Μεταμόσχευση στην τουρκια

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Θα μας δει και τους 2 την ίδια ώρα και σίγουρα θα τον ξετινάξουμε στις ερωτήσεις. Ειδικά για την δική μου περίπτωση έχω πολλές απορείες για το photo suggestion που έκαναν (δεν λέω έκανε γιατί προφανώς κάποιος άλλος τα κάνει)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Νικολας νικ

Well-Known Member
αυριο ειναι η μερα του consultation, σε λιγο φευγω οδικως για Κων/πολη και η αληθεια ειναι οτι η προσμονη ειναι μεγαλη που θα δω και θα αξιολογησω με τα δικα μου κριτήρια την asmed και τον ερντογαν, ασχετα αν κανω ή οχι επέμβαση σε αυτον θα ειναι πολυ καλο που θα δω απο κοντα το χωρο και το προσωπικο που φτιαχνει αυτα τα τοσο καλα αποτελεσματα , βεβαια εκει θα ειναι και ο cvial τον οποιο θα συναντησω απο κοντα , θα ενημερωσω το θρεντ για τις εντυπώσεις

Νικολας νικ

Well-Known Member
Χθες έγινε το consultation, επιτελούς, μετα απο το ραντεβού που κλείστηκε αρχές του Μάρτη. Τα πράγματα ειναι ξεκάθαρα γιατι πλεον εχω προσωπική αποψη για μια κλινικη που μολις ενα μελος, ο στριπαρ, ειχε επισκευθει στο παρελθον οποτε τωρα που γιναμε τρεις, μιας και ο cvial ηταν εκει, θα εχουμε ολοι μας καλυτερη γενικη εικονα προς το παρων, μιας και ο cvial ενδεχεται συντομα να ενημερωσει ειδικότερα (θα ενημερώσει ο ιδιος).
Η κλινικη λοιπον, μου φανηκε αψογη αισθητικά χωρις υπερβολες και κινησεις εντυπωσιασμου ειναι απλα συγχρονη και μοντερνα, σε ιατρικα πλαισια παντα, και απο καθαριότητα ειναι αψογη.. ολοι με τις ιατρικες ποδιες και στην εισοδο βαζεις στο μηχανημα σακουλες στα παπουτσια σου, στο υπόγειο κατα τη φωτογραφηση παρακολουθουσα δυο επεμβασεις που γινόταν εκεινη τη στιγμη απο τηλεοραση , ηταν ενας Γαλλος και ενας Γεμανος, με τους οποιους μιλησα οταν τελειωσαν, επισης στην αναμονη γνωρισα και ενα παιδι απο Αγγλια που ειχε ερθει και αυτος μόνο για consultation . Εγινε η φωτογραφηση, ξαναπηγα στο λόπμυ όπου καθησα καμια ωριτσα μεχρι να τελειωσει ο cvial και επειτα ανεβηκα στο γραφειο του Ερντογκαν, ο γιατρος μου αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις ειναι πολυ απλος στη συζητηση του και προσγειωμένος, μαλιστα μου ζητησε συγνωμη για την αναμονη, ρωτησε για το φορουμ και επειτα ξεκινησαμε με το σχολιασμο των φωτο και τις προσδοκιες μου, παρουσα ηταν και η προσωπικη βοηθός του. Εγινε μέτρηση δότριας 8400, παχους τριχας 60, συζητηση για θεραπειες οπου μου προτεινε φινα, 1mg, ωστε να εχω μονο μια επεμβαση με 5000+ γκραφτς για ολο το κεφαλι. Εγω στο σημειο εκεινο κατέρρευσα..:eek:, βλέποντας τις φωτο με βρεγμένο μαλλι και φλας, ακούγοντας για 5000 γκραφτς, αλλα και φινα, τελος παντων...γνωριζα εξ αρχης την επιθετικη προσέγγιση του γιατρου ο οποιος αρχικα παντα προσδιορίζει πως θα κινηθει για το τελειότερο αποτέλεσμα.
Το χειρότερο για μενα ηταν οτι ο γιατρός μου δικαιολόγησε την προσέγγιση του πολύ τεκμηριωμένα και κατανοητά!!
Έπειτα πηρα εγω το λογο, του ειπα οτι τετοιο νουμερο δεν παιζει διοτι ειναι θεμα χρηματων αλλα και ηλικιακά οι προσδοκίες μου ειναι πολυ πιο ταπεινές απο την σουπερ εικονα...με ακουσε ξανασχεδιασε μπροστινη γραμμη αλλα και την β ζωνη, χωρις καμια επεμβαση στο κροουν και μου προτεινε 3500 γκραφτ ως πρωτη επεμβαση και χρηση φινας για να δυναμώσουν λιγο τα μαλλια γυρω απο το κροουν, μιας και μεσα σε αυτο οι τριχες ειναι πολυ λεπτες και δεν θα ωφεληθουν,(αυτο δεν το ηξερα) μετα απο καιρο μπορει να επέμβει και με δευτερη επέμβαση περιπου 1500 πολυτριχων στο κροουν για αρκετα ικανοποιητική καλυψη....
Με τη δευτερη προσσεγγιση ο σχεδιασμος πλησιαζει πιο πολυ τις προσδοκίες μου και ειναι πιο εφικτό tο budget. Φωτογραφίες μου υπαρχουν στην αρχη του θρεντ και θα ανεβασω απο την συνάντηση μολις καταφερω να σβησω τα χαρακτηριστικά μου.
Σε γενικες γραμμες ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τη συναντηση και το φιλικο και επαγγελματικο περιβαλλον που συναντησα.

