ΟΛΗ η αλήθεια για τα ...μακρυα μαλλιά στα VIDEO του ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗ!!! Ο aeratos28 ειχε ξανα δικιο! Μην το χασετε!!! Αποδειξεις με ΒΙΝΤΕΟ!!!

oreo

Well-Known Member
Μωρε την τρως τη μπανάνα μαζί με το κοτσάνι,και σε δυσκολεύει λίγο για αυτό γαυγιζεις τώρα και κάνεις το παγώνι όπως κάνεις πάντα..τκ9 ,θα είναι το συνθηματικό για ότι σου λέμε..του κώλου τα 9μερα δλδ..
Πονάς το ξέρω ,που σου εμφανίζουμε την πραγματικότητα ,αλλά τι να κάνουμε..δεν διαγράφονται αυτά ..
Τκ9??? Χαχαχαχαχαχαχα έκλαψα ρε φίλε !!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Ναι μωρέ τώρα ξέρεις..5 χρόνια κρύβεται,σταμάτησε με κάθε τρόπο τις ανεξάρτητες παρουσιάσεις από την κλινική του γτ δεν πήγε και τόσο καλά αυτό
Και μετά από 5 χρόνια,συνεχίζει να αγνοεί το τότε και μας λέει τα δικά του ...ε δεν είναι τκ9??
Τκ9??? Χαχαχαχαχαχαχα έκλαψα ρε φίλε !!!

bobby

Well-Known Member
Μα δεν χρειάζεται να πιστέψει κανέναν, ούτε εμένα ούτε εσάς. Δεν είναι αυτός ο σκοπός των verified. Πάλι τα μάτια του θα εμπιστευτεί. Απλά το δείγμα θα είναι τυχαίο με μεγάλη διασπορά και πολύ καλά παρουσιασμένο.
Τι εννοείς πολύ καλά παρουσιασμένο; Μέρα πριν νύχτα μετά;;;;;;; :p :p :p :p

oreo

Well-Known Member
Ναι μωρέ τώρα ξέρεις..5 χρόνια κρύβεται,σταμάτησε με κάθε τρόπο τις ανεξάρτητες παρουσιάσεις από την κλινική του γτ δεν πήγε και τόσο καλά αυτό
Και μετά από 5 χρόνια,συνεχίζει να αγνοεί το τότε και μας λέει τα δικά του ...ε δεν είναι τκ9??
Υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μην ασχολούμαι καθόλου με την φάση, αλλά βλέπω πως έχουν αρπάξει φωτιά τα πληκτρολόγια και μου ξεφεύγει ο γελώντας!!!

giannis1991

Well-Known Member
Γιατρε μα την παναγια τα βιντεο μαμησαν...Γελαω μονος μου,θα με αναγκασεις να σε χαιρετησω τελικα στο γυμναστηριο(δυνατος ο γιατρος).Θα ηθελα να ηξερα πως το εφερες στους πελατες σου για να τους τραβηξεις βιντεο και τι θα ελεγαν απο μεσα τους οταν εφευγαν...Καπως ετσι θα σε εχουν στο μυαλο τους τωρα και θα νομιζουν οτι προηγηθηκε κατι τετοιο με λιγο διαφορετικο διαλογο...
Ελα Αναστασακη Πιπης απο Αργος Ολυμπιακος

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

_Johnny_

Active Member
Παντως φίλε @CVIAL ο Αναστασάκης εχει ρίξει το επίπεδο του φορουμ με την αυτοπροβολή του και τις ανούσιες παρουσιάσεις του.
εντωμεταξυ αυτη η ενότητα ειναι για ανεξάρτητες παρουσιάσεις υποτίθεται. Και εδώ ο γιατρός βάζει δικά του νήματα κάνοντας σπαμ για να δειξει αυτά που θέλει αυτος ακομα και στην ενότητα των ανεξάρτητων παρουσιάσεων της κλινικής. @CVIAL μπορει μια κλινική να κανει επίσημες παρουσιάσεις στην ενότητα των ανεξάρτητων παρουσιάσεων της; Έχει χαθεί η μπάλα νομιζω...ο καθένας οτι θέλει κανει πλεον.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Παντως φίλε @CVIAL ο Αναστασάκης εχει ρίξει το επίπεδο του φορουμ με την αυτοπροβολή του και τις ανούσιες παρουσιάσεις του.
Στην σωστη Ακαδημαΐκη Κοινοτητα, παντα χρειαζεται και το comic relief...
Μπουχτησαμε τοξικοτητα, λασπη και ανανδρια...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Το μόνο επίπεδο που πρέπει να έχει ένα φόρουμ είναι η ελευθερία έκφρασης. Να μην φιμώνεται κανείς. Επίσης κάποιες γενικές αρχές σε εμφανές σημείο τις οποίες έχω ποστάρει έτσι ώστε να μην ισχυριστεί κάποιος ότι χάθηκε. Από εκεί και πέρα το κάθε μέλος ανάλογα με το επίπεδο που έχει θα πάρει από το φόρουμ αυτά που θέλει. Τα άλλα θα τα απορρίψει.

