Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Άκης είπε:Συχνοουρία έχεις επειδή γίνεται αλλαγή στο μέγεθος του προστάτη.
Γενικά όλα αυτά, όπως στύσεις πρωινές ή μη κλπ, γίνονται επειδή απλά αλλάζει το μέγεθος του.
Στην πορεία φεύγουν.
Εμένα ένας ουρολόγος μου είπε ότι μπορεί κανείς να δει τα προβλήματα του προστάτη (συχνοουρίες και δυσκολία ούρησης) ακόμη και αν κάθεται πολλές ώρες μπροστά στον υπολογιστή (λόγω της στάσης κυρίως) και αυτό γιατί πιέζεται ο προστάτης.
akol είπε:επισηs ειναι λυπηρο που ουρολογοι δεν μπορουν να δωσουν εξηγηση και σε ταραζουν στα αντιβιοτικα!
annar τι ποσοτητα spiro εβαζες?ANAR είπε:Toν Γεναρη περασα και εγω προστατίτιδα ( δεν ξερω αν οφειλόταν στην spiro ) πήγα σε ουρολογο και μου εδωσε για ενα μηνα σεκλορ και μου πέρασε.
akol είπε:danceworld υπαρχει μια διαφορα.εσu ειχεs συχνοουρια μετα το κοψιμο τηS φιναs ενω εγω κατα την δειαρκεια που παιρνω φινα.απο οτι καταλαβα αυτο γινεται επειδη η φινα πιεζει τον προστατη να μικρινει.νομιζω και μικροτερεs δοσολογιεs μπορει να προκαλεσουν τετοια συμπτωματα.το κριμα ειναι που πρεπει να σταματησω το proscar...και αντε να δουμε ποσο καιρο θα κανει να περασει η συχνοουρια!!!επισηs ειναι λυπηρο που ουρολογοι δεν μπορουν να δωσουν εξηγηση και σε ταραζουν στα αντιβιοτικα...δηθεν προστατιτιδα.ενω απο οτι βλεπω η εξηγηση ειναι τοσο απλη!
akol είπε:Aκη, πωs αυτη η αλλαγη στο μεγεθοs του προστατη μπορει να προκαλεσει συχνοουρια??οταν μεγαλωνει ο προστατηs ειναι λογικο να προκαλεσει συχνοουρια(εχω διαβασει σχετικα με την υπερπλασια). η φινα ομωs στην προκειμενη περιπτωση μικραινει εναν φυσιολογικο σε μεγεθοs προστατη.πωs αυτο προκαλει συχνοουρια??τι να πω.πολυ μπερδεμα...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
annar τι ποσοτητα spiro εβαζες?kapamarou είπε:[quote author=ANAR link=topic=790.msg33788#msg33788 date=1274382077]
Toν Γεναρη περασα και εγω προστατίτιδα ( δεν ξερω αν οφειλόταν στην spiro ) πήγα σε ουρολογο και μου εδωσε για ενα μηνα σεκλορ και μου πέρασε.
To 5mg είναι για ηλικιωμένους. Πιθανών οι έρευνες τους να κατέληξαν σε αυτήν την ποσότητα.akol είπε:Σκέφτηκα το εξήs.ποσοτητα 1,25mg ισωs δεν μπορει να επηρεάσει το μέγεθοs του προστάτη γιατι αν ηταν ετσι τοτε γιατην υπερπλασια δεν θα χρειαζοταν να χορηγηθουν 5 mg και οι εταιρειεs θα κατασκευαζαν χαπι με λιγοτερα mg.ποιοs ο λογοs να χορηγειs 5 mg αν την ιδια δουλεια σου εκανε και το 1.25 mg?????
Το έχω πάρει και εγώ, όταν πάλευα με προστατίτιδα. Είναι σαν χαλαρωτικό της ουρήθρας.akol είπε:συναιβει κατι περιεργο.ο ουρολογοs μου συστησε περαν τηs αγωγηs για την συχνοουρια να παρω και ενα συμπληρωμα ( cigapan).βεβαια δυσκολευτηκα να το βρω μιαs και μενω επαρχια.αλλα μετα την δευτερη εβδομαδα παρατηρησα οτι εκτοs του οτι βελτιωθηκε η συχνοουρια σταματησε και η τριχοπτωση.και μαλιστα σταματησε αποτομα.απο την μια μερα στην αλλη.δεν μπορω να καταλαβω τι εγεινε.επισηs παρατηρησα υπνηλια και αυξημενη σεξουαλικη λιμπιντο.γνωριζει κανειs κατι για το εν λογω σκευασμα????μπορει οντωs η ληψη του να σταματησει την τριχοπτωση???η μηπωs ειναι συμπτωση??
Παρόμοια συμπτώματα παρατήρησα και εγώ, που κατέληξα δεν είναι τόσο στην DHT αλλά στον προστάτη.romario είπε:γεια σας κ απο μενα..εδω κ 3 μηνες παιρνω φινα 1 την ημερα κατοπιν συνταγης γιατρου για 6 μηνες κ βλεπουμε μου ειπε με πολυ καλα αποτελεσματα..σε συνδυασμο παντα με μινοξ 1 φορα την ημερα κ 2 φορες φουνγκοραλ. καλη δερματολογος στο ανδρ.συγκρου...μου ειχε πει παρε ενα χαπι την ημερα κ μην σκεφτεσαι οτι εχεις παρει χαπι...τις δυο πρωτες εβδομαδες ειχα μειωμενη λιμπιντο κ καποια πονακια στους ορχεις οταν καθομουν πολυ ωρα σε καρεκλα..καποια μουδιασματα κ τιποτα αλλο.απ την τριτη εβδομαδα και επειτα με καταληλη βιταμινη κανονικη λιμπιντο στυσεις στο φουλ πονακια τελος..οντως τρωω περισσοτερο κατι που δεν με χαλασε διοτι ηθελα καποια κιλακια...κ εκτος αυτου αισθανομαι πολυ δυναμη στους μυς και αρχισα κ γυμναστηριο!!!ολα καλα συνεχιζω την φινα τουλαχιστον για 8 μηνες κ βλεπουμε. βρε συ inotech μην τρομαζεις τον κοσμο με αυτα που σου συμβαινουν κατι αλλο εχεις και ψαξτο αλλου...εδω ολοι στο φορουμ ειμασται για να βοηθηθουμε μεταξυ μας και οχι να τρομαζουμε το κοσμο...ολοι οι αμερικανοι με προβληματα τριχοπτωσεις παιρνουν φινα πολλοι αθλητες και σε μια χωρα οπως εμεις συντηριτικη δηλαδη, 8 στους 10 γιατρους συνταγογραφουνε φινα..λοιπον ψαξε αλλου για να λυσεις το προβλημα σου και οχι εδω..ακη κ λοιποι συγχαρητηρια για το φορουμ εαν δεν υπηρχε θα ημουν καραφλος....ενοειται πως εαν δω καποια σοβαρη παρενεργεια απο φινα θα το αναφερω...