(φινα) αυτοι που γνωριζουν?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

xDante

Member
Απ: (φινα) αυτοι που γνωριζουν?

kos1987 είπε:
Βασικα αυτο που αποδειξανε ειναι οτι η ουσια simarin με καποιο τροπο μειωνει την συγκενρωση των ενεργοποιημενων ανδ.υποδοχεων στον πυρηνα του κυτταρου.Αφορα καρκινικα κυτταρα προστατη που ειναι ευαισθητα στα ανδρογονα(δηλ οταν ενεργοποιουνται πολλαπλασιαζονται)Σημ. οι υποδοχεις βρισκονται στο κυτταροπλασμα, εκει ενωνονται με τα ανδρογονα και στη συνεχεια μεταφερονται στον πυρηνα οπου αλληλεπιδρουν το dna.
Η λειτουργια των ανδ.υποδοχεων πρεπει να ειναι παρομοια σε ολους τους ιστους...οποτε ισως μας αφορα

Η ουσια αυτη απ'οτι βλεπω μπορει να απορροφηθει απο το δερμα <500 daltons οποτε πιθανον να δρα τοπικα.Αν το παρεις απο το στομα μπορει να σου κατεβασει τη λιμπιντο αλλα ποιος ξερει?Υπαρχουν καψουλες με αυτο το εκχυλισμα που κανει καλο στο συκωτι.

Kos είχα πάρει το καλοκαίρι και παίρνω και τώρα (milk thistle extract) .... ποιο πολύ για τις αντιτοξικές του ιδιότητες αλλά και για το συκώτι... μείωση της λίμπιντο δεν έχω παρατηρήσει ούτε κατά διάνοια ... (ίσα ίσα μερικές πρωινές στύσεις είναι καλύτερες και απο ξυπνητήρι :D ειδικά όταν προτίθεσαι για morning breakfast ;D )
αυτό με το τοπικό με βάζει σε σκέψεις... αλλά από την άλλη αφού παίρνω κάψουλες δεν θα κάνει κάτι και στα μαλλιά ? :chinscratch
και ο Τροφέας το παίρνει κατα διαστήματα νομίζω.... ας μας πει και αυτός την γνώμη του για τοπική εφαρμογή ....
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα