Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
[/amquote]cool11 είπε:Ποση ωρα πρεπει να μεσολαβησει, απο τη στιγμη που βαζει καποιος στο κεφαλι την airol μεχρι τη στιγμη που πρεπει να μπει το regain?
----
Airol συνισταται σε συνδυασμο με υγρο regain lotion, ή και με foam?
[/amquote]konapo είπε:Εγώ ελυσα τελείως το πρόβλημα ¨τριχόπτωση" με ένα ¨καπέλο¨ laser με περίπου 70 διόδους που εφτιαξα.
[/amquote]AKHS είπε:cool11 είπε:Ποση ωρα πρεπει να μεσολαβησει, απο τη στιγμη που βαζει καποιος στο κεφαλι την airol μεχρι τη στιγμη που πρεπει να μπει το regain?
----
Airol συνισταται σε συνδυασμο με υγρο regain lotion, ή και με foam?
Είναι απαντήσεις που αν διαβάσεις λίγο πιο πίσω θα σου δοθούν
[/amquote]AKHS είπε:konapo είπε:Εγώ ελυσα τελείως το πρόβλημα ¨τριχόπτωση" με ένα ¨καπέλο¨ laser με περίπου 70 διόδους που εφτιαξα.
Τι εννοείς όταν λες <<έφτιαξα>>? Επειδή ασχολούμαι με ηλεκτρονικές κατασκευές, είναι το χόμπι μου, μπορείς να μας πεις μερικές πληροφορίες για την κατασκευή σου? Δηλαδή σχέδιο, υλικά, κόστος καμιά φωτογραφία κτλ
cool11 είπε:H χρηση της airol ενδεικνυται κυριως σε συνδυασμο με lotion minoxidil, ή δρα το ιδιο καλα και με foam regain?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
[/amquote]xxxray είπε:και τελικά ρε παιδιά πως μπορεί κάποιος να βεβαιωθεί αν τον πιάνει αυτή η θεραπεία η όχι; ποια είναι τα σημάδια και σε πόσο καιρό μπορεί να ναι σίγουρος;
[/amquote]xxxray είπε:δεν με κάλυψε η απάντηση σου! δηλαδή αν σε πάρει η κατηφόρα λόγω shedding; όπως είπε ο kouklos...
[/amquote]xxxray είπε:Δεν με κατάλαβες! ας πούμε αρχίζεις αιρολ μινοξ και σε παίρνει η κατηφόρα λόγω shedding! πόσο πρέπει να περάσει για να είσαι σίγουρος πως γίνεται λόγω ανταπόκρισης στην θεραπεία η ότι απλά θα σε κάνει συνεχώς χειρότερα;
xxxray είπε:και τι κάνουμε τώρα με το ξεφλούδισμα που προκαλεί; bepanthen; και πως χρησιμοποιείται και πότε;