Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
xxxray είπε:καπαμαρού αυτά τα νούμερα που τα δες; εγώ βλέπω μόνο 3 να είδαν αποτέλεσμα :blush: κανόνισε να μας πάρεις στο λαιμό σου! πέρα απ'την πλάκα ίσως η αραίωση να είναι εικονική εξαιτίας της γυαλάδας που προκαλεί
εχουν οι υπολοιποι χρηστες για εμεναxxxray είπε:και στον λαιμο μου να σας παρω με μινοξιδιλη σκετη επανερχεστε σαν να μην την ειχατε ξεκινησει
γιαυτό πως είσαι τόσο σίγουρος; αφού δεν έχεις τέτοια εμπειρία
3746741 είπε:παιδια απο οτι διαβασα γενικα αλλα κ εδω μεσα η airol προκαλει προβληματα στο δερμα!!!
μηπως τελικα δεν ειναι κ τοσο καλη περιπτωση γιατι στην περιπτωση που θελει καποιος να κανει μεταμοσχευση του δημιουργησει προβλημα η airol??
xxxray είπε:επανέρχομαι! μ'έχει μπερδέψει πολύ αυτό το σχήμα! ενώ μπροστά στους κροτάφους που δεν είχα τίποτα βγαίνουν τριχάκια εκεί που είχα μαλλιά νομίζω πως αραιώνουν! γίνεται αυτό; εκτός αν είναι η ιδέα μου λόγω της γυαλάδας που είπα και του πολύ κοντού κουρέματος..πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω..δεν περιμένω απάντηση που να με διαφωτίσει απλά το αναφέρω
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
xxxray είπε:όπως ακριβώς η εμπειρία του geofish! μπροστά που μπορώ να δω βλέπω σαφή βελτίωση αλλά στην γενική εικόνα σαφή κατρακύλα και χωρίς να έχω φανερό shed δηλαδή δεν βλέπω να χάνω τρίχες για κανένα λόγο! υπόψιν πως παίρνω και propecia! τέσπα ο χρόνος θα δείξει
xxxray είπε:ένα μήνα ακριβώς τώρα! καταρχήν εσύ την έχεις δοκιμάσει; ή τζάμπα τα λέμε;
xxxray είπε:συμφωνώ σε όλα αλλά εμένα το πρόβλημα μου είναι πως δεν μπορώ να εντοπίσω αν μου κάνει καλό η κακό δεν ξέρω πείτε με χαζό πείτε με όπως θέλετε αλλά πιστεύω πολλοί καταλαβαίνουν τι λέω
xxxray είπε:δεν έχω κανένα άγχος ακόμα και να πέσουν όλα απλά αυτό μόνο πως προσπαθώ να καταλάβω αν γίνεται δουλειά ή το κάνω τζάμπα! και σταμάτα με τον καπαμαρού τι είναι μέντορας σου; τα ξέρω όσα έχει πει αλλά εδώ εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται με μένα
xxxray είπε:όχι καμία σχέση αν έχω στραβώσει με κάποιον είναι με τον εαυτό μου! αλλά με πιάνει κάθε καλοκαίρι μια τέτοια κρίση τέλος πάντων συνεχίζουμε και βλέπουμε οι δικές μου κρίσεις είναι σαν την οικονομική τώρα..δεν βλέπω να τελειώνει ποτέ