μεταμόσχευση στην Τουρκία

Nick_1985

New Member
Γι'αυτό και ψάχνω για γνώμες και απόψεις σε forums...Αν ήμουν απόλυτος γνώστης του θέματος, δεν θα ψαχνόμουν και θα είχα κάνει ήδη την επέμβαση...

Επειδή όντως είναι μια επέμβαση που σε στιγματίζει, γι'αυτό δεν κοιτάω καν σε κλινικές του σωρού της Τουρκίας που οι τιμές τους είναι εξευτελιστικά φθηνές...(αν και κατά βάθος πιστεύω πως κι αυτές θα είναι καλύτερες από αντίστοιχες ελληνικές τύπου Be*Ko*)...

Κατέληξα στον Dr Demisroy λόγω των πολλών θετικών κριτικών που βρήκα σε ξένα forums...

Του έχω στείλει ήδη μαιλ με φωτογραφίες και λεπτομέρειες και περιμένω απάντηση...

Όποιος παιδιά έχει εμπειρία από BodyHairFue με micromotor και Τουρκία ας στείλει να βοηθήσει...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gkast

Active Member
Nick_1985 είπε:
Γι'αυτό και ψάχνω για γνώμες και απόψεις σε forums...Αν ήμουν απόλυτος γνώστης του θέματος, δεν θα ψαχνόμουν και θα είχα κάνει ήδη την επέμβαση...

Επειδή όντως είναι μια επέμβαση που σε στιγματίζει, γι'αυτό δεν κοιτάω καν σε κλινικές του σωρού της Τουρκίας που οι τιμές τους είναι εξευτελιστικά φθηνές...(αν και κατά βάθος πιστεύω πως κι αυτές θα είναι καλύτερες από αντίστοιχες ελληνικές τύπου Be*Ko*)...

Κατέληξα στον Dr Demisroy λόγω των πολλών θετικών κριτικών που βρήκα σε ξένα forums...

Του έχω στείλει ήδη μαιλ με φωτογραφίες και λεπτομέρειες και περιμένω απάντηση...

Όποιος παιδιά έχει εμπειρία από BodyHairFue με micromotor και Τουρκία ας στείλει να βοηθήσει...
Εαν θέλεις ντε και καλά να πάς τουρκία σου προτέινω να μιλήσεις με τον ερντογαν θέωρω πως έιναι ο καλύτερος ... με αξιόλογα αποτελέσματα .
Ψαξε για το micromotor εαν αφήνει σημάδια τα λεγόμενα (white dots)....

Nick_1985

New Member
Τον έψαξα τον Ερντογάν...Αλλά θέλει 2,5ευρώ/graft και ο Demisroy 1ευρώ/graft...

Επειδή θέλω BodyHairFue από στήθος, τα white dots δεν με προβληματίζουν...

tropheus

Well-Known Member
Nick_1985 είπε:
Επειδή θέλω BodyHairFue από στήθος, τα white dots δεν με προβληματίζουν...

Δεν ξέρω αν το έχεις υπόψιν σου μιας και ενδιαφέρεσαι για BodyHairFue, αλλά οι τρίχες από το εφηβαίο είναι ανώτερες από αυτές του στήθους (και κατώτερες από το γένι).
Ψάξε το λίγο...

Nick_1985

New Member
Για το micromotor ξέρει κανένας τι παίζει..??

Έχει διαφορά στο ποσοστό των grafts που θα επιζήσουν..??

Ntoon91

Member
Παιδιά άκυρη ερώτηση, αλλά λύστε μου την απορία. Οι τρίχες από το σώμα, θα διατηρήσουν τα χαρακτηριστίκα τους ή θα είναι σαν της κανονικές στα μαλλιά;
Ρωτάω γιατί έχω σκοπό αν κάνω μεταμόσχευση σε λίγα χρόνια, να χρησιμοποιήσω από εκει, αλλά δεν έχουν καμία σχέση με τα μαλλιά μου. Είμαι καστανόξανθος με λεπτή τρίχα, αλλά στο σώμα είμαι γεμάτος με μαύρη γουρουνότριχα και φτάνει και 2+ εκατοστά αν δε πέφτει ξυριστική. Είχα σκοπό να ρίξω laser γιατί μιλάμε για τρομερή πυκνότητα, αλλά αν μπορώ να τις εκμεταλλευτώ κάποια στιγμή στο κεφάλι γιατί όχι;

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
Nick_1985 είπε:

με 1€/graft και αν σε ικανοποιούν τα αποτελέσματα που έχει σε άλλους, κατά τη γνώμη μου προχώρα. Τόσο θα έπρεπε να κοστίζει μια μμ max, και άσε τους άλλους να δίνουν 3€/graft αν θέλουν, όλες οι φίρμες γιατροί έχουν τις αποτυχίες τους, κανείς δεν σου εγγυάται τίποτα. Ο Armani με τις εξωφρενικές του τιμές έχει καταστρέψει κόσμο, o Hasson είναι που θα τον πετύχεις (ο hairlosscursed απογοητεύτηκε από τη μμ που του έκανε), εν συντομία κανείς δεν σου λέει ότι αν ξοδέψεις παραπάνω θα έχεις και καλύτερο αναλογικά αποτέλεσμα. Όπου και να πας ρισκάρεις κυριολεκτικά το κεφάλι σου, τουλάχιστο με αυτές τις τιμές το χάπι είναι χρυσό.

zafi1988

Member
Soralteno είπε:
Nick_1985 είπε:

με 1€/graft και αν σε ικανοποιούν τα αποτελέσματα που έχει σε άλλους, κατά τη γνώμη μου προχώρα. Τόσο θα έπρεπε να κοστίζει μια μμ max, και άσε τους άλλους να δίνουν 3€/graft αν θέλουν, όλες οι φίρμες γιατροί έχουν τις αποτυχίες τους, κανείς δεν σου εγγυάται τίποτα. Ο Armani με τις εξωφρενικές του τιμές έχει καταστρέψει κόσμο, o Hasson είναι που θα τον πετύχεις (ο hairlosscursed απογοητεύτηκε από τη μμ που του έκανε), εν συντομία κανείς δεν σου λέει ότι αν ξοδέψεις παραπάνω θα έχεις και καλύτερο αναλογικά αποτέλεσμα. Όπου και να πας ρισκάρεις κυριολεκτικά το κεφάλι σου, τουλάχιστο με αυτές τις τιμές το χάπι είναι χρυσό.

ΣΩΣΤΟΣ...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

danceworld_2001

Well-Known Member
Αφού ο φίλος ειναι τολμηρός, με το καλό και καλή επιτυχία!!! Δώσε μας όμως feedback, πολύς κόσμος ψάχνεται για φθηνή αλλά ποιοτική μμ. Ακούγονται πολλά καλά για Τουρκία,ας ελπίσουμε να μην ειναι όμως αυτός του κιλού όπως στα Ελληνικά σουβλατζίδικα που όλοι μας γνωρίζουμε.

Nick_1985

New Member
Το έχω αποφασίσει για Demisroy & BodyHairFue...

Λέω να περάσει το καλοκαίρι και να πάω από Οκτώβριο...

Θα ανεβάσω τότε φωτογραφίες και αποτελέσματα...

mimis giova

Active Member
μπραβο φιλε..ελπιζω η επιλογη σ να σε βγαλει ασπροπρωσοπω..κ να ξερεις θα ανειξεις το δρομο σε πολυ κοσμο...λογω οικονομοκου..ευχομαι τα καλητερα!!

langweilig

New Member
Αν είχα normal δότρια περιοχή θα πήγαινα άνετα τουρκια αλλα με τα λίγα που μπορούν να μου πάρουν από την δότρια δεν είμαι για πειραματισμούς. Από τα μουσία μια από τα ίδια...καλά από το στήθος αν έχω 30....φτου

Nick_1985

New Member
mimis giova είπε:
μπραβο φιλε..ελπιζω η επιλογη σ να σε βγαλει ασπροπρωσοπω..κ να ξερεις θα ανειξεις το δρομο σε πολυ κοσμο...λογω οικονομοκου..ευχομαι τα καλητερα!!

Ευχαριστώ Μίμη!

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώνω....

killer

New Member
γεια σας και απο μενα,παρακολουθω 2 χρονια το φορουμ αλλα τωρα γραφω για πρωτη φορα..
Ειμαι και γω αναποφασιστος για το που θα κανω μεταμοσχευση,μιλαμε τωρα για νοργουντ 3-4, αυτος ο demirsoy εχει καλα αποτελεσματα με το καλυτερο να ειναι αυτο πιο κατω,δεν ξερω αν παιζει τοπικ η οτιδηποτε αλλο,εχει και εξω στον ηλιο φωτογραφιες.. τι λετε παιδια?

ουφ πρεπει να κανω 5 ποστ για να μπορω να βαλω το λινκ

4400 fue grafts στον demisroy

Συνημμένα

• Top.jpg
    Top.jpg
    48 KB · Προβολές: 60
  • right.jpg
    right.jpg
    46.6 KB · Προβολές: 60
  • left.jpg
    left.jpg
    46.8 KB · Προβολές: 57
  • 12months1.jpg
    12months1.jpg
    146 KB · Προβολές: 56
  • 12months2.jpg
    12months2.jpg
    156.3 KB · Προβολές: 55

gkast

Active Member
killer είπε:
γεια σας και απο μενα,παρακολουθω 2 χρονια το φορουμ αλλα τωρα γραφω για πρωτη φορα..
Ειμαι και γω αναποφασιστος για το που θα κανω μεταμοσχευση,μιλαμε τωρα για νοργουντ 3-4, αυτος ο demirsoy εχει καλα αποτελεσματα με το καλυτερο να ειναι αυτο πιο κατω,δεν ξερω αν παιζει τοπικ η οτιδηποτε αλλο,εχει και εξω στον ηλιο φωτογραφιες.. τι λετε παιδια?

ουφ πρεπει να κανω 5 ποστ για να μπορω να βαλω το λινκ

4400 fue grafts στον demisroy

Ωραιο αποτέλεσμα... αλλα πότε δεν θα βλέπεις αποτελέσματα απο ανθρώπους που έχουν ξανθό μαλλί και άσπρο δέρμα έχουν αστο πουμε φυσικό τοπίκ λόγω χρώματος

Μπλουζα