μεταμόσχευση στην Τουρκία

Flosk

Well-Known Member
13000-15000 grafts??? εισαι τρελος βρε??? δεν υπαρχει αυτο το νουμερο φιλε μου. 7000-75000 ειναι πααρα πολυ καλο και φιλοδοξο νουμερο για μεταμοσχευση..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Nick_1985

New Member
Σωστά Flosk! Με 7.500+ grafts γεμίζεις πολύ καλά μια περιοχή...Και απ'ότι έχω δει σε άλλες μεταμοσχεύσεις (τόσο φωτογραφίες όσο και videos), όταν βάζεις τόσα πολλά grafts, δύσκολα φαίνονται οι ρίζες της τρίχας...

Και πιστεύω πως η μεγαλύτερη ατέλεια είναι να φαίνεται πως το μαλλί είναι φυτεμένο (σαν μαλλιά κούκλας δηλαδή)...

Όσο με την γωνία συμφωνώ kapa, έχεις δίκαιο, αλλά γιατί οι Τούρκικες κλινικές να βάζουν λάθος γωνίες..?? Μιλάμε για κλινικές και γιατρούς που έχουν κάνει πολλαπλάσιες επεμβάσεις σε σχέση με Έλληνες γιατρούς...

Πιστεύω πως δεν είναι σίγουρο ότι λόγο χαμηλών τιμών θα κάνουν και άσχημες μεταμοσχεύσεις...Οι τιμές πιστεύω πέφτουν λόγω πολύ μεγάλου ανταγωνισμού και λόγω της γενικότερης πολιτικής για health-travel που επικρατεί στην Τουρκία τα τελευταία χρόνια...

Μου φαίνεται πολύ καλή λύση...

edyuser1

Active Member
Nick_1985 είπε:
Σωστά Flosk! Με 7.500+ grafts γεμίζεις πολύ καλά μια περιοχή...Και απ'ότι έχω δει σε άλλες μεταμοσχεύσεις (τόσο φωτογραφίες όσο και videos), όταν βάζεις τόσα πολλά grafts, δύσκολα φαίνονται οι ρίζες της τρίχας...

Και πιστεύω πως η μεγαλύτερη ατέλεια είναι να φαίνεται πως το μαλλί είναι φυτεμένο (σαν μαλλιά κούκλας δηλαδή)...

Όσο με την γωνία συμφωνώ kapa, έχεις δίκαιο, αλλά γιατί οι Τούρκικες κλινικές να βάζουν λάθος γωνίες..?? Μιλάμε για κλινικές και γιατρούς που έχουν κάνει πολλαπλάσιες επεμβάσεις σε σχέση με Έλληνες γιατρούς...

Πιστεύω πως δεν είναι σίγουρο ότι λόγο χαμηλών τιμών θα κάνουν και άσχημες μεταμοσχεύσεις...Οι τιμές πιστεύω πέφτουν λόγω πολύ μεγάλου ανταγωνισμού και λόγω της γενικότερης πολιτικής για health-travel που επικρατεί στην Τουρκία τα τελευταία χρόνια...

Μου φαίνεται πολύ καλή λύση...

nick επειδη ειμαι απο την βορεια ελλαδα λεγανε για τους σκοπιανους οδοντιατρους οτι δεν κανουν καλη δουλεια και δεν βαζουν καλη ποιοτητα και για αυτο χρεωνουν πιο κατω αλλα ολα αυτα ειναι μουφα το τι κοσμος παει σκοπια για να φτιαξει ταδοντια δεν μπορεις να το φανταστεις.για μια απλη γεφυρα χρεωνουν 50 ευρω ενω εδω χρεωνουν 200 ευρω και η δουλεια πολυ καλη αλλα πρεπει να ψαξεις και να πας σε ενα σοβαρο γιατρο γιατι υπαρχουν και οι χασαπηδες,το ιδιο πιστευω ισχυει και για την μεταμοσχευση μαλλιων.εγω ειμαι της αποψης πας πρωτα τουρκια βαζεις κανεις την χοντροδουλεια και τις πινελιες τις βαζεις υστερα σε εναν πιο γνωστο γιατρο

Nick_1985

New Member
Συμφωνώ μαζί σου...

Γι'αυτό και το ψάχνω...Έχω ήδη πολύ φυσική hairline από προηγούμενη μεταμόσχευση (strip) και θέλω να βάλω από εκεί και πίσω για την ''χοντροδουλειά'' που λες κι εσύ...και για να καλύψω την τομή από την προηγούμενη μμ θα βάλω Body Hair FUE...

Nick_1985

New Member
Καλά τα λες mimi...Εγώ μέσω του forum ανακάλυψα την Τουρκία και έχω πραγματικά ενθουσιαστεί!!!Αξίζει να ψαχτούμε!!!

Ακόμα και οι γνωστοί γιατροί έχουν πολύ καλές τιμές...

Τώρα είδα πως η τιμή του Demi**oy είναι 1ευρώ/graft...Και ο τύπος είναι από τους πιο γνωστούς...

Υπάρχουν βέβαια και 2-3 φίρμες που χρεώνουν 3-4ευρώ/graft, αλλά εγώ μάλλον ψιλοκαταλήγω σε Kara***iz & Demi**oy...Φαίνονται γνώστες του αντικειμένου και η τιμή όπως και να το κάνουμε,μετράει!

Όποιος ξέρει τίποτα για Τουρκία παιδιά, ας στείλει!!!! Help!!!

mimis giova

Active Member
ναι οπιως εχει περετερω πληροφοριες ας ενημερωση ρε μαγκες..κωνσταντινουπολη ειναι??αυτους π αναφερεις nick..

tropheus

Well-Known Member
Nick_1985 είπε:
...
Αν βάλεις με 5.000ευρώ - 13.000 με 15.000 grafts, θα είσαι αφάνας και δεν θα φαίνεται καν το δέρμα για να υπάρχουν ατέλειες...
...

Πολύ καλό για να είναι αληθινό φίλε Nick_1985.
Αν επιχειρήσεις να βάλεις τόσο μεγάλο αριθμό grafts όχι μόνο δε θα φύτρώσουν αυτά που θα βάλεις αλλά θα δεις και σαρωτικό shock loss.
Θα διαλυθεί ολόκληρο το σύστημα - δίκτυο αιμάτωσης στο κεφάλι...

Nick_1985

New Member
mimis giova είπε:
ναι οπιως εχει περετερω πληροφοριες ας ενημερωση ρε μαγκες..κωνσταντινουπολη ειναι??αυτους π αναφερεις nick..

Ναι Κωνσταντινούπολή είναι...Και απ' ότι βλέπω οι περισσότεροι εκεί είναι...

tropheus είπε:
Nick_1985 είπε:
...
Αν βάλεις με 5.000ευρώ - 13.000 με 15.000 grafts, θα είσαι αφάνας και δεν θα φαίνεται καν το δέρμα για να υπάρχουν ατέλειες...
...

Πολύ καλό για να είναι αληθινό φίλε Nick_1985.
Αν επιχειρήσεις να βάλεις τόσο μεγάλο αριθμό grafts όχι μόνο δε θα φύτρώσουν αυτά που θα βάλεις αλλά θα δεις και σαρωτικό shock loss.
Θα διαλυθεί ολόκληρο το σύστημα - δίκτυο αιμάτωσης στο κεφάλι...

Ναι σωστά! Ο αριθμός είναι τραβηγμένος... Αλλά πιστεύω ένας αριθμός ~7.000grafts με Body Hair Fue σε όλη την έκταση NW6 είναι καλή λύση...
Ίσως και όχι απανωτά σε δύο μέρες...Μπορεί κάποιος να βάλει 3.500grafts και μετά από ένα εξάμηνο να βάλει άλλα 3.5000grafts...

Nick_1985

New Member
Και παίδες οριστικά αποφασίζω Demisroy!

Έψαξα και σε πολλά ξένα forums και ο τύπος έχει πολλές καλές επεμβάσεις...Και γενικά είναι γνωστό όνομα στην Τουρκία...

Θα αφήσω το καλοκαίρι να περάσει και Σεπτέμβριο θα πάω...

*όποιος ξέρει κάτι για τον εν λόγω γιατρό ας γράψει please...!!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Nick_1985

New Member
Adriano είπε:
Ρε με micromotor θα κάνεις?Είναι ασφαλής η μέθοδος εξαγωγής?

Κάνουν αρκετοί με micromotor εξαγωγή...
Απ'ότι διάβασα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στα μοσχεύματα...

Ξέρει κάποιος κάτι περισσότερο για εξαγωγή με micromotor..??

Adriano

Well-Known Member
Για αυτό είναι τόσο χαμηλά η τιμή.Δεν ξέρω.Δεν είμαι αρνητικός.Αλλά αν θυμάμαι καλά κάποιος δεν ήταν και πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα.

Nick_1985

New Member
Τώρα μόλις έψαξα στο forum και βρήκα κάποιον που έκανε με micromotor 3550grafts BodyHairFue στην Τουρκία...Έμεινε πολύ ευχαριστημένος...

Παίζει σίγουρα και το χέρι του γιατρού που θα χειρίζεται το micromotor...

Οι περισσότεροι στην Τουρκία έτσι κάνουν την εξαγωγή...Κάθε session δίνει περισσότερα grafts και γι'αυτό πέφτει πολύ και η τιμή...(1ευρώ/graft)

Όπως σε όλες τις περιπτώσεις μεταμοσχεύσεων, αν ο γιατρός δεν είναι χασάπης & ανίδεος, δεν υπάρχει πρόβλημα με το microrobot...Έτσι έχω συμπεράνει μέχρι τώρα τουλάχιστον...

gkast

Active Member
Nick_1985 είπε:
Flosk είπε:
Μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι

Για ρίξε και μια επεξήγηση ρε Flosk...

Το μοτεράκι κατα την εξάγωγη του μοσχέυματος εχει μειωνέκτημα οτι αναπτύσει θερμότητα με αποτέλεσμα να επειρεάζεται το μόσχευμα κατα την εξαγωγή αλλα τελειώνεις παρα πολύ γρήγορα την διαδικασία.
Θα σου πετάξει δύο κοπελίτσες που θα έχουν τελειώσει κάποιο ΙΕΚ της τουρκίας...ΚΑΙ θα έρθει ο μεγαλογιατρος να σου βάλει τα μοσχευματα με το pen choi και σε τέσσερις ώρες θα είσαι φυσέκι ...
Θέλω να πω πως τα πράγματα δεν είναι ρόδινα και χρειάζεται προσοχή στην τέλική επιλογή ενος γιατρόυ η μιας κλινικής.
και τα αποτλέσματα που βλέπετε στα διάφορα σαιτ είναι απο πελάτες που έχουν πολύ καλή ποιότητα τριχας και καλο λόγο ανα μόσχευμα και πάει λέγοντας .....

Nick_1985

New Member
Σίγουρα παίζει ρόλο ο γιατρός...Εννοείται...

Γι'αυτό καταλήγω στον Demisroy που έχει αρκετή εμπειρία και πολλά καλά reviews σε ξένα forum...

Τις κλινικές δεν τις σκέφτομαι καθόλου...

Flosk

Well-Known Member
Nick ελλειψει γνωσεων στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ θεμα παρουσιαζεις μεγαλη θερμη και υπερμετρο ενθουσιασμο που πολυ φοβαμαι αλλα απευχομαι ταυτοχρονα θα μετανοιωσεις. Αυτο που σου λεει και ο Gkast πιο πανω με αλλα λογια!!!
ΟΧΙ προς θεου πως εισαι ανοητος ανθρωπος. Φοβαμαι ομως πως μπορει να εισαι ανοητος πελατης οπως εχω υπαρξει και γω στο παρελθον. Απλα το να αγορασεις ενα επιπλο ή ενα κινητο δεν ειναι κατι που θα στιγματισει τη ζωη σου οπως μια αισθητικη επεμβαση. Ψαξε το καλυτερα γιατι αν το μετανοιωσεις δεν μπορεις να κανεις κ πολλα πραγματα. Συγνωμη αν παρεξηγηθηκα παντως, δεν ειχα σκοπο να σε προσβαλω. Το σχολιο μου ειχε να κανει καθαρα με την επιλογη του γιατρου κ οχι οτιδηποτε αλλο αφου δεν γνωριζω οτιδηποτε για σενα. Σου ευχομαι καλη επιτυχια σε οτι και να αποφασισεις παντως..keep us posted

Ποιος ειναι ρε Adriano??

Μπλουζα