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
εντωμεταξυ αυτη η ενότητα ειναι για ανεξάρτητες παρουσιάσεις υποτίθεται. Και εδώ ο γιατρός βάζει δικά του νήματα κάνοντας σπαμ για να δειξει αυτά που θέλει αυτος ακομα και στην ενότητα των ανεξάρτητων παρουσιάσεων της κλινικής. @CVIAL μπορει μια κλινική να κανει επίσημες παρουσιάσεις στην ενότητα των ανεξάρτητων παρουσιάσεων της; Έχει χαθεί η μπάλα νομιζω...ο καθένας οτι θέλει κανει πλεον.
Κάποια στιγμή όταν βρώ λίγο καιρό θα γίνει μεταφορά σχολίων και νημάτων εκεί που πρέπει.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Ναι, αλλα δεν εχουμε το ιδιο ειδικο βαρος για το κοινο, ξερεις μπρο.
ΟΤΙ και να κανουν καποιοι μασκοφοροι χουλιγκαν, η αληθεια πως εκτος απο τα 10 ατομα του ΟΧΛΟΥ που χτυπατε ο ενας την πλατη του αλλου και λετε "καλα του ειπες, ωραιος", ΟΛΟΙ οι υπολοποι που παρακολουθουν και δεν γραφουν σε αυτο το τοξικο και δηλητηριωδες περιβαλλον που εχετε φταιξει απο την ψυχικα σας φορτιση λογω της τριχοπτωσης:
  • ΕΜΕΝΑ ξερουν με ονομα και φατσα
  • ΕΜΕΝΑ βλεπουν στα βιντεο γιατι δεν ειμαι κοτα να κρυβομαι
  • Απο εμενα μαθαινουν και βλεπυν αποτελεσματα
  • Τα δικα ΜΟΥ αποτελεσματα περιμενουν καθε εβδομαδα 2-3 που ποσταρω
  • ΕΓΩ ως χειρουργος μπορω να τους λυσω το προβλημα αντι να γραφω αμορφωτες θεωριες που εμαθα απο αλλον αμορφωτο
  • ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ θα ανταμειψουν με τα λεφτα τους και θα ευχαριστησουν στο τελος που θα τους λυσω το προβλημα
Εσυ και ολοι οι αλλοι θα ειστε παντοτε κομπαρσοι.
Το ΜΟΝΟ που μπορειτε να κανετε ειναι να προσπαθειτε να πληξετε εμενα.
Τοσο ταπεινα ενστικτα

Ειναι και ο λογος που ΚΑΝΕΙΣ αλλος ιατρος δεν ποσταρει το παραμικρο εδω μεσα.
Εχουν δει τον πολεμο, το κομπλεξ, την τοξικοτητα και την ζημια που θα τους γινει
Αλλα φυσικα, που μυαλο για αυτοκριτικη το φορουμ!

Εγω εχω σκληροπετσιασει πλεον, και βοηθησε και πολυ που ειδα και απο κοντα καποιους του φορουμ και εβαλα και προσωπο στο ...ονομα των ...γενναιων πολεμιστων του πληκτρολογιου....

Οποτε ΟΤΙ και να κανεις και εσυ και οποισδηποτε αλλος, θυμησου το, δεν θα κερδισεις τιποτα εκτος απο μια ...
πραγματικα μηδενικης αξιας ψευτο-ικανοποιηση οτι δηθεν εκανες μια μικρο-ζημια στην φημη ενος Ιατρού που ουτε στον υπνο σου δεν θα εχεις την αξια του του στα ματια του υπολοιπου κοσμου πλην το 10 haters.
Επιτευγμα!!!

ΥΓ: Ενα καλο τεστ για να δει κανεις αν ειναι καραγκιοζης στην συμπεριφορα ειναι το εξης: αν ντρεπεσαι να το πεις στην μανα σου ή στην γυναικα που γουσταρεις, μαντεψε! Εισαι καραγκιοζης!

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα