ΟΛΗ η αλήθεια για τα ...μακρυα μαλλιά στα VIDEO του ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗ!!! Ο aeratos28 ειχε ξανα δικιο! Μην το χασετε!!! Αποδειξεις με ΒΙΝΤΕΟ!!!

Tetrakis

Well-Known Member
Ναι, αλλα δεν εχουμε το ιδιο ειδικο βαρος για το κοινο, ξερεις μπρο.
ΟΤΙ και να κανουν καποιοι μασκοφοροι χουλιγκαν, η αληθεια πως εκτος απο τα 10 ατομα του ΟΧΛΟΥ που χτυπατε ο ενας την πλατη του αλλου και λετε "καλα του ειπες, ωραιος", ΟΛΟΙ οι υπολοποι που παρακολουθουν και δεν γραφουν σε αυτο το τοξικο και δηλητηριωδες περιβαλλον που εχετε φταιξει απο την ψυχικα σας φορτιση λογω της τριχοπτωσης:
  • ΕΜΕΝΑ ξερουν με ονομα και φατσα
  • ΕΜΕΝΑ βλεπουν στα βιντεο γιατι δεν ειμαι κοτα να κρυβομαι
  • Απο εμενα μαθαινουν και βλεπυν αποτελεσματα
  • Τα δικα ΜΟΥ αποτελεσματα περιμενουν καθε εβδομαδα 2-3 που ποσταρω
  • ΕΓΩ ως χειρουργος μπορω να τους λυσω το προβλημα αντι να γραφω αμορφωτες θεωριες που εμαθα απο αλλον αμορφωτο
  • ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ θα ανταμειψουν με τα λεφτα τους και θα ευχαριστησουν στο τελος που θα τους λυσω το προβλημα
Εσυ και ολοι οι αλλοι θα ειστε παντοτε κομπαρσοι.
Το ΜΟΝΟ που μπορειτε να κανετε ειναι να προσπαθειτε να πληξετε εμενα.
Τοσο ταπεινα ενστικτα

Ειναι και ο λογος που ΚΑΝΕΙΣ αλλος ιατρος δεν ποσταρει το παραμικρο εδω μεσα.
Εχουν δει τον πολεμο, το κομπλεξ, την τοξικοτητα και την ζημια που θα τους γινει
Αλλα φυσικα, που μυαλο για αυτοκριτικη το φορουμ!

Εγω εχω σκληροπετσιασει πλεον, και βοηθησε και πολυ που ειδα και απο κοντα καποιους του φορουμ και εβαλα και προσωπο στο ...ονομα των ...γενναιων πολεμιστων του πληκτρολογιου....

Οποτε ΟΤΙ και να κανεις και εσυ και οποισδηποτε αλλος, θυμησου το, δεν θα κερδισεις τιποτα εκτος απο μια ...
πραγματικα μηδενικης αξιας ψευτο-ικανοποιηση οτι δηθεν εκανες μια μικρο-ζημια στην φημη ενος Ιατρού που ουτε στον υπνο σου δεν θα εχεις την αξια του του στα ματια του υπολοιπου κοσμου πλην το 10 haters.
Επιτευγμα!!!

ΥΓ: Ενα καλο τεστ για να δει κανεις αν ειναι καραγκιοζης στην συμπεριφορα ειναι το εξης: αν ντρεπεσαι να το πεις στην μανα σου ή στην γυναικα που γουσταρεις, μαντεψε! Εισαι καραγκιοζης!
Είπε ο Ηρακλής τσέπης…

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Ειναι και ο λογος που ΚΑΝΕΙΣ αλλος ιατρος δεν ποσταρει το παραμικρο εδω μεσα.
Εχουν δει τον πολεμο, το κομπλεξ, την τοξικοτητα και την ζημια που θα τους γινει
Αλλα φυσικα, που μυαλο για αυτοκριτικη το φορουμ
Άστο καλύτερα μη βγάζεις τα δικά σου αυθαίρετα συμπέρασματα για να αισθανθείς καλύτερα.
Δεν θέλεις να σου πω γιατί δε γράφουν μην το σκαλίζεις.
Οπότε αρκέσου και εσύ στην αυτοκριτική σου (ποτέ δηλαδή) και άσε και εμάς στην όποια δική μας κάνουμε.

Υγ:Υγεία πάνω από όλα.;)

Τελευταία επεξεργασία:

Tsino

New Member
Πριν έγραψες αυτό" Εχουν δει τον πολεμο, το κομπλεξ, την τοξικοτητα και την ζημια που θα τους γινει"

Γιατρέ εσύ θεωρείς ότι έχεις ζημιωθεί από το Forum?
Εγώ βλέπω ότι όταν μπήκες μιλούσες για FUT το πολύ μέχρι FUT-FUE.
Tώρα σε ακούω στα videos και βλέπω ότι μόνο με FUE ακόμα και σε nw6 μπορείς να τα καλύψεις με FUE.
Μόνο η γνωριμία σου με τον Ισπανό και η "ανταλλαγή" απόψεων και τεχνικών ακόμα και η υιοθέτηση κάποιων για εμένα που είμαι εκτός μου φαίνεται τεράστιο κέρδος.( ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ και ΛΑΘΟΣ).
Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ την υιοθέτηση τεχνικών κάτι κατακριτέο ίσα ίσα το θεωρώ παρά παρά πολύ καλό!!!!

bobby

Well-Known Member
Οποιοσδήποτε auditor που θα έκανε αντικειμενικό έλεγχο (πχ για μια μήνυση) προκειμένου αποδειχθεί ζημιά θα ήθελε να τσεκάρει τους ισολογισμούς της εταιρείας Π.Φ. και Μ.Φ. (Προ Φορουμ & Μετά Φόρουμ) αλλιώς όλα είναι εικασίες……

Vdupa

Well-Known Member
Γιατρέ είσαι ο οδηγός της δουλειάς σου (μμ), άλλα φαίνεται ότι επιλέγεις να υποτιμάς τη νεκρή γωνία (φόρουμ). Δεν πρόκειται να πάει καλά αυτό.

Θα πρότεινα (ξανά) να κρατήσεις μια απόσταση και να δεις όλη την εικόνα. Τσακώνεσαι με όλους. Γιατί; Υπάρχει μια άποψη για τη δουλειά σου που είναι σχεδόν η ίδια από όλα τα μέλη (τουλάχιστον από αυτά που βρίσκονται κάποια χρόνια εδώ), είτε έρχονται σε αντιπαράθεση με σένα είτε όχι (για παράδειγμα, εγώ που δεν έρχομαι σε κόντρα με σένα, ίσα ίσα έχω υπερασπιστεί το δικαίωμα να έχεις άποψη εδώ, συμφωνώ σε οτι κριτική έχω διαβάσει για τη δουλειά σου και για το κόστος των μμ).

Στην πραγματικότητα μπορείς να κερδίσεις πολλά πράγματα από το φόρουμ και ήδη το έχεις κάνει. Το να υποτιμάς ότι έχεις κερδίσει από εδώ, προσωπικά σαν εικόνα μου βγάζει μια υποτίμηση για τον πελάτη σου. Το φόρουμ είναι ουσιαστικά ο πελάτης, ο οποίος έχει μπει στη διαδικασία έρευνας για το θέμα του (το κάνει 1,2,7,17 χρόνια μέσω του φόρουμ). Κανείς δεν έχει εμμονή με σένα, το πρόβλημα του θέλει να λύσει. Αν σε βρίσκει vfm ή πολύ καλό στη δουλειά σου θα έρθει σε σένα, δεν είσαι εχθρός του άλλα δυνητικά σύμμαχος.

Η κόντρα σου, έχω ξαναπεί, ότι για μένα είναι με την φύση του φόρουμ (που δεν θα αλλάξει), αλλά και με το εγώ σου. Είναι το εγώ σου vs μια διαμορφωμένης, σχεδόν κοινής, άποψης μελών που έχουν εμπειρία ετών. Όχι στην ιατρική πράξη, αλλά στον τομέα των μεταμοσχεύσεων γενικότερα, από την πλευρά του πελάτη που κάνει την έρευνα του. Αυτό για μένα κάνεις μεγάλο λάθος αν το υποτιμάς.

