-Known Member
Μακάρι το προσεχές διάστημα να ανατραπεί η εικόνα εκεί δεξιά και να μην χρειαστεί νεα επέμβαση, τουλάχιστον αμεσα. Τι φταίει ο άνθρωπος να τα ξαναπεράσει όλα αυτά (ξύρισμα, κόστος κτλ);
Το κόστος μη το μετράς, γιατί αν δε βελτιωθεί μπορεί η κλινική να του κάνει repair ,αν βέβαια το θελήσει ο aldo και δε κοιτάξει άλλου !
Τα τριχοθυλάκια που μπήκαν στη περιοχή είναι το ζητούμενο !
Αυτά δεν επιστρέφουν ποτέ .
Και ο χρόνος βέβαια μαζί με τη διαδικασία !
 

nick90

Well-Known Member
Δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση οποιαδήποτε αστοχία στο συγκεκριμένο περιστατικό. Υποτίθεται ήταν εύκολη περίπτωση και έπρεπε να ξεμπερδέψει με μία επέμβαση και να ήταν ξέγνοιαστος αυτή την εποχή και να σκεφτόταν μόνο τις διακοπές του, όχι με το πόσα τριχοθυλάκια πρέπει να βάλει στην επιδιορθωτική. Πραγματικά κρίμα για τον φίλο aldo, που φαίνεται συμπαθής. Η εικόνα του σίγουρα άλλαξε αλλά δεν ήταν αυτό που περιμέναμε.

Τώρα λογικά θα πρέπει να υποστεί πάλι αυτή την ταλαιπωρία της διορθωτικής επέμβασης για τους εξής λόγους: 1) για να διορθώσει την μέτρια φύτρωση στο δεξί κρόταφο αν τελικά δεν βελτιωθεί (που πολύ δύσκολα θα βελτιωθεί στον όγδοο μήνα), 2) να διορθώσει τα temporal points που του είχε βάλει χοντρά πολύτριχα σε λάθος φορές αντί να μπούν τα πιο λεπτά μονά τριχοθυλάκια 3) και ένα γενικό ρετουσάρισμα της hairline. Πέρα από την ταλαιπωρία της δεύτερης επέμβασης στο καπάκι, έχασε και πολύτιμα τριχοθυλάκια που δεν φύτρωσαν (δεν ξέρουμε πόσα), τα οποία δεν γυρνάνε πίσω. Όλα αυτά δεν είναι αποδεκτά σε καμία κλινική και δεν έπρεπε να συμβούν. Εγώ στη θέση του aldo θα κοίταζα να πάω σε άλλη κλινική για την επιδιορθωτική επέμβαση, και όχι στην ίδια μετά από όλα αυτά, γιατί όσο να 'ναι χάνεις την εμπιστοσύνη σου....
 
Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα