2η μμ fue 1.811 grafts στην LP clinic (Παπανικολάου Λευτέρης)

oreo

Well-Known Member
Επομένως τα dots δεν πήραν το χρώμα του δέρματος, αλλά είναι πιο άσπρα από το χρώμα του δέρματος του που φαίνεται να είναι πιο σκούρο.
Δεν είναι λογικό να είναι πιο άσπρα απο την στιγμή που το extraction είναι βαθιά πληγή που επουλώνεται?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Συνήθως είναι ένα τόνο πιο ανοιχτά από το δέρμα αυτό όμως εξαρτάται και από το healing. Στο δικό μου δέρμα που είναι πιο σκούρο δεν έχουν καμμία σχέση με αυτό που βλέπουμε εδώ.

Disco

Well-Known Member
Δεν είναι λογικό να είναι πιο άσπρα απο την στιγμή που το extraction είναι βαθιά πληγή που επουλώνεται?
Ε ναι γενικά οι ουλές πάντα είναι πιο άσπρες από το υπόλοιπο δέρμα, άμα έχεις κάνει ράμματα από χτύπημα στο σώμα θα έχεις παρατηρήσει ότι η ουλή είναι πιο λευκή από το υπόλοιπο δέρμα. Έτσι και οι ουλές(dots) από το punch θα είναι πιο λευκές.

oreo

Well-Known Member
Συνήθως είναι ένα τόνο πιο ανοιχτά από το δέρμα αυτό όμως εξαρτάται και από το healing. Στο δικό μου δέρμα που είναι πιο σκούρο δεν έχουν καμμία σχέση με αυτό που βλέπουμε εδώ.
Είσαι κ εσυ μελαμψό αγόρι σε έχω δει

Ibarumah

Active Member
Παιδιαν 5η μέρα σημερα...
Τα καρκαδακια στα πλαγια σα ναναρχισαν να ψιλοφευγουν, δε φσινεται διαφορα ακομα αλλα ειδα μερικά στη πετσέτα μετά το λουσιμο.
Στη ληπτρια βαζω ακομα σαμπουαν απλα ακουνποντας το εκει με τα δάχτυλα. Ποτε και πως να κάνω κατι παραπανω για να φυγουν τα ατιμα να φανω φυσιολογικος λιγο νωρίτερα μιας κ ξεκιναω δουλεια σε μερικές μερες; διαβαζω στο ιντερνετ οτι βοηθαει να βαζεις καποια λοσιον πριν το λουσιμο..;

Μια αλλη ασχετη ερωτηση για to smp που σκεφτόμουν. Πεσ οτι κανει κάποιος σε ενα σημείο πουχει αραιωση στο κεφαλι. Και αυτος ο καποιος σε 5-10 χρονια γκριζαρει η τριχα του. Τι γίνεται με το smp που θαναι μαυρο;

Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
Μουλιασε καλά το κεφάλι σου και με κυκλικές κινήσεις άρχισε να βάζεις λιγάκι παραπάνω πίεση.μεχρι τις δέκα μέρες πρέπει να έχουν φύγει τα κακαδακια..τώρα για το smp που λες σε 5-10 χρόνια με το γκριζαρισμα των μαλλιών ,αν δεν έχεις κάνει επαναληπτική στο smp δεν νομίζω πως θα είναι το ίδιο μαυρο .θέλει επανάληψη το smp δεν είναι μια και έξω.(αν δεν κάνω λάθος.)

vlafo

Well-Known Member
Παρατηρώ από μια γρήγορη ματιά που έριξα σε διάφορα νήματα,πώς είναι πάρα πολλά ανενημέρωτα.
Nik Moss,Gianney,aeratos δεν ξεκινάμε σιγά σιγά να τους τσιγκλάμε για ένα update?
Τιρκαλάς,Αναστασάκης(εκεί και αν είναι),Hdc,Mrhc χαθήκανε πολλά κλπ.
Όχι μόνο τα δικά μας,είναι περιορισμένα.
Σε σχέση με το σύνολο των εκρεμμών,είναι λίγα.
Σόρρυ για την παρέμβαση στο νήμα.

