Ψυχολογία υπό το 0

oreo

Well-Known Member
Από libido πως είσαι?

Με την ψυχολογία που τον βλέπω να έχει θα μπαίνει στα γνωστά σάιτ να δει κάνα step sister και θα καταλήγει να προβληματίζεται για το πυκνό μαλλί του πρωταγωνιστή.
[/QUOTE]
Τώρα μην το πάτε έτσι και αγωνίστηκα να γράψω σοβαρά πράματα.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Panos1995

Member
Φάσκεις και αντιφάσκεις. Μη λες ψέματα στον εαυτό σου. Όλοι λέμε ότι μας ενδιαφέρει πρώτα ν' αρέσουμε στον εαυτό μας και ότι δεν το κάνουμε για τις γκόμενες αλλά ξέρουμε ότι είναι ψέμα. Αν είχες τώρα ένα 9αράκι για γκόμενα δε νομίζω να έκλαιγες μόνος σου για τις τρίχες σου. Θα σ' ενοχλούσε πολύ πολύ λιγότερο.
Φίλε Χρήστο, πιστεύω αυτή την απελπισία που έβγαλες σε αυτό το νήμα την εχουμε νιώσει όλοι σε αυτό το φόρουμ κάποια στιγμή ή περίοδο στη ζωή μας. Αλλά επειδή τυχαίνει αυτή την περίοδο να μη με απασχολεί τόσο το θέμα μαλλιών, έχω άλλα προβλήματα που με απασχολούν περισσότερο, ήθελα να σου πω πως διαβάζοντας αυτά που γράφεις τωρα με καθαρό μυαλό μου φάνηκες απίστευτα pathetic και beta male. Και έχω υπάρξει και εγώ έτσι. Στο λέω για να σε ταρακουνήσω, δεν το παίζω ανώτερος από σένα, απλά τυχαίνει αυτή τη χρονική στιγμή εγω να είμαι πολύ πιο ψύχραιμος και σου λέω πώς μου φαίνεσαι εσύ τώρα. Ίσως και να έχουμε ''κέρδισει'' την κοροιδία της κοινωνίας προς εμάς τους καραφλούς, γιατί η ΑΑ εμφανίζει την αδυναμία των χαρακτήρων μας. Κάποιοι καράφλες είναι μάγκες και τα ξυρίζουν και ζουν τη ζωή τους (δεν είμαι από αυτούς, εγω θα κάνω μεταμόσχευση).
Ήμουν πρόσφατα σ' ένα γάμο, κι ένας εκ των καλεσμένων και γνωστός μου 35άρης norwood 5 με 6, καραφλός δηλαδή, χωρίς να τα έχει καν ξυρισμένα, είχε φέρει μαζί του τη νέα του σύντροφο. Θα σου πω ότι ήταν η δεύτερη πιο πολυσυζητημένη γυναίκα στο γάμο μετά τη νύφη. Ο καράφλας, ναι μεν δεν είναι άσχημος στο πρόσωπο αλλά ούτε είναι λεφτάς, ούτε η δουλεία του έχει κάποιο κοινωνικό κύρος. Πώς λοιπόν αυτός ο average τύπος, και παράλληλα χτυπημένος όπως εμείς από τη μοίρα με το norwood 5,5 έριξε τέτοια γκόμενα; Μάλλον κάτι άλλο παίζει.
Φίλε το δέχομαι ότι θα με ενδιέφερε λιγότερο αλλά πάλι θα με ενδιέφερε πολύ.Ειμαι σίγουρος για αυτό.Εγω θέλω μέχρι και στον φούρνο όταν πηγαίνω να αισθάνομαι καλά όταν με βλέπει μια κοπέλα άσχετα αν έχω μια γκόμεναρα μου δίπλα ή όχι.Αλλα το παν για μένα είναι πως αισθάνομαι εγώ στον καθρέφτη.Οσο για αυτό που λες περί βήτα μέιλ και αυτό το δέχομαι .Είμαι ξεκάθαρος με τον εαυτό μου αλλά δεν χω την ψυχική αντοχή να ξυρισω το κεφάλι και να πω δεν με ενδιαφέρει.Γιατι ξέρω ότι και να το πω θα με πονάει.Θαυμαζω αυτούς που λένε τα παίρνω όλα και δεν με ενδιαφέρει.Ειναι άλφα μειλς σαυτό το θέμα.Εγω δυστυχώς δεν είμαι.Οσο για το άλλο που λες σχετικά με αυτόν στον γάμο εδώ θα σου πω ότι έχω ακούσει και γυναίκες να λένε ότι ψάχνουν μανιωδώς φαλακρούς γιατί πιστεύουν ότι κάνουν καλύτερο σεξ.Εμεμα ρε φίλε τώρα αν με ρωτήσεις τι προτιμάς ωραίες γυναίκες εφ όρου ζωής χωρίς μαλλιά ή ελάχιστες γυναίκες εφ όρου ζωής αλλά με μαλλιά θα σε πω το δεύτερο.Γι αυτό σου λέω ότι πιο πολύ έχει να κάνει με εμένα αυτό παρά σε σχέση με το άλλο φύλο.Γι αυτό άλλωστε με ποναει και τόσο.Ξερω γυναίκες που πεθαίνουν για φαλακρούς.Αλλα εγώ θέλω να έχω μαλλιά ρε παιδι μου πως το λένε και ας κάνω κάτι με λιγότερες.Θελω να πηγαίνω για κούρεμα και ας μην έχω τόσες επιτυχίες.Ειναι θέμα προσωπικό.
 

Gianney

Well-Known Member
Μπισκότο τι σπουδές έχεις; Ωραία τα είπες ,μου θυμίζεις tol.Εγω σαν οικονομολογος μιλάω με νούμερα πιο πολύ οπότε ξες χαχα
Φίλε Χρήστο απο την κατάθεση ψυχής που έκανες, συμπεραίνω (χωρίς να είμαι ειδικός) οτι βιώνεις τα 5 στάδια του πένθους σχεδόν ταυτόχρονα (Άρνηση, Θυμός, Διαπραγμάτευση, Κατάθλιψη, Αποδοχή) πατώντας λιγότερο στο στάδιο της αποδοχής. Πιθανόν να νομίζεις οτι είσαι μόνος (στο δικό σου λούκι) αλλά αυτά τα στάδια που προκύπτουν απο την απώλεια , είναι γνώριμα σχεδόν σε κάθε άνθρωπο, με την διαφορά οτι καθείς το διαχειρίζεται διαφορετικά αλλά μέσα μας όλοι απο κάτι πονάμε.
Η κατάσταση που ζούμε στην covid πλέον εποχή, με τις συνεχόμενες απαγορεύσεις και φερέφωνα πάνω απο το κεφάλι μας, δεν αποτελεί σύμμαχο στην ψυχική μας ηρεμία, αντίθετα γιγαντώνει κάθε προβλημά μας, μιας και ο εγκλεισμός εντείνει την προσηλωσή μας σε κάθε μας ατέλεια. Ο άνθρωπος ως κοινωνικό ον, βρίσκει πανάκεια στους προβληματισμούς του μέσα απο τις διαπροσωπικές σχέσεις , που τόσο μας έχουν απαγορεύσει.
Αν και περιγράφεις γλαφυρά και την κατάσταση με το γυναικείο φύλο, θα σου πρότεινα την επόμενη φορά που θα βγείς, να παρατηρήσεις τα ζευγάρια. Θα σου προκαλέσει έκπληξη οτι τα περισσότερα είναι αταίριαστα μεταξύ τους, πάραυτα κυκλοφορούν χέρι χέρι (ίσως ευτυχισμένα). Κοινώς οι επιλογές είναι πάμπολες και η φύση έχει προνοήσει για κάθε είδους σύμπραξη, οπότε μην χαλιέσαι. (Να ήξερες μόνο τι ανασφάλειες έχουν οι γυναίκες, θα έκλαιγες απο τα γέλια).
Το μαλλί αποτελεί μέρος και όχι το σύνολο των πραγμάτων που απαρτίζουν το φαίνεσθαι προς τους άλλους. Προσεγμένο σώμα, όμορφο ντύσιμο, στυλ, οξυδέρκεια, χιούμορ, μόρφωση, οικονομική κατάσταση και χίλια δυο ακόμα αποτελούν συνιστώσες του πως αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας και ως πως μας αποδέχονται οι άλλοι. Οπότε θεωρώ οτι μια καλή αρχή είναι, να παραμερίζουμε το θα απο τις προτάσεις μας, ώστε τα θέλω να γίνονται πράξη (π.χ Άρχισα γυμναστήριο και όχι θα αρχίσω γυμναστήριο).
Αυτά που σου γράφω, δεν είναι για να σε βοηθήσω, είναι απλή υπενθύμιση πραγμάτων που σίγουρα ξέρεις, αλλά έχεις κλειδώσει στην φάση σου και τα έχεις παραγκωνίσει. Άλλωστε ο μόνος που μπορεί πραγματικά να βοηθήσει εσένα δεν είναι άλλος πρωταρχικά απο τον εαυτό σου.
Υ.Γ Γράφοντας στο φόρουμ είσαι στο σωστό μέρος( αποδοχή και διαχείριση), που άτομα με μικρότερο ή μεγαλύτερο θέμα με την Α.Α, κατανοούν και θα σε βοηθήσουν.
Καλό θα ήταν να ανεβάσεις φωτογραφίες, γιατί έτσι θα πάρεις πολύτιμες συμβουλές, που θα σε γλυτώσουν απο πολλές σκοτούρες.
 

oreo

Well-Known Member
Μπισκότο τι σπουδές έχεις; Ωραία τα είπες ,μου θυμίζεις tol.Εγω σαν οικονομολογος μιλάω με νούμερα πιο πολύ οπότε ξες χαχα
Τα είχα με φιλόλογο παλιά. Μέχρι και η τσουτσού μου έμαθε γράμματα :cool:
 

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser
Με την ψυχολογία που τον βλέπω να έχει θα μπαίνει στα γνωστά σάιτ να δει κάνα step sister και θα καταλήγει να προβληματίζεται για το πυκνό μαλλί του πρωταγωνιστή.
Τώρα μην το πάτε έτσι και αγωνίστηκα να γράψω σοβαρά πράματα.
[/QUOTE]

Δεν υποτίμησα τον κόπο σου ούτε το έγραψα για να τον τρολλαρω. Με όσα προκύπτουν από τα γραφόμενα του αυτό πιστεύω, φαίνεται υπερβολικά επηρεασμένος για την ώρα για να έχει οποιαδήποτε ορεξούλα.
 

oreo

Well-Known Member
Μπισκότο τι σπουδές έχεις; Ωραία τα είπες ,μου θυμίζεις tol.Εγω σαν οικονομολογος μιλάω με νούμερα πιο πολύ οπότε ξες χαχα
Αλλά θα πρέπει να σε επρηζε έτσι;;χαχα έχω εμπειρία
Είναι κτητικές και ζηλιάρες οι άτιμες
 

oreo

Well-Known Member
Βυζάκιας είσαι χρηστάρα μου ; Της σχολής Μαρία Κορινθίου και εσύ κανίβαλε μου ;
Αποχωρώ γιατί κάπου εδώ, βρίσκεται και το trigger point να αρχίσω την καζούρα, κανιβαλέ μου λέει ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧ!!!!!
 

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser
Αποχωρώ γιατί κάπου εδώ, βρίσκεται και το trigger point να αρχίσω την καζούρα, κανιβαλέ μου λέει ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧ!!!!!

Τώρα που πάμε να φτιάξουμε το μουντ του thread φεύγεις ; Οπως θα λεγε και το πρωην νετο σου, ρίψασπις :)
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vag25

Well-Known Member
Θα σου πω ότι ήταν η δεύτερη πιο πολυσυζητημένη γυναίκα στο γάμο μετά τη νύφη. Ο καράφλας, ναι μεν δεν είναι άσχημος στο πρόσωπο αλλά ούτε είναι λεφτάς, ούτε η δουλεία του έχει κάποιο κοινωνικό κύρος. Πώς λοιπόν αυτός ο average τύπος, και παράλληλα χτυπημένος όπως εμείς από τη μοίρα με το norwood 5,5 έριξε τέτοια γκόμενα; Μάλλον κάτι άλλο παίζει.

Τα λεω χρονια αλλα κανεις δεν με ακουει.:p

Η λυση ειναι να βγουμε εξω να δουμε τι γινεται στον πραγματικο κοσμο. Aπο τους εκατομμυρια χτυπημενους με ΑΑ στην Ελλαδα (NW1.5 και πανω) εδω ειμαστε 5 νοματαιοι που λεμε τα ιδια και τα ιδια και ασχολουμαστε με το κεφαλι μας λες και διαπραγματευομαστε σπουδαιες πολιτικες αποφασεις που θα γραψουν ιστορια ή βρισκουμε νεα σωματιδια στο cern.

Οσο κατανοηση και παρηγορια να δωσουμε στον Χρηστο και σε εμας τους ιδιους, οταν κανεις ενα 'ζαπινγκ' στα threads και δεις οτι το τριχοθυλακιο εδω(πχ για μια μεταμοσχευση, αν εφυγε, αν ειχε λιγο διαφορετικη κληση) εχει αναλογη αξια με την ανακαλυψη εξωγηινης ζωης, το προβλημα σου μεγεθυνεται. Δεν ειναι πλεον ρεαλιστικο. Και οσο και καλοπροαιρετα να σε παρηγορησει καποιος και να σε νιωσει, ειναι σαν να σου λεει καλα κανεις και κλαις, σε καταλαβαινω. Επιβεβαιωνει με σφραγιδα οτι καλα κανεις και εχεις βυθιστει στην καταθλιψη.

Εχω ξαναπει οτι ενα παλικαρι που το γνωριζα απο πριν, οταν μπηκε εδω για το προβλημα του, καποια στιγμη ειπε φευγω, γιατι εγινα χειροτερα απο οτι ημουν ψυχολογικα (το ενιωσε τεραστιο το θεμα του εδω μεσα ενω δεν ηταν τοσο μεγαλο οταν μπηκε) Και απο τοτε μαλλον ζει αρμονικα με την καραφλα του εκτος φορουμ.
Και ειναι και λογικο να γινει τεραστιο. Οσο ενδιαφερον και αν εχει μια μεταμοσχευση, αν ασχολεισαι καθημερινα με το τεχνικο κομματι της, εχει γινει πλεον κομματι της ζωης σου. Ειτε το συνειδητοποιεις ειτε οχι, ειναι μερος της ζωης σου. Με οτι αυτο συνεπαγεται.

Εμενα τα καμπανακια, οι σφαλιαρες αν θες ηρθαν σε ακυρες στιγμες. Οταν 2 μεγαλες σχεσεις που εγω κλαιγομουν για την τριχοπτωση εχουν παντρευτει και εχουν και παιδια με NW6+. Οταν δειχνοντας μηνυματα σε γνωστους μου(κοπελες αντρες) απο αυτο το φορουμ, εβλεπα φατσες αμηχανες και με εκφρασεις What the hell, τι γραφετε εκει μεσα. Ξερεις η φατσα που σε ξυπναει, σε κανει να νιωσεις οτι εισαι στον κοσμο σου.
Επισης καταστασεις κοινωνικες οπως αυτη που περιγραφεις στον γαμο κτλ.

Τα παραπανω τα λεω και για μενα φυσικα. Ειναι σημαντικο να αναγνωριζουμε οτι ειμαστε η συντριπτικη μειοψηφια που βλεπουμε με αυτον τον τροπο το μαλλι. Γιατι πολλες φορες μπερδευομαστε οτι η κοινωνια ειναι το φορουμ.

Και αν η συντριπτικη πλειοψηφια της κοινωνιας το εχει καταφέρει, μαλλον θα πρεπει να αρχισουμε να ψαχουλευουμε/παρατηρουμε την 'δοτρια' τους και οχι την δικη μας.
 
Τελευταία επεξεργασία:

FreeThinker

Well-Known Member
Τα παραπανω τα λεω και για μενα φυσικα. Ειναι σημαντικο να αναγνωριζουμε οτι ειμαστε η συντριπτικη μειοψηφια που βλεπουμε με αυτον τον τροπο το μαλλι. Γιατι πολλες φορες μπερδευομαστε οτι η κοινωνια ειναι το φορουμ.
Φιλε βαγκ, τα θυμαμαι τα παλια σου ποστ ναι. Αν και διαφωνω στο οτι ειμαστε η συντρικη μειοψηφια των αντρων με ΑΑ που το βλεπουμε ετσι. Εκτος αν εννοεις η μειοψηφια της κοινωνιας γενικα. Πιστευω απο οσους ανδρες πασχουν απο τριχοπτωση ειναι περιπου 50-50 οσοι το αποδεχονται και οσοι κανουν σαν εμας. Βλεπω καθημερινα πολλα κεφαλια με χαμογελα απο αποτυχημενα στριπ σε αντρες μεγαλυτερης ηλικιας που δειχνει οτι οντως απασχολει το θεμα.

