Απ: Πρήξιμο στο στήθος
Εεεε ναι ενδέχεται να εμφανιστούν και με την φινα αλλα ειναι αρκετα σπανιο να παρουσιάσεις παρενέργειες τοπικα βέβαια εγω ημουν η εξαίρεση κριμα γιατι είδα πολυ καλα αποτελεσματα :-[
Παμε γιαλλα τωρα μην μας παίρνει και απο κατω ;D
[/quote]
Φίλε ANAR όταν αναρρώσεις πλήρως τι σκέφτεσαι να κάνεις για να μπλοκάρεις την DHT?Έχω αρχίσει να ψάχνω για εναλλακτικά της φίνας, αλλά αν βάλω κάτι θα το βάλω αφού υποχωρήσει πλήρως το πρόβλημα.Θα πρέπει να βρούμε κάτι όμως που να μην έχει καθόλου sides! :chinscratch
[/quote]
Δεν ξερω ρε Χαρι την ψάχνω
Λεω για αυτο εδω αλλα δεν ξερω αμα κανει εστω και λιγο δουλεια :
www.nanogen.gr
[/quote]
Έριξα μια ματιά στο site.Φαίνεται να έχει καλά προϊόντα αλλά όπως είπες αμφιβόλου ποιότητας.
Σκέφτομαι και το Xandrox 5% του Lee με azelaic acid για αντι-DHT.
Έχω διαβάσει καλά σχόλια από χρήστες του.
ANAR είπε:[quote author=Xaris28 link=topic=1552.msg31676#msg31676 date=1271321518]
[quote author=ANAR link=topic=1552.msg31668#msg31668 date=1271312006]
[quote author=GK link=topic=1552.msg31665#msg31665 date=1271311256]
Παιδιά να φανταστώ ότι τα ίδια συμπτώματα θα υπάρχουν και με φίνα τοπικά έτσι ?
Ρε γμτ τι αδικία είναι αυτή.... για να ταλαιπωρούμαστε εμείς και μόνο ρε γμτ ?
Εεεε ναι ενδέχεται να εμφανιστούν και με την φινα αλλα ειναι αρκετα σπανιο να παρουσιάσεις παρενέργειες τοπικα βέβαια εγω ημουν η εξαίρεση κριμα γιατι είδα πολυ καλα αποτελεσματα :-[
Παμε γιαλλα τωρα μην μας παίρνει και απο κατω ;D
[/quote]
Φίλε ANAR όταν αναρρώσεις πλήρως τι σκέφτεσαι να κάνεις για να μπλοκάρεις την DHT?Έχω αρχίσει να ψάχνω για εναλλακτικά της φίνας, αλλά αν βάλω κάτι θα το βάλω αφού υποχωρήσει πλήρως το πρόβλημα.Θα πρέπει να βρούμε κάτι όμως που να μην έχει καθόλου sides! :chinscratch
[/quote]
Δεν ξερω ρε Χαρι την ψάχνω
Λεω για αυτο εδω αλλα δεν ξερω αμα κανει εστω και λιγο δουλεια :
[/quote]
Έριξα μια ματιά στο site.Φαίνεται να έχει καλά προϊόντα αλλά όπως είπες αμφιβόλου ποιότητας.
Σκέφτομαι και το Xandrox 5% του Lee με azelaic acid για αντι-DHT.
Έχω διαβάσει καλά σχόλια από χρήστες του.