Agelosk, dr. erdogan, m.fue w keep, 3200 grafts, 8/11/2017

Zob

Active Member
Αν ειχε 3 ευρω το μοσχευμα δεν θα ειχε δουλεια αυτος. Μην κοιτας την κοινοτητα του φορουμ που ξερει 5 πραγματα παραπανω απο το μεσο ορο. Με τον αριθμο των μοσχευματων που βαζει οι περισσότεροι θα θελαμε πανω απο 10.000 ευρω. Επισης βαλε και τη φορολογία κλαιγοντας θα εφευγε. Αλλα επειδη αυτα ειναι γνωστα δεν έρχεται κανεις.
Εαν χρεωνε 3 ευρω το μοσχευμα τοτε δε θα εβαζε τα μοσχευματα που βαζει, καθως θα επιανε το πλαφον χρηματων που εχει θεσει με μικροτερο αριθμο.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nik3

New Member
Τρελός ειναι να φύγει από Τουρκια. Το μεγαλύτερο ποσοστό χρέωσης καθε πελάτη δε φαίνεται πουθενά, συν του ότι αυτος δέχεται αυστηρά ευρώ με τη λιρα να βουλιάζει. Είχα πάντως την απορία να μάθω τι λεφτα μπορει να δίνει στο προσωπικό. Καποιες εκεί μεσα δούλευαν στο εξωτερικό και σίγουρα εβγαζαν έναν αξιοπρεπή μισθό. Λογικά δεν θα δινει ψίχουλα
 

Tsek

Well-Known Member
Οι καλύτεροι γιατροί της Ευρώπης σίγουρα θα ανοίξουν υποκατάστημα στην Ελλάδα των 10 εκατομυρίων με μισθούς
500-600-1.000 ευρώ αντί να πάνε Γερμανία-Αγγλία με 60+ εκατομυρία κατοίκους και μισθούς 2.000-4.000-6.000 τον μήνα
 

tasos33

Well-Known Member
Απλος λιτος περιεκτικος


Οι καλύτεροι γιατροί της Ευρώπης σίγουρα θα ανοίξουν υποκατάστημα στην Ελλάδα των 10 εκατομυρίων με μισθούς
500-600-1.000 ευρώ αντί να πάνε Γερμανία-Αγγλία με 60+ εκατομυρία κατοίκους και μισθούς 2.000-4.000-6.000 τον μήνα
 

Adriano

Well-Known Member
Αν όχι η χειρότερη παρουσίαση μεταμόσχευσης στο φόρουμ, σίγουρα από τις χειρότερες. 6 μήνες, 12 σελίδες και δεν έχουμε δει τιποτα.

Εντάξει μην χαλιέσαι. Μπορεί το παιδί να θέλει να τις ανεβάσει μαζεμένες και με καλές συνθήκες. Και όχι μια μία ανά post και με κακό φωτισμό.
 

dimitris50423

Well-Known Member
Τι εγινε εδω ρε παιδια. Υποτίθεται οτι θα ειχαμε μια λεπτομερη παρουσιαση σε μια δυσκολη περιπτωση.
Τουλάχιστον ετσι φανηκε στην αρχη.
 

alexandros _athens

Active Member
Το κοίταζα κ εγώ αυτό το νήμα πρόσφατα. Τόσες λεπτομέρειες στην αρχή και καμία συνέχεια, δυστυχώς. Μακάρι να είναι καλά και να πήγε καλά το παλικάρι.
 

Stripar

Established Member
Μια χαρά είναι το παλικάρι και πήγε - πάει μία χαρά

Όταν θα βρώ χρόνο θα ενημερώσω το παρών νήμα.

Μέχρι τότε αποφασίστε άν θέλετε λεπτομέρειες από τα "Άδυτα" της Asmed και των διαδικασιών της
ή απλά μερικές φωτογραφίες...
 

tasos33

Well-Known Member
Θέλουμε λεπτομέρειες!!!!!
Μέχρι αηδίας μάλιστα, γράψε και τι χαρτί υγείας έχει η κλινική.

