Akishellas3, fue, 2500 grafts, 2/3/2016

mikegad

Well-Known Member
δικιο εχεις αλλα με την δουλεια τι γινετε ? ωρα να παω παλι να πω το εξης να παω δουλεια κ παλι π.χ. να ξαναπρηστω σδεν...εκατσα 4 μερες τελικα κ δεν της πληρωθηκα ...
επισης απορω εβαλαν τοσα διασπαρτα απο την hairlien στην κορυφη τοσο δυσκολο ηταν ? αφου υπηρχαν grafts δεν μπορω να καταλαβω το λογο πραγματικα προβλημα ειχα στην κουρφη λιγο κ στην hairline ...
Επισης θελω να δω πως θα παει κ τι πυκνωση θα κανει αν ειναι να κανω μια και καλη αλλα να εχω κ λεφτα
1) αν δεν εχω καληγ πυκωνση οιπως αναφερα λαθος της κλινικης διοτι λαθος χειρισμος
2)αν εχω Hairloss shocK σε μεροι που δεν χρειαζοταν Grafts παλι λαθος τις κλινικης
Αν λοιπον η hailrine Μου με τοσα Grafts που ειπαν στην αρχη κ (δεν με νοιαζει ποσα βαλανε διοτι δουλεια τους ειναι κανουν κατι καλο εφοσον μπορουσαν με τα Grafts που ειχαν) δεν γινει καλη δουλεια εστω τοτε... ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΟΣ . Δεν εκανα για να ξαναπληρωνω παλι αυτο που επρεπε να κανουν εξαρχης ...αν λοιπον ξαναλεω δεν ειναι οκ η hairline μου θα το απαιτησω τοτε με οσο το δυνατον λιγοτερο κοστος ΑΠΟ ΜΕΝΑ διοτι απλα ειναι δικο τους λαθος ,οποτε ασε να δω stripar πως θα παει .
Ακη αυτή είναι και η δύναμη του forum αλλά πολλοί δεν το καταλαβαίνουν και εγκαταλείπουν τα νήματα τους.
Αν δεν πάει καλά και το παρουσιάζεις εδώ πέρα θα παρακαλάνε να σε φτιάξουν ώστε να μην εκτεθούν δημόσια.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
Ακη με τοσο αγχος που εχεις αυτη τη στιγμη φιλε ολα να τα περιμενεις. Γιατι δεν παιρνεις ενα τηλ στην κλινικη να σου λυσουν τις αποριες σου και καθεσαι κ κανεις σεναρια και αγχωνεσαι. Αν κατι δεν παει καλα εχεις καθε δικαιωμα να πραξεις οπως νομιζεις αλλα μην σκεφτεσαι τετοια απο τις πρωτες μερες. Εδω ο andy στους 3 μηνες ειναι και ενω λεει οτι ακομα δεν βλεπει πολλα πραγματα ειναι χαλαρος.

Stripar

Established Member
@Stripar θεωρητικα επεμβαση πανω σε επεμβαση γινεται και εχει λογικη αυτο που λες (ιδιως με γενικη αναισθησια)...σε τοπικες αναισθησιες επι φλεγμαινουσων περιοχων αλλαζουν λιγο τα πραγματα...δλδ στην περιοχη της ληπτριας απο κατω εχουν μαζευτει παραγοντες φλεγμονης&κυτταρα φλεγμονης λογω της πληξης των ιστων κατα την αφαιρεση-τοποθετηση (κυτταροκινες,ουδετεροφιλα κλπ κλπ κλπ) και υπαρχει διαδικασια ταυτοχρονης επουλωσης... με βαση το σκεπτικο αυτο, και το αναισθητικο ειναι πιο δυσκολο να εχει δρασει (διαχυση) και το placing σε φλεγμενων επιδερμιδα-υποδοριο ιστο ακρως δυσκολο και με πολλους κινδυνους για λοιμωξη, τραυματισμο αγγειωσης απο νεα τριχοειδη κλπ... θεωρω πιο σωστη την αποψη να περιμενει να δει το τελικο αποτελεσμα και επειτα αναλογως αν θελει και χρειαζεται να επεμβει εκ νεου (με δεδομενο οτι ο Ακης δηλωσε οτι και τα μισα να φυτρωσουν απο τον Δημητρη ειναι ευχαριστημενος δεν εχει υψηλες προσδοκιες αρα δεν θα προχωρησει σε 2η μ/μ αν ολα πανε καλα με την 1η μ/μ).

Μια μικρη διορθωση : το μελος Μπρουνο ειπε οτι ειναι ευχαριστημενος αν φυτρωσουν τα μισα απο οτι ο Δημητρης..οχι ο Ακης..Ακη συγνωμη !

Ναι έχεις δίκιο δέν το σπουδαιολόγησα...
Τοπική σε τοπική μπορείς να κάνεις μόνο σε μικρά διάστημα 3-4 ημερών όπως για παράδειγμα κάνει ο Kesser στην Τουρκία
όπου κάνει πολλά μικρά sessions των 800grafts σε διαδοχικές ημέρες.

Κρίμα πάντως...

Δημητρης38

Active Member
akishellas3 εσυ με το αγχος που εχεις κινδυνευεις εκτος απο τα grafts να χασεις και τα μαλλια που εχεις.
Εμπιστευεσαι καλυτερα εναν χρηστη που βλεπει 4-5 φωτογραφιες απο το Ιντερνετ, παρα τον Γιατρο σου που εχει κατσει 12 ωρες πανω απο το κεφαλι σου?
Οταν αγχωνεσαι βγες καμια βολτα να παρεις αερα και βοηθησε τον εαυτο σου να εχεις την καλυτερη φυτρωση/αποτελεσμα.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ακή να σε ρωτήσω κάτι, προτού ξεκινήσεις την επέμβαση ή στο consultation σου είχαν πει οτι θα βάλουν αυτα τα διάσπαρτα graft ή το είδες μετα;

Sent from my iPhone using Tapatalk

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Kαι γιατι να εμπιστευτει το γιατρο του ρε δημητρη?ο πατερας του ειναι? η ο stripar θελει να του κανει κακο?
Θες να σε φερω παραδειγματα γιατρων στο νοσοκομειο μας μηπως με σχεση με σοβαρα ιδιωτικα νοσοκομεια?
Και ποιον γιατρο?που δεν συμμετεχει καν στην επεμβαση απλα τριγυρναει εδω και εκει και σχηματιζει hairline? και εγω μια χαρα hairline σχηματιζω

Δημητρης38

Active Member
Kαι γιατι να εμπιστευτει το γιατρο του ρε δημητρη?ο πατερας του ειναι? η ο stripar θελει να του κανει κακο?
Θες να σε φερω παραδειγματα γιατρων στο νοσοκομειο μας μηπως με σχεση με σοβαρα ιδιωτικα νοσοκομεια?
Και ποιον γιατρο?που δεν συμμετεχει καν στην επεμβαση απλα τριγυρναει εδω και εκει και σχηματιζει hairline? και εγω μια χαρα hairline σχηματιζω

Ποτε εχει καποιος καλυτερη εικονα ?
Οταν κοιταζει μια φωτογραφια ή οταν το βλεπει με τα ματια του ?

Επισης ο χρηστης Στριπαρ περισσοτερη εμπειρια εχει απο τον Γιατρο του και του λεει τι να κανει ?
Εαν δεν επιστευεται την Κλινικη που εκανε την επεμβαση δεν βλεπω τον λογο γιατι τους πληρωσε και δεν ερχεται σε επικοινωνια μαζι τους.

John_HDC

οταν εκανα κατι θεραπειες laserline 6 μηνες πολυ παλια οταν εμπαινα στην κλινικη ολες με λεγα φτουσου αγορι μου κουκλος γινεσαι...οταν ειχα παει γυμναστηριο κατι μηνες και δεν εκανα καθολου δουλεια γιατι βαρεθηκα ο γυμναστης με λεγε τουμπανο γινεσαι...οταν με βλεπει ο φιουρης σε 2 κονσουλασιον που πηγα αρχιζει της π@π@ριες και αυτο πωωω τι μαλλουρα εκανες κτλ. αν δεν παινεψεις το σπιτι σου...
Εξαλλου περιμενει γνωμες ο akis και βλεπουμε τι γινεται.
ο δημητρης50423 εγινε πολυ καλυτερη δουλεια πανω του και φενεται η διαφορα με τον ακη με σχεση με τον δημητρη.
Αλλου πυκνα αλλου αραια,διασπαρτα grafts.
Aν δεις εμενα οταν λουζομαι τι ομοιομορφια υπαρχει στο μαλλι μου λες και ειναι ζυγισμενα στοιχισμενα απο αποψη στρατηγικης

Δημητρης38

Active Member
οταν εκανα κατι θεραπειες laserline 6 μηνες πολυ παλια οταν εμπαινα στην κλινικη ολες με λεγα φτουσου αγορι μου κουκλος γινεσαι...οταν ειχα παει γυμναστηριο κατι μηνες και δεν εκανα καθολου δουλεια γιατι βαρεθηκα ο γυμναστης με λεγε τουμπανο γινεσαι...οταν με βλεπει ο φιουρης σε 2 κονσουλασιον που πηγα αρχιζει της π@π@ριες και αυτο πωωω τι μαλλουρα εκανες κτλ. αν δεν παινεψεις το σπιτι σου...
Εξαλλου περιμενει γνωμες ο akis και βλεπουμε τι γινεται.
ο δημητρης50423 εγινε πολυ καλυτερη δουλεια πανω του και φενεται η διαφορα με τον ακη με σχεση με τον δημητρη.

Σωστο αυτο !!!
Αλλα να του λεμε "πανε πες τους, να σου ριξουν στην hairline αλλα 100-300 grafts" την 8η ημερα μετα την επεμβαση που εκανε, δεν τον βοηθαμε ουτε λυση του δινουμε.
Δεν γινομαστε καλυτεροι απο αυτους που εγραψες.
Ουτε και προκειται να τον βαλουνε χειρουργειο πριν την ολοκληρωση του αποτελεσματος.

Εκανε την επεμβαση του, πληρωσε απο τα λεφτα του, μπηκε σε διαδικασια ταλαιπωριας για να ευχαριστηθει και οχι να αγχωνεται. Τεσπα εγω δεν ασχολουμαι ας κανει οτι θελει ... την συμβουλη μου φιλικα του την εγραψα ποιο πανω εαν θελει ας την ακολουθησει.

akishellas3

Well-Known Member
ναι ρε παιδια απλα αναλυουμε την δουλεια που δειχνει οτι εγινε,τα αποτελεσματα θα δειξουν ουτως η αλλως απλα οντως φαινοντε κενα που μπορουσαν να γεμισουν δηλαδη εσεις δεν τα βλεπετε ?
Μη νομιζετε οτι αγχωνομαι τοσο οσο δειχνω να στε σιγουροι απλα νευριασμενος πιο πολυ για τα κενα αλλωστε ξερω το αποτελσμα θα αργησει κ ευχομαι να πανε ολα καλα .
Δημητρη50423 βλεπω κ τα αποτελεσματα του andy κ γιαυτο νευριαζω οσον αφορα την πυκονοτητα που στανταρ μπορουσαν διοτι Grafts υπηρχαν διοτι η συμφωνια ηταν η hairline απο 2200 grafts κ οσο παει κ να μου γεμισει το μικρο κενο πανω στην κορυφη,ε πανω στην κορυφη ποσα να μπαινανε...
Παιδια μην τρελενεστε θελω να βοηθησω την κατασταση μου οχι να την κανω χειροτερη αλλωστε εδω λεω οτι θα βαλω μινοξ που κανονικα ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΤΑ ΜΟΣΧΕΥΜΕΝΑ διοτι πιστευω δειχνουν ψευτικο αποτελεσμα,η δραση της μινοξ μετα απο το χρονο πεφτει κ γιαυτο πρεπει να την σταματησεις κ να την ξαναβαλεις ,ε δεν μπορεις να κανεις αυτο σε νεα μαλλια τοτε τι τα εβαλες...
Τι θελω να πω κ που θελω να καταληξω διοτι τελικα συμπαιρενω πως μας εμπαιζουν ολοι τι εξωτερικου τι εδω... σε αλλους μετα την μμ τους δινουν φινα κ μινοξ ,ενα παληκαρι λοιπον ακομα κ καλη πυκνωση να μην του εχουν κανει θα γινει τουμπανο ,ελα μου που δεν μπορει να τα περνει εφορου ζωης...κ αν ατα σταματησει ...στανταρ κατι δεν θα οτυ αρεσει ...π..χ η φινα αναλογοςε την δειαρκεια που την επαιρνες σταδιακα χανοντε κ τα αποτελεσματα της κ αφορα ΤΗΝ ΠΥΚΝΩΣΗ κ μερικα χνουδια στην hairline .Φινα παντως οπως μου ειπαν κ απο εκει δεν περνω ...παλι καλα διοτι οντςω δεν θα επαιρνα .

John_HDC

akis εχεις το πισω μαλλακι που σε βοηθαει για μετα μην ανχωνεσαι για τιποτα παληκαρι μου.
Ακομη και αυτα να βγουνε ολα που σε εβαλαν με μερικα λαθη που εκαναν θα μπορεις να τα καλυψεις καπως με την πισω στηριξη του μαλλιου και αργοτερα κανεις και μια διωρθοτικη αν χρειαζετει και δεν παει καλα.οτι εγινε εγινε.
Οχι δεν πρεπει να ξαναμπεις σε χειρουργειο τωρα που λεει ο stripar.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Stripar

Established Member
Κατ' αρχήν απευθύνομαι στον Δημήτρη38 (για αυτό και κλείδωσα το νήμα) ο οποίος για δεύτερη φορά (παρά την παρατηρησή μου την προηγούμενη μέρα) άναψε πρώτος πάλι το φυτίλι για μια ακόμη διαμάχη με τον Stripar (η οποία όλοι ξέρουμε που θα οδηγούσε) με ένα "low level" προσωπικό σχόλιο. Θα το ξεκαθαρίσω λοιπόν για τελευταία φορά: Ο πρώτος (είτε ο Stripar είτε ο Δημήτρης38) που θα ξεκινήσει μια τέτοιου είδους αντιπαράθεση με προσωπική αναφορά θα μπαναριστεί ακαριαία και μάλιστα για μεγάλο διάστημα, το νήμα θα κλειδωθεί άμεσα, και τα σχόλια θα διαγραφούν.
σε διαβεβαιωνω οτι δεν θα ξανασχοληθω με τον συγκεκριμενο χρηστη.
akishellas3 εσυ με το αγχος που εχεις κινδυνευεις εκτος απο τα grafts να χασεις και τα μαλλια που εχεις.
Εμπιστευεσαι καλυτερα εναν χρηστη που βλεπει 4-5 φωτογραφιες απο το Ιντερνετ, παρα τον Γιατρο σου που εχει κατσει 12 ωρες πανω απο το κεφαλι σου?
Οταν αγχωνεσαι βγες καμια βολτα να παρεις αερα και βοηθησε τον εαυτο σου να εχεις την καλυτερη φυτρωση/αποτελεσμα.

Έμμεσο υπονοούμενο!!!

Ποτε εχει καποιος καλυτερη εικονα ?
Οταν κοιταζει μια φωτογραφια ή οταν το βλεπει με τα ματια του ?

Επισης ο χρηστης Στριπαρ περισσοτερη εμπειρια εχει απο τον Γιατρο του και του λεει τι να κανει ?
Εαν δεν επιστευεται την Κλινικη που εκανε την επεμβαση δεν βλεπω τον λογο γιατι τους πληρωσε και δεν ερχεται σε επικοινωνια μαζι τους.

Άμμεση αντιπαράθεση...

Νύπτο τας χείρας μου @CVIAL , οι κανόνες είναι κανόνες και πρέπει να τυρούνται εκα τέρωθεν !!!

Δημητρης38

Active Member
Η μινοξ δεν Boostαρει καλυτερο αποτελεσμα αλλα βοηθαει στην αιματωση της περιοχης τουτεστην γρηγοροτερη φυτρωση.
Και θα μπορεις να κανεις θεραπεια 1 μηνα μετα την επεμβαση που εκανες.

Τα κενα εισαι στην 8η ημερα, που σημαινει οτι ξεκινησανε να σου φευγουνε τα grafts που σου βαλανε, οι ριζες μενουν και θα ξεκινησουν να βγαζουν τριχα μετα απο 3 μηνες (στο γραφω απλα για να γινομαι κατανοητος). Το αποτελεσμα σου θα ξεκινησεις να το κρινεις απο τον 6ο μηνα που θα εχεις σχηματισει εικονα του τελικου αποτελεσματος.

Μιλα με την κλινικη σου και γραψε μας τι σου λενε να ακους και τις γνωμες των εμπειρων εδω

Τελευταία επεξεργασία:

akishellas3

Well-Known Member
επισης απλα σκεφτομαι με την μινοξ δεν υπαρχει περιπτωση αν δεν ειχα χρησιμοποιησει τοσα χρονια να βγουν κ τριχουλε ςπου δεν εχουν σχεση με τα νεα μαλια κ ετσι να δειχνει πιο πυκνο το αποτελσμα? απο τη μια δεν μεχαλαει αλλα απο την αλλη σε νεα μαλλια δεν μπορεις παντα να περνεις μινοξ,αυτο εννοω εγω .

Δημητρης38

Active Member
Δημητρη38 πρωτα τα αποτελεσματα κ μετα κινησεις.

