Ο Bis**ga στην Αθήνα 1η Νοεμβρίου 2014

tropheus

Well-Known Member
zotrix είπε:
Θα συμφωνήσω με τον marmaromenos. Για να κλείσεις μεταμόσχευση μαζί του πρέπει να περιμένεις μήνες (θα είσαι πολύ τυχερός αν είναι μόνο 3 μήνες). Τι λόγο έχει να έρθει όταν ξέρει ότι θα είναι κλεισμένος διαρκώς με 2 μεταμοσχεύσεις τη μέρα μέχρι να πάρει συνταξη; Είτε ερχόταν είτε όχι πάλι την ίδια δουλειά θα είχε.

Το θέμα εκτός των άλλων για τον Bis**ga είναι να αποδείξει ότι πέρα από πολύ καλός επαγγελματίας είναι και ευαίσθητος άνθρωπος και αντιλαμβάνεται τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε ΟΛΟΙ εδώ στην Ελλάδα.

Θεωρώ ότι έχει αρκετά περιθώρια να προσφέρει κάποια πιο οικονομικά πακέτα.
Ίδομεν...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tropheus

Well-Known Member
giwrgos athina είπε:
Tropheus μην μαζι με την τιμη πεσει και η ποιοτητα ομως.Αυτο φοβαμαι εγω...

Γιώργο, ο Bis**ga είναι χρόνια στο χώρο, καταξιομένος και ένας από τους καλύτερους στον κόσμο. Είναι πετυχημένος και ως επιχειρηματίας με ένα μεγάλο και καλό επιτελείο βοηθών και δεν πιστεύω ότι ποτέ θα σκεφτόταν να ρίξει έστω και στο ελάχιστο την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει.
Το θεωρώ δεδομένο!

nucky

Active Member
Στην ελεύθερη αγορά έχεις πεθάνει αν εφησυχάσεις και πεις "ειμαι κλεισμένος για τρείς μήνες , ας χαλαρώσω και ας πάω για ψάρεμα" . Τοσο ο Bisanga οσο και όλοι οι σημαντικοί σε κάθε επάγγελμα το ξέρουν αυτό και δεν εφησυχάζουν στιγμή . "Είμαστε καθημερινά δύο χρόνια μακριά από τη χρεοκοπία" είχε πει ο Μπιλ Γκέιτς όταν τον ρώτησαν γιατί ασχολείται συνεχώς με τη Μικρομαλακή αφού είναι σχεδόν μονοπώλιο . Ο Μπιζάνγκα λοιπόν δεν έρχεται γιατί μας αγαπάει , δεν έρχεται για να μας κάνει χάρη .Ερχεται για να ανοίξει μια ακόμα αγορά , όπου είδε δυνατότητες . Απ οσο ξέρω , στο Βέλγιο πήγαιναν και τον έβλεπαν ουκ ολίγοι Έλληνες

zotrix

Active Member
nucky είπε:
Στην ελεύθερη αγορά έχεις πεθάνει αν εφησυχάσεις και πεις "ειμαι κλεισμένος για τρείς μήνες , ας χαλαρώσω και ας πάω για ψάρεμα" . Τοσο ο BIS**GA οσο και όλοι οι σημαντικοί σε κάθε επάγγελμα το ξέρουν αυτό και δεν εφησυχάζουν στιγμή . "Είμαστε καθημερινά δύο χρόνια μακριά από τη χρεοκοπία" είχε πει ο Μπιλ Γκέιτς όταν τον ρώτησαν γιατί ασχολείται συνεχώς με τη Μικρομακακή αφού είναι σχεδόν μονοπώλιο . Ο Μπιζάνγκα λοιπόν δεν έρχεται γιατί μας αγαπάει , δεν έρχεται για να μας κάνει χάρη .Ερχεται για να ανοίξει μια ακόμα αγορά , όπου είδε δυνατότητες . Απ οσο ξέρω , στο Βέλγιο πήγαιναν και τον έβλεπαν ουκ ολίγοι Έλληνες