Όταν συζητάμε για μια επιχείρηση-κλινική πρότυπο ειναι απεριόριστα ενδιαφέρον να ξέρουμε τα πάντα, ίσως κάτι από αυτά τα εφαρμόζουμε και στις δικές μας επιχειρήσεις.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
πανω στην εξελιξη του αποτελεσματος εχει νοημα να βλεπουμε φωτογραφιες. μπορει να μπει και ο aggelos να βαλει δυο τρεις φωτο να δουμε την εξελιξη εφοσον εχει λογαριασμο.
δυσκολη περιπτωση ο Aggelos χωρις πολλα μαλλια στη ληπτρια.. ηθελα να δω πως θα παει εδω αλλα δυστυχως δεν ειδαμε προς το παρον. Δεν θελει πολυ χρονο να βαλει 3 φωτογραφιες
 

aris rokos

Active Member
Επιτέλους και μια σοβαρή ερώτηση. Ως γνωστόν η αναισθησία που δίνεται στις μμ είναι τοπική (συνήθως xylocaine, lydocaine ή κάτι παρεμφερές). Στα διαλυματα αυτά προστίθεται και epinephrine (adrenaline) η οποία έχει αγγειοσυσπαστική δράση έτσι ώστε να μειωθεί η αιμάτωση (για να μην ματώνει ο ασθενής κατά την επέμβαση), να αυξηθεί ο χρόνος επίδρασης της αναισθησίας αλλά και της μέγιστης δοσολογίας αναισθητικού αφού μειώνεται η απορρόφηση. Μια δόση xylocaine 2% έχει διάρκεια περίπου 120 λεπτά, με προσθήκη epinephrine μπορεί να αυξηθεί μέχρι και τα 400 λεπτά (εξαρτάται από την ποσότητα της). Η μείωση της αιμάτωσης όμως "στραγγαλίζει" την παροχή οξυγόνου στα τριχοθυλάκια και αν η δόση αυξηθεί είτε σε ποσότητα είτε σε χρόνική διάρκεια (όταν το team δεν είναι γρήγορο ή αδαείς νοσηλεύτριες παρέχουν αφειδώς αναισθησία για να μην ματώνει ο ασθενής) είτε και τα 2 μαζί μπορεί να οδηγήσει σε μαζικό σοκ λος της περιοχής ή μέρους αυτής λόγω ακριβώς της μικρής οξυγόνωσης για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι καλές κλινικές χορηγούν ελάχιστες δόσεις αδρεναλίνης και γενικά δεν χορηγούν αφειδώς αναισθησία (η οποία μετά από κάποιο βαθμό μπορεί να γίνει και τοξική αφού περνάει στο αίμα - σπάνια περίπτωση).

Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που είμαι κάθετα αντίθετως σε fast track "δώσε και μένα pen" εκπαίδευση νοσηλευτικού προσωπικού χωρίς σφαιρικές γνώσεις ιατρικής ή μακροχρόνια εμπειρία δίπλα σε γιατρό. Πολλές φορές όταν ένας ασθενής ματώνει αρκετά ή πονάει, το μη έμπειρο προσωπικό μπορεί να αντιδράσει με περισσότερη αναισθησία ή αδρεναλίνη για μείωση του αίματος χωρίς να υπολογίσει τις συνέπειες του σοκλος. Αυτός είναι και ο λόγος που σοκλος μπορεί να συμβεί χωρίς να αγγίξει την περιοχή χειρουργικό εργαλείο.
Ένας γνωστός μου έκανε μεταμόσχευση στον Βεκρή και του πρήστηκε όλο το Πρόσωπο τα μάτια όλα Είναι από την αναισθησία η κακώς γιατρός ;
 

dimitris50423

Well-Known Member
παντως ολοι πρηζομαστε τις πρωτες 4-5 μερες και δεν εχω δει κανεναν να βαζει φωτο ωστε να ξερουν και οι νεοτεροι.. και εγω μεσα φυσικα δεν εχω βαλει.. τις κραταμε κρυφες :p
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν συμβαίνει πάντα, στην 2η μμ δεν πρήστηκα καθόλου


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Μπλουζα