Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
xDante είπε:παιδιά εμένα η λιπαρότητα μου σταμάτησε τελείως με το οξυζενέ......
βέβαια δεν είναι για όλους....
Fotisjazz είπε:[quote author=xDante link=topic=2986.msg54094#msg54094 date=1306799481]
παιδιά εμένα η λιπαρότητα μου σταμάτησε τελείως με το οξυζενέ......
βέβαια δεν είναι για όλους....
Άκης είπε:Επαναλαμβάνω, ο καθένας έχει (μέχρι ένα βαθμό) το ελεύθερο να λέει την άποψη του. Αν αρχίζω και ban-άρω όποιον δεν συμφωνεί με κάτι, τότε δεν κάνουμε τίποτα.
Αλλιώς θα κλειδώναμε τα ποστ και θα έπρεπε να το ελέγξει κάποιος προτού αναρτηθεί (όπως κάνει ο Μ€ξ$ς πχ).
Όσο μπορώ προσπαθώ να κρατήσω το επίπεδο. Ωστόσο, δεν σημαίνει ότι αν δεν συμφωνώ εγώ μαζί σου, φταίει η διαχείριση. Το ότι κάποιος προτιμά να μην πάει σύμφωνα με τις εταιρίες, δικαίωμα του. Το να τις κράζει, επίσης δικαίωμα του.
Δεν σημαίνει ότι πρέπει να φύγουμε όλοι, επειδή κάποιος έχει αντίθετη άποψη.
Το φορουμ έχει σύστημα αγνόησης μελών, μπορεί ο καθένας να αγνοεί κάποιο μέλος.
Το ότι την κάνεις γιατί δεν θέλεις να προσφέρεις, δεν είναι και η καλύτερη σκέψη που έχω διαβάσει. Ωστόσο, σου δίνω λίγο χρόνο να το σκεφτείς και αν επιμένεις, μπορώ να σου σβήσω και τα μηνύματα σου, όπως το ζήτησες...
με 32 εμοτικον σε καθε ποστ ειρωνιας και με ολο το τρελο συναπαντημα μαζι ΧΧΧΧΧ κτλ, να χαιρεσαι τους χρηστες σου, γιατι ειναι πολλοι, ειμαστε 2 ειμαστε 3 ειμαστε χιλοι 13 και λεμε μακακιες παρεα.κανεις τον κηδεμόνα του πιτσιρικα από το αμέρικα και παίρνεις θέση ανοιχτά και ξεκάθαρα με τις απόψεις του ... ενώ θα μπορούσες να κράτησης ουδέτερη στάση ... τότε δεν έχω θέση εγώ εδώ μέσα και θα σε παρακαλούσα να σβήσεις to name ότι θέμα έχω κάνει και όλες τις αναρτήσεις μου όχι επειδή δεν θέλω να προσφέρω όπως λέει το amerikanaki - πιτσιρικι-κλαπσας....
Α δηλαδη να εχω ελπιδες?? :worshipperfotisI είπε:Χωρίς να θέλω να πω ότι αυτά που λες είναι λάθος, κ ναι είναι σωστά, σου διαφεύγει μια σημαντική λεπτομέρεια, πως μπορεί να μην έχουν όλοι τριχόπτωση λόγο dht…
Χαχαχαχα!!xDante είπε:Υ.Γ
ρε $$$ μην φεύγεις ρεεεεεεεεεεεε με ποιόν θα συζητάω για κρεμμύδια και λαχανάκια βρυξελλών στο κεφάλι και τα συναφή :-[
fotisI είπε:Φώτηςτζαζ, έχω έντονες υποψίες ότι εμείς οι δύο τα μαλλιά τα χάνουμε από κάτι που έχει σχέση με το Seborrheic dermatitis, also known as seborrhea or dandruff
Το ψάχνω καιρό αλλά καλό θα ήταν να έχουμε και άλλους με παρόμοια συμπτώματα ώστε να φτιάξουμε ένα ερωτηματολόγιο σχετικά.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
fotisI είπε:Φώτηςτζαζ, έχω έντονες υποψίες ότι εμείς οι δύο τα μαλλιά τα χάνουμε από κάτι που έχει σχέση με το Seborrheic dermatitis, also known as seborrhea or dandruff