Και κατά βάθος δεν το κάνεις, για αυτό και είσαι εδώ σε καθημερινή βάση και εκνευρίζεσαι. Δεν είσαι και πολύ σίγουρος. Κάτι σου κάνει η άποψη του φόρουμ και ας τσιγκλάει αυτή.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Πριν έγραψες αυτό" Εχουν δει τον πολεμο, το κομπλεξ, την τοξικοτητα και την ζημια που θα τους γινει"

Γιατρέ εσύ θεωρείς ότι έχεις ζημιωθεί από το Forum?
Εγώ βλέπω ότι όταν μπήκες μιλούσες για FUT το πολύ μέχρι FUT-FUE.
Tώρα σε ακούω στα videos και βλέπω ότι μόνο με FUE ακόμα και σε nw6 μπορείς να τα καλύψεις με FUE.
Μόνο η γνωριμία σου με τον Ισπανό και η "ανταλλαγή" απόψεων και τεχνικών ακόμα και η υιοθέτηση κάποιων για εμένα που είμαι εκτός μου φαίνεται τεράστιο κέρδος.( ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ και ΛΑΘΟΣ).
Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ την υιοθέτηση τεχνικών κάτι κατακριτέο ίσα ίσα το θεωρώ παρά παρά πολύ καλό!!!!

Εχω ζημιωθει ΑΔΙΚΑ απο ατομα στο forum επειδη καποιοι ειναι απλα προβληματικα ατομα, ανανδροι και τοξικη.

ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ προσπαθησα και εσυ και καποιοι τυπου @aeratos28 που αναμασουν αυτη την καραμελα:
  • ο @CVIAL με γνωρισε μεσω του φορουμ
  • ο @CVIAL εφερε σε επαφη τον Dr. Λορενζο και εμενα. Ηδη τον ηξερα απο τα συνεδρια τον Δρ. Λορετζο και με θυμοταν
  • O @CVIAL ειναι moderator, με ΑΛΛΟ επαγγελματικο αντικειμενο
  • Εγω και ο Δρ. Λορετζο ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.
  • ΟΠΟΙΟΣ ιατρός της δικης μου φημης και κυρους στο Διεθνες στερεωμα (ενταξει, ενας ΤΙΠΟΤΑΣ ειμαι αλλα καποιοι ιατροι εχουν φαει το παραμυθι και με εχουν κανει Fellow ISHRS, Vice-president ABHRS, α, και καποιοι εκδοτες εχουν εκδοσει τα βιβλια μου...) επικοινωνουσε με τον Δρ. Λορετζο ειτε αν του χτυπαγαε την πορτα μια μερα στην Ισπανια με χαρα θα τον δεχοταν και ΧΩΡΙΣ τον @CVIAL
  • O @CVIAL σιγουρα διευκολυνε τα πραγματα και τα επισπευσε !!! ΤΟΥ ΕΧΩ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ
Ας πει ο @CVIAL αν θεωρει πως ΔΕΝ ειναι ετσι τα πραγματα

Απο την συνεργασια αυτη ΟΛΟΙ κερδισαν.
Οποτε ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ λιγο
Δεν ειμαι ο τυχαιος που ΕΥΤΥΧΩΣ με γνωρισε ο @CVIAL και με εφερε σε επαφη με τον Δρ. Λορετζο και σωθηκα και δεν θα γινοταν αλλιως
Επειδη γραφω εδω μεσα σαν ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ και εγω (αναγκαστικα λερωνομαι για να αντιμετωπισω καποιες βρωμερες επιθεσεις στο προσπωμο μου) πιθανον καποιοι ξεχνουν οτι εγω ΕΙΜΑΙ ιατρος και με το κυρος που εχω ΟΠΟΙΑ πορτα και να χτυπησω απο συναδελφο ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, οχι μονο ανοιγει, θα στρωσει και χαλι.
Οπως εκανα και εγω

Τελευταία επεξεργασία:

Tsino

New Member
Εχω ζημιωθει ΑΔΙΚΑ απο ατομα στο forum επειδη καποιοι ειναι απλα προβληματικα ατομα, ανανδροι και τοξικη.

ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ προσπαθησα και εσυ και καποιοι τυπου @aeratos28 που αναμασουν αυτη την καραμελα:
  • ο @CVIAL εφερε σε επαφη τον Dr. Λορενζο και εμενα. Ηδη τον ηξερα απο τα συνεδρια τον Δρ. Λορετζο και με θυμοταν
  • ΟΠΟΙΟΣ ιατρός της δικης μου φημης και κυρους στο Διεθνες στερεωμα (ενταξει, ενας ΤΙΠΟΤΑΣ ειμαι αλλα καποιοι ιατροι εχουν φαει το παραμυθι και με εχουν κανει Fellow ISHRS, Vice-president ABHRS, α, και καποιοι εκδοτες εχουν εκδοσει τα βιβλια μου...) επικοινωνουσε με τον Δρ. Λορετζο ειτε αν του χτυπαγαε την πορτα μια μερα στην Ισπανια με χαρα θα τον δεχοταν και ΧΩΡΙΣ τον @CVIAL
  • O @CVIAL σιγουρα διευκολυνε τα πραγματα και τα επισπευσε !!! ΤΟΥ ΕΧΩ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ

Οποτε ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ λιγο
Δεν ειμαι ο τυχαιος που ΕΥΤΥΧΩΣ με γνωρισε ο @CVIAL και με εφερε σε επαφη με τον Δρ. Λορετζο και σωθηκα και δεν θα γινοταν αλλιως
Επειδη γραφω εδω μεσα σαν ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ και εγω (αναγκαστικα λερωνομαι γι ανα αντιμετωπισω της βρωμερες επιθεσεις) πιθανον καποιοι ξεχνουν οτι εγω ΕΙΜΑΙ ιατρος και με το κυρος που εχω ΟΠΟΙΑ πορτα και να χτυπησω απο συναδελφο ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, οχι μονο ανοιγει, θα στρωσει και χαλι.
Μπορώ να αλλάξω αν θες το "γνωριμία σου με τον Ισπανό" με διευκόλυνση και επίσπευση.

Νομίζω ότι μόνο αυτό σε ενόχλησε και έτσι το αλλάζω αν θες. Δεν νομίζω να είπα κάτι κακό πάντως.
Δεν μιλούσες για fut και combo? Τώρα στα videos που βλέπω δεν λες σε 6αριά ολοκληρώσαμε το πρώτο σκέλος πάμε για πίσω με την 2η μμ?
Ακόμα και ανταλλαγή απόψεων και τεχνικών έβαλα για να μην θεωρήσεις ότι σε υποτιμώ.
Το θεώρησες έτσι και αλλιώς όμως.

Panos1982

Well-Known Member
Δε νομίζω οτι ο γιατρος νευριαζει κ τοσο . .
ισως λιγο στην αρχη οταν πρωτομπηκε τωρα οχι, τουλαχιστον οχι σε καποιον ιδιαιτερο βαθμο.
Ουτε πιστεύω οτι ολα οσα του λεμε τα περναει στο ντουκου κι ας μη το παραδεχεται κ υποβαθμιζει τον ρολο η τη γνωμη μας , ειναι η αμυνα του στην επιθεση που δεχεται πιθανός.
Εχω παρατηρησει αλλαγες κ στη δουλεια του αλλα κ στη συμπεριφορα του , προς τη σωστη κατευθυνση.

Αν συγκρινω με τον 1ο χρονο υπαρχει σαφης βελτίωση αλλα υπαρχουν πολλα περιθωρια ακομα.

Anastasakis Hair Clinic

Μπορώ να αλλάξω αν θες το "γνωριμία σου με τον Ισπανό" με διευκόλυνση και επίσπευση.

Νομίζω ότι μόνο αυτό σε ενόχλησε και έτσι το αλλάζω αν θες. Δεν νομίζω να είπα κάτι κακό πάντως.
Δεν μιλούσες για fut και combo? Τώρα στα videos που βλέπω δεν λες σε 6αριά ολοκληρώσαμε το πρώτο σκέλος πάμε για πίσω με την 2η μμ?
Ακόμα και ανταλλαγή απόψεων και τεχνικών έβαλα για να μην θεωρήσεις ότι σε υποτιμώ.
Καθόλου!
Εχω ΞΑΝΑΕΞΗΓΗΣΕΙ πως ειναι ΜΑΓΚΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΑΠΟΨΗ όταν σου ΤΕΚΜΗΡΙΩΘΕΙ κατι που καπου υπερεχει αυτου που πιστευες/εκανες!

Οποτε, λαθος φιλε.
Δεν εχω κανενα προβλημα.

Προβλημα ΕΧΩ με το να νομιζουν καποιοι οτι ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΦΟΟΡΥΜ.
και να ΚΑΠΙΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΣΑΜΠΑ δοξα απο τον @CVIAL τον Λορετζο η εμενα

Διευκολυνε ο @CVIAL
Φταιει ο Λορετζο
Και φταιω και εγω
Γιατι αν ημουν ο καθε Δρ.ΧΧΧΧΧ, Π@Π@ΡΙΑ θα ειχε γινει ολο αυτο που λετε και ξαναλετε.

Το φορουμ ειναι Η ΚΕΡΚΙΔΑ
οι ΠΑΙΚΤΕΣ ξερουν μπαλα και ΧΩΡΙΣ ΚΕΡΚΙΔΑ
Και μπαλα παιζουν ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

Το να λεει η Κερκιδα : Εδω μεσα επαιξες με μια άλλη ομαδα και εμαθες ¨κολπα" απο αυτην, ΑΡΑ μας ...χρωστας" ειναι για γελια.
Η ΚΕΡΚΙΔΑ ειναι εδω για να βλεπει ΜΠΑΛΑ
Βεβαια καποιοι ειναι εδω γιατι νομιζουν οτι ΑΥΤΟΙ ειναι οι παικτες....
Ε, οχι!
Στην κερκιδα ειναι ΚΑΠΟΙΟΙ που ΙΣΩΣ να πληρωσουν εισητηριο καποια στιγμη.
Μεχρι εκει.

Σεβομαστε μεχρι ενος σημειου τους θεατες στην κερκιδα.
Καλο θα ειναι να σεβονται και αυτοι, δεν νομιζεις?

Τελευταία επεξεργασία:

Anastasakis Hair Clinic

Δε νομίζω οτι ο γιατρος νευριαζει κ τοσο . .
ισως λιγο στην αρχη οταν πρωτομπηκε τωρα οχι, τουλαχιστον οχι σε καποιον ιδιαιτερο βαθμο.
Ουτε πιστεύω οτι ολα οσα του λεμε τα περναει στο ντουκου κι ας μη το παραδεχεται κ υποβαθμιζει τον ρολο η τη γνωμη μας , ειναι η αμυνα του στην επιθεση που δεχεται πιθανός.
Εχω παρατηρησει αλλαγες κ στη δουλεια του αλλα κ στη συμπεριφορα του , προς τη σωστη κατευθυνση.

Αν συγκρινω με τον 1ο χρονο υπαρχει σαφης βελτίωση αλλα υπαρχουν πολλα περιθωρια ακομα.
Να εισαι καλα να με παρατηρεις και να με βαθμολογεις ανα ετος!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Vdupa

Well-Known Member
Μα δεν έχουμε και άλλο λόγο να βρισκόμαστε εδώ. Αξιολογούμε δουλειές, ανταλλάζουμε απόψεις, βγάζουμε συμπεράσματα, μέσα από τον διάλογο.

Anastasakis Hair Clinic

Σ'ευχαριστω,

Νομιζω ειναι θεμελιώδης λιθος του φορουμ το να αξιολογούμε γιατρους μμ.
Συμφωνω!
Αλλα, καλο θα ειναι να ειναι ΖΥΓΙΣΜΕΝΗ, ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ και ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ η κριτικη.
Για την ωρα κανεις δεν εχει κανενα απο αυτα!

Αν θες εξηγησεις μπορω να σου δωσω, αρκει να σε ενδιαφερει ΟΝΤΩΣ να αποκτησεις εσυ και άλλοι κατι απο αυτα και να μην ειναι αφρομη για επιθεση οτι δηθεν δεν αντεχω κριτικη κτλ κτλ.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Ας πει ο @CVIAL αν θεωρει πως ΔΕΝ ειναι ετσι τα πραγματα

Οποτε ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ λιγο
Επειδη γραφω εδω μεσα σαν ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ και εγω (αναγκαστικα λερωνομαι για να αντιμετωπισω καποιες βρωμερες επιθεσεις στο προσπωμο μου) πιθανον καποιοι ξεχνουν οτι εγω ΕΙΜΑΙ ιατρος και με το κυρος που εχω ΟΠΟΙΑ πορτα και να χτυπησω απο συναδελφο ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, οχι μονο ανοιγει, θα στρωσει και χαλι.
Οπως εκανα και εγω

Έχει κουράσει η επανάληψη αλλά αφού τόσοι άνθρωποι έχουν τόσο χρόνο να λένε πάλι τα ίδια, αναγκαστικά σαν mod πρέπει να μπω και εγώ στον μύλο. Τα έχουμε πει για τον Λορένζο, η μεγάλη επιτυχία ήταν να κάνει το (τρελό για αυτόν) βήμα να έρθει στην Ελλάδα σε μια τακτική βάση ενώ παράλληλα χειρουργούσε στην Ισπανία. Δεν το είχε ξανακάνει ποτέ στα 20 χρόνια που χειρουργεί. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη μου συμβολή. Ο ρόλος εδώ του γιατρού ήταν καθοριστικός γιατί το είδε αμέσως με ανοιχτό μυαλό και μετά από δική μου πρόταση είπε το ναι χωρίς δεύτερη σκέψη. Χωρίς την δική του συμβολή προφανέστατα δεν θα μπορούσε να έρθει τότε ο Λορένζο και όπως όλοι ξέρουμε σε αυτές τις περιπτώσεις έχεις ένα παράθυρο ευκαιρίας. Αν το χάσεις το πουλάκι πέταξε.

Από την αρχή ήταν δεδομένο ότι η επαφή του γιατρού (αλλά και του τημ του, έχει σημασία) με τον Λορένζο και το τημ του θα έφερνε εξελίξεις αλλά μην ξεχνάτε ότι αυτή ήταν (και εξακολουθεί να είναι) η κύρια επιδιωξή μου. Ο κύριος σκοπός δεν ήταν να κάνουν 35 μέλη επεμβάσεις στον Λορένζο αλλά να γίνει ακριβώς αυτό που έγινε σε όποιο βαθμό έγινε. Νομίζω ότι παρά τις αρχίκες αμφιβολίες αρκετών η ιστορία δικαίωσε το εγχείρημα. Σίγουρα ο γιατρός του 24 είναι πολύ καλύτερος στην FUE από το 19 και χαίρομαι που θεωρεί ότι είναι "μαγκιά να αλλάζεις γνώμη" γιατί αυτό είναι το κύριο χαρακτηριστικό των έξυπνων ανθρώπων, να εξελίσσονται χωρίς εγωισμούς. Άρα οι ασθενείς που τον επισκέπτονται τώρα απολαμβάνουν καλύτερες υπηρεσίες (κάτι απολύτως φυσιολογικό για έναν επαγγελματία που εξελίσεται) και αυτό φαίνεται στα βίντεο, τα οποία σίγουρα δεν πληρούν τις απαιτήσεις που θα θέλαμε, αλλά δεν μπορούμε να τα απαξιώνουμε κιόλας. Πολλά μέλη σε κατ' ιδίαν συνομιλίες το παραδέχονται.

Προσωπικά αυτό θεωρώ ότι είναι το μεγαλύτερο κέρδος. Να προσφέρονται στο Ελληνικό κοινό και ειδικά στα μέλη του φόρουμ καλύτερες υπηρεσίες. Για το θέμα της τιμής δεν θα πω κάτι. Στις ελεύθερες οικονομίες αυτά τα ρυθμίζει ο ανταγωνισμός. Αν κάποιος είναι ακριβός και δεν προσφέρει καλές υπηρεσίες θα αναγκαστεί να κλείσει ή να κατεβάσει την τιμή. Είναι απλό.

Αυτό που πρέπει να μας ενδιαφέρει εδώ στο φόρουμ, πέρα από τα ανούσια ποστ που μάλλον έχουν γίνει εθισμός για πολλούς (μάλλον πρέπει να το δει και ο γιατρός αυτό) και για αυτό δεν θα σταματήσουν ποτέ (προσωπικά δεν πρόκειται να κάνω κάτι για αυτό, δεν έχω καιρό για χάσιμο), είναι να ρίξουμε φως όπου υπάρχει σκιά ή σκοτάδι (κυριολεκτικά και μεταφορικά). Ως εκ τούτου θεωρώ τα verified το μόνο πράγμα που αξίζει να σπαταλήσω τον χρόνο και την ενεργειά μου σαν mod. Αυτά τα νήματα δεν θα είναι σαν τα άλλα και δεν θα σπαμαριστούν. Μερικές σελίδες μόνο με καλό υλικό, πληροφορίες, και 1-2 συμπεράσματα/απόψεις. Τίποτε άλλο.

Vdupa

Well-Known Member
Αλλα, καλο θα ειναι να ειναι ΖΥΓΙΣΜΕΝΗ, ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ και ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ η κριτικη.
Για την ωρα κανεις δεν εχει κανενα απο αυτα!
Λάθος. Τα βρίσκεις όλα μαζί εδώ (ζυγισμένη - επιπόλαιη, καλοπροαίρετη - κακοπροαίρετη, εποικοδομητική - ατελέσφορη κριτική και γενικά άποψη), όπως και σε οποιαδήποτε κοινότητα με μέλη που είναι άνθρωποι.

theoblue

Well-Known Member
Ας επικεντρωθουμε στο τωρα θα ελεγα. Το παρελθον εχει αναλυθει πολλακις και εχουν βγαλει ολοι τα συμπερασματα τους.

Αλλωστε οποιον επιθυμει να κανει μεταμοσχευση, το τωρα τον ενδιαφερει.

Η τεχνογνωσια του Λορεντζο περα απο τη βελτιωση ενος γιατρου αργα η γρηγορα θα συμπαρασυρει και τους υπολοιπους της ελληνικης αγορας αν θελουν να παραμεινουν ανταγωνιστικοι.

tasos33

Well-Known Member

Έχουμε δει κ βίντεο για τα υπέρ της fut έναντι της fue...μπορεί κ να υπάρχει ακόμα σε κάποιο υπόγειο operating room

Kostas97

Well-Known Member
Ας επικεντρωθουμε στο τωρα θα ελεγα. Το παρελθον εχει αναλυθει πολλακις και εχουν βγαλει ολοι τα συμπερασματα τους.

Αλλωστε οποιον επιθυμει να κανει μεταμοσχευση, το τωρα τον ενδιαφερει.

Η τεχνογνωσια του Λορεντζο περα απο τη βελτιωση ενος γιατρου αργα η γρηγορα θα συμπαρασυρει και τους υπολοιπους της ελληνικης αγορας αν θελουν να παραμεινουν ανταγωνιστικοι.
Στην Ελλαδα πενσα και κατσαβιδια να εχεις αμα βαλεις την τιμη χαμηλα θα δουλεψεις και θα χεις παντα κοινο.
Οταν ο μισθος ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ, τα αλλα περισσευουν.

Μπλουζα