Ναι, αλλα δεν εχουμε το ιδιο ειδικο βαρος για το κοινο, ξερεις μπρο.
ΟΤΙ και να κανουν καποιοι μασκοφοροι χουλιγκαν, η αληθεια πως εκτος απο τα 10 ατομα του ΟΧΛΟΥ που χτυπατε ο ενας την πλατη του αλλου και λετε "καλα του ειπες, ωραιος", ΟΛΟΙ οι υπολοποι που παρακολουθουν και δεν γραφουν σε αυτο το τοξικο και δηλητηριωδες περιβαλλον που εχετε φταιξει απο την ψυχικα σας φορτιση λογω της τριχοπτωσης:
- ΕΜΕΝΑ ξερουν με ονομα και φατσα
- ΕΜΕΝΑ βλεπουν στα βιντεο γιατι δεν ειμαι κοτα να κρυβομαι
- Απο εμενα μαθαινουν και βλεπυν αποτελεσματα
- Τα δικα ΜΟΥ αποτελεσματα περιμενουν καθε εβδομαδα 2-3 που ποσταρω
- ΕΓΩ ως χειρουργος μπορω να τους λυσω το προβλημα αντι να γραφω αμορφωτες θεωριες που εμαθα απο αλλον αμορφωτο
- ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ θα ανταμειψουν με τα λεφτα τους και θα ευχαριστησουν στο τελος που θα τους λυσω το προβλημα
Εσυ και ολοι οι αλλοι θα ειστε παντοτε
κομπαρσοι.
Το ΜΟΝΟ που μπορειτε να κανετε ειναι να προσπαθειτε να πληξετε εμενα.
Τοσο ταπεινα ενστικτα
Ειναι και ο λογος που ΚΑΝΕΙΣ αλλος ιατρος δεν ποσταρει το παραμικρο εδω μεσα.
Εχουν δει τον πολεμο, το κομπλεξ, την τοξικοτητα και την ζημια που θα τους γινει
Αλλα φυσικα, που μυαλο για αυτοκριτικη το φορουμ!
Εγω εχω σκληροπετσιασει πλεον, και βοηθησε και πολυ που ειδα και απο κοντα καποιους του φορουμ και εβαλα και προσωπο στο ...ονομα των ...γενναιων πολεμιστων του πληκτρολογιου....
Οποτε ΟΤΙ και να κανεις και εσυ και οποισδηποτε αλλος, θυμησου το, δεν θα κερδισεις τιποτα εκτος απο μια ...
πραγματικα μηδενικης αξιας ψευτο-ικανοποιηση οτι δηθεν εκανες μια μικρο-ζημια στην φημη ενος Ιατρού που ουτε στον υπνο σου δεν θα εχεις την αξια του του στα ματια του υπολοιπου κοσμου πλην το 10 haters.
Επιτευγμα!!!
ΥΓ: Ενα καλο τεστ για να δει κανεις αν ειναι καραγκιοζης στην συμπεριφορα ειναι το εξης: αν ντρεπεσαι να το πεις στην μανα σου ή στην γυναικα που γουσταρεις, μαντεψε! Εισαι καραγκιοζης!