gkast

Active Member
Χθες έγινε το consultation, επιτελούς, μετα απο το ραντεβού που κλείστηκε αρχές του Μάρτη. Τα πράγματα ειναι ξεκάθαρα γιατι πλεον εχω προσωπική αποψη για μια κλινικη που μολις ενα μελος, ο στριπαρ, ειχε επισκευθει στο παρελθον οποτε τωρα που γιναμε τρεις, μιας και ο cvial ηταν εκει, θα εχουμε ολοι μας καλυτερη γενικη εικονα προς το παρων, μιας και ο cvial ενδεχεται συντομα να ενημερωσει ειδικότερα (θα ενημερώσει ο ιδιος).
Η κλινικη λοιπον, μου φανηκε αψογη αισθητικά χωρις υπερβολες και κινησεις εντυπωσιασμου ειναι απλα συγχρονη και μοντερνα, σε ιατρικα πλαισια παντα, και απο καθαριότητα ειναι αψογη.. ολοι με τις ιατρικες ποδιες και στην εισοδο βαζεις στο μηχανημα σακουλες στα παπουτσια σου, στο υπόγειο κατα τη φωτογραφηση παρακολουθουσα δυο επεμβασεις που γινόταν εκεινη τη στιγμη απο τηλεοραση , ηταν ενας Γαλλος και ενας Γεμανος, με τους οποιους μιλησα οταν τελειωσαν, επισης στην αναμονη γνωρισα και ενα παιδι απο Αγγλια που ειχε ερθει και αυτος μόνο για consultation . Εγινε η φωτογραφηση, ξαναπηγα στο λόπμυ όπου καθησα καμια ωριτσα μεχρι να τελειωσει ο cvial και επειτα ανεβηκα στο γραφειο του Ερντογκαν, ο γιατρος μου αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις ειναι πολυ απλος στη συζητηση του και προσγειωμένος, μαλιστα μου ζητησε συγνωμη για την αναμονη, ρωτησε για το φορουμ και επειτα ξεκινησαμε με το σχολιασμο των φωτο και τις προσδοκιες μου, παρουσα ηταν και η προσωπικη βοηθός του. Εγινε μέτρηση δότριας 8400, παχους τριχας 60, συζητηση για θεραπειες οπου μου προτεινε φινα, 1mg, ωστε να εχω μονο μια επεμβαση με 5000+ γκραφτς για ολο το κεφαλι. Εγω στο σημειο εκεινο κατέρρευσα..:eek:, βλέποντας τις φωτο με βρεγμένο μαλλι και φλας, ακούγοντας για 5000 γκραφτς, αλλα και φινα, τελος παντων...γνωριζα εξ αρχης την επιθετικη προσέγγιση του γιατρου ο οποιος αρχικα παντα προσδιορίζει πως θα κινηθει για το τελειότερο αποτέλεσμα.
Το χειρότερο για μενα ηταν οτι ο γιατρός μου δικαιολόγησε την προσέγγιση του πολύ τεκμηριωμένα και κατανοητά!!
Έπειτα πηρα εγω το λογο, του ειπα οτι τετοιο νουμερο δεν παιζει διοτι ειναι θεμα χρηματων αλλα και ηλικιακά οι προσδοκίες μου ειναι πολυ πιο ταπεινές απο την σουπερ εικονα...με ακουσε ξανασχεδιασε μπροστινη γραμμη αλλα και την β ζωνη, χωρις καμια επεμβαση στο κροουν και μου προτεινε 3500 γκραφτ ως πρωτη επεμβαση και χρηση φινας για να δυναμώσουν λιγο τα μαλλια γυρω απο το κροουν, μιας και μεσα σε αυτο οι τριχες ειναι πολυ λεπτες και δεν θα ωφεληθουν,(αυτο δεν το ηξερα) μετα απο καιρο μπορει να επέμβει και με δευτερη επέμβαση περιπου 1500 πολυτριχων στο κροουν για αρκετα ικανοποιητική καλυψη....
Με τη δευτερη προσσεγγιση ο σχεδιασμος πλησιαζει πιο πολυ τις προσδοκίες μου και ειναι πιο εφικτό tο budget. Φωτογραφίες μου υπαρχουν στην αρχη του θρεντ και θα ανεβασω απο την συνάντηση μολις καταφερω να σβησω τα χαρακτηριστικά μου.
Σε γενικες γραμμες ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τη συναντηση και το φιλικο και επαγγελματικο περιβαλλον που συναντησα.
Καταρχήν μπράβο στα παιδιά Νίκο και cvial που με προσωπικά τους έξοδα έκαναν ένα μεγάλο ταξίδι και με τις πληροφορίες τους μαθαίνουμε και οι υπόλοιποι και για άλλες κλινικές του εξωτερικού τι επικρατεί βέβαια ξέχασα οτι μέσα σε αυτούς είναι και ο Στριπαρ
Τώρα όσον αφορά τα 5000grafts Υποθέτω πως θα τα έβγαζε σε δυο τρεις ημέρες ... Αλλά υποθέτω πως είναι και πολλά (φαντάσου το κεφάλι σου Θα γεμίσει με 10.000τρύπες )και υπερβολικό νούμερο ....
Νικόλα ως αφορά το χρηματικό ισχύει το 2.5 €/grafts

Νικολας νικ

Well-Known Member
τα 5000 τα κανει σε δυο ημερες,ο γαλλος που εκανε εκεινη τη μερα και παρακολουθουσα στην οθόνη εβαλε 2400 εχθες και σημερα θα εβαζε αλλα 2600 νομιζω, στην δικη μου τωρα περιπτωση, οπως καταληξαμε δηλ, με 3500 θα τα κανει σε μια ημερα....οταν ρωτησα γιατι να μη γινουν σε δυο , ειπε οτι θα ειναι δυσκολοτερο για εμενα (που θα υποβληθω) ενω για για εκεινον ειναι κατι απλο και ευκολο. Ειναι οι τιμες οπως ισχυουν, 2,5 ανα γκραφτ συν τα γνωστα εξοδα που επιβαρυνεσαι.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Ευχαριστουμε Nik,περιμενουμε τον αλλο φιλο μας τωρα να μας πει.

Stripar

Established Member
Λοιπον ,καλησπερα καταρχας, σημερα εκλεισα ημερομηνια με την asmed ερντογκαν για consultation in person με το γιατρο , ομως δυστυχως ,στριπαρ, πλεον το κοστος ειναι 70 ευρω!!!! παει το τζαμπα κονσουλτεισον...
Ένα "πουλάκι" μου είπε ότι τελικά δέν σας πήρε τίποτα για τα consultations...κάνω λάθος?.

Νικολας νικ

Well-Known Member
Ναι, δεν πληρωσαμε και πολυ κακως (λογω κουρασης μαλλον)ξεχασα να το αναφερω....τελικα δεν πληρωσαμε τα 70 ευρω οπως ειχε ειπωθει τηλεφωνικα! τωρα αυτο δεν ξερω αν εγινε λογω της αναφορας του φορουμ μας για το οποιο ενδιαφερθηκε ο γιατρος, της υποστηριξης που ειχαμε απο τον στριπαρ μεσω mail στο γιατρο και τον ευχαριστω για την συνδρομη, ή της κινησης του cvial... (αυτο το αφηνω να μας το πει ο ιδιος)

poseidonas77

Well-Known Member
να πω μια κακια???
δεν ειναι λιγο γυφτια να παιρνουν λεφτα για consultations???
ελεος ποσα θελουν να βγαζουν???

