Akishellas3, fue, 2500 grafts, 2/3/2016

Tasmania

Active Member
Συμφωνω με CVIAL. Περιληπτικα και απλα : μπροστα στη hairline o λογος των γραφτς/1cm2 πρεπει να ειναι αυξημενος (γιατι τοποθετουνται 1τριχα,2τριχα)...στη Β ζωνη ο λογος των γραφτς/1cm2 πρεπει να ειναι μειωμενος σε συγκριση με hairline (γιατι τοποθετουνται 2τριχα,3τριχα κλπ αρα εξ'ορισμου ο λογος τριχων/1cm2 οσο παμε πισω αυξημενος).

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Επίσης να τονίσω ότι ΔΕΝ υπάρχει δυνατή hairline μόνο που να κρύβει το πίσω, όλες οι hairline στην αρχή τους διαπερνούνται από το φως και αυτό είναι το φυσικό αποτέλεσμα. Το τέλος της hairline (δηλαδή το κομμάτι από 1-1,5cm και μετά, το defined zone) και η πίσω ζώνη μπλοκάρουν το φως (στη μέση της hairline λέγεται forelock και έχει βάθος αρκετό) και δίνουν την αίσθηση του πυκνού και μαζί και του φυσικού αποτελέσματος.

Το πρόβλημα είναι ότι όταν κάνεις μια πυκνή hairline (ας πούμε 70g x 1.5g/h = 105hairs) μετά δεσμεύεσαι και για μεγάλες πυκνότητες πιό πίσω για να πιάσεις τα 105+ hairs που μπορεί να μην έχεις λόγω δότριας. Για αυτό και πρέπει πάντα να υπάρχει πλάνο και σε σχέση με τις μελλοντικές ανάγκες και σε σχέση με το τι δότρια υπάρχει και σε σχέση με τις πυκνότητες των μαμα μαλλιών στις δίπλα περιοχές. Αλλιώς θα καταντήσεις, ακόμα και αν έχεις καλή φύτρωση, "patchwork". Όχι άμεσα, αλλά κάποια στιγμή όταν η ΑΑ εξελιχθεί.

Και για να τελείωσω. Zone A & B πάνε πακέτο και ακολουθούν την λογική που αναλύθηκε παραπάνω. Zone C & D (crown) μπορούν να λειτουργήσουν και αυτόνομα, εκεί παίζει και καμουφλάζ.

Τελευταία επεξεργασία:

Tasmania

Active Member
Ακη επειδη σε λιγες μερες ξεκινας μινοξ, συμβουλη μου ξεκινα με μινοξ αφρο οχι σε υγρη μορφη για να αποφυγεις τυχον ξηροδερμια, συνιστωμενη ποσοτητα απο την εταιρεια rogaine μισο καπακι ανα χρηση (συνολο 1 καπακι τη μερα). Για πιο καλη δραση της, κανε και λιγο ελαφρυ μασαζ (5-10sec) ανα περιοχη στην εφαρμογη και το μαλλι τερμα στεγνο στην εφαρμογη.

akishellas3

Well-Known Member
Οκ απλα έχω ένα dualgen-15 και κάθεται αλλά τώρα θα ψάξω για 5% σε αφρό όπως μου είπες στην Ελλάδα. Το μείγμα με τα λαδακια να μη το βάζω δηλαδή έξτρα :D;

Stripar

Established Member
αν απο τα 2800 εβγαιναν τα 2800 δεν θα με νοιαζε και μενα stripar και μαλλι θα ειχα παλι και 3000 χιλιαρικα θα δινα μονο...και ασε τους αλλους να δινουν 7000 χιλιαρικα με μετρια αποτελεσματα και ισως και χειροτερα.
Και την ξενιτια ακομη που την βαζεις? 1,30 ωρα μακρια απο την μαμα ειναι κολαση.

Σίγουρα η φύτρωση είναι ένας απο τους πίο σημαντικούς παράγοντες , το θέμα είναι όμως και το αποτέλεσμα να είναι φυσικό , ομοιογενές & συμμετρικό για να μήν σε γεμίσει complex και να αισθάνεσαι ΒΕΒΕΑΙΩΣ , ΣΙΓΟΥΡΟΣ & ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ για το αποτέλεσμά σου...
Τώρα η τιμή είναι δελεαστική , δέν το κρύβω.

