Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Admin είπε:Ούτε εγώ έχω δει το παραμικρό, όσο καιρό το χρησιμοποιώ. Βέβαια δεν χρησιμοποιώ μεγάλη δόση.
mikipitri είπε:και κάτι άλλο σαν παρενέργεια... τις τελευταίες μέρες δεν αναπνέω καλά, σαν να υπάρχει έλλειψη οξυγόνου. σίγουρα παίζει ρόλο και η ζέστη, αλλά τέτοιες θερμοκρασίες είχαμε σχεδόν όλο το καλοκαίρι. το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος?
mikipitri είπε:kapa μάλλον δεν έχω φτάσει σε αυτό το βαθμό ακόμα, αλλά μάλλον είναι ανησυχητικό!!!
τουλάχιστον όταν χρησιμοποιούσα μίνοξ με κορτιζόνη είχα άμεσα αποτελέσματα, ενώ τώρα με το vpa απλά περιμένω μπας και ξεφυτρώσει καμιά τριχούλα... χαχαχα![]()
xxxray είπε:Άσχετο με το θέμα αλλά αυτό το πρόβλημα να πετάγομαι στον ύπνο μου το είχα πάντα ειδικά εκεί στο στάδιο μεταξύ ύπνου και ξύπνιου...και δεν έχει σχέση με τις θεραπείες! σε τι μπορεί να οφείλεται; υπνική άπνοια ενδεχομένος;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
NGL είπε:πραγματικα μετα απο τοσους πειραματισμους στο κεφαλι ,τοσα χρονια, ειπα να δοκιμασω και αυτο το διαλυμμα σε περιεκτικοτητα 8% και 1ml την ημερα...αυτο που εχω παρατηρησει λοιπον μετα απο 2 1/2 μηνες χρησης ειναι οτι εχει σταματησει ΤΕΛΕΙΩΣ η τριχοπτωση..τιποτα,ποτε αλλοτε,ουτε καν η φινα το ειχε καταφερει αυτο,..ΙΔΩΜΕΝ..
απο παρενεργειες δεν υπαρχει κατι το αξιοσημειωτο ..
NGL είπε:πραγματικα μετα απο τοσους πειραματισμους στο κεφαλι ,τοσα χρονια, ειπα να δοκιμασω και αυτο το διαλυμμα σε περιεκτικοτητα 8% και 1ml την ημερα...αυτο που εχω παρατηρησει λοιπον μετα απο 2 1/2 μηνες χρησης ειναι οτι εχει σταματησει ΤΕΛΕΙΩΣ η τριχοπτωση..τιποτα,ποτε αλλοτε,ουτε καν η φινα το ειχε καταφερει αυτο,..ΙΔΩΜΕΝ..
απο παρενεργειες δεν υπαρχει κατι το αξιοσημειωτο ..
crossfire είπε:καλως ηρθες ξανα......στην αρχη σου εδωσε καθολου shedding?Το σταματημα της τριχοπτωσης το παρατηρησες απο τον πρωτο μηνα?