Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
και αν φύγει το όποιο πρόβλημα όταν τη σταματήσεις, πρέπει να την ξαναξεκινήσεις να δεις αν όντως οφειλόταν από τη σπίρο...αλλα ποιος το κανει?? (και καλα κανει)geofish είπε:Ο μόνος τρόπος για να το διαπιστώσεις είναι να κάνεις διακοπή του φαρμάκου για 2 μήνες και βλέπεις.
αποσο ξερω δεν υπαρχει τετοιο θεμα. απλα η μινοξ μπορει να επιβαρυνει τυχον τσιμπιματακια που εχεις στο αριστερο στηθος. τα οποια, αν καποιος δεν εχει καρδιακο προβλημα, οφείλονται σε πολυ στρεσ και ελλειψη μαγνησιου (γενικα παιδια η ελλειψη μαγνησιου παιζει πολυ και είναι πολυ σημαντικο το μαγνησιο για την υγεια)billy18 είπε:μήπως έχει ακουστεί τίποτα για γυναικομαστία από minoxidil ? sorry για τοfft:
geofish είπε:Δεν χρειάζεσαι να μπερδεύεσαι και να στενοχωριέσαι, σου είπα κόφτα όλα μαχαίρι για 3 μήνες, δες την βιοψία (που δεν θα δείξει τίποτα) και κάνε ξανά εξετάσεις αίματος.
Σαν θεραπεία σε αυτό το διάστημα σου προτείνω 3 ώρες το πρωί και 3 το βράδυ στο hairloss forum.![]()
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Xaris28 είπε:Φίλε ANAR αν το πρόβλημά σου οφείλεται στα φάρμακα τότε είναι πιθανόν να εμφανιστεί και στο άλλο στήθος.Αφού όπως λες τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν αργούν να βγουν, γνώμη μου είναι να τα σταματήσεις όλα και αν οι εξετάσεις βγουν καθαρές συνεχίζεις τη θεραπεία σου.Εξάλλου δεν πιστεύω να σε πάει τόσο πίσω η διακοπή όλων για ένα μήνα.Πάντως εύχομαι οι εξετάσεις σου να βγουν καθαρές.
Έκλεισα κι εγώ ραντεβού την ερχόμενη εβδομάδα σε παθολόγο για να δω που οφείλεται το δικό μου πρόβλημα.Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό.
Σπύρος είπε:δεν είναι και για πολλή συζήτηση-συμβουλέψου Ενδοκρινολόγο,αλλά κόψ'τα μέχρι να νεωτέρας... :![]()
ANAR είπε:[quote author=Σπύρος link=topic=1552.msg27694#msg27694 date=1267267007]
δεν είναι και για πολλή συζήτηση-συμβουλέψου Ενδοκρινολόγο,αλλά κόψ'τα μέχρι νεωτέρας... :![]()
magic810 είπε:Anar δυστηχως φιλε μου αν εχεις και προδιαθεση η ντουτα απορροφαται απο τον οργανισμο εστω και τοπικα .....
Αποψη μου ειναι να συνεχισεις μονο με regain χωρις να βαζεις ντουτα μεσα.......η ντουτα θεωρειται πολυ πιο δυνατο φαρμακο απο την φιναστεριδη και σιγουρα οταν την βαζεις τοπικα κατι που δεν εχει αποδειχθει ποτε αν απορροφαται η μεταβολιζεται αμεσως στους θυλακες η υπαρχει και παιρετερω απορροφηση......ωστε να μεταβολιζεται στον οργανισμο σου.....!!!
Σπύρος είπε:[quote author=ANAR link=topic=1552.msg27705#msg27705 date=1267273905]
[quote author=Σπύρος link=topic=1552.msg27694#msg27694 date=1267267007]
δεν είναι και για πολλή συζήτηση-συμβουλέψου Ενδοκρινολόγο,αλλά κόψ'τα μέχρι νεωτέρας... :![]()
Εγώ, όταν έκοψα την φινα και είχα "καθαρίσει" για καμιά 15αριά ημέρες, άρχισα να φτιάχνω τοπικό με ντουτα. Όταν έσπαζα τα χάπια της, το "ζουμί" από το 1ο και δοκιμαστικό, έτρεξε στο δάχτυλο. Σχεδόν όλο, μιας και ήταν το 1ο πειραματικό όπως είπα και δεν ήξερα πόσο και τι κλπ.magic810 είπε:Anar δυστηχως φιλε μου αν εχεις και προδιαθεση η ντουτα απορροφαται απο τον οργανισμο εστω και τοπικα .....
Αποψη μου ειναι να συνεχισεις μονο με regain χωρις να βαζεις ντουτα μεσα.......η ντουτα θεωρειται πολυ πιο δυνατο φαρμακο απο την φιναστεριδη και σιγουρα οταν την βαζεις τοπικα κατι που δεν εχει αποδειχθει ποτε αν απορροφαται η μεταβολιζεται αμεσως στους θυλακες η υπαρχει και παιρετερω απορροφηση......ωστε να μεταβολιζεται στον οργανισμο σου.....!!!