skeptikistis
Member
Απ: (φινα) αυτοι που γνωριζουν?
τι ελεγε το μηνυμα του πριν το κανει επεξεργασια?
τι ελεγε το μηνυμα του πριν το κανει επεξεργασια?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
τα ιδια ακριβως που λεει και δευτερο με αλλο nicskeptikistis είπε:τι ελεγε το μηνυμα του πριν το κανει επεξεργασια?
danceworld_2001 είπε:Μπορει να εχει το τυπακι δικη του ατζεντα και να θελει να θαψει την φινα για να προωθουσε μετα φιδελαια η τοπικα που ειχε στο πορτφολιο του η ακομη και μεταμοσχευσεις σε διασημους ελληνες γιατρους!!
kapamarou είπε:δεν μπορω να καταλαβω το σκεπτικο,για εμενα προσωπικα κανενας και κανενα προιον δεν μπορει να διαφημιστει μεσο του site.
μετα θα βγει ο μεταμοσχευμενος η ο χρηστης του ταδε προιοντος και θα πει "τριχες" και δεν θα ναι μονο ενας.
αυτο δεν ειναι διαφημιση,ειναι δυσφημηση,ο καθενας που θα πληκτρολογει στο google το προιον η την μεταμοσχευση θα πεφτει στην λεξη τριχες
skeptikistis είπε:Εγω μια απορια εχω... Ο καπα δηλαδη βλεπει τις ΙΡ μας χωρις να ειναι μοντερειτορ? Να ξερουμε δηλαδη σε τι σαιτ μπενουμε.
icesensei είπε:Η ίσως να είναι ένα αγνό τρολλ που τρέφεται από τις απαντήσεις μας και από το ενδιαφέρον που του δείχνουμε, άν ήταν λίιιγο πιο πειστικός ίσως να πέρναγε και για νορμαλ ποστ και να πετύχαινε το σκοπό του. Είναι γνωστό σε εμένα (απο ιντερνετ) και σε όσους ψάχναν τη τριχόπτωση προ δεκαετίας ότι πολλοί γιατροί απέφευγαν συστηματικά να τονίσουν τη σημασία του προσκάρ στην συντήρηση των μαλλιών παρά μόνο τόνιζαν το "μόνιμο" αποτέλεσμα των μεταμοσχεύσεων και ας ήταν τα μαλλιά σα ξεμαλλιασμένη κούκλα (στις παλιές μεταμοσχεύσεις) πάντα στις διαφημίσεις ήταν τέλεια.Μεγάλη μπίζνα η τριχόπτωση.
Και μένα μου δημιουργήθηκε μεγάλη απορία εξ αρχης άν είναι legit το ποστ γιατι τα λεγε λίγο περίεργα και δραματικά ο τύπος για τη φινα (mikeshair) αλλά περίμενα να δω παραπάνω που θέλει να το πάει πριν στείλω μην. σε admin.
skeptikistis είπε:Εγω μια απορια εχω... Ο καπα δηλαδη βλεπει τις ΙΡ μας χωρις να ειναι μοντερειτορ? Να ξερουμε δηλαδη σε τι σαιτ μπενουμε.
Fenimore είπε:kapa άμα καταφέρεις και ban-άρεις τον σκεπτικιστή, τότε θα σε παραδεχθώ!!!![]()
Fenimore είπε:kapa άμα καταφέρεις και ban-άρεις τον σκεπτικιστή, τότε θα σε παραδεχθώ!!!![]()
Panos1982 είπε:feni...το κακο ειναι οτι μπορει να μπαναρει κι εσενα... :grandpa:
Καπα ειναι αυτος....εχει τις περισσοτερες ωρες στο σαιτ απ ολους.....τυχαιο?? δε νομιζω...
θυμαμαι οτι οταν ο Ακης ακομα εφτιαχνε το σαιτ....ο Καπα ειχε κανει ηδη καμμια 10ρια ποστ.... 8)
μετα απο μια βδομαδα του απαντησε ο chuck....ε και μετα απο κανα μηνα ο Ακης τελικα σηκωσε το σαιτ... ;D
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
βλεπεις βελτιωση της λιμπιντο με τον συνδιασμο των δυο ακη?akishellas3 είπε:Δοκιμαστε κ φινα με saw pallmeto μαζι δεν χανεται κατι.
Panos1982 είπε:feni...το κακο ειναι οτι μπορει να μπαναρει κι εσενα... :grandpa:
Καπα ειναι αυτος....εχει τις περισσοτερες ωρες στο σαιτ απ ολους.....τυχαιο?? δε νομιζω...
θυμαμαι οτι οταν ο Ακης ακομα εφτιαχνε το σαιτ....ο Καπα ειχε κανει ηδη καμμια 10ρια ποστ.... 8)
μετα απο μια βδομαδα του απαντησε ο chuck....ε και μετα απο κανα μηνα ο Ακης τελικα σηκωσε το σαιτ... ;D
ναι το θυμαμαι,ητανε ρουφιανος του Μπιλ Γκέιτς τοτε και το καταφερε και αυτο ???Άκης είπε:
Ο Καπα θυμάμαι με είχε ban-άρει όταν σχεδίαζα το site στο PC![]()
το saw palmetto ειναι η μοναδικη ουσια που δεν βγαζεις ποτε ακρη,δουλευει πολυ διαφορετικα στον καθενα.thimios72 είπε:δεν ειιαι επικυνδινο για τον προστατη φινα και σαου παλμετο μαζι?
kapamarou είπε:βλεπεις βελτιωση της λιμπιντο με τον συνδιασμο των δυο ακη?