Κοίτα προφανώς και δεν έρχεται για την ψυχή της μάνας του, αλλά γιατί μυρίστηκε μαρούλι. Εξυπακούεται αυτό. Αλλά, πιστευω, ότι ένας γνωστός γιατρός που είναι κλεισμένος για μήνες δεν θα ρίσκαρε αυτήν την πελατεία (την ήδη κλεισμένη από άλλες χώρες) για να πουλήσει κάτι παραπάνω εδώ.

nucky

Active Member
Δεν ρισκάρει απολύτως τίποτα αγαπητέ. Εξτραδάκι (θα) είναι η Ελλάδα . Και δεν το λέω με καθόλου κακή έννοια.

Εμαθα πάντως οτι σε όσους πάνε λέει ξεκάθαρα οτι το 20λεπτο είναι αυστηρό . Περιμένω να μάθω τι θα προλάβει να πει με τον καθένα . Ελπίζω να μοιραστείτε την εμπειρία σας

lmg 7

Active Member
20λεπτο αυστηρο ισχυει,θα ενημερωσω αυριο....μακαρι τα παιδια να κανονισουν μια συναντηση και να χουμε μια συνολικη εικονα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

zotrix

Active Member
Για να δούμε αν θα κάνει κάτι καλύτερο από το graft και 5ευρω αφού αγαπάει τους Ελληνες. Γιατί κορυφαίος είναι σε αυτό που κάνει, ας βοηθήσει και λίγο τους Ελληνες αφού έχει δουλέψει εδώ στο παρελθόν (ή στην Κύπρο)

lucky13

New Member
Λοιπόν, είχα ραντεβού με τον Bisanga το μεσημέρι. Μαζί του ήταν και ο βοηθός του ο Λέανδρος που μιλάει ελληνικά.

Μου μέτρησε την πυκνότητα στην δότρια περιοχή σε 3 διαφορετικά σημεία (μετρια πυκνότητα 80gr/cm2, τόσα μου είχε πει και ο Φιούρης από HDC) και με ενημέρωσε πως θα χρειαστούν περίπου 7000 grafts για κάλυψη frontline και crown (όσα μου είπαν από HDC και MHRC) και μου πρότεινε καλύτερα να μην πειράζαμε το ενδιάμεσο αυτών των δύο στο οποίο υπάρχει αρκετό μαλλί το οποίο ίσως θέταμε σε κίνδυνο.

Kοστολόγηση: 5 ευρώ τα πρώτα 1000 grafts και 3 τα υπόλοιπα. Δηλαδή για 2 sessions των 7000 συνολικά grafts απαιτούνται 1000x5+6000x3=23000 ευρώ

ψιλοαπαγορευτικό για μένα

Stripar

Established Member
lucky13 είπε:
Kοστολόγηση: 5 ευρώ τα πρώτα 1000 grafts και 3 τα υπόλοιπα. Δηλαδή για 2 sessions των 7000 συνολικά grafts απαιτούνται 1000x5+6000x3=23000 ευρώ

Ανεβάζω ένα Screenshot απο την επίσημη κοστολόγηση της κλινικής του:

pMeT6jF.jpg

H Ερώτηση είναι...
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΝΟΙΚΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ-ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ FORUM?...ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ?

θεωρώ ότι ο Λεονάρδος ενημέρωσε το γιατρό για την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα!.
5,00euro/graft το 10% του κόσμου θα μπορεί να το δώσει και άν...
Εκτός και άν στοχεύει στην μειονότητα (10%) απο το τρέχων ταξίδι του

Leone

Active Member
Πηγα και εγω στο ραντεβου παιδια.Εμενα μου ειπε οτι δεν εχω περιθωρια για αλλα λαθη καθοτι εχω πεταξει ηδη 2000 μοσχευματα.Μου προτεινε να αφαιρεσει μερικα στη hairline και να πυκνωσει λιγο πιο μεσα καπου στα δυο δαχτυλα μεσα στους κροταφους.Μετα απο 6 μηνες να ξαναπαω Βελγιο να κανω λειζερ στη περιοχη που αφαιρεθηκαν τα κακα μοσχευματα γιατι ειναι ουλωδης περιοχη και σκληρη απο τις πολλες επεμβασεις.Και μετα απο μερικους μηνες να ξαναπαω τριτη φορα και να μου καλυψει αυτη τη περιοχη με νεα μεταμοσχευση η οποια με το λειζερ θα εχει γινει λεια και καθαρη.Τιμη δεν ειπαμε.Ο Λεανδρος μου ειπε θα κανει οτι μπορει και πως αν μαζευτουμε καποια ατομα και παμε μαζι θα εχουμε καλυτερες τιμες.Μου εδειξε μια περιπτωση ιδια με τη δικια μου και δε φαινοταν τιποτα απολυτα φυσικο αποτελεσμα.

zotrix

Active Member
Leone είπε:
Πηγα και εγω στο ραντεβου παιδια.Εμενα μου ειπε οτι δεν εχω περιθωρια για αλλα λαθη καθοτι εχω πεταξει ηδη 2000 μοσχευματα.Μου προτεινε να αφαιρεσει μερικα στη hairline και να πυκνωσει λιγο πιο μεσα καπου στα δυο δαχτυλα μεσα στους κροταφους.Μετα απο 6 μηνες να ξαναπαω Βελγιο να κανω λειζερ στη περιοχη που αφαιρεθηκαν τα κακα μοσχευματα γιατι ειναι ουλωδης περιοχη και σκληρη απο τις πολλες επεμβασεις.Και μετα απο μερικους μηνες να ξαναπαω τριτη φορα και να μου καλυψει αυτη τη περιοχη με νεα μεταμοσχευση η οποια με το λειζερ θα εχει γινει λεια και καθαρη.Τιμη δεν ειπαμε.Ο Λεανδρος μου ειπε θα κανει οτι μπορει και πως αν μαζευτουμε καποια ατομα και παμε μαζι θα εχουμε καλυτερες τιμες.Μου εδειξε μια περιπτωση ιδια με τη δικια μου και δε φαινοταν τιποτα απολυτα φυσικο αποτελεσμα.

Ελλάδα έκανες την πρώτη σου μεταμόσχευση φίλε, ή Κύπρο; Αυτό είναι το πρόβλημα με τις φθηνές επεμβάσεις. Νομίζεις ότι θα την βγάλεις φθηνά και μετά πληρώνεις τα διπλάσια για να καμουφλάρεις το πρόβλημα. Εχε υπόψη σου πάντως ότι ο Bis*anga χρεώνει 2000 Ευρώ minimum τιμή μεταμόσχευσης. Και ένα μόσχευμα δηλαδή να σου βάλει, θες 2 χιλιάρικα

giwrgos athina

Active Member
Προσωπικα αυτο που δεν μου αρεσε εμενα στην συναντηση μου με το γιατρο ηταν το αυστηρο 20 λεπτο του χρονου..Χρειαζομουν 10 λεπτα σιγουρα ακομα να τον ρωτησω πραγματα που δεν μπορεσα ...Και δεν μου ειπε καν τιμη...θα προτιμουσα να μου πει στο περιπου τιμη για μουσι να ξερω τι να περιμενω.

tropheus

Well-Known Member
lucky13 είπε:
...

Τρελά νούμερα. Δηλαδή μηδενική έκπτωση για τα μέλη του φόρουμ;;;
Από 3 παιδιά που μίλησα τηλεφωνικά μου είπαν ότι απέφυγε να τους πει τιμές και ότι θα επικοινωνήσει ο Λέανδρος μαζί τους για λεπτομέρειες και τιμή.
Αν επιμείνει σε αυτά τα υψηλότατα νούμερα θα είναι μια πολύ απογοητευτική εξέλιξη...

Δεν είπαμε να κάνει τις μεταμοσχεύσεις τζάμπα αλλά 0% έκπτωση;;;

Μπλουζα