Πρόθεση Μεταμόσχευσης - My Consultations

hair_dreamer

New Member
Απ: Πρόθεση Μεταμόσχευσης - My Consultations

danceworld_2001 είπε:
Αν προχωρήσω το ξέρω οτι θα γίνει και δεύτερη, το θέμα ειναι σε ποιά περιοχή? Στο ήδη αραίο crown ή πίσω απο τα νέα μεταμοσχευμένα και μετά απο πόσα χρόνια? Στο κέντρο βλέπω οτι τα κρατάω 100% άθικτα.
Εγω γι αυτο σου λεω να ξεκινησεις με fue γιατι υπαρχει το ευτυχες σεναριο να μην προχωρησει αισθητα το norwood,και να ξεμπερδεψεις χωρις τομες κτλ.Τωρα αν δεις οτι το norwood προχωραει ασε για τοτε καβαντσα την στριπ αν δεν σε παιρνει οικονομικα,δυστυχως το norwood παντα προηγηται εμεις απλα το κυνηγαμε.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

koskar

Member

danceworld_2001 είπε:
τοπικ κτλ με τίποτα δεν βάζω τα βαριέμαι. Αν προχωρήσω το ξέρω οτι θα γίνει και δεύτερη, το θέμα ειναι σε ποιά περιοχή? Στο ήδη αραίο crown ή πίσω απο τα νέα μεταμοσχευμένα και μετά απο πόσα χρόνια? Στο κέντρο βλέπω οτι τα κρατάω 100% άθικτα.
Φιλε το concealer για να το βαλεις θέλεις 30 δευτερόλεπτα και εισαι ετοιμος. Εαν μαλιστα δεν λουζεις καθημερινά τα μαλλιά μπορεις να το κρατησεις το concealer για 2 ημερες. Οπότε νομιζω ότι 30 sec από το χρόνο σου μπορούν να δωσουν πολύ καλή εικόνα στα μαλλιά σου για τουλαχιστον 48 ωρες. Αυτο ισχυει εφοσον ηδη έχεις κάποια μαλλιά και για NW3 θεωρω ότι εισαι οριακά.
Στο προτεινω για να κερδισεις χρονο και παραλληλα να προχωρησει η οποια ακομη αραιωση, ώστε με την μεταμόσχευση να καλύψεις τις πραγματικά προβληματικές περιοχές. Εαν η ηλικία σου είναι <32 θα έλεγα ότι ειναι επιβεβλημένο να καθυστερήσεις λίγο ακόμη χρονικά την μεταμόσχευση.

Souzie

Member

meandros είπε:
απο οτι ειδα απο την τιμη που σου εδωσε χρεωνει 3.20 ευρω/graft
δηλαδη 50λεπτα φθηνοτερα απο την H*C

Οι τιμές της HDC για τα μέλη και αναγνώστες του φόρουμ είναι €3.75 μείον 15%. Δηλαδή €3.18 το μόσχευμα.

Η προσφορά ισχύει μέχρι 31 Μαρτίου.

koskar είπε:
Φιλε το concealer για να το βαλεις θέλεις 30 δευτερόλεπτα και εισαι ετοιμος. Εαν μαλιστα δεν λουζεις καθημερινά τα μαλλιά μπορεις να το κρατησεις το concealer για 2 ημερες. Οπότε νομιζω ότι 30 sec από το χρόνο σου μπορούν να δωσουν πολύ καλή εικόνα στα μαλλιά σου για τουλαχιστον 48 ωρες. Αυτο ισχυει εφοσον ηδη έχεις κάποια μαλλιά και για NW3 θεωρω ότι εισαι οριακά.
Στο προτεινω για να κερδισεις χρονο και παραλληλα να προχωρησει η οποια ακομη αραιωση, ώστε με την μεταμόσχευση να καλύψεις τις πραγματικά προβληματικές περιοχές. Εαν η ηλικία σου είναι <32 θα έλεγα ότι ειναι επιβεβλημένο να καθυστερήσεις λίγο ακόμη χρονικά την μεταμόσχευση.

