Εκτός θέματος (από νήμα μμ bruno1989)

tol

Well-Known Member
Ερωτηση στους εμπειρους του site: το 1995 (strip) και το 2011 (fue) υπηρχε η κλινικη του Βε... που εγω προσωπικα ουτε που ξερω τη διευθυνση της; Για μια και μοναδικη φορα θα αναφερω το ονομα του γιατρου της 3ης μεταμοσχευσης μου....Λιο... Ελπιζω τωρα να μην αρχισετε να με κατηγορειτε ως διαφημιστη της συγκεκριμενης κλινικης. Πρωτα απ' ολα εγω πουθενα στα πρωτα μου μηνυματα δεν αναφερθηκα στις δικες μου μεταμοσχευσεις. Απλα απαντησα σε ενα μηνυμα του bruno για τα αποτελεσματα αυτων των μεταμοσχευσεων. Επιτρεψτε επιτελους σε καποιον να δινει ανιδιοτελως συμβουλες και ευχες σε μελη του forum, χωρις να τον κατηγορειτε ανυποστατα ως διαφημιστη συγκεκριμενων κλινικων.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

akishellas3

Well-Known Member
Ρε συ Γιαννη εγω γιαυτο πηγα κιολας εκει διοτι ειδα αποτελεσματα του Δημητρη κ κατα δευτερον επειδη ειμαι παλιο μελος ,αν κανει καποιος σωστα την δουλεια του κ τυχαινει λοιπον να ειναι ελλαδα γιατι να μην διαφημιστει η δουλεια του ? Εγω λοιπον σε εμενα θα τον κρινω διοτι κ ο Δημητρης γραφτηκε στο φορουμ οταν την εκανε .
 
Τελευταία επεξεργασία:

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
tol αυτο που ειπε και ο stripar εαν δεν δουμε χειροπιαστα πραματα δυσκολα να πιστευψουμε εδω μεσα καποια νεα μελη σαν και σενα που κατα καιρους οπως ειπε εμφανιζεστε σαν αλεξιπτωτιστες με copy paste φρασεις.
Και εγω μπορω να κανω ενα δευτερο λογαριασμο και να γραφω οτι θελω εδω μεσα.
 

tol

Well-Known Member
Φιλε μου bruno. σε παρακαλω μην το κανεις αυτο στον εαυτο σου. Μην δινεις ιδιαιτερη σημασια σε κακεντρεχη σχολια ατομων που αρχισαν απο τη πρωτη στιγμη να αναφερονται σε αρνητικα στοιχεια της επεμβασης σου και της κλινικης. Προσπαθησε να εισαι νηφαλιος, χαρουμενος που πραγματοποιησες ενα ονειρο σου και να εχεις παντα στην ακρη του μυαλο σου το τερμα του ταξιδιου. Να εισαι αισιοδοξος οτι το τερμα του ταξιδιου θα σε ικανοποιησει και θα σου αλλαξει ριζικα τη ζωη!! Καληνυχτα!!
 

dimitris50423

Well-Known Member
Ρε συ Γιαννη εγω γιαυτο πηγα κιολας εκει διοτι ειδα αποτελεσματα του Δημητρη κ κατα δευτερον επειδη ειμαι παλιο μελος ,αν κανει καποιος σωστα την δουλεια του κ τυχαινει λοιπον να ειναι ελλαδα γιατι να μην διαφημιστει η δουλεια του ? Εγω λοιπον σε εμενα θα τον κρινω διοτι κ ο Δημητρης γραφτηκε στο φορουμ οταν την εκανε .

Ακη για την ακριβεια γραφτηκα στο φορουμ την 9η μερα μετα τη μμ μου. 28 μαιου την εκανα 7 ιουνιου γραφτηκα στο φορουμ και ξεκινησα την παρουσιαση για να παρω συμβουλες για την πορεια της μμ και να ενημερωσω για την εξελιξη μου.
ειναι λιγοτερο σημαντικο να ξεφυτρωσει ενα καλο αποτελεσμα μιας κλινικης και να πει γεια σας δειτε το πριν και το μετα και εντελως διαφορετικο να δεις ενα τυχαιο περιστατικο.
ανετα θα μπορουσε να εχω μετριο η κακο αποτελεσμα εγω δεν το ηξερα αυτο οταν ξεκινησα την παρουσιαση μου.
τωρα περιμενουμε και την πορεια τη δικη σας..
 

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
κακεντρεχη σχολια σε σενα μονο πανε φιλε tol οχι στο bruno..
Για διαβασε απο την αρχη και πες μου ενα κακεντρεχη σχολιο που εκανα...
 

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Οταν ειδαμε τα τελευταια αποτελεσματα απο Ge@rgi@u κυπρο ειχα πει πιο πολυ εμπιστευομαι να παω πλεον παπανικολαου dhi παρα εκει που τον ειχα και σαν βισμα..αυτα για καποιους που νομιζουν επηδει συμφωνω με tasmania σε μερικα νηματα αλλα δεν παει να πει οτι εχω εμπαθεια για την κλινικη.
Δοξα το θεο ο τασμανια παει καλα και χαιρομαι.
Και ο δημητρης50423 πηγε καλα εφοσον εβαλε 2300 ακομη και με την hairline που λεμε οτι κανει μπαμ εμενα μαρεσει.
Αλλα ο δημητρης ειναι μια ειδικη περιπτωση και θυμιζει και λιγο dance παλιοτερα οπως εγραφε και λιγο nw94 γιαυτο και εχει στηγματιστει απο μερικους που ψιλιαζομαστε αλλα.
 

poseidonas77

Well-Known Member
γιαννη δε ξερω τι ρολο βαραει ο dance kai δε μου καιγεται και καρφι μπορω να σου πω
για τον δημητρη που τον ξερω δε παιζει τιποτα απο αυτα που λες...
απλα υποστηριζει την κλινικη γιατι τον καναν μαγκα με μολις 3000χιλιαρικα
και τιποτα παραπανω...και βλεπει τον φανατισμο εδω μεσα και επηρεαζεται και αυτος....
και δεν ακουσε και λιγα...και πολυ υπομονη ειχε με τις παπατζες που του γραφαν στο νημα
αλλα εχει χαρη οπου δεν ειναι κωλοπαιδο να μπει και σε αλλα προσφατα νηματα που βλεπουμε πατατες
και να τα λεει οπως ειναι...χυμα...
 

dimitris50423

Well-Known Member
γιαυτο και εχει στηγματιστει απο μερικους που ψιλιαζομαστε αλλα.

τι εχω κανει? εχω στιγματιστει? νομιζω οτι βλεπεις φαντασματα φιλε γιαννη. οποιος γραφει κατι θετικο σε νημα του βεκρη κατευθειαν βαλτος.
εγω το ξαναλεω μπηκα 9η μερα μετα τη μμ μου και εφαγα τρελη αμφισβητηση απο αυτους τους μερικους που λες μαλλον. σας εβαλα οτι φωτογραφια ζητησατε βρεγμενα στεγνα οχι ολα δεξια ολα αριστερα με φλας με προβολεα. οχι εβλεπες τοπικ σταγονιτσες και αλλα τετοια ωραια..
μην αφηνεις υποψιες χωρις να εχεις στοιχεια.. μπορει να αφησω και εγω υποψιες και ομως δεν το εχω κανει..
με το αποτελεσμα που πηρα και πολυ χαλαρος ημουν.. εδω αλλοι εχουν μετριο αποτελεσμα και χαιρονται ολη μερα..
χαλαρωσε λοιπον..
 

dimitris50423

Well-Known Member
και κατι τελευταιο φιλε μου... ειδες το αποτελεσμα μου πουθενα στην κλινικη του βεκρη?? ξερεις γιατι?
γιατι τους δηλωσα οτι απο την αρχη οτι δεν θελω να ειναι μονιμα το προσωπο μου σε διαφημιση της κλινικης.. εδω μπηκα γιατι γουσταρω και θα μεινω για οσο μου αρεσει. μετα θα φυγω..

