giannis1991
Well-Known Member
Απ: Μια βοήθεια απο τους πιό έμπειρους
ευχαριστω πολυ φιλε...θα περιμενω....
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
gothmog είπε:Έχω φτάσει σε σημείο να πάρω και proscar αλλά απο ότι διάβασα κάνει δουλειά σε έναν χρόνο.Μέχρι τότε δεν θα μου έχει μείνει τίποτα, τζάμπα η προσπάθεια και οι τυχών παρενέργειες.. Θέλω κάτι άμεσο για να σταματήσει η τριχόπτωση αλλά τίποτα δεν φαίνεται να λειτουργεί...
vrm είπε:[quote author=gothmog link=topic=1157.msg26273#msg26273 date=1266281746]
Έχω φτάσει σε σημείο να πάρω και proscar αλλά απο ότι διάβασα κάνει δουλειά σε έναν χρόνο.Μέχρι τότε δεν θα μου έχει μείνει τίποτα, τζάμπα η προσπάθεια και οι τυχών παρενέργειες.. Θέλω κάτι άμεσο για να σταματήσει η τριχόπτωση αλλά τίποτα δεν φαίνεται να λειτουργεί...
gothmog είπε:[quote author=vrm link=topic=1157.msg26278#msg26278 date=1266282203]
[quote author=gothmog link=topic=1157.msg26273#msg26273 date=1266281746]
Έχω φτάσει σε σημείο να πάρω και proscar αλλά απο ότι διάβασα κάνει δουλειά σε έναν χρόνο.Μέχρι τότε δεν θα μου έχει μείνει τίποτα, τζάμπα η προσπάθεια και οι τυχών παρενέργειες.. Θέλω κάτι άμεσο για να σταματήσει η τριχόπτωση αλλά τίποτα δεν φαίνεται να λειτουργεί...
giannis13 είπε:ευχαριστω πολυ φιλε...θα περιμενω....
P70 είπε:[quote author=giannis13 link=topic=1157.msg25175#msg25175 date=1265576456]
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
πολυ εχουμε.. οπως και εγω, εποχιακη τριχοπτωση, θα περασει ομως (ελπιζω )για εναν αγνωστο λόγο αν και βλεπω διαρκης βελτιωση εχω πολυ τριχοπτωση εδω και καμια βδομαδα....
giannis13 είπε:ωραιος φιλε...πολυ καλο αποτελεσμα....και τα μαλλια σου μπροστα φαινονται πολυ ωραια,πιο πυκνα και πιο ''ζωντανα''.....