Συμφωνώ απόλυτα με κοσκαρ.Τα consealer θα σου τρώνε λιγότερο χρόνο από οτι τα χαπάκια και οι θεραπείες.Εγώ αν ήμουν εσύ και σε παροτρύνω να το σκεφτείς πολύ σοβαρά,παρόλο που οι γιατροί με τους οποίους μιλάς μπορούν πραγματικά να σε βοηθήσουν,θα το άφηνα προς το παρόν.Θα έκοβα το προσκάρ γιατί δεν θεωρώ λύση να παίρνεις ένα τέτοιο χάπι μακροχρόνια, θα δοκίμαζα concealer και όταν θα προχωρούσε η τριχόπτωση θα προχωρούσα αναλόγως.Ξέρω ότι τα πρώτα σημάδια τριχόπτωσης δημιουργούν μεγάλο πρόβλημα και σε βάζουν στην διαδικασία να το αντιμετωπίσεις άμεσα, αλλά πρέπει να βλέπεις πιο μπροστά γιατί δεν ξέρεις ακόμα πως θα εξελιχθεί η τριχόπτωση σου..Αν πας για μεταμόσχευση τώρα θα πρέπει να προχωρήσεις ανάμεσα στα υπάρχοντα και αυτό μπορεί να προκαλέσει κάποιο σοκ σε κάποιες τρίχες που μπορεί να μην είναι προσωρινό.Σε καποιος μπορεί να μην προκάλεσε αλλά η καθε περίπτωση είναι διαφορετική.Μην πας να δώσεις μια λύση τώρα στο πρόβλημα σου και βρεθείς σε κανα χρόνο σε χειρότερη θέση από τωρα.
Βέβαια θα ακούσεις πολλές γνώμες αλλά στο τέλος εσύ θα πάρεις την απόφαση. Εγώ Θεωρώ ότι ακόμα δεν έχεις πρόβλημα.Αλήθεια παππούδες,μπαμπάδες τι κλίμακα είναι και πόσο χρονών είσαι?

danceworld_2001

Well-Known Member

Αντιλαμβάνομαι αυτό που λές, αλήθεια ποια η διαφορά concealer με τοπικ? Πόσο κοστίζει κτλ? Δεν ειναι θέμα χρόνου, ειναι θέμα ιδεολογίας. Λούζομαι κάθε μέρα και γενικά και μόνο στην σκέψη να βάζω κάτι ψέυτικο νοιώθω άσχημα. Μου φαίνεται γελοίο, το να βάλω κάτι που δεν ειναι δικό μου δεν μπορώ να το δεχτώ, νοιώθω ανασφάλεια. Η ηλικία μου ειναι 33 και απο το 2002 έχω τριχόπτωση, θεραπεία κάνω απο το 2005. Η αραίωση μου ειναι εξελισσόμενη στην κροταφική ζώνη, πλέον κάποιες περιοχές ειναι καθαρές, η προσχώρηση σε ενδότερ ειμαι μικρή και πιστεύω με καλή διαχείριση απο καλό γιατρό η καταπληξία θα ειναι ελάχιστη. Πριν απο 2 χρόνια θα ήταν μεγάλο λάθος, σε 1 χρόνο απο τώρα όμως πιστεύω θα έδινε λύση. Σίγουρα θα κινηθώ σε fue πλέον αλλά πάντα ειμαι σε σκέψεις αναφορικά με το ιδανικό timing. Θεραπεία δεν σταματάω.

koskar είπε:

koskar

Member

danceworld_2001 είπε:
Αντιλαμβάνομαι αυτό που λές, αλήθεια ποια η διαφορά concealer με τοπικ? Πόσο κοστίζει κτλ? Δεν ειναι θέμα χρόνου, ειναι θέμα ιδεολογίας. Λούζομαι κάθε μέρα και γενικά και μόνο στην σκέψη να βάζω κάτι ψέυτικο νοιώθω άσχημα. Μου φαίνεται γελοίο, το να βάλω κάτι που δεν ειναι δικό μου δεν μπορώ να το δεχτώ, νοιώθω ανασφάλεια. Η ηλικία μου ειναι 33 και απο το 2002 έχω τριχόπτωση, θεραπεία κάνω απο το 2005. Η αραίωση μου ειναι εξελισσόμενη στην κροταφική ζώνη, πλέον κάποιες περιοχές ειναι καθαρές, η προσχώρηση σε ενδότερ ειμαι μικρή και πιστεύω με καλή διαχείριση απο καλό γιατρό η καταπληξία θα ειναι ελάχιστη. Πριν απο 2 χρόνια θα ήταν μεγάλο λάθος, σε 1 χρόνο απο τώρα όμως πιστεύω θα έδινε λύση. Σίγουρα θα κινηθώ σε fue πλέον αλλά πάντα ειμαι σε σκέψεις αναφορικά με το ιδανικό timing. Θεραπεία δεν σταματάω.
To concealer είναι η γενική ονομασία των προιοντων αυτων, όπου μερικά απο αυτά είναι το toppik,nanogen.... Συμφωνω ότι είναι κάτι ψευτικο, όπως το ίδιο ισχυει και με την φαρμακευτική αγωγή που σου συντηρεί ουσιαστικά τα "ψευτικά" μαλλιά τα οποία θα πεσουν μολις σταματησεις τα φαρμακα.
Anyway είναι δική σου απόφαση αλλά όπως σου ανεφερα με ένα πολύ μικρο κόστος (και απο χρόνο, χρήματα, χωρίς παρενεργειες) με τα concealer μπορεις να επεκτηνεις χρονικά (για όσο διάστημα εσυ θέλεις) την πραγματοποιηση της μεταμόσχευσης που θεωρω ότι θα είναι προς όφελος σου. Αυτό ισχυει σε περιπτωση που δεν σε χαλαει η παρουσα εικόνα σου. Πάντως εφοσον έχεις εμφανή αραιωση και αποφασισεις να βάλεις concealer τουλαχιστον στην αρχή θα έχεις διάφορα πειραγματα, για αυτό μην το παρακαάνεις...

danceworld_2001

Well-Known Member

Συγγνώμη που σου απαντώ λιγο αργά. Όπως το είπα ξανά με τα τόπικ κτλ δεν θέλω, οι θεραπεία δεν μου τρώει χρονο ειδικά το προσκάρ, μινοξ βάζω σπάνια, ωστόσο το ρίσκο της θεραπείας μου το ξέρω αλλά για να διατηρηθώ εδώ δεν τολμώ να την διακόψω γιατί το έχω κάνει και καταρράκωσε. Για την καταπληξία είπα σε προηγούμενο ποστ, το θέμα θέλει αρκετή σκέψη και ανάλυση ως προς το ιδανικό timing, οσο για κληρονομικότητα, στης μάνας μου το σοι παίζουν nw ως και 6 σε αρκετούς, ο πατέρας μου ειναι 5-6. Γενικά παίζει!!!

marmaromenos είπε:
Συμφωνώ απόλυτα με κοσκαρ.Τα consealer θα σου τρώνε λιγότερο χρόνο από οτι τα χαπάκια και οι θεραπείες.Εγώ αν ήμουν εσύ και σε παροτρύνω να το σκεφτείς πολύ σοβαρά,παρόλο που οι γιατροί με τους οποίους μιλάς μπορούν πραγματικά να σε βοηθήσουν,θα το άφηνα προς το παρόν.Θα έκοβα το προσκάρ γιατί δεν θεωρώ λύση να παίρνεις ένα τέτοιο χάπι μακροχρόνια, θα δοκίμαζα concealer και όταν θα προχωρούσε η τριχόπτωση θα προχωρούσα αναλόγως.Ξέρω ότι τα πρώτα σημάδια τριχόπτωσης δημιουργούν μεγάλο πρόβλημα και σε βάζουν στην διαδικασία να το αντιμετωπίσεις άμεσα, αλλά πρέπει να βλέπεις πιο μπροστά γιατί δεν ξέρεις ακόμα πως θα εξελιχθεί η τριχόπτωση σου..Αν πας για μεταμόσχευση τώρα θα πρέπει να προχωρήσεις ανάμεσα στα υπάρχοντα και αυτό μπορεί να προκαλέσει κάποιο σοκ σε κάποιες τρίχες που μπορεί να μην είναι προσωρινό.Σε καποιος μπορεί να μην προκάλεσε αλλά η καθε περίπτωση είναι διαφορετική.Μην πας να δώσεις μια λύση τώρα στο πρόβλημα σου και βρεθείς σε κανα χρόνο σε χειρότερη θέση από τωρα.
Βέβαια θα ακούσεις πολλές γνώμες αλλά στο τέλος εσύ θα πάρεις την απόφαση. Εγώ Θεωρώ ότι ακόμα δεν έχεις πρόβλημα.Αλήθεια παππούδες,μπαμπάδες τι κλίμακα είναι και πόσο χρονών είσαι?

agchrist

Member

danceworld_2001 είπε:
Μετά και απο αυτές τις εξελίξεις, και μιας και έχω απορρίψει γιατρούς εκτός Κύπρου, ειμαι ευχάριστα προβληματισμένος. Θα κάνω και μια ακόμη συνομιλία με τον κ. Φιούρη της H*C με τον οποίο διατηρώ φιλικές σχέσεις και εκτιμώ, και θα αποφασίσω τελεσίδικα. Πάντως δεν θα κρύψω πως εφόσον η MHRC μου προσφέρει ανάλογο πακέτο σε χαμηλότερη τιμή, με έναν απίστευτα διακεκριμένο γιατρό, καταρτισμένο απο Cole - Bisanga, διαρκώς εξελισσόμενο, πρωτεργάτη με 9 έτη εμπειρία στην προηγούμενη του θέση, πλαισιωμένο απο 3 κοντινούς του συνεργάτες με δοκιμασμένα αποτέλεσματα, έχει κερδίσει πολλούς πόντους.

Οποιαδήποτε σύγκριση κάνω στο μυαλό μου για να επιλέξω συνεργάτη θα ειναι άδικη, μιας και η H*C λειτουργεί με διαφορετικό σχήμα. Δεν ειναι η H*C που γνώριζα πριν απο 3 μήνες και έχει τρανταχτές απουσίες, μακάρι να τις αναπληρώσει, ο ανταγωνισμός ειναι προς όφελος μας σε επίπεδο τιμών άλλωστε, ωστόσο όμως είχα απο την αρχή ζητήσει να χειρουργηθώ απο τον Μιχάλη, και δεν ξέρω αν μπορώ να εμπιστευώ το κεφάλι μου σε άλλο γιατρό με λιγότερη εμπειρία.

Παρακαλώ να μην παρεξηγηθώ, δεν στηρίζω κανέναν γιατρό. Μετά απο όσα είδα και διάβασα, έχω μια προτίμηση για προσωπικό χειρουργείο σε συγκεκριμένο άτομο. Διατυπώνω προσωπικές μου απόψεις και αμφιβολίες, και παραθέτω και κομμάτι τις συζήτησης μου με τον γιατρό αναφορικά με την προσφορά του και άλλες λεπτομέρειες που σίγουρα αφορούν χρήστες του φόρουμ.

danceworld_2001 επειδή βρίσκομαι σε παρόμοια διαδικασία με σένα κι έχω ήδη έρθει σε επαφή με την HDC για consulation, πες μου αν θες ποιές είναι οι τρανταχτές απουσίες της HDC εκτός απο τον κ.Γεω**ίου. Επίσης μπορείς σε παρακαλώ να μου στείλεις τα στοιχεία επικοινωνίας του Γεω**ίου για consulation; ευχαριστώ

Souzie

Member

agchrist είπε:
danceworld_2001 επειδή βρίσκομαι σε παρόμοια διαδικασία με σένα κι έχω ήδη έρθει σε επαφή με την H*C για consulation, πες μου αν θες ποιές είναι οι τρανταχτές απουσίες της H*C εκτός απο τον κ.Γεω**ίου. Επίσης μπορείς σε παρακαλώ να μου στείλεις τα στοιχεία επικοινωνίας του Γεω**ίου για consulation; ευχαριστώ

Θα ήθελα και εγώ να μάθω ποιες είναι οι τρανταχτές απουσίες γιατί από ότι βλέπω καμία απουσία δεν είναι αισθητή από την ιατρική ομάδα.

Τα στριπς τελειώνουν ακριβώς την ίδια ώρα με προηγουμένως και με τουλάχιστον την ίδια ποιότητα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Souzie

Member

danceworld_2001 είπε:
Κατα λεγόμενα του ίδιου του γιατρού αλλά και 2 ασθενών του, χειρουργημένοι πριν απο λίγες μέρες με τους οποίους διασταύρωσα τις πληροφορίες του γιατρού, η απουσία ενός πρωτεργάτη κορυφαίου γιατρού και τριών τεχνικών του που τους θεωρεί κορυφαίους και ειναι χρόνια συνεργάτες του (σύνολο 4 άτομα), πιστεύω πως ειναι τρανταχτές απουσίες. Δεν ειπα ποτέ ουτε εγώ ούτε κανεις άλλος πως η κλινική δεν θα λειτουργεί ορθώς, αναφερόμαστε όμως σε απουσίες που αλλάζουν δομικά οργανωσιακά στοιχεία. Για συγκεκριμένα ονόματα δεν θα επεκταθώ, θα φανούν στην ιστοσελίδα του γιατρού όπως μου δήλωσε σε λίγες μερες, γιατί και εγώ ειμαι λίγο δύσπιστος, και ελπίζω να μου λυθούν απορίες καθώς και σε άλλους εδώ μέσα. Οι νέοι ασθενείς του γιατρού που δηλώνουν απίστευτα ευχαριστημένοι μπορούν να μας λύσουν και περισσότερες απορίες.

Εγώ πάντως σας διαβεβαιώνω ότι κανένα δομικό οργανικό στοιχείο της H*C όπως κατά τα λεγόμενα του ιδίου του ιατρού δεν έχει αλλάξει. Μάλιστα τώρα η ιατρική ομάδα δουλεύει πιο συντονισμένα και πιο παραγωγικά.

mindtrapper

Member

Souzie είπε:
Εγώ πάντως σας διαβεβαιώνω ότι κανένα δομικό οργανικό στοιχείο της H*C όπως κατά τα λεγόμενα του ιδίου του ιατρού δεν έχει αλλάξει. Μάλιστα τώρα η ιατρική ομάδα δουλεύει πιο συντονισμένα και πιο παραγωγικά.

Υπαινίσσεσαι αγαπητή Souzie ότι τα στοιχεία αυτά διετάρασαν την λειτουργικότητα της ομάδας και ίσως τα αποτελέσματα των ασθενών λόγω ιδιοτελών απώτερων σκοπών;

danceworld_2001

Well-Known Member

Χαίρομαι γιατί είχα ανησυχήσει μιας και έχω ενδιαφερθεί για συνεργασία.

[...]

Καλό ειναι οι αλήθεις να λέγονται να ξεστραβωνόμαστε και εμείς οι μελλοντικοί ασθενείς.

koskar

Member

Souzie είπε:
Εγώ πάντως σας διαβεβαιώνω ότι κανένα δομικό οργανικό στοιχείο της H*C όπως κατά τα λεγόμενα του ιδίου του ιατρού δεν έχει αλλάξει. Μάλιστα τώρα η ιατρική ομάδα δουλεύει πιο συντονισμένα και πιο παραγωγικά χωρίς να υπάρχουν τα στοιχεία που την υπονόμευαν προηγουμένως.
Πραγματικά αυτή η κόντρα της HDC και της MHRC αρχίζει να κουράζει, τουλάχιστον στο επίπεδο που πραγματοποιείται.
Θα προτιμούσα οι "κοντρες" σας να αφορούν αποκλειστικά αποτελέσματα μεταμοσχέσευων, προσφορές σε τιμές, εγγυηση αποτελεσματος και τίποτα άλλο. Όλα τα υπολοιπα είναι αλλα λόγια να αγαπιομαστε....

agchrist

Member

koskar είπε:
Πραγματικά αυτή η κόντρα της H*C και της MHRC αρχίζει να κουράζει, τουλάχιστον στο επίπεδο που πραγματοποιείται.
Θα προτιμούσα οι "κοντρες" σας να αφορούν αποκλειστικά αποτελέσματα μεταμοσχέσευων, προσφορές σε τιμές, εγγυηση αποτελεσματος και τίποτα άλλο. Όλα τα υπολοιπα είναι αλλα λόγια να αγαπιομαστε....

