Τριχοπτωση με σμηγμα και λιπαροτητα...

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

fotisI

Member
Απ: Τριχοπτωση με σμηγμα και λιπαροτητα...

Προς Σκεπτικιστη,

1)Το λινκ σου δεν εγινε γαργαρα, απλα ειναι ανωφελο να ασχοληθω, μιας και υπαρχουν πολλες εξηγησεις οπως του οτι ο συγκεκριμενος ανθρωπος να φορουσε σκουφο συνεχεια λογο του κρυου.
2)Το κρασι δεν ειναι φυσικο προιον, το φτιαχνει ανθρωπος εδω κ πολλα χρονια, εχει μεσα του 11-14% αιθυλικη αλκοολη(οινοπνευμα) η οποια ειναι τοξικη ακομη κ σε μικρες ποσοτητες
3)Μερικα ατομα δεν εχουν καραφλα διοτι ο οργανισμος τους εχει διαφορετικη αντιδραση στους παραγοντες που την δημιουργουν.
4)Πρεπει να καταλαβεις οτι οι ζωντανοι οργανισμοι ειναι πολυ πολυπλοκοι και η επιστημη εχει πολλα να μαθει ακομα για τον ανθρωπο. Αυτο δινει απαντηση σε διαφορες ερωτησεις που κανεις.
Αυτο σημαινει οτι το μονο που μπορουμε να κανουμε μεχρι ωρας ειναι ερευνα με το τροπο που ελεγα πριν, κοιταζοντας πχ αν καποια συγκεκριμενη διαιτα επιδρα θετικα ή μη. Αλλωστε και εσυ αυτο λες, λιγο μετα <<Γενικα πρεπει να προσπαθησεις λιγο να εντοπισεις τις αιτιες απο τα αποτελεσματα.>>
5)Εισαι λιγο μηδενιστης με τις σκεψεις των αλλων, και δεν μπαινεις καν στο κοπο να δεις το σκεπτικο τους. Αυτο προσεξε το λιγο διοτι ακομα και αν ηταν ευκολο να βρεθει το φαρμακο για την φαλακρα εσυ δυσκολα θα το εβλεπες... Το λεω με καλη προθεση...

Προς ολους,

Ισως ειναι καλο να γραψουμε ολοι την ιστορια μας σχετικα,μηπως και βρουμε κοινα σημεια. Ισως και διαφορες υποψιες.

Πραγματι η ΣΔ σε μερικα ατομα κ ισως και σε μενα που την εχω απο τα 16 μου παιζει ρολο στην τριχοπτωση. Τωρα ειμαι 32 και πριν 1 φθινόπωρο ειδα λιγες τριχες στα χερια μου το πρωι. Λιγο καιρο πριν ειχα κοψει και το ζελε που εβαζα απο τα 15. Ειχε αυξηθει και κατα πολυ η λιπαροτητα. Καπου διαβασα οτι το ζελε εχει την ιδιοτητα να τραβαει την λιπαροτητα απο την ριζα και την μεταφερει κατα μηκος της τριχας.
Εμενα η ΣΔ εξαφανιζοταν το καλοκαιρι που λουζομουν πολυ συχνα και επανεμφανιζοταν το χειμωνα. Το συχνο λουσιμο βοηθαει αρκετα.
Ο παππους μου εχει πολυ μαλλι ακομα κ σημερα στα 92 του, μονο, που τωρα εχουν αρχισει απο ξανθα και γινονται ασπρα... :chinscratch. Ο πατερας μου ειχε πολυ μαλλι, και μεχρι και πέρσι και εγω ημουν ετσι. Η κομμωτρια μου ελεγε οτι δεν ειχε αλλον με τοσο πυκνο μαλλι...
Ολοι εμφανιζαν ΣΔ αλλα για πολυ μικροτερο διαστημα και ενταση απο οτι εγω. Η διαφορα μας οτι αυτοι, δεν ετρωγαν-επιναν τις βλακειες του συγχρονου αν8ρωπου.
Ακομα ειχα διαβασει οτι η λιπαροτητα αυξανεται απο την χρηση των σαμπουαν, διοτι η λιπαροτητα χρειαζεται και οσο εμεις την καθαριζουμε ο οργανισμος προσπαθει να την αποκαταστησει αμεσα. Δυστυχως ειναι αδυνατο να μεινουμε αλουστοι. Τωρα τελευταια προσπαθω να μην απομακρυνω τελειως την λιπαροτητα, και παρατηρω οτι το δερμα μου αργει να να εμφανισει λιπαροτητα...
Σκεφτείτε μονο οτι δεν υπαρχει σαμπουαν που να μην εχει καυστικη σοδα μεσα,(ειναι αυτο που τσουζει οταν παει στα ματια), φανταστειτε τι μπορει να κανει στην τριχα...
Αλλη μια υποψια μου ειναι το καυτο νερο, που ξηραινει ακομα περισσοτερο το δερμα. Το κρυο νερο σιγουρα βοηθαει στην καταπολέμησή της ΣΔ

Και μια τελευταια βλακεια...(δεν θυμαμαι που το ειχα διαβασει)
Η ΣΔ ισως οφειλετε στο ιδιο μικροβιο που οφειλεται και ο επιχειλιος ερπητας, αλλα αντι να εμφανισει το γνωστο εξανθημα εμφανιζεται σαν ΣΔ στο κεφαλι. Δειτε εαν καποιος στην οικογένεια εχει επιχειλιο ερπητα.

καλη ερευνα...

ΥΓ. Πραγματι τα τελευταια χρονια περισσοτερα παιδια εχουν μυωπια. Αυτο οφειλεται σε δυσμορφια του βολβου(πιεση του φακου) του ματιου απο την αποτομη αναπτυξη, λογο μεγαλης ληψης τροφων που ευνοουν την αναπτυξη. Να ακομη ενα χαρακτηριστικό που δειχνει πως οτι δεν ειναι απο την φυση δημιουργει καποιο θεμα...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bz

New Member

Αυτό με το βολβό του ματιού είναι κάποια επιστημονικά τεκμηριωμένη θεωρία ( ένα λίνκ παρακαλώ ) άλλος ένας αστικός μύθος ; Δηλαδή υπάρχουν βολβοί ευαίσθητοι στην πίεση και βολβοί βασταγεροί ; Γιατί εγώ έχω 6 βαθμούς μυωπία ενώ τα ξαδέρφια μου και οι φίλοι μου που έτρωγαν σα ζώα και είναι και 2 μέτρα διακρίνουν κουνούπι στο χιλιόμετρο ;

bz

New Member

Από σάιτ γνωστής οφθαλμιάτρου :

Η διατροφή επηρεάζει τη μυωπία;

Δεν φαίνεται να υπάρχει συσχέτιση της διατροφής με την αύξηση της μυωπίας.Σίγουρα η υγειινή διατροφή με πολλά φρέσκα φρούτα και λαχανικά, είναι καλό να εφαρμόζεται και να συνηθίζεται από την παιδική ηλικία.Οι καλές, όπως και οι κακές συνήθειες, θα ακολουθούν τα παιδιά ίσως και σ΄όλη τους τη ζωή.

fotisI

Member

Συγνωμη που δεν εδωσα πριν λεπτομερειες...
Η διατροφη δεν παιζει ρολο με το τροπο που το εννοεις εσυ, δηλ, με της ουσιες της διατροφης και μονο οτι προκαλειτε μυωπία. Αλλα παιζει ρολο σε ορισμενα ατομα, που αν λαβουν διατροφη με υπερβολικη δοση ασβεστιου για παραδειγμα μπορει να ψηλωσουν πιο αποτομα απο οτι ο οργανισμος τους εχει προγραμματισει. Αυτο εχει σαν συνεπεια τα οργανα τους να μην ειναι ευκολο να προσαρμοστουν τοσο γρηγορα στο νεο σχημα του κρανιου. Αυτο συνεπαγετε και (πετσικαρισμα) του φακου. Μπορει ακομα καποια ατομα να εχουν προγραμματιστει να παρουν μεχρι καποιο υψος, οπως και τα οργανα τους, αλλα λογο αυξημενης ληψης ασβεστιου το σωμα τους να ψηλωσει λιγο περισσοτερο. Για αυτο συνηθως η μυωπία παρατηρείτε κυριως σε τετοιες περιπτωσεις. Δηλαδη ισως η μυωπια να ειναι προβλημα καθαρα μορφολογιας σχηματος του φακου(αυτο αλλωστε διορθώνει και το laser). Ειχα παλια διαβασει την συγκεκριμενη μελετη καπου που δεν θυμαμαι...
Δηλαδη, μαλλον η αποτομη αναπτυξη σε καποια φαση της ζωης του παιδιου ευθυνόταν αρκετα για την μυωπια...