Και πριν το αποτελεσμα εαν βλεπεις κατι που δεν σου αρεσει να μιλας μαζι τους.
Μπορει να βγαλεις μια φλεγμονη βρε αδερφε ...
Ντρεπεσαι να μιλας με τον Γιατρο σου ?

akishellas3

Well-Known Member
Δημητρη38 μιλαγα με την βοηθο του βεκ.η ,οχι την κοπελα που μου εκανε την μ.μ. προς το παρον ειναι νωρις να βιαστω,περιμενω κ αν οντως δεν μαρεσει κατι θα μιλησω μαζι της.

akishellas3

Well-Known Member
akis εχεις το πισω μαλλακι που σε βοηθαει για μετα μην ανχωνεσαι για τιποτα παληκαρι μου.
Ακομη και αυτα να βγουνε ολα που σε εβαλαν με μερικα λαθη που εκαναν θα μπορεις να τα καλυψεις καπως με την πισω στηριξη του μαλλιου και αργοτερα κανεις και μια διωρθοτικη αν χρειαζετει και δεν παει καλα.οτι εγινε εγινε.
Οχι δεν πρεπει να ξαναμπεις σε χειρουργειο τωρα που λεει ο stripar.

Ναι Γιαννη αν λεω αν γινει αυτο,τα λαθοι τους με οσο το δυνατον πολυ μπα πολυ λιγοτερο κοστος για μενα διοτι οι καιροι δυστυχως δεν ειναι ευκολοι κ δεν ηταν δικο μου λαθος διοτι οταν πηγα θεωρησα πως τα Grafts ηταν αρκετα για μπροστα οποτε θα ελυνα το προβλημα μου εκει που ηθελα κ βλεποντας τον δημητρη με μεγαλυτερο προβλημα απο μενα κ να εχει τετοιο αποτελεσμα ημουν σιγουρος... οποτε ελεγα πως αν χρειαστω παλι κατι θα ειναι απο τα παλια μαλια που μπορει να εχουν υποχωρησει...κ τοτε η το ξυριζα η αναγκαστικα επρεπε να βρω τροπο να μαζεψω λεφτα κ γιαυτο λοιπον τους εμπιστευτηκα κ φυσικα λογο της συμφωνιας να γεμισει μπροστα κ να καλυφθει η κορυφη(αν κ αυτο απο μονοι τους θελανε κ φυσικα συμφωνησα ,εμενα με ενδιεφερε η hairline οσο το δυνατον πιο κατω κ να ειναι καλη),τελοσπαντων αναμενω κ βλεπουμε .
Μη βλεπω τσακωμους καντε μου την χαρη,απο αυριο θα βαλω κ μινοξ 5% foam , ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΩΤΩ ΝΑ ΒΑΖΩ Κ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ? :D

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ακή, θα ακούς τους ΠΑΝΤΕΣ και ιδιαιτερα έμπειρα μέλη τα οποία ασχολήθηκαν με την περιπτωση σου όπως ο Stripar ο οποίος σου έκανε και μια ωραια σχηματική αναλυση της hairline. Αλλο όμως ακούω και αλλο πράττω. Η πράξη ανήκει στον γιατρό. Οι απόψεις όλων μας ειναι για να πας υποψιασμένος και να συζητήσεις με τον γιατρό σου αυτα που σου λέμε για να δεις τι θα σου πει και ανάλογα να αποφασίσεις. Ετσι μόνο όφελος μπορεις να εχεις. Μην ξεχνάμε οτι οι κλινικές ειναι εμπορικές επιχειρήσεις δεν ειναι μη κερδοσκοπικά ιδρύματα.

Δημητρης38

Active Member
Ακή, θα ακούς τους ΠΑΝΤΕΣ και ιδιαιτερα έμπειρα μέλη τα οποία ασχολήθηκαν με την περιπτωση σου όπως ο Stripar ο οποίος σου έκανε και μια ωραια σχηματική αναλυση της hairline. Αλλο όμως ακούω και αλλο πράττω. Η πράξη ανήκει στον γιατρό. Οι απόψεις όλων μας ειναι για να πας υποψιασμένος και να συζητήσεις με τον γιατρό σου αυτα που σου λέμε για να δεις τι θα σου πει και ανάλογα να αποφασίσεις. Ετσι μόνο όφελος μπορεις να εχεις. Μην ξεχνάμε οτι οι κλινικές ειναι εμπορικές επιχειρήσεις δεν ειναι μη κερδοσκοπικά ιδρύματα.

ο Stripar τον παροτρυνε την 8η ημερα μετα την επεμβαση του, να επισκεφτει την Κλινικη και να πει στον Γιατρο του, να του τοποθετησει "τωρα" 100-150 grafts στην Hairline για να μην περιμενει το 12μηνο.

Θα ηθελα την αποψη σου !!!

Μπλουζα