koskar όλα αυτά που αναφέρεις όμως εξαρτώνται από κυρίως από τον γιατρό και την ομάδα του, δλδ το ανθρώπινο δυναμικό της κλινικής. Δεδομένου λοιπόν ότι μιλάμε για 2 όπως λέγεται αξιόλογες κλινικές σχετικά εύκολα προσβάσιμες από την Ελλάδα, αλλά και με σεβαστό κόστος, δεν είναι κακό να γίνεται συζήτηση ή ακόμα και σύγκριση βάσει επιχειρημάτων, αφού είναι αναμένομενο να υπάρχει δίλημμα για αρκετούς χρήστες.

danceworld_2001

Well-Known Member

+1000 και σε koskar και σε agchrist, ωστόσο όντως η διαμάχη έχει κουράσει, όμως αναρριχιέμαι ποια διαμάχη? Επίσημος εκπρόσωπος της νέας κλινικής δεν υπάρχει να πει τα δικά του, μόνο μερικοί ασθενείς και των 2 κλινικών, μερικοί υποψήφιοι και μιας εκπρόσωπος απο την παλιά κλινική. Αντίλογος ουσιαστικά δεν υπάρχει, αναρωτιέμαι τι θα γινει αμα εκκινήσει. Πάντως το θέμα καλό ειναι να εστιαστεί στις παροχές των κλινικών και στην ποιότητα δουλειάς παρά στα διαπλεκόμενα γιατί πολύς κόσμος επηρεάζεται άδικα.

Lazaros

New Member

Souzie είπε:
Μάλιστα τώρα η ιατρική ομάδα δουλεύει πιο συντονισμένα και πιο παραγωγικά

Αυτό νομίζω ότι είναι ιδιαιτέρως προκλητικό Souzie και θα σε παρακαλούσα να το ανακαλέσεις. Έχω γνωρίσει προσωπικά τα μέλη που αποχώρησαν από την H*C και πρόκειται περί ατόμων ακεραίου και απαράμιλλου ήθους. Έχω δουλέψει σε περισσότερες από 20 χώρες και έχω συνεργαστεί με λαούς από όλα τα μήκη και πλάτη της γής, γιαυτό και είμαι λίγο απόλυτος στην άποψή μου. Αν για οποιονδήποτε λόγω κάνω λάθος, σε παρακαλώ να αναφέρεις ένα παράδειγμα στο οποίο να στηρίζεις τα υπονοούμενα σου και δε θα έχω και εγώ κανένα λόγω να μην αποσύρω την εμπιστοσύνη μου στα προαναφερθέντα πρόσωπα!

ΥΓ. Ελπίζω αυτή τη φορά να απαντήσεις στην ερωτησή μου :)

Lazaros

New Member

danceworld_2001 είπε:
Αντίλογος ουσιαστικά δεν υπάρχει, αναρωτιέμαι τι θα γινει αμα εκκινήσει.

Αλήθεια, γνωρίζει κανένας αν στους κανόνες του forum επιτρέπεται να μπούν και εκπρόσωποι άλλων κλινικών ή μόνο της HDC? Αν είναι ΟΚ, θα παρακαλούσαν τον φίλο n094 να ρωτήσει στην DHI αν ενδιαφέρονται (θεωρώ πως πιθανότατα θα ενδιαφέρονται). Θα ήταν ευχής έργο να υπάρχει πραγματικός αντίλογος, πάντα από επίσημα χείλη. Σίγουρα προς το συμφέρον του forum.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

Lazaros είπε:
Αν είναι ΟΚ, θα παρακαλούσαν τον φίλο n094 να ρωτήσει στην DHI αν ενδιαφέρονται (θεωρώ πως πιθανότατα θα ενδιαφέρονται).

Η εκπρόσωπος της D** έχει αποκλειστεί από το φόρουμ λόγο συνεχών παραβίασεων των κανονισμών και αγνοηση προιδοποιήσεων.

Μπλουζα