Μεταμόσχευση στο εξωτερικό, θα ήθελα τις συμβουλές σας

Lazaros

New Member
Απ: Μεταμόσχευση στο εξωτερικό, θα ήθελα τις συμβουλές

pavlos είπε:
Φίλε καλα αποτελεσματα σου ευχομαι , φαίνεται να εχει γίνει καλή δουλειά , απο οτι βλέπω είχαν επικεντρωθεί στο hairline σου , εσυ ζητησες μεγαλη πυκνωση εκεί????

Ευχαριστώ φίλε! Σχετικά με την ερώτησή σου, όλοι οι γιατροί με τους οποίους είχα κάνει consultation μου είχαν προτείνει το ίδιο, αν και εγώ δεν είχα την ίδια άποψη. Γενικά νομίζω εκ των υστέρων ότι ήταν σωστή επιλογή, καθώς η hairline είναι το πρώτο πράγμα που βλέπεις στον καθρέπτη και επηρρεάζει την όλη εικόνα!

agchrist είπε:
Λάζαρε πολύ καλή δουλεία, πιστεύω θα πας πολύ καλά. Θα ήθελα να μας πεις αν η απόφασή σου για την ακύρωση που έκανες στην H*C για να πας στην MH*C μεγαλύτερο ρόλο έπαιξε ο γιατρός, το οικονομικό ή κάτι άλλο; καλή συνέχεια

Ευχαριστώ φίλε! Σχετικά με την απόφασή μου, σίγουρα δεν έπαιξε ρόλο το οικονομικό. Καθοριστικό ρόλο στην απόφασή μου είχε η εμπειρία του γιατρού, αν και κατά τη λήψη της απόφασής μου λίγα πράγματα για το επιτελείο του ήταν γνωστά, κυρίως λόγω του vinnie τον οποίο και ευχαριστώ θερμά! Επειδή έπρεπε να πάρω μια γρήγορη απόφαση, μπορώ να πώ πως ήταν λίγο ρίσκο, τελικά όμως η εμπιστοσύνη μου στο πρόσωπο του γιατρού με δικαίωσε πλήρως, για τους λόγους τους οποίους έχω ήδη αναπτύξει νωρίτερα στο νήμα!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

pavlos

Member

Σε ευχαριστω για την απαντηση,οντως το hairline ειναι οτι πιο σημαντικο (και για μενα) γιατι οταν μιλας με καποιον αυτο βλεπει οπως και οταν κοιταζεσαι στο καθρεφτη αυτο βλεπεις και οντως ανεβαζει την ψυχολογια.
Σου ευχομαι το καινούργιο σου hairline να είναι έτσι και καλύτερο απο την φωτογραφία που σου επισυνάπτω.

Lazaros

New Member

pavlos είπε:
Σε ευχαριστω για την απαντηση,οντως το hairline ειναι οτι πιο σημαντικο (και για μενα) γιατι οταν μιλας με καποιον αυτο βλεπει οπως και οταν κοιταζεσαι στο καθρεφτη αυτο βλεπεις και οντως ανεβαζει την ψυχολογια.
Σου ευχομαι το καινούργιο σου hairline να είναι έτσι και καλύτερο απο την φωτογραφία που σου επισυνάπτω.

:p

Adriano

Well-Known Member

Ανέβασε το site του ο Γεωργίου.Θα μας λυθούν πολλές απορίες.

danceworld_2001

Well-Known Member

Λάζαρα οι δικές σου ενημερώσεις ειναι κρίσιμες για εμάς, ρίξε κανά update.

koskar

Member

danceworld_2001 είπε:
Περιμένουμε τον Λάζαρο και τον Vinnie για updates. Θέλω να πιστευω ότι πολύ σύντομα θα έχουμε νέα (θετικά) και απο τους δύο.

Lazaros

New Member

Καλησπέρα σε όλους και καλή Πρωτομαγιά,

Αν και είχα αποφασίσει να μην ξανασχοληθώ με το φόρουμ λόγω των έντονων αμφιβολιών μου για την αντικειμενικότητα του, τώρα πια θεωρώ ότι η απόφαση μου ήταν αρκετά άδικη. Αυτό γιατί αν και η στάση που τηρείται ως προς τις κλινικές είναι άνιση, δεν μπορώ να πώ το ίδιο και για τη στάση ώς προς τα μέλη. Ένας ακόμη λόγος που με ωθεί να συνεχίσω το νήμα μου είναι για να βοηθήσω τα μέλη με πληροφορίες για τη νέα κλινική, που λόγω της βραχύβιας παρουσίας της μάλλον έχει λίγα αποτελέσματα σε αυτό το φόρουμ.

Εν πάσει περιπτώσει, η ουσία είναι ότι έχω φωτογραφίες 3 μήνες και 12 μέρες μετά το πέρας της επέμβασης. Γενικά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, είναι πολύ φυσικό και θεωρώ ότι υπάρχει πολύς χρόνος για περαιτέρω βελτίωση!

Οποιοδήποτε σχόλιο, συμβουλή ή ερώτηση είναι καλοδεχούμενα!

Καλό απόγευμα!

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    37.6 KB · Προβολές: 55

Lazaros

New Member

koskar είπε:
Περιμένουμε τον Λάζαρο και τον Vinnie για updates. Θέλω να πιστευω ότι πολύ σύντομα θα έχουμε νέα (θετικά) και απο τους δύο.

danceworld_2001 είπε:

agchrist είπε:
Λάζαρε πως πάει; Κράτα μας ενήμερους pls! :grandpa:

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον agchrist, danceworld_2001, koskar!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

Lazaros είπε:

Αν και είχα αποφασίσει να μην ξανασχοληθώ με το φόρουμ λόγω των έντονων αμφιβολιών μου για την αντικειμενικότητα του, τώρα πια θεωρώ ότι η απόφαση μου ήταν αρκετά άδικη. Αυτό γιατί αν και η στάση που τηρείται ως προς τις κλινικές είναι άνιση, δεν μπορώ να πώ το ίδιο και για τη στάση ώς προς τα μέλη.

Μπα, τι λες ρε μεγάλε? Μας έκανες και χάρη δηλαδή?

Αν δεν γουστάρεις στα τσακίδια, δεν σε υποχρεώνει κανείς να γράψεις.

Τα ίδια τα μέλη είναι το φόρουμ. Εσύ ποιους εννοείς όταν λες για "άνιση στάση" που τηρείτε στις κλινικές?

Lazaros

New Member

Fenimore είπε:
Μπα, τι λες ρε μεγάλε? Μας έκανες και χάρη δηλαδή?

Αν δεν γουστάρεις στα τσακίδια, δεν σε υποχρεώνει κανείς να γράψεις.

Τα ίδια τα μέλη είναι το φόρουμ. Εσύ ποιους εννοείς όταν λες για "άνιση στάση" που τηρείτε στις κλινικές?

Φίλε Fenimore,

Νομίζω ότι ο καθένας έχει δικαίωμα στην άποψη. Η άποψη μου είναι ότι η πολυφωνία οδηγεί σε πλήρη και πολύπλευρη ενημέρωση. Φαντάζομαι ότι συμφωνείς. Η φίμωση των ελληνικών κλινικών είναι κατ' εμέ αρνητικό, το είπα, το λέω και μπορώ να το ξαναπώ.

Εν πάσει περιπτώσει, ειλικρινά δεν έχω λόγο να αντιδικήσω μαζί σου, ειλικρινά αν δεν επιθυμεί το φόρουμ να ενημερώνεται για την πορεία μου δεν έχω κανέναν λόγω να συνεχίσω.

Καλή επιτυχία και σε σένα με τις θεραπείες σου,
Λάζαρος

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

Lazaros είπε:
Φίλε Fenimore,

Νομίζω ότι ο καθένας έχει δικαίωμα στην άποψη. Η άποψη μου είναι ότι η πολυφωνία οδηγεί σε πλήρη και πολύπλευρη ενημέρωση. Φαντάζομαι ότι συμφωνείς. Η φίμωση των ελληνικών κλινικών είναι κατ' εμέ αρνητικό, το είπα, το λέω και μπορώ να το ξαναπώ.

Εν πάσει περιπτώσει, ειλικρινά δεν έχω λόγο να αντιδικήσω μαζί σου, ειλικρινά αν δεν επιθυμεί το φόρουμ να ενημερώνεται για την πορεία μου δεν έχω κανέναν λόγω να συνεχίσω.

Καλή επιτυχία και σε σένα με τις θεραπείες σου,
Λάζαρος

Ναί όλοι έχουν δικαίωμα στην άποψη. Δεν είδα να να φιμώνετε κανένας. Εγώ προσωπικά όποτε έχω δει κάτι ύποπτο για οποιαδήποτε κλινική το έχω αναφέρει, δεν επιλέγω ποιον να αναφερω και ποιον όχι. Γι αυτό μην αφήνεις υπονοούμενα στο φόρουμ περι αξιοπιστίας, γιατί το συγκεκριμένο δεν σε συμφέρει.

Επίσης για τις Ελληνικές κλινικές δεν φταίει το φόρουμ αν παλιότερα "έσφαζαν". Στο νήμα του no94 που πήγε σε Ελληνική κλινική μπορείς να διαβάσεις την άποψη μου για την μεταμόσχευση του.

Lazaros

New Member

Fenimore είπε:
Ναί όλοι έχουν δικαίωμα στην άποψη. Δεν είδα να να φιμώνετε κανένας. Εγώ προσωπικά όποτε έχω δει κάτι ύποπτο για οποιαδήποτε κλινική το έχω αναφέρει, δεν επιλέγω ποιον να αναφερω και ποιον όχι. Γι αυτό μην αφήνεις υπονοούμενα στο φόρουμ περι αξιοπιστίας, γιατί το συγκεκριμένο δεν σε συμφέρει.

Επίσης για τις Ελληνικές κλινικές δεν φταίει το φόρουμ αν παλιότερα "έσφαζαν". Στο νήμα του no94 που πήγε σε Ελληνική κλινική μπορείς να διαβάσεις την άποψη μου για την μεταμόσχευση του.

Μα δεν ανέφερα ότι κάποιο μέλος γράφει προωθώντας κάποια κλινική ή το ανάποδο. Ούτε για εσένα το είπα ή το σκέφτηκα ή το υπονόησα. Αυτό που λέω -και συγχώρα με αν ενδεχομένως έχουν αλλάξει κάποια πράγματα από την τελευταία φορά που διάβασα το φόρουμ πρίν 3 μήνες- είναι ότι υπάρχει δικαίωμα εκπροσώπισης κλινικής, αλλά μόνο μίας συγκεκριμένης. Θεωρώ ότι ή όλες οι κλινικές πρέπει να έχουν το αυτό δικαίωμα ή καμία.

Πριν 3 μήνες προσπάθησα με πολλές καταχωρήσεις να διερευνήσω τον πραγματικό λόγο και ζήτησα με τη βοήθεια του n94 να βάλει ελληνική κλινική εκπρόσωπο. Το ίδιο έμαθα ότι ζήτησε και η καινούργια κλινική στο νησί. Και τα δύο τότε είχαν αποτύχει. Ειλικρίνα δεν γνωρίζω αν μέχρι τώρα έχει αλλάξει κάτι, σε παρακαλώ διόρθωσέ με αν κάνω λάθος.

Επίσης ειλικρινώς, θα ήθελα να σου ζητήσω να το λήξουμε αυτό το θέμα εδώ. Ο καθένας έχει δικαίωμα στην άποψη και είναι υπεύθυνος για το πώς αξιολογεί την πληροφορία που του δίνεται, από όπου του δίνεται... Δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς!