Ειναι και η τελευταια 5ετια που το ινσταγκραμ και το lifestyle του φαινεσθαι εχει δωσει μεγαλυτερη σημασια στην εμφανιση σε σχεση με παλιοτερα. Μετα τα 30 οι γυναικες θεωρω δεν κοιτανε καν την ραφλα. Αλλα στην ηλικια των 20-30 την προσεχουν να τα λεμε κι αυτα.
 

oreo

Well-Known Member
Οφείλω να ομολογήσω, οτι η γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης του φόρουμ, σε αυτό αλλά και στο προηγούμενο νήμα σου Χρήστο, στάθηκε δίπλα σου, επάξια. Αυτό και μόνο πρέπει να ανεβάσει αριθμητικά τον τίτλο του νηματός σου απο το 0 ;)
 

kharmacoma

Well-Known Member
Φιλε βαγκ, τα θυμαμαι τα παλια σου ποστ ναι. Αν και διαφωνω στο οτι ειμαστε η συντρικη μειοψηφια των αντρων με ΑΑ που το βλεπουμε ετσι. Εκτος αν εννοεις η μειοψηφια της κοινωνιας γενικα. Πιστευω απο οσους ανδρες πασχουν απο τριχοπτωση ειναι περιπου 50-50 οσοι το αποδεχονται και οσοι κανουν σαν εμας. Βλεπω καθημερινα πολλα κεφαλια με χαμογελα απο αποτυχημενα στριπ σε αντρες μεγαλυτερης ηλικιας που δειχνει οτι οντως απασχολει το θεμα.

Ειναι και η τελευταια 5ετια που το ινσταγκραμ και το lifestyle του φαινεσθαι εχει δωσει μεγαλυτερη σημασια στην εμφανιση σε σχεση με παλιοτερα. Μετα τα 30 οι γυναικες θεωρω δεν κοιτανε καν την ραφλα. Αλλα στην ηλικια των 20-30 την προσεχουν να τα λεμε κι αυτα.

Καθημερινα πολλά κεφάλια; Που κυκλοφορείς φίλε μου, εγώ στη ζωή μου έχω δει ένα κεφάλι με χαμόγελο και αυτό επειδή ο άνθρωπος είχε ξυρίσει το κεφάλι του.
 

vag25

Well-Known Member
Φιλε βαγκ, τα θυμαμαι τα παλια σου ποστ ναι. Αν και διαφωνω στο οτι ειμαστε η συντρικη μειοψηφια των αντρων με ΑΑ που το βλεπουμε ετσι. Εκτος αν εννοεις η μειοψηφια της κοινωνιας γενικα.
το ίντερνετ είναι προσιτό. Εδώ γνωριζομαστε όλοι, όπως εσύ θυμάσαι τι έγραφα έτσι και εγώ θυμάμαι τι έγραφες γιατί είμαστε λίγοι. Αυτό που λέω είναι ότι κάνεις δεν ασχολείται όπως εμείς. Μπορεί να έχουν μπει στο φόρουμ κάποια στιγμή αλλά δεν τους ενδιαφέρει το ίδιο. Δεν λέω ότι δεν το σκέφτηκαν ποτέ. Αλλά δίνουν πολύ λιγότερη σημασία.
 

nikoskiske

Member
Καλά είμαι από λίμπιντο.Βλεπω θηλυκό με ωραία στήθη πχ και τρελαίνομαι.Εκοψα την φιναστεριδη γιατί μου την είχε ελαττώσει αλλά επανήλθα.
Φίλε μου πόσο καιρό έπαιρνες φιναστεφιδη;
Καλό θα ήταν να βάλεις κάποιες φωτός εδώ να ακούσεις γνώμες γιατί εσύ δεν μπορείς να είσαι αντικειμενικος με τον εαυτό σου.
Μία ματιά απ έξω ειναι πάντα καλύτερη.
 
Μπλουζα