αααα, και συμφωνα με αυτη την μελετη, η μυωπια μπορει να δημιουργηθει και απο τους αναποδους λογους, δηλ. απο καποια ορμονικη διαταραχη που καθυστερησε την κανονικη αναπτυξη...
Και οταν λεω κανονικη αναπτυξη εννοω την αναπτυξη που 8α ειχε ο ανθρωπος αν βρισκοταν ακομα στην φυση οπως τα υπολοιπα ζωα...

Δεν ειμαι λιγο μηδενιστης, ειμαι πολυ μηδενιστης με τους αστικους μυθους (ευτηχως για εμενα)
Οσο για το αν βρεθει θεραπεια μαλλον ο πρωτος θα ειμαι που θα τη παρει, γιατι ειμαι διατεθειμενος να ρισκαρω για να εχω λιγες τριχες. Οσοι περιμενετε να ειναι μπροκολο και ραπανακι η λυση, μαλλον θα περιμενετε πολυ ;) (φιλικα και εγω τα λεω αληθεια) :)

Απο κει και περα η κακη διατροφη στη διαρκεια της αναπτυξης ενος παιδιου προφανως και παιζει ρολο σχεδον στα παντα, αυτο δε χρειαζεται καν θεωριες και αναλυσεις. Για τη μυωπια φυσικα δεν ξερω, γιατι νομιζα οτι ειναι κληρονωμικη πρωτη φορα το ακουω αυτο! Δηλαδη στην αφρικη που δεν εχουν να φανε ειναι τιγκα στη μυωπια?? Δεν νομιζω... :-\

Αυτο που προσπαθω να χλευασω ειναι τις θεωριες οτι καποιος χανει τα μαλλια του στα 25 η στα 30 επειδη δε τρωει καλαμποκι η επειδη τρωει πολυ κοκα κολα. Και οχι μονο χανει τα μαλλια του, αλλα τα χανει σε πεταλο, μονο τα μισα επηρεαζονται απο "τις κακες συνηθειες". Μαλιστα ΤΙ ΤΥΧΑΙΑΟ, αμα παρεις ενα απο τα τριχοθυλακια αυτα, και το βαλεις στην φαλακρη περιοχη (αυτη την ιδια που επηρεαστικε και χαλασε απο τις κακες συνηθειες διατροφης) αυτη συνεχιζει να μεγαλωνει κανονικα και ανεπηρεαστη (μεταμοσχευση λεγεται)

Αυτα :)

kkathi

Member

Κληρονομικότητα και περιβάλλον είναι τα πάντα στη ζωή.
Η φαλάκρα λοιπόν οφείλεται στην κληρονομικότητα μόνο που σύμφωνα με τη θεωρία μου, έρχεται ένα γεγονός από το περιβάλλον και πυροδοτεί την εκδήλωσή της. Αυτό μπορεί να είναι μια έντονη περίοδος άγχους, αγωνίας, έντονης στενοχώριας, μια περίοδος πολύ κακής διατροφής ή καταχρήσεων. Παραίτησης δηλ. του εαυτού μας. Αν δεν επενέβαινε το περιβάλλον μπορεί να μην εκδηλωνόταν το πρόβλημα ή να εκδηλώνονταν σε άλλο timming.
Τώρα τα μαλλιά έξω από το πέταλο η ιατρική λέει οτι είναι προγραμματισμένα έτσι στον άνθρωπο ώστε να μη πέφτουν ποτέ. Επομένως το πεταλο υποθέτω είναι ενα πιο ευαίσθητο σημείο.

fotisI

Member

Αυτο το περιβαλλον κοιταζουμε μηπως βρουμε, για αυτο κανουμε αυτη την κουβεντα. Εμενα μου φαίνεται οτι δεν προσεχεις-κατανοεις καλα τι λεω...Και δεν μιλησε κανεις για αστικους μυθους...
Αν δεν παρατηρουμε τα παντα γυρω μας πως νομιζεις οτι θα καταλαβουμε τι γινεται. Ασε που το αν μπαζει μια θεωρια απο παντου ας περιορισουμε τους λογους που το κανουν, οχι απλα να λεμε λογια του αερα* και να αποθαρρύνουμε οποιαδήποτε ερευνα.

*υπαρχουν λογος για οτι συμβαινει ακομα και αν εμεις-εσυ δεν θες να το δεις.

Εαν θες φτιαξε μια λιστα με ερωτησεις που θα σου απαντησω μια μια τι μπορει να συμβαινει, αρκει να προσεξεις λιγο τις απαντησεις

$$$

New Member

skeptikistis είπε:
Αυτη η θεωρια εχει το προβλημα οτι μπαζει απο παντου. Φυσικα και το περιβαλλον ειναι παραγοντας κανεις δεν ειπε οχι.
Απλα η θεωρια αυτη δεν μπορει να απαντησει σε βασικα προβληματα οπως το πεταλο, γιατι δεν χανουν οι υπολοιποι αντρες τα μαλλια πουθενα, γιατι αν καποιος "τη γλιτωσει" μεχρι τα 50, μετα μια περιοδος αγχους δεν του ριχνει τα μαλλια (σε σχημα πεταλο παντα :p ) και η λιστα ειναι αναριθμητη... Γενικα δεν απανταει σε τιποτα, εκτος απο το wishful thinking του καθενος ;)
γιατί πέφτουνε τα πάνω και όχι τα πλαγια?? για βάλε λίγο το μυαλό σου να δουλέψει θετικά και όχι αρνητικά κατηγορώντας τα πάντα και θα δεις ότι υπάρχει απάντηση ... ;) +1 στον fotis και κάθε fotis που δεν κάθεται με τα χερια σταυρωμένα περιμένοντας την μαγική θεραπεία-ευνουχισμός τις merc 8)

fotisI

Member

Για μενα θα επρεπε να εχουμε χωριστει σε ομαδες πειραματισμών, και η καθε ομαδα να εχει αναλαβει διαφορετικη δουλεια και τεστ...

Άκης

Administrator

$$$ είπε:
Ράιαν καταλαβενεις ότι διαβάζεις Ι διαβάζεις ότι καταλαβενεις ; για κοίταξε δεξιά και αριστερά πόσοι την περνάνε πολλά χρονιά και γίνανε καραφλές...ούτε ένας δεν την γλύτωσε από την φίνα άσε που πολλοί από αυτούς είναι στο propeciahelp ;)
Βασικά δεν χρειάζεται να απαντάς με ειρωνικό τρόπο, μπορείς να εξηγηθείς και πιο χαλαρά, πιστεύω.

Το ότι η dht παίζει να μην είναι ο βασικός παράγοντας της τριχόπτωσης, είναι κάτι που συζητιέται πολύ τελευταία και αν δεν κάνω λάθος, έχουν αρχίσει και μικρές έρευνες σχετικά.
Ωστόσο, δεν μπορείς να μην συμφωνήσεις ότι η φινα όντως σταματά την τριχόπτωση, αλλά όταν όντως οφείλεται στην dht.
Το ότι με τον καιρό χάνει την "δύναμη" της, το έχουμε ξανά συζητήσει και για πιο λόγο συμβαίνει αυτό.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

mojo

New Member

crossfire99 είπε:
[quote author=fotisI link=topic=2986.msg54047#msg54047 date=1306705920]
Ακη, Ο $$$ δεν φταιει, ουτε ειναι ειρωνικος. και λιγα του λεει.
Εμεις καναμε μια κουβεντουλα χαλαρή για διαφορες διαπιστωσεις και ηρθε ο αλλος, οχι για να πει την αποψη του αλλα για να μας το παιξει εξυπνος. Διοτι εξυπνος το παιζεις οταν δεν διαβαζεις καν την αποψη του αλλου και πετας υποθετικες μπαρουφες. Εαν θες και εισαι σωστος γραψε τις αποριες, που σου γενναει η θεωρια, και περιμενε να ακουσεις. Το φορουμ το διαβαζω κανα 2 χρονια, προχτες γραφτηκα, αλλα ειλικρινα αμα βλεπω τετοιους εξυπνακηδες με χαλαει...

Αμα διαβαζεις το forum 2 χρονια και δεν εχεις καταλαβει την διαφορα ποιοτητας και το ηθος του σκεπτικιστη, με την μονιμη επιθετικοτητα και ειρωνια του δολλαρια,τοτε η διαβζεις το forum 2 μερες η εχεις προβλημα στο να καταλαβαινεις τους ανθρωπους
[/quote]

+1

Το κλασικό πρόβλημα με όλα τα φόρουμ από κάποια στιγμή και μετά είναι η υπερβολική αύξηση του θορύβου σε σχέση με την πληροφορία. Αυτό συμβαίνει και λόγω της αύξησης των μελών αλλά και επειδή σε τελική ανάλυση τα περισσότερα έχουν ήδη ειπωθεί. Σαν συστηματικός αναγνώστης έχω παρατηρήσει κι εγώ μια σταδιακή υποβάθμιση και αυτό πιστεύω φαίνεται και από την συνειδητή ή μη, απομάκρυνση της παλιάς φρουράς. Σε τέτοιες περιπτώσεις ένα διακριτικό moderation μπορεί να έκανε την διαφορά. Δεν ξέρω τι σκέφτονται οι admin για όλα αυτά. Μια γενική τοποθέτηση πιστεύω θα είχε ενδιαφέρον.

@Σκεπτικιστή: Ξανασκέψου το. Είχες ουσιαστική προσφορά.

kkathi

Member

("Aλλους μας χαλαει οταν το φορουμ δεν εχει mods και εχει καταληξει απο φορουμ θεραπειας φορουμ υγιυνεις διατροφης και ζωης και οποιος μπαινει ειναι εκ πρωτης ενοχος μεχρι αποδειξεως του εναντιου (ειτε ειναι πρακτορας των εταιρειων, ειτε λεει ψεμματα οτι δεν εχει παρενεργειες, ειτε οτι βγαζει ψευτικες φωτος")

Προσωπικά με χαλάει ένα Forum στο οποίο κάποιος δεν έχει το χώρο ελεύθερα να καταθέσει την άποψή του. Αν το συγκεκριμένο Forum είχε μονο μια κατεύθυνση αυτήν της κλασικής ιατρικής το μονο που θα κάναμε εδώ μέσα θα ήταν να ενημερώνουμε ο ένας τον άλλον για τις νέες φαρμακευτικές πατέντες των εταιρειών και τις εξελίξεις στη μεταμόσχευση. Αυτά googlarontas τα βρίσκει ο καθένας.
Τον Dante όμως που πειραματίζεται και άλλους σαν αυτόν δεν θα τους βρεις κάνοντας google. Ο πειραματισμός, η ανησυχία και η διαρκής αναζήτηση είναι τα στοιχεία που κάνουν το Forum πλούσιο.
Συμφωνώ όμως με τον skeptikisti στο δεύτερο. Με χαλάει πολύ η επίθεση, η ειρωνία, η παράνοια και η κριτική. Εδώ νομίζω οτι πρεπει να μπει φρένο απο το διαχειριστή.
Γενικότερα το πρόβλημα που εντοπίζω αφορά στην έλλειψη σεβασμού απέναντι στη διαφορετικότητα.
Αναφορικά με τον skeptikisti και εγώ διέκρινα ήθος αλλά και εγωϊσμό. Ειδικά αυτό το "φεύγω γιατί δε θελω να προσφέρω τίποτα σε αυτό το Forum" είναι σα να λέει ότι μόνο αυτός προσφέρει". Για μένα είναι πιο ουσιαστική η προσφορά όσων τολμούν να εκτεθούν χωρίς τον φόβο οτι θα χαρακτηριστούν γραφικοί από τους εξυπνάκηδες του Forum.

Άκης

Administrator

fotisI είπε:
Εμεις καναμε μια κουβεντουλα χαλαρή για διαφορες διαπιστωσεις και ηρθε ο αλλος, οχι για να πει την αποψη του αλλα για να μας το παιξει εξυπνος. Διοτι εξυπνος το παιζεις οταν δεν διαβαζεις καν την αποψη του αλλου και πετας υποθετικες μπαρουφες. Εαν θες και εισαι σωστος γραψε τις αποριες, που σου γενναει η θεωρια, και περιμενε να ακουσεις. Το φορουμ το διαβαζω κανα 2 χρονια, προχτες γραφτηκα, αλλα ειλικρινα αμα βλεπω τετοιους εξυπνακηδες με χαλαει...
Από το θέμα που διάβασα, μάλλον ο $$$ φταίει, αλλά δεν έχει αυτό σημασία.
Σημασία είναι να βρούμε κάποια αποδεκτή θεραπεία και όχι να πρέπει σώνει και καλά να συμφωνούμε με μια λογική.

mojo είπε:
Σε τέτοιες περιπτώσεις ένα διακριτικό moderation μπορεί να έκανε την διαφορά. Δεν ξέρω τι σκέφτονται οι admin για όλα αυτά. Μια γενική τοποθέτηση πιστεύω θα είχε ενδιαφέρον.
Παίδες έχω ζητήσει πολλές φορές από πολλούς με πμ να γίνουν mod, αλλά δεν θέλησε κάποιος, λόγω έλλειψης χρόνου (όπως μου λένε). Είμαι ανοιχτός (με την καλή έννοια ;) ) για νέους mods, μπορεί κανείς να επικοινωνήσει μαζί μου.
Υπάρχει δίπλα από κάθε μήνυμα η επιλογή "αναφορά", αν κάτι σας ενοχλήσει, μπορείτε να το αναφέρετε σε εμένα.

kkathi είπε:
Με χαλάει πολύ η επίθεση, η ειρωνία, η παράνοια και η κριτική. Εδώ νομίζω οτι πρεπει να μπει φρένο απο το διαχειριστή.
Γενικότερα το πρόβλημα που εντοπίζω αφορά στην έλλειψη σεβασμού απέναντι στη διαφορετικότητα.
Είναι πολλές φορές που μου την σπάει και σε εμένα. Ωστόσο, όταν παλιότερα ban-αραμε κάποιους που έκαναν έτσι, τότε μας έλεγαν ότι δεν δεχόμαστε άλλη γνώμη, πλην των στανταρ, των εταιριών.

skeptikistis είπε:
Δε θα φυγω επειδη με κατατρεχει καποιος, θελω να το ξεκαθαρισω Φευγω απλα γιατι δε θελω να προσφερω τιποτα σε αυτο το φορουμ για τον απλο λογο οτι η ιδια η διαχειρηση δεν ενδιαφερεται για την ποιοτητα των δημοσιευσεων και για το περιεχομενο τους.

Γιαυτο και θελω να τις κρατησει με το διεγραμμενο περιεχομενο (Των παρακαλω για αυτο)
Επαναλαμβάνω, ο καθένας έχει (μέχρι ένα βαθμό) το ελεύθερο να λέει την άποψη του. Αν αρχίζω και ban-άρω όποιον δεν συμφωνεί με κάτι, τότε δεν κάνουμε τίποτα.
Αλλιώς θα κλειδώναμε τα ποστ και θα έπρεπε να το ελέγξει κάποιος προτού αναρτηθεί (όπως κάνει ο Μ€ξ$ς πχ).
Όσο μπορώ προσπαθώ να κρατήσω το επίπεδο. Ωστόσο, δεν σημαίνει ότι αν δεν συμφωνώ εγώ μαζί σου, φταίει η διαχείριση. Το ότι κάποιος προτιμά να μην πάει σύμφωνα με τις εταιρίες, δικαίωμα του. Το να τις κράζει, επίσης δικαίωμα του.
Δεν σημαίνει ότι πρέπει να φύγουμε όλοι, επειδή κάποιος έχει αντίθετη άποψη.

Το φορουμ έχει σύστημα αγνόησης μελών, μπορεί ο καθένας να αγνοεί κάποιο μέλος.

Το ότι την κάνεις γιατί δεν θέλεις να προσφέρεις, δεν είναι και η καλύτερη σκέψη που έχω διαβάσει. Ωστόσο, σου δίνω λίγο χρόνο να το σκεφτείς και αν επιμένεις, μπορώ να σου σβήσω και τα μηνύματα σου, όπως το ζήτησες...

loukas

Member

Άκης είπε:
Σημασία είναι να βρούμε κάποια αποδεκτή θεραπεία και όχι να πρέπει σώνει και καλά να συμφωνούμε με μια λογική.

mojo είπε:
Σε τέτοιες περιπτώσεις ένα διακριτικό moderation μπορεί να έκανε την διαφορά. Δεν ξέρω τι σκέφτονται οι admin για όλα αυτά. Μια γενική τοποθέτηση πιστεύω θα είχε ενδιαφέρον.
Παίδες έχω ζητήσει πολλές φορές από πολλούς με πμ να γίνουν mod, αλλά δεν θέλησε κάποιος, λόγω έλλειψης χρόνου (όπως μου λένε). Είμαι ανοιχτός (με την καλή έννοια ;) ) για νέους mods, μπορεί κανείς να επικοινωνήσει μαζί μου.
Υπάρχει δίπλα από κάθε μήνυμα η επιλογή "αναφορά", αν κάτι σας ενοχλήσει, μπορείτε να το αναφέρετε σε εμένα.