Φιλικά,
Λάζαρος

Adriano

Well-Known Member

Lazaros είπε:

Αν και είχα αποφασίσει να μην ξανασχοληθώ με το φόρουμ λόγω των έντονων αμφιβολιών μου για την αντικειμενικότητα του, τώρα πια θεωρώ ότι η απόφαση μου ήταν αρκετά άδικη. Αυτό γιατί αν και η στάση που τηρείται ως προς τις κλινικές είναι άνιση, δεν μπορώ να πώ το ίδιο και για τη στάση ώς προς τα μέλη. Ένας ακόμη λόγος που με ωθεί να συνεχίσω το νήμα μου είναι για να βοηθήσω τα μέλη με πληροφορίες για τη νέα κλινική, που λόγω της βραχύβιας παρουσίας της μάλλον έχει λίγα αποτελέσματα σε αυτό το φόρουμ.

Εν πάσει περιπτώσει, η ουσία είναι ότι έχω φωτογραφίες 3 μήνες και 12 μέρες μετά το πέρας της επέμβασης. Γενικά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, είναι πολύ φυσικό και θεωρώ ότι υπάρχει πολύς χρόνος για περαιτέρω βελτίωση!

Οποιοδήποτε σχόλιο, συμβουλή ή ερώτηση είναι καλοδεχούμενα!

Καλό απόγευμα!
Νομίζω ότι πας πάρα πολύ καλά.Θα πυκνώσει αρκετά πιστεύω.Μπράβο φίλε.Είσαι χαρούμενος?

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

Lazaros είπε:
Μα δεν ανέφερα ότι κάποιο μέλος γράφει προωθώντας κάποια κλινική ή το ανάποδο. Ούτε για εσένα το είπα ή το σκέφτηκα ή το υπονόησα. Αυτό που λέω -και συγχώρα με αν ενδεχομένως έχουν αλλάξει κάποια πράγματα από την τελευταία φορά που διάβασα το φόρουμ πρίν 3 μήνες- είναι ότι υπάρχει δικαίωμα εκπροσώπισης κλινικής, αλλά μόνο μίας συγκεκριμένης. Θεωρώ ότι ή όλες οι κλινικές πρέπει να έχουν το αυτό δικαίωμα ή καμία.

Πριν 3 μήνες προσπάθησα με πολλές καταχωρήσεις να διερευνήσω τον πραγματικό λόγο και ζήτησα με τη βοήθεια του n94 να βάλει ελληνική κλινική εκπρόσωπο. Το ίδιο έμαθα ότι ζήτησε και η καινούργια κλινική στο νησί. Και τα δύο τότε είχαν αποτύχει. Ειλικρίνα δεν γνωρίζω αν μέχρι τώρα έχει αλλάξει κάτι, σε παρακαλώ διόρθωσέ με αν κάνω λάθος.

Επίσης ειλικρινώς, θα ήθελα να σου ζητήσω να το λήξουμε αυτό το θέμα εδώ. Ο καθένας έχει δικαίωμα στην άποψη και είναι υπεύθυνος για το πώς αξιολογεί την πληροφορία που του δίνεται, από όπου του δίνεται... Δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς!

Φιλικά,
Λάζαρος

Φίλε να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα, εκπροσώπους κλινικής του φόρουμ είχε: η h*c (Κύπρος), η d*i (Ελλάδα), και η Η*sson & Wong (Καναδάς). Αυτούς θυμάμε, συγνώμη αν ξέχασα να αναφέρω κάποιον. Από αυτούς η εκπρόσωπος της d*i έγινε banned διότι αγνόησε επανηλημένως προιδοποιήσεις για μη τήρηση των κανονισμών του φορουμ, και στην συνέχεια για διπλό λογαριασμό. Οι άλλοι 2 είναι ακόμα ενεργοί.

Οι κανόνες ισχύουν για όλους και για τους εκπροσώπους. Οι εκπρόσωποι μπορούν να απαντούν σε απορίες και ερωτήσεις σχετικά με την κλινική που εκπροσωπούν, απαγορεύετε να προουθούν την κλινική τους με οποιονδήποτε τρόπο.

Για τον γιατρό σου που αυτήν την στιγμή δεν "εκπροσωπείτε" στο φόρουμ, ναι είναι άδικο, αλλά πες μου εσύ ειλικρινά, αν κάποιος σε απειλούσε με μήνυση εσυ θα τον έβαζες στο "σπίτι" σου?

