CVIAL ποιο φυτιλι αναψα πρωτος...
Νόμιζώ ότι τα Ελληνικά μου είναι πολύ κατανοητά. Επαναλαμβάνω και επισημαίνω:
προσωπικά σχόλια (τύπου ορθογραφίας, ή τι γνώμη έχετε για τον τάδε) που υποκινούν αντιπαραθέσεις, και ειδικότερα αυτά που γίνονται από εσένα και τον Stripar είναι σίγουρο ότι θα καταλήξουν σε ξεκατίνιασμα (το έχουμε δει το έργο άπειρες φορές). Ως εκ τούτου θα αντιμετωπίζονται όπως προανέφερα χωρίς καμμία παρέκλιση και καμμία διάκριση.
10 ωρες βριζουνε τον τολ και εχουνε γλωσσοφαει τον bruno και εσυ ασχολεισαι με τον Stripar.
Το νημα γιατι το κλειδωσες ?
Το νήμα το κλείδωσα για πρακτικούς λόγους γιατί έτσι όπως εξελισσόταν θα κατέληγε σε μια ακόμα ανούσια αντιπαράθεση και ήταν και εκτός θέματος. Σήμερα που τακτοποιήθηκε ξεκλείδωσε και η συζήτηση μπορεί να συνεχιστεί. Όπως έγραψα ξεκινάω από εσένα και τον Stripar αλλά δεν θα σταματήσω σε σας.
Το θέμα του Tol θα αναλυθεί ξεχωριστά και δεν εμπλέκεσαι μόνο εσύ και ο Stripar. Επίσης, για να είμαστε ακριβολόγοι ουδείς "έβρισε" τον Tol. Βεβαίως τον αμφισβήτησαν, τον κατηγόρησαν, χρησιμοποίησαν σκληρή γλώσσα (όπως χρησιμοποιείς και εσύ πολλές φορές) κατι που προσωπικά δεν με βρίσκει σύμφωνο, αλλά δεν παρεκτράπησαν σε προσωπικούς υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης αν μπάναρα για τα περί "γλωσοφαγείας" του bruno, θα έπρεπε να έχω διαγράψει τα δύο τρίτα των νημάτων του φόρουμ και να έχω μπανάρει πάνω από τους μισούς χρήστες (συμπεριλαμβανομένου και εσένα) κάτι που δεν γίνεται σε αυτή την φάση. Άρα ξεκινάμε από την επίλυση των βασικών και επειγόντων και εν συνεχεία προχωράμε και στα υπόλοιπα.