το να ριχνουμε λασπη ειναι πανευκολο εγω δεν το εκανα. ουτε εχω μπει σε αλλα νηματα να πεταω φωτογραφιες μου για συγκρισεις και δεν θα το κανω γιατι δεν μ αρεσε στο δικο μ νημα
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Δημητρη εισαι εξυπνο και ευγενικο παιδι.
Η συμπεριφορα σου ειναι αψογη αλλα βλεπεις στο συγκεκριμενο νημα του φιλου Bruno 3 ατομα εγω ο stripar και ο tasmania απο εντελως διαφορετικα στρατοπεδα να εχουμε μεγα υποψιες για τον tol την ιδια στιγμη που εσυ τον κανεις και like.
Aυτα εμενα και μονο μου μπαινουν σε υποψιες.
 

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Με σενα ημουν ευγενικος συνεχως και το ξερεις αλλα ατομα σαν το εκτωρ και τον tol συγγνωμη δεν θα ειμαι..
 

aeratos28

Just aeratos
εεεεεεεεεεεε....!!!!! τι κάνετε ρε?? Βαβούρα χωρίς τον aeratos28 δεν έχει νοστιμαδα..:Dτι είναι αυτά που κάνετε???? έχασα επεισόδιο..θα γυρίσω πίσω κάνα 2-3 σελίδες να δω τι πεχτηκε και ερχομαι για τσαμπουκαδες.!χαχαχα:D:p
 

Stripar

Established Member
Δημητρη εισαι εξυπνο και ευγενικο παιδι.
στο συγκεκριμενο νημα του φιλου Bruno 3 ατομα εγω ο stripar και ο tasmania απο εντελως διαφορετικα στρατοπεδα να εχουμε μεγα υποψιες για τον tol την ιδια στιγμη που εσυ τον κανεις και like.
Aυτα εμενα και μονο μου μπαινουν σε υποψιες.

Το έμπειρο μάτι πού στέκετε...στις λεπτομέρειες !!!

Τα λές ωραία John , απορώ όλοι οι άλλοι στραβοί είναι?
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Χθες βράδυ ξεφύγατε πάλι για αυτό και το νήμα κλείδωσε. Μου πήρε αρκετό καιρό να οργανώσω τα νήματα των μμ (συνεχίζω ακόμη) και δεν σκοπεύω να τα αφήσω να ξεχειλώσουν και να μετατραπούν σε πεδίο αντιπαραθέσεων. Υπάρχουν αρχές λειτουργίας τις οποίες συστηματικά γράφεται στα "παλαιότερα των υποδημάτων σας" παρά τις ευγενικές συστάσεις και παρακλήσεις. Η ανοχή όμως έχει και τα οριά της. Έχουν δοθεί αρκετές παρατηρήσεις σε μέλη οι οποίες πλέον θα μετουσιώνονται σε μπαναρίσματα άνευ ετέρας προειδοποίησης. Λυπηρόν μεν αναγκαίο δε.

Έχω βαρεθεί να διαβάζω τις ανούσιες διαμάχες Δημήτρη38 και Stripar. Κατ' αρχήν απευθύνομαι στον Δημήτρη38 (για αυτό και κλείδωσα το νήμα) ο οποίος για δεύτερη φορά (παρά την παρατηρησή μου την προηγούμενη μέρα) άναψε πρώτος πάλι το φυτίλι για μια ακόμη διαμάχη με τον Stripar (η οποία όλοι ξέρουμε που θα οδηγούσε) με ένα "low level" προσωπικό σχόλιο. Θα το ξεκαθαρίσω λοιπόν για τελευταία φορά: Ο πρώτος (είτε ο Stripar είτε ο Δημήτρης38) που θα ξεκινήσει μια τέτοιου είδους αντιπαράθεση με προσωπική αναφορά θα μπαναριστεί ακαριαία και μάλιστα για μεγάλο διάστημα, το νήμα θα κλειδωθεί άμεσα, και τα σχόλια θα διαγραφούν.

Η εκτός θέματος συζήτηση μπορεί να συνεχιστεί εδώ. Στο θέμα του Bruno1989 θα επιτρέψω συζήτηση και σχόλια σχετική με την μμ του. Τίποτα άλλο. Όλα τα εκτός θέματος (Tol, κλπ) θα διαγράφονται ή θα μεταφέρονται.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Δημητρης38

Active Member
CVIAL ποιο φυτιλι αναψα πρωτος... 10 ωρες βριζουνε τον τολ και εχουνε γλωσσοφαει τον bruno και εσυ ασχολεισαι με τον Stripar.
Το νημα γιατι το κλειδωσες ?

Εγω σε διαβεβαιωνω οτι δεν θα ξανασχοληθω με τον συγκεκριμενο χρηστη.
Εαν το κανει αυτος με εμενα, υποσχεθηκες οτι θα τον banαρεις ... για να δουμε !!!
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
CVIAL ποιο φυτιλι αναψα πρωτος...

Νόμιζώ ότι τα Ελληνικά μου είναι πολύ κατανοητά. Επαναλαμβάνω και επισημαίνω: προσωπικά σχόλια (τύπου ορθογραφίας, ή τι γνώμη έχετε για τον τάδε) που υποκινούν αντιπαραθέσεις, και ειδικότερα αυτά που γίνονται από εσένα και τον Stripar είναι σίγουρο ότι θα καταλήξουν σε ξεκατίνιασμα (το έχουμε δει το έργο άπειρες φορές). Ως εκ τούτου θα αντιμετωπίζονται όπως προανέφερα χωρίς καμμία παρέκλιση και καμμία διάκριση.

10 ωρες βριζουνε τον τολ και εχουνε γλωσσοφαει τον bruno και εσυ ασχολεισαι με τον Stripar.
Το νημα γιατι το κλειδωσες ?

Το νήμα το κλείδωσα για πρακτικούς λόγους γιατί έτσι όπως εξελισσόταν θα κατέληγε σε μια ακόμα ανούσια αντιπαράθεση και ήταν και εκτός θέματος. Σήμερα που τακτοποιήθηκε ξεκλείδωσε και η συζήτηση μπορεί να συνεχιστεί. Όπως έγραψα ξεκινάω από εσένα και τον Stripar αλλά δεν θα σταματήσω σε σας.

Το θέμα του Tol θα αναλυθεί ξεχωριστά και δεν εμπλέκεσαι μόνο εσύ και ο Stripar. Επίσης, για να είμαστε ακριβολόγοι ουδείς "έβρισε" τον Tol. Βεβαίως τον αμφισβήτησαν, τον κατηγόρησαν, χρησιμοποίησαν σκληρή γλώσσα (όπως χρησιμοποιείς και εσύ πολλές φορές) κατι που προσωπικά δεν με βρίσκει σύμφωνο, αλλά δεν παρεκτράπησαν σε προσωπικούς υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης αν μπάναρα για τα περί "γλωσοφαγείας" του bruno, θα έπρεπε να έχω διαγράψει τα δύο τρίτα των νημάτων του φόρουμ και να έχω μπανάρει πάνω από τους μισούς χρήστες (συμπεριλαμβανομένου και εσένα) κάτι που δεν γίνεται σε αυτή την φάση. Άρα ξεκινάμε από την επίλυση των βασικών και επειγόντων και εν συνεχεία προχωράμε και στα υπόλοιπα.
 
Τελευταία επεξεργασία:

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Καλα εκανες και το κλειδωσες το νημα και εγω δεν ηθελα να συνεχισω οπως και δεν θα συνεχιζω να μιλαω στα συγκεκριμενα νηματα,αλλα ατομα σαν τον tol εδω και χρονια εμφανιζονται και δεν ειναι δυσκολο να καταλαβεις για ποιο λογο βρισκονται εδω...Μακαρι να βγαινω λαθος παντα...
 
Μπλουζα