Τελευταία επεξεργασία:

ManCyprus87

Well-Known Member
Παρατηρώ από μια γρήγορη ματιά που έριξα σε διάφορα νήματα,πώς είναι πάρα πολλά ανενημέρωτα.
Nik Moss,Gianney,aeratos δεν ξεκινάμε σιγά σιγά να τους τσιγκλάμε για ένα update?
Και γω αυτό παρατήρησα φίλε από μέρες τώρα.
Χάνεται η ενημέρωση της εξέλιξης και του αποτελέσματος δυστυχώς.

Gianney

Well-Known Member
Δίκιο έχεις φίλε,εγώ ρώτησα για ένα συγκεκριμένο του Αναστασακη και ο γιατρός μου απάντησε ότι το παιδί ίσως ψιλοχαλαστηκε και δεν θα ανεβάσει,λες να συμβαίνει και με άλλους;;;;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Ibarumah

Active Member
Λεω αυριο που ειναι 6η μερα μετα την επέμβαση, να Αγοράσω bepanthol ή panthenol λοσιον και μα τη βάζω κ ναντην αφήνω για κανα τεταρτο πριν το λουσιμο.
Το κανετε/εχετε κανει εσεις αυτο; ή μονο λουσιμο παντα;
Το διαβαζω αρκετά συχνα σε ξενα sites.

Οχι τιποτα αλλο αλλα θελω μεχρι τη Πέμπτη ναχω καθαρισει τελιως λογω δουλειάς.

alex7

Well-Known Member
Λεω αυριο που ειναι 6η μερα μετα την επέμβαση, να Αγοράσω bepanthol ή panthenol λοσιον και μα τη βάζω κ ναντην αφήνω για κανα τεταρτο πριν το λουσιμο.
Το κανετε/εχετε κανει εσεις αυτο; ή μονο λουσιμο παντα;
Το διαβαζω αρκετά συχνα σε ξενα sites.

Οχι τιποτα αλλο αλλα θελω μεχρι τη Πέμπτη ναχω καθαρισει τελιως λογω δουλειάς.
Αλόη βέρα σε τζελ .Έχει και μπεπανθολ με αλόη βέρα συνδυασμό .Θα σε δροσίσει και θα επουλώσει ταχύτερα τη δότρια

kharmacoma

Well-Known Member
Κάνε αφρό με σαμπουάν στα χέρια σου, άστο απαλά πάνω στο κεφάλι σου για 20 λεπτά. Επανέλαβε. Θα πέφτουν μόνα τους με νερό στο ξεβγαλμα χωρίς καν να τα ακουμπάς.

Ibarumah

Active Member
Ενα update μια βδομαδα ακριβως μετα τη μμ.

Η δοτρια αναρρώνει αρχισαν κ φεύγουν τα καρκαδακια. Δυστηχως στη ληπτρια παραμενουν ομως, ισως γιατι τηςνφερομαι με τρομερή απαλότητα κατα τα λουσιματα σε αντίθεση μεντη δοτρια που τρίβω φουλ.

Σκοπός μου σαυτη τη μμ ειναι
Α) να σταματήσω να βάζω τοπικ στο crown
Β) να πυκνωσουν οι κρόταφοι ωστε να μπορω να κανω ενα χτένισμα προς τα πισω
Για να δούμε...

Θα ηθελα να βαλω fina οπως μου προτεινε κ ο dr αλλα ειμαι πολυ επιρρεπης σε ;ροματισμό τεστο-οιστρογονα και δς θαθελα να παιξω με αυτα γιατί εχω κακη εμπειρία στο παρελθόν (απο αλλο φάρμακο ομως οχι απο φίνα)

IMG_20210705_145241.jpg
IMG_20210705_145211.jpg
IMG_20210705_145205.jpg
Screenshot_20210705_144512_com.android.gallery3d_edit_324934508227501.jpg
Screenshot_20210705_144726_com.android.gallery3d_edit_324883943278551.jpg
Screenshot_20210705_144801_com.android.gallery3d_edit_324842243475953.jpg
Screenshot_20210705_144822_com.android.gallery3d_edit_324801122632730.jpg
Screenshot_20210705_144449_com.android.gallery3d.jpg

makis25

Well-Known Member
συνεχιζει να σε προστατευει η γουρουνοτριχα στη δοτρια και στη βδομαδα πανω φαινεται καλυτερα απο αυτο που περιμενα με τα μεγαλα εργαλεια . Εισαι τυχερος με τετοια τριχα . Θυμαμαι παντως το κραουν ηταν γυαλι απο φαλακρα παλια και τωρα κοντευει να εξαφανιστει

Μπλουζα