Άν πέρα τις τιμής και η δουλειά ήταν καλλιτεχνική , ΜΠΟΡΕΙ και να τον σκεφτόμουν και εγώ στο μέλλον άν και δέν είμαι σύμφωνος με την Motorised FUE

Εγω πιστευω εσυ και ο cvial αν σας εδειχναν πως μπαινουν τα grafts μια φορα θα γινοσασταν καλυτεροι placers γιατι ειστε και ψειρες και τιτιζιδες...δεν βλεπω το λογο να μην πας να ζητησεις δουλεια μπας και σωθει κοσμος.

Χαχα , το έχω σκεφτεί μιάς και το κυρίως επάγγελμά μου είναι παρεμφερές (όχι γιατρός)...ο λόγος είναι η ξενιτιά!
Δέν νομίζω ΕΔΩ ΕΛΛΑΔΑ να είχα προοπτική και να μπορούσα να κρατούσα για πολύ την δουλειά μου...
δεδομένου ότι συνεχώς θα έκανα παρατηρήσεις στον γιατρό και θα με σούταρε!.

:D

@Stripar συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Αυτό που με στενοχωρεί ακόμα περισσότερο είναι ότι δεν βλέπω καμμιά διάθεση για βελτίωση του αποτελέσματος από κανέναν Έλληνα. Ειδικά για τον Β., απόδειξη είναι ότι έχει ήδη αφήσει όλη τη δουλειά στις βοηθούς του, συμπεριλαμβανομένης και της τοποθέτησης με pen. Φαίνεται ότι έχουν πιάσει την πελατεία που τους ικανοποιεί.

Αντί να βλέπω να βελτιώνονται με τον καιρό τα αποτελέσματα (από όλους), ώστε να διαφημίζονται μέσω της δουλειάς τους, βλέπω όλο και περισσότερα βίντεο όπου επιχειρηματολογούν για το πόσο καλοί είναι (και φυσικά εξηγούν τί είναι η FUE κλπ...). Έχω ακούσει γιατρό να λέει ότι κάνει strip χωρίς ουλή (STRIP!) και έχω δει βίντεο με τον Β. να κάνει τοποθέτηση (ο ίδιος) με ρυθμό 3 graft/sec και τις "γεμίστριες" (όπως τις είπε ο @CVIAL ) να κάθονται εκατέρωθεν (ποιός Λορένζο δηλαδή... εδώ πάμε για άλλα).

Συγγνώμη, μπορεί να έχω λάθος, αλλα μου την έχει δώσει αυτό και ήθελα να το πώ.

Δέν έχεις λάθος και καλά κάνεις και δέν καταπιέζεις την άποψή σου , απο την στιγμή που την τεκμηριώνεις!.

Παρόλο που είσαι καινούργιο μέλλος έχεις σωστή παρατηρητικότητα , και απο ότι βλέπω αρχίζεις και χτίζεις και την απαραίτητη γνώση...
;)

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Για μένα η φυσικότητα ειναι το νο.1 γιατι δεν διορθώνεται ή διορθώνεται πολυ δύσκολα. Πυκνότητα μπορεις να προσθέσεις χωρίς προβλημα (οχι πάντα βέβαια αλλα τις περισσότερες φορές)

Sent from my iPhone using Tapatalk

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Και παρολο που ο cloud ειναι πολυ νεο μελος εδω μπορουμε να δωσουμε παραδειγμα στο θεμα καχυποψιας.
Δεν εχει δωσει δικαιωμα με αρλουμπες και φενεται αξιοπιστο μελος.
Η καλη μερα απο το πρωι φενεται λενε...αποψη μου παντα.

Stripar

Established Member
Ειμαι στη δουλεια Γιαννη κ διαβαζω διαφορα κ ειδα αυτο που ειχε γραψει σε αλλο νημα ο tropheus "" Εντάξει όχι και έτσι... απλά πρόσεξε παραπάνω τον dance.
Για εμένα ο συγκεκριμένος γιατρός έκανε και εν μέρη εξακολουθεί να κάνει τα ίδια λάθη.
Έχει βελτιωθεί στο υγειονομικό κομμάτι, από ότι μαθαίνω, αλλά για παράδειγμα δεν επιτρέπεται να εξακολουθεί να έχει μόνο 1 βασικό placer και ένα ακόμη βοηθό που αφού κάνει όλα τα άλλα βοηθάει και λίγο. Δεν μπορεί ένας placer να φτάνει να βάζει πάνω από 1500grafts την ημέρα. Είναι αδιανόητο!
Πάσχει από έλλειψη προσωπικού. Και κρίμα γιατί είναι καλός γιατρός...""

ισχυει για τα 1500grafts την ημερα αυτο που λεει ?

Ισχύει σε μεγάλο βαθμό!

Όλες οι μεγάλες κλινικές έχουν ταβάνι τα πόσα grafts τοποθετούνται ανά session απο κάθε placer ,
ακόμα και πόσο χρόνο αποθεραπείας (τα χέρια καταπονούνται πολύ) έχουν μετά απο κάθε session.

Δέν νομίζω να χρειάζεται να αναφέρω τα "όρια" που δουλεύουν κάποιες μεγάλες κλινικές , και το αριθμό των placers που έχουν ,
για να δουλεύουν εναλλάξ στα μεγάλα session...
Σίγουρα όμως το λεγόμενο "Fatique" έχει μεγάλη σημασία στο τελικό αποτέλεσμα του ασθενή!.

Δυστυχώς εδώ στην Ελλάδα και Κύπρο έχουμε μάθει να "κόβουμε γωνίες" για προφανείς λόγους...

είναι λάθος να κατανέμονται οι μεταμοσχευμενοι σε βεκριδες.,λιοληδες, γεωργιουδες κτλ.
Πώς αλλιώς θα χαρακτήριζες δηλ τους ασθενείς που έχουν κάνει μτχ στον Βεκρή , Γεωργίου κ.τ.λ , για συντομία λόγου?
Νομίζω είσαι υπερβολικός...

Τέσπα
@piros75 εχουν απολυτη λογικη τα οσα αναφερεις... να σου πω την δικη μου αποψη επι αυτου... οταν κανεις μ/μ καταρχας φευγεις απο το πλαισιο φυση (αναποφευκτα) γιατι παρεμβαινεις σε αυτη προς αισθητικη αποκατασταση. Οι ανθρωποι βλεπονται μεταξυ τους face to face και απο το πλαι. Δεν υποστηριζω δυνατη hairline και απο πισω πολυ πιο αραιη γιατι και ετσι θα φαινεται ασχημο το οποιο αποτελεσμα..υποστηριζω δυνατη hairline και σταδιακη μεταβαση πυκνοτητας προς τα πισω μειωνοντας το κλασμα αριθμο γραφτ/1cm2. Ξεχασες τον παραγοντα 1τριχα, 2τριχα που τοποθετουνται μπροστα , αρα χρειαζονται περισσοτερα γραφτς/1cm2 για να επιδιωξεις το φυσικο και σωστο αποτελεσμα.... αρα ο λογος γραφτς/1cm2 πρεπει να ειναι αυξημενος μπροστα σε σχεση με πισω, ομως ο λογος τριχων/1cm2 αυξημενος πισω σε σχεση με μπροστα γιατι μπαινουν τα 3τριχα,4τριχα κλπ...Μπορει μια δυνατη hairline να δειχνει επισης αφυσικη γιατι δεν τοποθετηθηκαν lege artis τα γραφτς, δεν εγινε σωστος σχεδιασμος της hairline, δεν υπαρχει ισοκατανομη στη hairline, φορα τοποθετησης (αν και πρεπει να ειναι standard-εχει αναλυθει με φωτο και σχολια σε αλλο νημα απο CVIAL- εντουτοις βλεπουμε ολοι στον περιγυρω μας εξω μ/μ ιδιως τα πιο παλια χρονια με αφυσικη αναδυση των γραφτς). Αν λοιπον face to face βλεπω hairline με πυκνοτητα οπως λες ιδια ή μικροτερη (30-40γραφτς/1cm2) και πισω βλεπω πυκνοτητα 60-70γραφτς/1cm2) τοτε αυτο ειναι το αφυσικο καθως θα κτυπαει στο ματι μια hairline υπολειπομενη και απο πισω δασος. Ο διαχωρισμος που εκανες στις 2 σχολες φιλοσοφιας (δυνατη hairline για καλυψη-αποκρυψη Vs φυσικοτητα) ειναι λιγο αδοκιμος καθως η φυσικοτητα ανεξαρτητως κατανομης ειναι μια και μοναδικη , αυτη που βλεπεις στο ματι και εξαρταται απο πολλους παραγοντες περαν της κατανομης των γραφτς.

+100

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Stripar

Established Member
Και παρολο που ο cloud ειναι πολυ νεο μελος εδω μπορουμε να δωσουμε παραδειγμα στο θεμα καχυποψιας.
Δεν εχει δωσει δικαιωμα με αρλουμπες και φενεται αξιοπιστο μελος.
Η καλη μερα απο το πρωι φενεται λενε...αποψη μου παντα.

Συμφωνώ και εγώ...
Αν και καινούργιο μέλος έχει μιά αξιοπρεπή συμμετοχή !!!

Stripar

Established Member
Εγώ πάντως @akishellas3 , άν και ίσως θα φανεί "ΚΑΠΩΣ" αυτό που θα πώ:

Απο την στιγμή που η μτχ σου είναι πρόσφατη και από την στιγμή που τα grafts δέν έχουν πέσει ακόμα , είσαι στην 8η μέρα...

Θα πήγαινα στην κλινική και θα απαιτούσα να μου γέμιζαν όλα τα κενά και την ασυμμετρία της Hairline !!!
Πόσα grafts να χρειαστείς 100-150?...πόσα να σου πάρουν 100-200 euro?

Ο χρόνος δέν γυρνάει πίσω και απο την στιγμή που είσαι μανταρισμένος ,
καλύτερα να το κάνεις τώρα , παρά στους 12 μήνες να ξαναμπείς στην ίδια διαδικασία για μερικά grafts...

Γνώμη μου...

Tasmania

Active Member
@Stripar θεωρητικα επεμβαση πανω σε επεμβαση γινεται και εχει λογικη αυτο που λες (ιδιως με γενικη αναισθησια)...σε τοπικες αναισθησιες επι φλεγμαινουσων περιοχων αλλαζουν λιγο τα πραγματα...δλδ στην περιοχη της ληπτριας απο κατω εχουν μαζευτει παραγοντες φλεγμονης&κυτταρα φλεγμονης λογω της πληξης των ιστων κατα την αφαιρεση-τοποθετηση (κυτταροκινες,ουδετεροφιλα κλπ κλπ κλπ) και υπαρχει διαδικασια ταυτοχρονης επουλωσης... με βαση το σκεπτικο αυτο, και το αναισθητικο ειναι πιο δυσκολο να εχει δρασει (διαχυση) και το placing σε φλεγμενων επιδερμιδα-υποδοριο ιστο ακρως δυσκολο και με πολλους κινδυνους για λοιμωξη, τραυματισμο αγγειωσης απο νεα τριχοειδη κλπ... θεωρω πιο σωστη την αποψη να περιμενει να δει το τελικο αποτελεσμα και επειτα αναλογως αν θελει και χρειαζεται να επεμβει εκ νεου (με δεδομενο οτι ο Ακης δηλωσε οτι και τα μισα να φυτρωσουν απο τον Δημητρη ειναι ευχαριστημενος δεν εχει υψηλες προσδοκιες αρα δεν θα προχωρησει σε 2η μ/μ αν ολα πανε καλα με την 1η μ/μ).

Μια μικρη διορθωση : το μελος Μπρουνο ειπε οτι ειναι ευχαριστημενος αν φυτρωσουν τα μισα απο οτι ο Δημητρης..οχι ο Ακης..Ακη συγνωμη !

bruno1989

Active Member
@Stripar θεωρητικα επεμβαση πανω σε επεμβαση γινεται και εχει λογικη αυτο που λες (ιδιως με γενικη αναισθησια)...σε τοπικες αναισθησιες επι φλεγμαινουσων περιοχων αλλαζουν λιγο τα πραγματα...δλδ στην περιοχη της ληπτριας απο κατω εχουν μαζευτει παραγοντες φλεγμονης&κυτταρα φλεγμονης λογω της πληξης των ιστων κατα την αφαιρεση-τοποθετηση (κυτταροκινες,ουδετεροφιλα κλπ κλπ κλπ) και υπαρχει διαδικασια ταυτοχρονης επουλωσης... με βαση το σκεπτικο αυτο, και το αναισθητικο ειναι πιο δυσκολο να εχει δρασει (διαχυση) και το placing σε φλεγμενων επιδερμιδα-υποδοριο ιστο ακρως δυσκολο και με πολλους κινδυνους για λοιμωξη, τραυματισμο αγγειωσης απο νεα τριχοειδη κλπ... θεωρω πιο σωστη την αποψη να περιμενει να δει το τελικο αποτελεσμα και επειτα αναλογως αν θελει και χρειαζεται να επεμβει εκ νεου (με δεδομενο οτι ο Ακης δηλωσε οτι και τα μισα να φυτρωσουν απο τον Δημητρη ειναι ευχαριστημενος δεν εχει υψηλες προσδοκιες αρα δεν θα προχωρησει σε 2η μ/μ αν ολα πανε καλα με την 1η μ/μ).

Μια μικρη διορθωση : το μελος Μπρουνο ειπε οτι ειναι ευχαριστημενος αν φυτρωσουν τα μισα απο οτι ο Δημητρης..οχι ο Ακης..Ακη συγνωμη !
:eek: ναι σιγουρα θελω το μεγιστο αποτελεσμα αλλα και τι μισο να γινει ευχαριστημενος θα μαι(οχι ικανοποιημενος) και η δευτερη μμ ειναι αναποφευκτη δυστυχως.. οσο για την αναλυση που εκανες σχετικα με την τοποθετηση τριχοθυλακιων σε χειρουργημενο κεφαλι θα ελεγα χωρις να ξερω και τελειως μπακαλιστικα οτι δεν ξερω αν ειναι εφικτο αλλα η απαντηση σου με καλυψε τελειως.

akishellas3

Well-Known Member
δικιο εχεις αλλα με την δουλεια τι γινετε ? τωρα να παω παλι στη δουλεια κ π.χ. να ξαναπρηστω κτλ δεν...εκατσα 4 μερες τελικα κ δεν της πληρωθηκα ...
επισης απορω εβαλαν τοσα διασπαρτα απο την hairline στην κορυφη τοσο δυσκολο ηταν ? αφου υπηρχαν grafts δεν μπορω να καταλαβω το λογο πραγματικα προβλημα ειχα στην κουρφη λιγο κ στην hairline ...
Επισης θελω να δω πως θα παει κ τι πυκνωση που θα κανει αν ειναι να κανω μια και καλη αλλα να εχω κ ΚΑΠΟΙΑ λεφτα αν δεν μου εχουν κανει σωστη δουλεια κ αν δεν ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ τοτε να παω αλλου,ηδη στην δουλεια μου που συναναστρεφομαι με κοσμο με ρωτανε πολλοι που κ τι εκανα ...ΟΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΣΕ ΟΝΟΜΑ Κ εκει οι πιο πολλοι εχουν λεφτα για να κανουν πιο ανετα ....
Λοιπον
1) αν δεν εχω καληγ πυκνωση οπως προαναφερα λαθος της κλινικης διοτι λαθος χειρισμος της στο θεμα της επεμβασης
2)αν εχω Hairloss shocΚ σε μεροι που δεν χρειαζοταν Grafts παλι λαθος τις κλινικης κ εκει θα ξενερωσω ακομα περισσοτερο .
Αν λοιπον η hailrine Μου με τοσα Grafts που ειπαν στην αρχη κ (δεν με νοιαζει ποσα βαλανε μπροστα διοτι δουλεια τους ειναι κανουν κατι καλο εφοσον μπορουσαν με τα Grafts που ειχαν) δεν γινει καλη δουλεια εστω και τοτε... ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΟΣ . Δεν εκανα για να ξαναπληρωνω στην τελικη για την δουλεια που επρεπε ΟΙ ΙΔΙΟΙ να κανουν εξαρχης ...αν λοιπον ξαναλεω δεν ειναι οκ η hairline μου θα το απαιτησω τοτε με οσο το δυνατον λιγοτερο κοστος ΑΠΟ ΜΕΝΑ διοτι απλα ειναι δικο τους λαθος ,οποτε ασε να δω stripar πως θα παει κ τοτε μια κ καλη .

Τελευταία επεξεργασία:

bruno1989

Active Member
Ισχύει σε μεγάλο βαθμό!

Όλες οι μεγάλες κλινικές έχουν ταβάνι τα πόσα grafts τοποθετούνται ανά session απο κάθε placer ,
ακόμα και πόσο χρόνο αποθεραπείας (τα χέρια καταπονούνται πολύ) έχουν μετά απο κάθε session.

Δέν νομίζω να χρειάζεται να αναφέρω τα "όρια" που δουλεύουν κάποιες μεγάλες κλινικές , και το αριθμό των placers που έχουν ,
για να δουλεύουν εναλλάξ στα μεγάλα session...
Σίγουρα όμως το λεγόμενο "Fatique" έχει μεγάλη σημασία στο τελικό αποτέλεσμα του ασθενή!.

Δυστυχώς εδώ στην Ελλάδα και Κύπρο έχουμε μάθει να "κόβουμε γωνίες" για προφανείς λόγους...

Πώς αλλιώς θα χαρακτήριζες δηλ τους ασθενείς που έχουν κάνει μτχ στον Βεκρή , Γεωργίου κ.τ.λ , για συντομία λόγου?
Νομίζω είσαι υπερβολικός...

Τέσπα

+100
Δεν το ειπα καπως μαλλον παρεξηγηθηκα.. εννοω οτι ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε λαθος η διατπωση μου!!

bruno1989

Active Member
δικιο εχεις αλλα με την δουλεια τι γινετε ? ωρα να παω παλι να πω το εξης να παω δουλεια κ παλι π.χ. να ξαναπρηστω σδεν...εκατσα 4 μερες τελικα κ δεν της πληρωθηκα ...
επισης απορω εβαλαν τοσα διασπαρτα απο την hairlien στην κορυφη τοσο δυσκολο ηταν ? αφου υπηρχαν grafts δεν μπορω να καταλαβω το λογο πραγματικα προβλημα ειχα στην κουρφη λιγο κ στην hairline ...
Επισης θελω να δω πως θα παει κ τι πυκνωση θα κανει αν ειναι να κανω μια και καλη αλλα να εχω κ λεφτα
1) αν δεν εχω καληγ πυκωνση οιπως αναφερα λαθος της κλινικης διοτι λαθος χειρισμος
2)αν εχω Hairloss shocK σε μεροι που δεν χρειαζοταν Grafts παλι λαθος τις κλινικης
Αν λοιπον η hailrine Μου με τοσα Grafts που ειπαν στην αρχη κ (δεν με νοιαζει ποσα βαλανε διοτι δουλεια τους ειναι κανουν κατι καλο εφοσον μπορουσαν με τα Grafts που ειχαν) δεν γινει καλη δουλεια εστω τοτε... ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΟΣ . Δεν εκανα για να ξαναπληρωνω παλι αυτο που επρεπε να κανουν εξαρχης ...αν λοιπον ξαναλεω δεν ειναι οκ η hairline μου θα το απαιτησω τοτε με οσο το δυνατον λιγοτερο κοστος ΑΠΟ ΜΕΝΑ διοτι απλα ειναι δικο τους λαθος ,οποτε ασε να δω stripar πως θα παει .
φιλε ακη πιστευω οτι στα εβαλε ετσι για να αποφυγει τυχον απώλεια τον δικων σου μαλλιων.δεν ξερω κιολας...

akishellas3

Well-Known Member
οχι εκει πολυ δυσκολο να φυγουν που τα εβαλε ενδιαμεσα στην hairline Κ την κορυφη απλα δεν ειχε που να βαλει ,να ηταν οντως ετσι παει στο καλο αλλα bruno απο τι βλεπεις κ βλεπουμε υπηρχε χωρος ,ξαναν εκανα edit το απο πανω να βγαζετε ακρη .

Μπλουζα