kapa
Μέλος του προσωπικού
athenian είπε:Ρε καπα μήπως το κάνεις πιο δυνατά από ότι πρέπει?
η δυναμη εχει να κανει και με την σκληροτητα της βουρτσας.
η συγκεκριμενη ειναι μετρια σε αυτο.
δεν ειναι τοσο βαρβαρο στο δερμα οσο φαινεται στο βιντεο
athenian είπε:Ρε καπα μήπως το κάνεις πιο δυνατά από ότι πρέπει?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
GOMI είπε:ωραίος kapa, έτσι ακριβώς το κάνω και γω, μόνο που περνάω και τα πλάγια
εγω ειχα παραγγειλει την γερμανικη αλλα ο πωλητης μου ζηταει τα λεφτα με τραπεζικη καταθεση και οχι με paypal και το εχω παγωσει.peter13 είπε:Παιδια ποια βουρτσα να παρω;εχω αρκετα πυκνο μαλλι...τωρα ειναι κοντο αλλα θα το αγησω να μακρινει...καμια να μου προτεινετε μεχρι 20 euro?
απο το δευτερο link ποια απο τις 4 λες?γτ εχει 4 να διαλεξεις...βλεπω οι 2 εχουν και κατι τριχες γρκι που πρεπει να ειναι πλαστικες,εγω θελω οσο πιο γινετε φυσικη τριχα.nothinggr είπε:εγω ειχα παραγγειλει την γερμανικη αλλα ο πωλητης μου ζηταει τα λεφτα με τραπεζικη καταθεση και οχι με paypal και το εχω παγωσει.peter13 είπε:Παιδια ποια βουρτσα να παρω;εχω αρκετα πυκνο μαλλι...τωρα ειναι κοντο αλλα θα το αγησω να μακρινει...καμια να μου προτεινετε μεχρι 20 euro?
κοιταξα και λιγο στην ελλαδα, στον δ@φνη, αλλα δεν βρηκα κατι το ιδιαιτερο.
μαλλον παω για αυτη (htχp://www.ebay.com/itm/DENMAN-D82M-MEDIUM-GROOMING-HAIR-BRUSH-NATURAL-BOAR-BRISTLE-SALON-QUALITY-/261086412161?pt=UK_Health_Beauty_Hair_Care_Brushes_Combs_PP&hash=item3cc9f67d81) που βγαινει στα 23 με μεταφορικα.
παιζει και στα 18 η μεγαλη, απο αμερικη.
hχtp://www.ebay.com/itm/Denman-Grooming-Brush-Natural-Boar-Bristle-Ideal-for-Smoothing-and-Grooming-/360719147430?pt=US_Hair_Care&var=&hash=item53fc8961a6
peter13 είπε:απο το δευτερο link ποια απο τις 4 λες?γτ εχει 4 να διαλεξεις...βλεπω οι 2 εχουν και κατι τριχες γρκι που πρεπει να ειναι πλαστικες,εγω θελω οσο πιο γινετε φυσικη τριχα.nothinggr είπε:εγω ειχα παραγγειλει την γερμανικη αλλα ο πωλητης μου ζηταει τα λεφτα με τραπεζικη καταθεση και οχι με paypal και το εχω παγωσει.peter13 είπε:Παιδια ποια βουρτσα να παρω;εχω αρκετα πυκνο μαλλι...τωρα ειναι κοντο αλλα θα το αγησω να μακρινει...καμια να μου προτεινετε μεχρι 20 euro?
κοιταξα και λιγο στην ελλαδα, στον δ@φνη, αλλα δεν βρηκα κατι το ιδιαιτερο.
μαλλον παω για αυτη (htχp://www.ebay.com/itm/DENMAN-D82M-MEDIUM-GROOMING-HAIR-BRUSH-NATURAL-BOAR-BRISTLE-SALON-QUALITY-/261086412161?pt=UK_Health_Beauty_Hair_Care_Brushes_Combs_PP&hash=item3cc9f67d81) που βγαινει στα 23 με μεταφορικα.
παιζει και στα 18 η μεγαλη, απο αμερικη.
hχtp://www.ebay.com/itm/Denman-Grooming-Brush-Natural-Boar-Bristle-Ideal-for-Smoothing-and-Grooming-/360719147430?pt=US_Hair_Care&var=&hash=item53fc8961a6
κι εγω για τη medium πηγαινα αλλα ο αμερικανος που εβαλα πριν, εχει μονο small και large.peter13 είπε:ναι ναι τις ειδα,αυτη τηα παρω,τωρα το διλημα ειναι medium ή large?απο Αμερικη να φανταστω θα αρησει περισσοτερο.
nothinggr είπε:κι εγω για τη medium πηγαινα αλλα ο αμερικανος που εβαλα πριν, εχει μονο small και large.peter13 είπε:ναι ναι τις ειδα,αυτη τηα παρω,τωρα το διλημα ειναι medium ή large?απο Αμερικη να φανταστω θα αρησει περισσοτερο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
GOMI είπε:kapa, αν έχουμε την ίδια, σε λίγο καιρό γίνεται 2 φορές σκληρότερη αν δεν την καθαρίσεις με ζεστό νερό
Atermon είπε:kapa, βλέπεις κάποια βελτίωση από το βούρτσισμα; Επειδή βλέπω χρησιμοποιείς και μινοξιδίλη, έχεις κάνει σκέτο βούρτσισμα να δεις πως πάει;
kapa είπε:γερμανικο ebay εννοω αυτο το μοντελο http://www.ebay.de/itm/Haarburste-Wildschwein-Naturborsten-Holzburste-Naturhaarburste-gros-neu-/390514438182?pt=Haarwuchsmittel&hash=item5aec797026