Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Την έχω από το 2004 περίπου (πριν από τους Ολυμπιακούς ;D ). Από τότε παλεύω. Το τι άκουγα, τι ότι με πείραξε κάποιο βάρος που (θα) σήκωσα, τι ερεθισμένη κήλη και άλλα πολλά.GK είπε:Προστατίτιδα εσύ Άκη την είχες ? Ή την απέκτησες ώς παρενέργεια της φίνας ?
Κατάλαβα, απλώς ανέφερα τις διαφορές.romario είπε:ακη οχι ολοκληρο χαπι!!! παιρνω 1mg την ημερα!!
Δοκίμασε ένα προπεσια στην μέση, δηλαδή 0.5mg (σε περίπτωση που δεν μπορείς να κόψεις το προσκαρ).kapamarou είπε:υπαρχει τροπος να αποφηγουμε τον πονο στους ορχεις?δυο φορες ξεκινησα το προσκαρ,και τις δυο το σταματησα για τον ιδιο λογο,την πρωτη φορα ηταν 1,25mg,και εμφανιστικε στον τριτο μηνα,το εκοψα για εναν χρονο,ξεκινησα 0,7mg και μου εμφανιστικε το ιδιο στον πρωτο μηνα![]()
Sorry, αλλά εμέ μου ακούγεται σαν να το έγραψε οδοντίατρος. Δεν αναφέρομαι σε εσένα, μην παρεξηγηθώ, αλλά ο δερματολόγος δεν είναι ουρολόγος και από την στιγμή που έχει σχέση ο όρχις, ο δερματολόγος είναι απλά για τα μάτια του κόσμου.romario είπε:αν πονας εντονα μετα απο 2-3 ημερες ρωτα εναν δερματολογο καλυτερα...μην το παρεις απο μονος σου,εμενα μου το εγραψε δερματολογος...
Την έχω από το 2004 περίπου (πριν από τους Ολυμπιακούς ;D ). Από τότε παλεύω. Το τι άκουγα, τι ότι με πείραξε κάποιο βάρος που (θα) σήκωσα, τι ερεθισμένη κήλη και άλλα πολλά.Άκης είπε:[quote author=GK link=topic=790.msg34144#msg34144 date=1275071817]
Προστατίτιδα εσύ Άκη την είχες ? Ή την απέκτησες ώς παρενέργεια της φίνας ?
Άκης είπε:Την έχω από το 2004 περίπου (πριν από τους Ολυμπιακούς ;D ). Από τότε παλεύω. Το τι άκουγα, τι ότι με πείραξε κάποιο βάρος που (θα) σήκωσα, τι ερεθισμένη κήλη και άλλα πολλά.
Χωρίς πλάκα, από το διαδίκτυο έμαθα τι έχω (προστατίτιδα? what is this?) και το έψαξα καλύτερα.
kapamarou είπε:Δοκίμασε ένα προπεσια στην μέση, δηλαδή 0.5mg (σε περίπτωση που δεν μπορείς να κόψεις το προσκαρ).
το προσκαρ το κοβω και στα 16,ειμαι νιτζα 8),θα δοκιμασω και 0,3mg να δω πως θα παει,υποψιαζομαι οτι δεν εχω αυξιμενη dht,απλα πολυ ευαισθησια σε αυτη γι αυτο και δεν μπορει να δεχθει το σωμα μου την φιναστεριδη :![]()
Jakard είπε:[quote author=kapamarou link=topic=790.msg34229#msg34229 date=1275163858]
Δοκίμασε ένα προπεσια στην μέση, δηλαδή 0.5mg (σε περίπτωση που δεν μπορείς να κόψεις το προσκαρ).
το προσκαρ το κοβω και στα 16,ειμαι νιτζα 8),θα δοκιμασω και 0,3mg να δω πως θα παει,υποψιαζομαι οτι δεν εχω αυξιμενη dht,απλα πολυ ευαισθησια σε αυτη γι αυτο και δεν μπορει να δεχθει το σωμα μου την φιναστεριδη :![]()
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
μετά από ~1,5 χρόνο χρήσης,boost είπε:Παιδες τελικα ειμαστε 1000% οτι 1 προσκαρ την ημερα για πολυ καιρο δεν μικραινει τα γεννητικα οργανα ?
Αλήθεια; Δηλαδή πως ακριβώς το κατάλαβες/πήγες;skeptikistis είπε:Μετα την επισκεψη στο γιατρο, ειναι επισημο, εβγαλα βυζια.
Έχω παρατηρήσει από το σταμάτημα της φινας βασικά μια διαφορά σε στύση κλπ. Δεν μπορώ να σας εξηγήσω χωρίς να γίνω πρόστυχος, αλλά όντως παρατήρησα.takis7 είπε:και κατι ακομα ,μου εχουν πει οτι τα χειλη και τα ματια μου φαινοντουσαν σαν πρησμενα.και το σημαντικοτερο απο αντιπροχθες εχω πτωση αποδωσης στο φικηφικη.μαλλον θα κανω οτι και ο admin δηλ. στοπ φινας και ξεκινημα τοπικου αν και νομιζω πως μονο με τοπικο απλα θα καθηστερησω το ξηρισμα