Παρενέργειες Proscar - Ερωτηματολόγιο

romario

Member
Απ: Παρενέργειες Proscar - Ερωτηματολόγιο

αν πονας εντονα μετα απο 2-3 ημερες ρωτα εναν δερματολογο καλυτερα...μην το παρεις απο μονος σου,εμενα μου το εγραψε δερματολογος...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator

GK είπε:
Προστατίτιδα εσύ Άκη την είχες ? Ή την απέκτησες ώς παρενέργεια της φίνας ?
Την έχω από το 2004 περίπου (πριν από τους Ολυμπιακούς ;D ). Από τότε παλεύω. Το τι άκουγα, τι ότι με πείραξε κάποιο βάρος που (θα) σήκωσα, τι ερεθισμένη κήλη και άλλα πολλά.
Χωρίς πλάκα, από το διαδίκτυο έμαθα τι έχω (προστατίτιδα? what is this?) και το έψαξα καλύτερα.

romario είπε:
ακη οχι ολοκληρο χαπι!!! παιρνω 1mg την ημερα!!
Κατάλαβα, απλώς ανέφερα τις διαφορές.

kapamarou είπε:
υπαρχει τροπος να αποφηγουμε τον πονο στους ορχεις?δυο φορες ξεκινησα το προσκαρ,και τις δυο το σταματησα για τον ιδιο λογο,την πρωτη φορα ηταν 1,25mg,και εμφανιστικε στον τριτο μηνα,το εκοψα για εναν χρονο,ξεκινησα 0,7mg και μου εμφανιστικε το ιδιο στον πρωτο μηνα :(
Δοκίμασε ένα προπεσια στην μέση, δηλαδή 0.5mg (σε περίπτωση που δεν μπορείς να κόψεις το προσκαρ).

romario είπε:
αν πονας εντονα μετα απο 2-3 ημερες ρωτα εναν δερματολογο καλυτερα...μην το παρεις απο μονος σου,εμενα μου το εγραψε δερματολογος...
Sorry, αλλά εμέ μου ακούγεται σαν να το έγραψε οδοντίατρος. Δεν αναφέρομαι σε εσένα, μην παρεξηγηθώ, αλλά ο δερματολόγος δεν είναι ουρολόγος και από την στιγμή που έχει σχέση ο όρχις, ο δερματολόγος είναι απλά για τα μάτια του κόσμου.
Απλώς ο δερματολόγος έχει "συνδεθεί" με την τριχόπτωση και δίνει ότι υπάρχει διαθέσιμο, δεν νομίζω να εμπιστευτεί κανείς εύκολα κάποιον εκτός από ουρολόγο σε τέτοιο θέμα.

geofish

New Member

[
Άκης είπε:
[quote author=GK link=topic=790.msg34144#msg34144 date=1275071817]
Προστατίτιδα εσύ Άκη την είχες ? Ή την απέκτησες ώς παρενέργεια της φίνας ?
Την έχω από το 2004 περίπου (πριν από τους Ολυμπιακούς ;D ). Από τότε παλεύω. Το τι άκουγα, τι ότι με πείραξε κάποιο βάρος που (θα) σήκωσα, τι ερεθισμένη κήλη και άλλα πολλά.
Χωρίς πλάκα, από το διαδίκτυο έμαθα τι έχω (προστατίτιδα? what is this?) και το έψαξα καλύτερα.
[/quote]

Όσοι μάγκες πάσχετε από προστατίτιδα το οποίο οφείλετε κατά 70-80 % στο μικρόβιο e.coli θα σας προτείνω ένα γιατροσόφι.
Εμένα με βοήθησε όσο δεν με βοήθησαν 3 χρόνια λήψης αντιβιοτικών.
Τρώτε κάθε μέρα για κανένα 6 μηνο 1 ολόκληρο κρεμμύδι κατά προτίμηση βράδυ για να μην βρωμάτε αν είναι να βγείτε έξω.
Κάντε το και θα με θυμηθείτε.

Άκης

Administrator

thanks geofish. Αυτό μπορεί να βγει καλό, μιας και η προστατίτιδα είναι ο ... προστάτης των νέων.
Δηλαδή μπορεί να πάσχουν από υπερπλασία και να ταλαιπωρούνται οι μεγαλύτεροι, αλλά διάβασα ότι η προστατίτιδα προτιμά τους νεότερους.
Οπότε, ότι γιατροσόφι, ειδικά που να μην βγαίνει από τα εργαστήρια των μεγαλοκαρχαρ.. εεε εταιριών, καλοδεχούμενο.

kapa

Μέλος του προσωπικού

Δοκίμασε ένα προπεσια στην μέση, δηλαδή 0.5mg (σε περίπτωση που δεν μπορείς να κόψεις το προσκαρ).
το προσκαρ το κοβω και στα 16,ειμαι νιτζα 8),θα δοκιμασω και 0,3mg να δω πως θα παει,υποψιαζομαι οτι δεν εχω αυξιμενη dht,απλα πολυ ευαισθησια σε αυτη γι αυτο και δεν μπορει να δεχθει το σωμα μου την φιναστεριδη ::)

GK

New Member

ρε παιδιά, σε ποιό πόσο είναι αυξημένη μιά dht ? ή μάλλον από ποιό ποσό και πάνω ?
Εγώ από 36-573 είχα 347 :-[

Pierre

Member

Άκης είπε:

Φαίνεται ότι είναι χρόνια προστατίτιδα, αυτό που είχα και εγώ.
Είναι η πιο ύπουλη και δύσκολη να αντιμετωπιστεί...
Η καλύτερη αντιβίωση είναι το Ciproxin...τα σκοτώνει όλα, προστατίτιδες, ορχίτιδες κλπ.
Καλό είναι επίσης να γίνεται καλλιέργεια σπέρματος γιατί η γενική ούρων δεν αρκεί.
Επίσης καλό είναι να πίνεις πολλά νερά.

akol

Member

τελικα η συχνοουρια σταματησε και ευτυχωS χωριs να χρειαστει να σταματησω την φιναστεριδη.τελικα δεν φταιει για ολα μαS συμβαινουν η φινα....!!!!!

bullshit

Member

Η μόνη παρενέργεια που έιχα μέχρι στιγμής και ευτυχώς έφυγε ήταν οτι επι μια εβδομάδα (την πρώτη) δεν κοιμόμουν σχεδόν καθόλου. Επίσης δεν ένιωθα κούραση παρόλο που μπορεί να είχα κοιμηθεί 6 ώρες σύνολο σε 3 ημέρες. Τώρα κοιμάμαι ιδιαίτερα εύκολα.

Jakard

New Member

kapamarou είπε:
το προσκαρ το κοβω και στα 16,ειμαι νιτζα 8),θα δοκιμασω και 0,3mg να δω πως θα παει,υποψιαζομαι οτι δεν εχω αυξιμενη dht,απλα πολυ ευαισθησια σε αυτη γι αυτο και δεν μπορει να δεχθει το σωμα μου την φιναστεριδη ::)

Τι σε 16 ρε φιλε με δουλευεις πιος εισαι ο κεν γουαταναμπε απο το Last Samurai ?

kapa

Μέλος του προσωπικού

Jakard είπε:
[quote author=kapamarou link=topic=790.msg34229#msg34229 date=1275163858]

Τι σε 16 ρε φιλε με δουλευεις πιος εισαι ο κεν γουαταναμπε απο το Last Samurai ?
[/quote]
οχι,ο καπαμαρου.ειναι αρκετα ευκολο αν ειναι ζυγος αριθμος 2, 4, 8,αν εχεις αρκετα κοφτερο εργαλειο,λεπιδα απο ξυραφακι, ακομα και 16,στα 5 δεν μπορω :'(

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Hairboost

Member

Παιδες τελικα ειμαστε 1000% οτι 1 προσκαρ την ημερα για πολυ καιρο δεν μικραινει τα γεννητικα οργανα ?

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

boost είπε:
Παιδες τελικα ειμαστε 1000% οτι 1 προσκαρ την ημερα για πολυ καιρο δεν μικραινει τα γεννητικα οργανα ?
μετά από ~1,5 χρόνο χρήσης,
δεν παρατηρώ (εγώ και η γυναίκα μου) καμία αλλαγή ;)

msc

New Member

φιλε ιinnotech για ποσο καιρο επαιρνες φινα αν επιτρεπεται και τι παρενεργειες εχεις ακομα?
π.χ δεν εχεις ουτε τωρα πρωινη στυση?

takis7

New Member

αρχιζω να εχω αισθυση αερογα_ισιου δηλ. ολες οι τρυπες μου φαινοντε πηγαδια.
η μυομενη λιμπιντο δε με ενοχλει γιατ πριν το μυαλο ολο στο _ουνι ηταν

takis7

New Member

και κατι ακομα ,μου εχουν πει οτι τα χειλη και τα ματια μου φαινοντουσαν σαν πρησμενα.και το σημαντικοτερο απο αντιπροχθες εχω πτωση αποδωσης στο φικηφικη.μαλλον θα κανω οτι και ο admin δηλ. στοπ φινας και ξεκινημα τοπικου αν και νομιζω πως μονο με τοπικο απλα θα καθηστερησω το ξηρισμα

Άκης

Administrator

skeptikistis είπε:
Μετα την επισκεψη στο γιατρο, ειναι επισημο, εβγαλα βυζια.
Αλήθεια; Δηλαδή πως ακριβώς το κατάλαβες/πήγες;
Πρόσεξε, δεν σε ρωτάω για να σε πω ψεύτη ή κάτι άλλο, απλός καλό είναι να ξέρουν και άλλοι τι παρατήρησες και πήγες (φαντάζομαι δεν φούσκωσε πολύ).

takis7 είπε:
και κατι ακομα ,μου εχουν πει οτι τα χειλη και τα ματια μου φαινοντουσαν σαν πρησμενα.και το σημαντικοτερο απο αντιπροχθες εχω πτωση αποδωσης στο φικηφικη.μαλλον θα κανω οτι και ο admin δηλ. στοπ φινας και ξεκινημα τοπικου αν και νομιζω πως μονο με τοπικο απλα θα καθηστερησω το ξηρισμα
Έχω παρατηρήσει από το σταμάτημα της φινας βασικά μια διαφορά σε στύση κλπ. Δεν μπορώ να σας εξηγήσω χωρίς να γίνω πρόστυχος, αλλά όντως παρατήρησα.

Αυτό με το πρόσωπο που λες, το έχω διαβάσει και σε ξένο φορουμ, αν δεν κάνω λάθος.

Το τοπικό που δοκιμάζω, μπορεί να είναι και ιδέα μου, μου έχει σταματήσει την τριχόπτωση, η οποία μετά το στοπ της φινας άρχισε να κάνει επανάσταση στο κεφάλι μου. Ωστόσο, παρατηρώ ότι είναι σαν να παίρνω φινα, δεν έχω τριχόπτωση και ελπίζω να μην είναι η ιδέα μου.
Ωστόσο, ναι δεν είναι φινα αλλά πιστεύω αν "παίξω" με τις δόσεις των αντί ανδρογόνων (ναι, αναγκαστικά θα έχει και από αυτά, αλλά σε αμελητέες ποσότητες) να είναι καλύτερα, ή με την χρήση μινοξ πχ.

Μπλουζα