Bouklas
Well-Known Member
Chs είπε:Η φινα είναι άγνωστο το πότε, για πόσο, και αν θα εμφανίσει αν. ενέργειες.. Συνήθως τις κάνει στην αρχή.
Πέρα από αυτό θεωρώ υπερβολή την airol.. ειδικά χ2 την ημέρα
Με big 2 είσαι τούρμπο ήδη δλδ..
Βέβαια αν εσύ γουστάρεις να ακολουθήσεις αυτό το σχήμα η γνώμη μου περισσεύει![]()
Τι να πω ρε φιλε μέχρι στιγμής καμια παρενέργεια με όλα αυτά και κλείνω 1 μηνα.
Είμαι norwood 2 με 3. Είπα μήπως με αυτό τον τρόπο ξέρω γω δυναμώσουν τα μαλλιά και ότι είναι να γίνει προς καλύτερο με αποτέλεσμα πιο γρήγορα.
Αυτό που βλέπω μέχρι στιγμής είναι πως στο υπάρχον μαλλί η τρίχα έχει γίνει πιο δυνατή πιο αγρια. επανεκφυση δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα αν έχει γίνει κάτι.
Πέρυσι φιλε είχα πάει σε δερματολόγο μου είχε γράψει τη μινοξιδίλη botafex 1 μπουκάλι, για ένα μηνα αυτό χρησιμοποίησα και έπαιρνα και χάπια πριοριν extra για 3 μήνες, μπορώ να σου πω φιλε τα μαλλιά μου "τουμπανιασαν" και είχα βγάλει και νέες τρίχες! Δεν το πίστευα.
Το botafex σε κάποια φάση μου έκανε φαγούρα αλλα παρόλα αυτά το τελειωσα το μπουκάλι και έμεινα με τα πριοριν. Το ότι είχα δει διαφορα μεγάλη στα μαλλιά μου αυτό ήταν στάνταρ φιλε! Μόλις μου τελειωσε και το πριοριν τα σταμάτησα και όλα, λέω ok θα μινει ετσι τώρα