kkathi είπε:
Με χαλάει πολύ η επίθεση, η ειρωνία, η παράνοια και η κριτική. Εδώ νομίζω οτι πρεπει να μπει φρένο απο το διαχειριστή.
Είναι πολλές φορές που μου την σπάει και σε εμένα. Ωστόσο, όταν παλιότερα ban-αραμε κάποιους που έκαναν έτσι, τότε μας έλεγαν ότι δεν δεχόμαστε άλλη γνώμη, πλην των στανταρ, των εταιριών.

skeptikistis είπε:
Δε θα φυγω επειδη με κατατρεχει καποιος, θελω να το ξεκαθαρισω Φευγω απλα γιατι δε θελω να προσφερω τιποτα σε αυτο το φορουμ για τον απλο λογο οτι η ιδια η διαχειρηση δεν ενδιαφερεται για την ποιοτητα των δημοσιευσεων και για το περιεχομενο τους.

Γιαυτο και θελω να τις κρατησει με το διεγραμμενο περιεχομενο (Των παρακαλω για αυτο)
Επαναλαμβάνω, ο καθένας έχει (μέχρι ένα βαθμό) το ελεύθερο να λέει την άποψη του. Αν αρχίζω και ban-άρω όποιον δεν συμφωνεί με κάτι, τότε δεν κάνουμε τίποτα.
Αλλιώς θα κλειδώναμε τα ποστ και θα έπρεπε να το ελέγξει κάποιος προτού αναρτηθεί (όπως κάνει ο Μ€ξ$ς πχ).
Όσο μπορώ προσπαθώ να κρατήσω το επίπεδο. Ωστόσο, δεν σημαίνει ότι αν δεν συμφωνώ εγώ μαζί σου, φταίει η διαχείριση. Το ότι κάποιος προτιμά να μην πάει σύμφωνα με τις εταιρίες, δικαίωμα του. Το να τις κράζει, επίσης δικαίωμα του.
Δεν σημαίνει ότι πρέπει να φύγουμε όλοι, επειδή κάποιος έχει αντίθετη άποψη.

Το φορουμ έχει σύστημα αγνόησης μελών, μπορεί ο καθένας να αγνοεί κάποιο μέλος.

Το ότι την κάνεις γιατί δεν θέλεις να προσφέρεις, δεν είναι και η καλύτερη σκέψη που έχω διαβάσει. Ωστόσο, σου δίνω λίγο χρόνο να το σκεφτείς και αν επιμένεις, μπορώ να σου σβήσω και τα μηνύματα σου, όπως το ζήτησες...
[/quote]γεια σου ρε ακη με τουσ τρελους που εμπλεξες :D :D :D :D :D :D(((((((πες τουσ οτι εδω ειναι σιτε για τριχοπτοσι και οχι για μαθηματα κοινονικης συμπεριφορας)))))) :grandpa: :grandpa: :grandpa: :grandpa: :grandpa:

$$$

New Member

Άκης είπε:
[/quote]

@crosfire
όταν σε αξίωση ο θεός να βρείς γυναικα και καταλάβεις τι εστί DHT τότε θα θυμηθείς τι έλεγε ο $$$ ως τότε ξέρεις ε?? οποιος πει κάτι κακό για φίνα πάνω του... 8)

@ τώρα για τα παλικαρια που ασχολείστε με εναλλακτικές θεραπείες και ψάχνετε να βρείτε την ριζα του προβλήματος (xd ,fotis και πολλοί άλλοι ) συνεχίστε έτσι και μην ακούτε κανέναν... από εσάς θα έρθει η λύση... ;)

Fotisjazz

New Member

Παιδια, απο την εμπειρια που εχω με αλλα forum οταν καποιος ανοιγει ενα θεμα (και ειδικα για ενα ζητημα τοσο λεπτο), οι mods ειναι υπευθυνοι να ''φωναξουν'' οταν βγει το θεμα off topic... Εδω μαλλον ισχυει κατι διαφορετικο. Και επισης δεν μπορω να καταλαβω για πιο λογο δεν λεει ο καθενας απλα την αποψη του και καθεστε και λογομαχειτε απλα επειδη εχετε αλλη αποψη το οποιο ειναι πολυ λογικο! Και στην τελικη για αυτο γινοντε κουβεντες και υπαρχουν και forum.. Τεσπα δεν απαντηθηκαν μερικες απλες ερωτησεις που εκανα, θαφτηκαν απο μια ανουσια συζητηση, σχεδον 4 σελιδες, καποιον εγωιστων που νευριαζουν οταν καποιος εχει αλλα πιστευω (αυτο ειναι λογος για να σου πεφτουν τριχες)! και ουτε χρειαζετε να απαντηθουν, θα παω σε 1-2 δερματολογους να παρω ετσι αποψεις!
Φιλικα, Φωτης

fotisI

Member

Συμφωνω με Φωτη.
Παιδια να κανουμε restart του τοπικ. Γιατι ετσι κ ο συνονοματος παει σε δερματολογους περισσοτερο θα μπλεξει(γενικη αποψη, μην θιχτει κανενας...)

Απλα για να μην ξαναγινει θεμα, οποιος εχει διαφορετικη αποψη απο τον αλλον ας το πει ομορφα και με επιχειρήματα, οχι με γενικοτητες και στερεοτυπα. Ετσι θα βρουμε λυσεις...

ΥΓ Και μην τολμησεις κανενας και φυγει απο το φορουμ διοτι ειναι μικρος ο κοσμος μας... :mad:

Άκης

Administrator

loukas alcoholic είπε:
γεια σου ρε ακη με τουσ τρελους που εμπλεξες :D :D :D :D :D :D(((((((πες τουσ οτι εδω ειναι σιτε για τριχοπτοσι και οχι για μαθηματα κοινονικης συμπεριφορας)))))) :grandpa: :grandpa: :grandpa: :grandpa: :grandpa:
:)

fotisI είπε:
Συμφωνω με Φωτη.
Παιδια να κανουμε restart του τοπικ. Γιατι ετσι κ ο συνονοματος παει σε δερματολογους περισσοτερο θα μπλεξει(γενικη αποψη, μην θιχτει κανενας...)
Ok, συνεχίζει το θέμα λοιπόν.

Fotisjazz

New Member

fotisI είπε:
Εμενα η ΣΔ εξαφανιζοταν το καλοκαιρι που λουζομουν πολυ συχνα και επανεμφανιζοταν το χειμωνα. Το συχνο λουσιμο βοηθαει αρκετα.

Ακομα ειχα διαβασει οτι η λιπαροτητα αυξανεται απο την χρηση των σαμπουαν, διοτι η λιπαροτητα χρειαζεται και οσο εμεις την καθαριζουμε ο οργανισμος προσπαθει να την αποκαταστησει αμεσα. Δυστυχως ειναι αδυνατο να μεινουμε αλουστοι. Τωρα τελευταια προσπαθω να μην απομακρυνω τελειως την λιπαροτητα, και παρατηρω οτι το δερμα μου αργει να να εμφανισει λιπαροτητα...
Σκεφτείτε μονο οτι δεν υπαρχει σαμπουαν που να μην εχει καυστικη σοδα μεσα,(ειναι αυτο που τσουζει οταν παει στα ματια), φανταστειτε τι μπορει να κανει στην τριχα...
Αλλη μια υποψια μου ειναι το καυτο νερο, που ξηραινει ακομα περισσοτερο το δερμα. Το κρυο νερο σιγουρα βοηθαει στην καταπολέμησή της ΣΔ
Οποτε προτεινεις συχνο λουσημο με ''ελεαφρια σαμπουαν'' ή να λουζωμαστε πιο σπανια για να σταματησει να παραγει πολυ λιπος το κεφαλι? Ποτε ειχες καλυτερο αποτελεσμα?
Αυτο με το ζεστο νερο το εχω παρατηρησει και εγω!
Βλεπω οτι τριχες μου πεφτουν οταν εχω να λουστω 2-3 μερες και το κεφαλι γεμιζει ασπρα κομματια!! μετα το ντουζ δεν πεφτουν πολλες.. Οποτε η τριχοπτωση αυτη ωφειλετε στην ΣΔ και αν την καταπολεμισω θα σταματησει??

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα