ΟΛΗ η αλήθεια για τα ...μακρυα μαλλιά στα VIDEO του ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗ!!! Ο aeratos28 ειχε ξανα δικιο! Μην το χασετε!!! Αποδειξεις με ΒΙΝΤΕΟ!!!

theoblue

Well-Known Member
Επίσης,το πρόβλημα μου με εσένα ,επειδή σε βλέπω εναγωνίως να προσπαθείς να το πας αλλού,δεν ειναι το τι κάνεις τώρα..εγώ ξεκίνησα να σου τα λέω αυτά από τότε που έκανες τη μία πατάτα μετά την άλλη και όπως είπαν οι πελάτες σου ,τους παρότρυνες να σταματήσουν τις παρουσιάσεις..και δεν λες κουβέντα...το σχεδιακι σου να μην απαντάς από τότε τπτ,και να ανεβάζεις περιστατικά δικά σου άνευ ελέγχου,καλό για σένα μεν ,αλλά δεν έχει δράκο ..όσο ορεξουλες και ορεξατος να είσαι,αυτά δεν σε βλέπω ζεστό να τα απαντάς ..
Ε όχι,και να θες να με γλεντήσεις κιόλας...παραπαει.χαχαχαχα
Αερατος vs Ορεξατος!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

theoblue

Well-Known Member
Ρε @Anastasakis Hair Clinic εισαι θεός ρε φίλε! Έκανες και βίντεο που ξεκινάς και λες, Σπυρακοοοοο! Btw ο κωσταντινος φοβοταν μην φαει και ξυλο εκ μέρους του φόρουμ.
Ειναι μιλια μπροστα. Οι αλλοι Ελληνες γιατροι δεν ποσταρουν ακομα βιντεο και εκεινος πλεον ποσταρει βιντεο κερασμενα σε μελη του φορουμ :D :D

aeratos28

Just aeratos
Βρες κανέναν norwood 2 Αναστασάκη ,που τον έκανες norwood 1 και βγάλε πάλι βίντεο για να το παίξεις πονηρός..
Εχθές εκραζες τον gregkont επειδή μεγάλος άντρας έκατσε και έφτιαξε κολάζ,(ότι σου έβαλε 3-4-5 μαζεμένα με κάτι αποτελέσματα ότι να ναι,που είχες κάνει) και του έλεγες δεν ντρέπεσαι μεγάλος άντρας..
Από τα όσα σου έχουν καταλογιστεί,βρήκες να πιαστείς από το μάκρος μαλλιών,και μου βρήκες έναν εκεί και τον έβγαλες βίντεο..
Και έτσι θα με ξεφτυλισεις?? Χαχαχα καλό..
Κωτσοοοοοο....σε πανικό σε βλέπω .!!
Συντονισου ,και δώσε απαντήσεις στα ζητήματα τα σοβαρά , και άσε τις παγαποντιες.

aeratos28

Just aeratos
Για αυτά εδώ όμως ε??? Δεν σε βλέπω να ανοίγεις νήματα ...κάνεις το παγώνι..
Screenshot_2024-11-20-20-50-05-047_com.android.chrome.jpg

theoblue

Well-Known Member
Εγω να πω την ασχετη μαλακια μου; Ο ασθενης γτ κρυβεται στο βιντεο και βγαινει φορα παρτιδα στις φωτος; :D :D
Τον επεισε μαλλον ο γιατρος οτι μονο το βιντεο αποκαλυπτει την πραγματικοτητα!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Τώρα????????

Τι γίνεται τώρα???
Εδώ δεν έχουμε νήμα ξεχωριστό από εσένα να μπεις να ξεφτυλισεις τον aerato???
Σε προκαλώ να ανοίξεις νήμα να με ξεφτυλισεις για κάθε ένα περιστατικό από αυτά ...
Έτσι επειδή σε πέτυχα ορεξατο πολύ και μήπως τύχει και δώσεις απαντήσεις για αυτά και άλλα περιστατικά,που εδώ και χρόνια δεν βγάζεις κουβέντα..
Αλλά όταν εσύ ανεβάζεις τωρινά μόνο περιστατικά,είσαι αυτός που ξεφτυλισεις τους άλλος και εγώ επειδή ρωτάω από τότε για όλα αυτά και δεν δίνεις απάντηση καμία είμαι hater και θέλω να σου κάνω ζημιά ε??
Καλό..το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις δόκτωρ ??

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Γιατρέ παρακολουθώ χρόνια το foroum χωρίς λογαριασμό και εδώ και μερικά χρόνια με αυτόν. Δύο μνμτα έχω γράψει ( με αυτό τρία) το ένα ήταν όταν σε έλεγαν βάζελο και τα άλλα δύο σε αυτό το θέμα.
Και τα μάτια μου εμπιστεύομαι και για αυτό δεν μου αρέσει η συμπεριφορά σου όταν μηδενίζεις όλους τους άλλους γιατρούς και αποθεώνεις εσένα. Έχω δει πολύ καλά και από άλλους πχ vlafo. Όπως έχω δει και κακές δουλειές από άλλους, αλλά και από εσένα. ΄Όπου κακές μπορείς να βάλεις που δεν αρέσουν σε εμένα. Επίσης με ενοχλεί ότι βγάζεις προς τα έξω ότι όποιος δεν διαλέξει εσένα είναι "χαζος". Τουλάχιστον έτσι το καταλαβαίνω εγώ. Για αυτό και έγραψα ότι δεν μου αρέσει η συμπεριφορά.
Τώρα για τα reviewer είναι σαν να αναιρείς την προσπάθεια που θα κάνετε έτσι όπως απάντησες.
Όπως και να έχει δεν θέλω να μπω σε διαμάχη είπα απλά την γνώμη μου.

Υ.Γ Έγραφα για χρόνια σε forum για σκύλους και δεν έχω καλή εμπειρία. Ας μην έχω και δέυτερη :D:D
Φιλε μου δεν εχω πει ποτε αυτα που γραφεις ομως.
Αυτο μπορει να νιωθεις αλλα δεν εχω πει ποτε κατι τετεοιο.
Εχω πει πως απορω γιατι δεν σας προσφερουν βιντεο και άλλοι ωστε να ξερετε τι να περιμενετε με μεγαλυτερη εγκυροτητα και αφηνω σε εσενα να βγαλεις συμπερασμα γιατι δεν σου προφερουν βιντεο.
Αυτο επισης που λες οτι "βγαζω προς τα εξω" ειναι παλι δικη σου ερμηνεια.
Αυτο που δεν σου αρεσει φοβαμαι ειναι το τι νιωθεις και οχι τι λεω.
Δικαιωμα σου ομως

Εχω γραψει γιατι θα κανω τα verified.
ΔΕΝ ειναι οι λογοι που νομιζε ο σκομος, αλλα σε καθε περιπτωση θα ωφεληθει το κοινο

Anastasakis Hair Clinic

Οι εκκαθαρίσεις σε τρόλ και hatters γίνονται όταν κερδίσετε τον σεβασμό τους!Μη κοιτάτε συνέχεια να αποδείξετε ότι δεν είστε ελέφαντας!Αυτό θα το κρίνει ο κόσμος απο τις δουλειές σας!Πιστεύω στις δυνατότητες σας και είναι κάτι που το έχω ξαναπεί αλλά με αυτό τον τρόπο χάνετε έδαφος!Δεν σας αξίζει.......Με εκτίμηση το λέω
Στη θεωρια κρινει ο κοσμος τις δουλειες.
Στην πραξη, οι haters κρινουν απο το πως τους κανει ο αλλος να νιωθουν.
Και εχει πολλη πλακα, ολοκληροι αντρες

Anastasakis Hair Clinic

Τώρα????????

Τι γίνεται τώρα???
Εδώ δεν έχουμε νήμα ξεχωριστό από εσένα να μπεις να ξεφτυλισεις τον aerato???
Σε προκαλώ να ανοίξεις νήμα να με ξεφτυλισεις για κάθε ένα περιστατικό από αυτά ...
Έτσι επειδή σε πέτυχα ορεξατο πολύ και μήπως τύχει και δώσεις απαντήσεις για αυτά και άλλα περιστατικά,που εδώ και χρόνια δεν βγάζεις κουβέντα..
Αλλά όταν εσύ ανεβάζεις τωρινά μόνο περιστατικά,είσαι αυτός που ξεφτυλισεις τους άλλος και εγώ επειδή ρωτάω από τότε για όλα αυτά και δεν δίνεις απάντηση καμία είμαι hater και θέλω να σου κάνω ζημιά ε??
Καλό..το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις δόκτωρ ??
Ξερω ενα αλλο που με αυτα που σου ανεβαζα ταιριαζει καλυτερα

images111.jpg

aeratos28

Just aeratos
Μωρε την τρως τη μπανάνα μαζί με το κοτσάνι,και σε δυσκολεύει λίγο για αυτό γαυγιζεις τώρα και κάνεις το παγώνι όπως κάνεις πάντα..τκ9 ,θα είναι το συνθηματικό για ότι σου λέμε..του κώλου τα 9μερα δλδ..
Πονάς το ξέρω ,που σου εμφανίζουμε την πραγματικότητα ,αλλά τι να κάνουμε..δεν διαγράφονται αυτά ..

gregkont13

Verified MM member
Ειναι μιλια μπροστα. Οι αλλοι Ελληνες γιατροι δεν ποσταρουν ακομα βιντεο και εκεινος πλεον ποσταρει βιντεο κερασμενα σε μελη του φορουμ :D :D
Να κάνει ένα και για μένα και να λέει Γρηγοράκοοοοο να τρελαθώ. Θα με ψησει να παω εκει για την επόμενη μμ στο τέλος.

Panos1982

Well-Known Member
Εχω κλαψει με τα βιντεακια :))))

Ο 2ος οντως αγχώθηκε σε καποια φαση , σου λεει ωχ θα τη πληρωσω εγω τωρα ,
Πως τον βουτηξες ετσι ρε γιατρε , πας και γυμναστηριο τον τρομαξες τον άνθρωπο χαχαχα. . .
Αερατος Vs ορεξατος 1-1 ημιχρονο :)

aeratos28

Just aeratos
Τι 1-1 ρε Πάνο...???? Χαχαχαχαχαχα
Καλώς το παιδί,καλώς το 3-0 από τα αποδυτήρια είναι ο ορεξατος ..χαχαχα
Μόλις του δείχνεις αυτά που δεν απαντάει χρόνια τώρα και κρύβεται,δεν βγάζει κουβέντα..έχει πλάκα τα ξεσπάσματα οργής ..
Κρίνω πως είναι θυμωμένος μαζί μου και διερωτούμαι ....μα είναι ποτέ δυνατόν??
Χαχαχαχαχα...
Εχω κλαψει με τα βιντεακια :))))

Ο 2ος οντως αγχώθηκε σε καποια φαση , σου λεει ωχ θα τη πληρωσω εγω τωρα ,
Πως τον βουτηξες ετσι ρε γιατρε , πας και γυμναστηριο τον τρομαξες τον άνθρωπο χαχαχα. . .
Αερατος Vs ορεξατος 1-1 ημιχρονο :)

Μπλουζα