θεραπεια

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού
Απ: θεραπεια

Μερικά από τα ενεργά συστατικά του είναι GLA, ALA, και Linolenic Acid, Azelaic Acid, Vitamin B6, Zinc, Procyanidin Oligomers, Saw Palmetto Extract

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator

Και ποιο θεωρείς καλό; Γιατί αποτι θυμάμαι, αυτά που χρησιμοποιείς είναι:
Σημερα χρησιμοποιω τα προιοντα της Ducray επειδη τα ειδα σε ενα φαρμακειο με προσφορα αγωγη για ενα μηνα με 26 ευρω και ειχε ενα σαμπουαν (Αnaphase) χαπια (Αnacaps) και αμπουλες (Anatsim)
Τα μαλλια μου δεν εχουν πεσει ακομα αλλα δεν ειναι και πολυ πυκνα.Το προβλημα της κοκκινιλας ακι της θυλακιτιδας (κιτρινα σπυρακια) ειναι εντονο δυστυχως ακομα και με τα προιοντα που χρησιμοποιω της Ducray.

Death Valley

New Member

Αυτα τελειωσαν

Χρησιμοποιω (χωρις βεβαια να πω σε αλλον να τα χρησιμοποιει)

Εχω παρει απο την Ducray το Chronostim που εχει δυο μπουκαλακια ενα για το πρωι και ενα για το βραδυ.Το πρωι ειναι για σταματημα της τριχοπτωσης.

Οποτε το πρωι βαζω απο το ενα μπουκαλακι με την πρωινη φορμουλα

Sabal enriched in lauric acid (seborrhea regulating ), tocopherol Nicotinate (microcirculation stimulating, oxygenating bulbar), glycyrrhetinic Acide béta (reinforces the activity of 5-alpha réductase). Excipient alcohol-silicone. Perfumed- hypoallergenic.

Το βραδυ Regaine 5%

Eτσι αξιοποιω τους βιορυθμους του οργανισμου.Το πρωι τα επιπεδα dht ειναι υψηλα.Το βραδυ η κυτταρικη δραστηριοτητα αυξανεται ετσι βαζω ενα re-growth.

Σαμπουαν λουζομαι 2 φορες την εβδομαδα την μια με το Anaphase και την αλλη με το Stieprox.

Άκης

Administrator

Καταρχάς να πω κάτι σχετικά. Εγώ ο ίδιος είδα αποτέλεσμα με το Revivo, αλλά το χρησιμοποιούσα πάνω από χρόνο. Εγώ πάλι έγραψα για το Ζιχ για να γλυτώσουμε λεφτά απο το Revivo. Εγώ χρησιμοποιώ τοπική ντούτα για να έχουμε ένα καλό.
Αλλά ΜΗΝ ακούτε άτομα που δεν το ξέρουν. Ο Death χρησιμοποιεί ότι χειρότερο για τριχόπτωση αλλά κρίνει καποια που δουλεύουν ότι είναι νερό...
???

Death Valley

New Member

Admin είπε:
Καταρχάς να πω κάτι σχετικά. Εγώ ο ίδιος είδα αποτέλεσμα με το Revivo, αλλά το χρησιμοποιούσα πάνω από χρόνο. Εγώ πάλι έγραψα για το Ζιχ για να γλυτώσουμε λεφτά απο το Revivo. Εγώ χρησιμοποιώ τοπική ντούτα για να έχουμε ένα καλό.
Αλλά ΜΗΝ ακούτε άτομα που δεν το ξέρουν. Ο Death χρησιμοποιεί ότι χειρότερο για τριχόπτωση αλλά κρίνει καποια που δουλεύουν ότι είναι νερό...
???

Το Saw palmetto δεν το κατακρινεις ????

Αφου το κατακρινεις γιατι λες καλο το Revilogen η οπως αλλιως το λενε.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

υπάρχει κάποιος λόγος να σου αναλύουμε θέματα τοπικής διήθησης/απορρόφησης/απέκκρισης του saw palmetto;

πες ό,τι θέλεις και συμβούλευσε ό,τι σου κατέβει

Άκης

Administrator

Να απαντήσω εγώ και ας κλείσει το θέμα. Είσαι/στε free να δοκιμάζετε ότι θέλετε. Είτε είναι από το φαρμακείο της γειτονιάς, είτε είναι φτιαχτό, είτε είναι εμπορικό.
ΤΟ Revivogen περιέχει και άλλα όπως και το Ζix 2 που προτείνω. Επίσης, εγώ πάλι τα σταμάτησα όλα για να δοκιμάσω τοπική ντούτα για να δω τι κάνει για να την κάνουν όλοι, ώστε να γλιτώσω/ουμε λεφτά και να έχω/ουμε αποτελέσματα.

Οπότε για να επιμένω σε κάτι, πάει να πει ότι υπάρχουν αποδείξεις ότι δουλεύει. Γι'αυτό και δεν επιμένω ακόμη σε τοπική ντούτα γιατί μπορεί να έχει αναφορές, δεν το ξέρω ο ίδιος.
Αν κάποιος επιμένει σε κάτι άλλο, που δεν υπάρχουν αποδείξεις στο νετ, ας μας δώσει αυτός.
Γιατί για να επιμένεις τόσο για το ducray και χωρίς φυσικά να το στηρίξεις κάπου, όχι το σαμπουάν, το έχω δοκιμάσει, αλλά τις αμπούλες-χάπια, τότε δώστες μας. Αν έχεις photos βάλτες στο site. Είστε free. Αλλά αν επιμένεις για κάποιο προϊόν που δοκιμασμένα ΔΕΝ κάνει τπτ και δεν υπάρχουν αναφορές στο νετ, μην παραπονιέσαι ότι σου λένε τα άλλα μέλη ότι μπορεί και να θες να το προωθήσεις...

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

"Κλινική αξιολόγηση
Σε σύγκριση με το 12 μηνών από την αίτηση Chronostim "ημέρα / νύχτα" 2% έναντι του προϊόντος αναφοράς, για αρχάριους έως μέτρια αλωπεκία => Συγκρίσιμη με την απόδοση του προϊόντος αναφοράς :
(pas de différence statistiquement significative intergroupe) δεν υπάρχει στατιστικά σημαντική διαφορά "

δλδ κάτι μέτριο έως κακό;!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Death Valley

New Member

Η αντιδρασεις σου δειχνουν οτι η εισαι 18χρονος οποτε εχεις το ακαταλογιστο η απλα τα παιρνεις απο τις εταιριες που διαφημιζεις

Death Valley

New Member

Ο μονος λογος που καθομαι και δεν φευγω ειναι γιατι μετα θα κανιβαλιζεται νομιζοντας οτι ημουν βαλτος για ρεκλαμα προιοντων.Αλλιως τοση αμαθεια δεν την αντεχω.

Death Valley

New Member

Σπύρος είπε:
πες 'μας τι να κάνουμε...και δεν θα το κάνουμε

Εσυ δεν εισαι που σε καθε ποστ λες οτι κανει ο αλλος λαθος και προτεινεις τα προιοντα Revilogen... τα οποια δεν κυκλοφορουν στην Ελλαδα και προτεινεις να τα παιρνουν απο το εξωτερικο ?

Μηπως με καθε κλικ που γινεται παιρνεις ευρουλακια η μηπως στα δινουν δωρεαν ?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα