mikegad
Well-Known Member
Ακη αυτή είναι και η δύναμη του forum αλλά πολλοί δεν το καταλαβαίνουν και εγκαταλείπουν τα νήματα τους.δικιο εχεις αλλα με την δουλεια τι γινετε ? ωρα να παω παλι να πω το εξης να παω δουλεια κ παλι π.χ. να ξαναπρηστω σδεν...εκατσα 4 μερες τελικα κ δεν της πληρωθηκα ...
επισης απορω εβαλαν τοσα διασπαρτα απο την hairlien στην κορυφη τοσο δυσκολο ηταν ? αφου υπηρχαν grafts δεν μπορω να καταλαβω το λογο πραγματικα προβλημα ειχα στην κουρφη λιγο κ στην hairline ...
Επισης θελω να δω πως θα παει κ τι πυκνωση θα κανει αν ειναι να κανω μια και καλη αλλα να εχω κ λεφτα
1) αν δεν εχω καληγ πυκωνση οιπως αναφερα λαθος της κλινικης διοτι λαθος χειρισμος
2)αν εχω Hairloss shocK σε μεροι που δεν χρειαζοταν Grafts παλι λαθος τις κλινικης
Αν λοιπον η hailrine Μου με τοσα Grafts που ειπαν στην αρχη κ (δεν με νοιαζει ποσα βαλανε διοτι δουλεια τους ειναι κανουν κατι καλο εφοσον μπορουσαν με τα Grafts που ειχαν) δεν γινει καλη δουλεια εστω τοτε... ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΟΣ . Δεν εκανα για να ξαναπληρωνω παλι αυτο που επρεπε να κανουν εξαρχης ...αν λοιπον ξαναλεω δεν ειναι οκ η hairline μου θα το απαιτησω τοτε με οσο το δυνατον λιγοτερο κοστος ΑΠΟ ΜΕΝΑ διοτι απλα ειναι δικο τους λαθος ,οποτε ασε να δω stripar πως θα παει .
Αν δεν πάει καλά και το παρουσιάζεις εδώ πέρα θα παρακαλάνε να σε φτιάξουν ώστε να μην εκτεθούν δημόσια.