Ήδη είμασταν υπερβολικά ανεκτικοι στο θέμα του γιατρού σας με ότι έγινε με danceworld - mouratidis κτλ. Και τώρα 3 μήνες μετά βγένεις στα ξεκάρφωτα και λες ότι λες σαν να μας έκανες και χάρη που ξαναήρθες... αφήνοντας επίσης υπονοούμενα για την αξιοπιστία του φόρουμ. Το έχω πει και θα το ξαναπώ, το αν έχουν μείνει μόνο 2 εκπρώσοποι κλινικών με τον έναν μόνο να είναι ενεργός πλέον, δεν ήταν απόφαση του ίδιου του φόρουμ

Για την τελευταία παράγραφο να πω πως οτι γράφετε εδώ μέσα πρέπει να ελέγχετε με βάση το πως το βλέπουν όλοι και όχι μόνο τα έμπειρα μέλη του φόρουμ. Πχ μπορεί να μπει ένα μέλος που ψάχνετε για μεταμόσχευση και να ξεψαχνίσει το φόρουμ και να πονηρευτεί μέχρι και την τελευταία λεπτομέρια, και μπορεί να μπει και κάποιος άλλος που επίσης ψάχνετε για μεταμόσχευση και απλά να δει φωτογραφίες πριν - μετά και να πάει να κάνει επέμβαση χωρίς να το ψάξει καθόλου.

Το αν θα λήξη το θέμα δεν εξαρτάτε από εμένα, ήδη έχουμε αποδείξει αρκετές φορές ότι το φόρουμ είναι αξιόπιστο, κανένας δεν μπορεί να βγένει και να αφήνει τέτεια υπονούμενα.

PANOS101

Member

Λαζαρε καλησπέρα
Βλέπω άρχισε να φυτρώνει το χορτάρι..
Εύχομαι να γίνει αμαζονιος!
Τελικά τι πυκνωση σου έκαναν και πόσα τετρ.εκατ καλύψες;
Στην hairline σου έχουν μεγαλύτερη πυκνωση και πόση;

Lazaros

New Member

Φίλε Fenimore,

Καταρχάς δε νομίζω να είπα ότι έκανα χάρη σε κανέναν που ξαναήρθα. Επίσης, δεν είχα ή έχω καμία διάθεση να αντιδικήσω μαζί σου ή με κάποιο άλλο μέλος. Μια τελευταία παρατήρηση -πραγματικά τελευταία-:
Όποιος προτίθεται να προβεί σε μεταμόσχευση, καλό είναι να το ψάξει και να το ξαναψάξει, να διαβάσει πολλά φόρουμ και να είναι πονηρεμένος. Και να ακούει απόψεις -όλες τις απόψεις- και μετά να τις αξιολογεί. Δεν είναι μόνο τα πολλά λεφτά, δυστυχώς λανθασμένες επιλογές δύσκολα διορθώνονται.

Και πάλι καλά αποτελέσματα σε όλους!

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

Lazaros είπε:
Φίλε Fenimore,

Καταρχάς δε νομίζω να είπα ότι έκανα χάρη σε κανέναν που ξαναήρθα. Επίσης, δεν είχα ή έχω καμία διάθεση να αντιδικήσω μαζί σου ή με κάποιο άλλο μέλος. Μια τελευταία παρατήρηση -πραγματικά τελευταία-:
Όποιος προτίθεται να προβεί σε μεταμόσχευση, καλό είναι να το ψάξει και να το ξαναψάξει, να διαβάσει πολλά φόρουμ και να είναι πονηρεμένος. Και να ακούει απόψεις -όλες τις απόψεις- και μετά να τις αξιολογεί. Δεν είναι μόνο τα πολλά λεφτά, δυστυχώς λανθασμένες επιλογές δύσκολα διορθώνονται.

Και πάλι καλά αποτελέσματα σε όλους!

Δεν το είπες αλλά έμεσα το άφησες να εννοηθεί...

Αν και δεν σχολίασες τις απαντήσεις που σου έδωσα στις όποιες απορίες σου δεν θα το συνεχίσω ούτε κι εγώ.

Επίσης καλό αποτέλεσμα.

Μπλουζα