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_HDC

Οχι δεν ειναι γυφτια γιατι ο καθενας θα πηγαινε για την πλακα του καθημερινα ακομη και αυτοι ισως που ουτε καν να καναν μεταμοσχευση.Φανταζεσαι τι μπαχαλο θα γινοταν.
Ο γιατρος δεν εχει και για την κουτση μαρια να χανει τον χρονο του.
Οποτε οποιος πραγματικα ενδιαφερεται πρεπει να πλερωσει.
Και εγω φυσικα δεν θα θελω να πληρωσω αλλα ειναι σωστη και σοβαρη πολιτικη αυτο για μενα.

gkast

Active Member
Οχι δεν ειναι γυφτια γιατι ο καθενας θα πηγαινε για την πλακα του καθημερινα ακομη και αυτοι ισως που ουτε καν να καναν μεταμοσχευση.Φανταζεσαι τι μπαχαλο θα γινοταν.
Ο γιατρος δεν εχει και για την κουτση μαρια να χανει τον χρονο του.
Οποτε οποιος πραγματικα ενδιαφερεται πρεπει να πλερωσει.
Και εγω φυσικα δεν θα θελω να πληρωσω αλλα ειναι σωστη και σοβαρη πολιτικη αυτο για μενα.
Μην τους Δικαιολογείς εμείς τους έχουμε ανεβάσει με τα φόρουμ μας όπως Φαντάζομαι γίνεται και σε άλλες χώρες....
Και η κουτσή Μαρία (μικρομεσαίοι ) κάνουν το σκατο τους παξιμάδι για να πάνε ....

tropheus

Well-Known Member
Και τα 5000 grafts σε 2 μέρες και τα 3500 grafts σε 1 μέρα είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ νούμερα.

Πιθανώς με το επιτελείο που έχει ο Erdogan να μπορεί να βάλει και 5000 grafts σε 1 ημέρα. Το θέμα είναι να υπάρχει το υψηλότερο ποσοστό αποδοχής των μοσχευμάτων από τον ασθενή.
Ειναι διαφορετικό να προσπαθεί το σώμα να αποκαταστήσει 10000 μικροτραυματισμούς από το να αποκαταστήσει 7000 ή 5000 ή 2000 κλπ.

Εγώ πλέον (με την όποια εμπειρία έχω) δε θα προχωρούσα σε καμία περίπτωση σε τόσο μεγάλες συνεδρίες...

Δημητρης38

Active Member
Δεν εναι το προβλημα η αποκατασταση 10.000 μικροτραυματισμων στο σωμα...αυτη θα γινει.
Αλλα το ποσοστο φυτρωσης που θα εχει ο ασθενης και ποσα απο τον αριθμο των μοσχευματων που θα τοποθετηθουν, ο οργανισμος θα μπορει με την πρωτη φορα να αντεξει. Επισης και η κατεστραμμενη δοτρια που θα αφησει πισω της μια τοσο μεγαλη επεμβαση ειναι απαγορευτικη σε περιπτωση repair ή μελλοντικης επεμβασης λογω αυξησης του NW.
2 παραλληλα χειρουργεια την ιδια μερα και μεγαλα σε τοποθετηση μοσχευματων δεν την θεωρω επιστημονικη προσσεγιση απο εναν Γιατρο που επιδιωκει το καλυτερο αισθητικα αποτελεσμα για τον ασθενη του. Συμφωνα με αυτα που διαβασα σχηματισα την εικονα οτι παιζει εκ του ασφαλους ο Τουρκος. Οπως επισης να πληρωνεται για τα consultations που κανει. Εννοειται οτι δεν θα πηγαινει ο καθενας να ζηταει πληροφοριες παρα μονο οσοι ενδιαφερονται για τις συγκεκριμενες επεμβασεις που τις βλεπουν σαν λυση στο προβλημα που εχουν. Εγω αν ειχα ενα μαγαζι, θα επρεπε να χρεωνω δηλαδη οποιον ερχοταν να ζητησει πληροφοριες για το προιον που εμπορευομαι?

poseidonas77

Well-Known Member
Ειμαστε μια ωραια οικογενεια σε αυτο το φορουμ που τελικα μπορουμε να συμφωνησουμε η να διαφωνισουμε πολιτισμενα..η και να ανταλαξουμε αποψεις...

tropheus

Well-Known Member
Δεν εναι το προβλημα η αποκατασταση 10.000 μικροτραυματισμων στο σωμα...αυτη θα γινει.
Αλλα το ποσοστο φυτρωσης που θα εχει ο ασθενης και ποσα απο τον αριθμο των μοσχευματων που θα τοποθετηθουν, ο οργανισμος θα μπορει με την πρωτη φορα να αντεξει. ...

Αυτό ακριβώς λέω Δημήτρη. Το ποσοστό φύτρωσης εκτός των άλλων έχει να κάνει και με την ικανότητα του εκάστοτε οργανισμού να αποκαταστήσει τις βλάβες που προκαλούν οι μικροτραυματισμοί...

danceworld_2001

Well-Known Member
Ακούγονται τα καλύτερα για τον γιατρό αυτό αλλά δεν έχουμε δει ούτε έναν Έλληνα να πηγαίνει εκεί. Το πακέτο τιμής - υπηρεσίας φαντάζει ιδανικό, όμως το feedback μηδενικό, και στην δουλειά μου που μιλάω με Τούρκικα εργοστάσια, βλέπω τις ατέλειες τους, προσπαθούν να περάσουν τρελό image αλλά το στοιχείο του κομπογιαννίτη πάντα θα υπάρχει. Δεν λέω κάτι κακό για τον συγκεκριμένο γιατί δεν έχουμε λόγο να πούμε, ωστόσο δεν μπορούμε να πούμε και κάτι καλό κρίνοντας εκ των αποτελεσμάτων δικών μας μελών μιας και το φόρουμ αυτό ειναι λιγότερο διεφθαρμένο απο ξένα. Ωστόσο, ενώ η εντύπωση που μου σχηματίζεται ειναι άριστη για τις παροχές, τον χώρο κτλ, μας τα χαλάει λίγο στην απίστευτα επιθετική προσέγγιση του πάρε φίνα και ρίξε ένα τόνο γκραφτς, θυμίζει λίγο Χάσον. Μακάρι να πάει έστω και ένας απο εδώ να πάρουμε ένα σωστό και γνήσιο feedback. Πάντως ούτε εγώ θα έριχνα ξανά τοσα grafts σε ένα session, θεωρώ την επιλογή μου λάθος όταν το έκανα και ας είχα 95% επιτυχία, απλά φάνηκα τυχερός στην φύτρωση, στο μέλλον αν έκανα κάτι θα ήταν μέγιστο 2000-2500 μαξ σπασμένα σε 2 μέρες.

John_HDC

Φιλε Δημητρη38 εαν ημουν γιατρος στην θεση του και εβγαζα τα χιλιαδες ευρω που βγαζουν καθημερινα αυτοι δεν θα μπορουσα να δεχτω και την κουτση μαρια που θα ειχε καποιος μαλλι ασβου σαν τον χατζηνικολαου και ισως θα χανε κανα δυο τριχες και με το παραμικρο να πηγαινε στο γιατρο για ψιλου πηδημα.
Ο καθενας με την δουλεια του.Δεν ειναι ολες οι δουλειες το ιδιο.
Εδω ρωτας ενα περιπτερα την ταδε διευθυνση που βρισκεται και μονο οπλο δεν σε βγαζει στο κροταφο.
Αν παρεις ομως τσιγαρα και καμια πορτοκαλαδα απο πορτοκαλια απτο χερακι θα σε παει.

gkast

Active Member
Και τα 5000 grafts σε 2 μέρες και τα 3500 grafts σε 1 μέρα είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ νούμερα.

Πιθανώς με το επιτελείο που έχει ο Erdogan να μπορεί να βάλει και 5000 grafts σε 1 ημέρα. Το θέμα είναι να υπάρχει το υψηλότερο ποσοστό αποδοχής των μοσχευμάτων από τον ασθενή.
Ειναι διαφορετικό να προσπαθεί το σώμα να αποκαταστήσει 10000 μικροτραυματισμούς από το να αποκαταστήσει 7000 ή 5000 ή 2000 κλπ.

Εγώ πλέον (με την όποια εμπειρία έχω) δε θα προχωρούσα σε καμία περίπτωση σε τόσο μεγάλες συνεδρίες...
Συμφωνώ με τροφέα είναι απαγορευτικό νούμερο τα 5000grafts νομίζω πως από εκεί και πέρα παίζεις με την τύχη σου....όπως και τα 3500grafts είναι παρά πολλά σε μια ημέρα .

Μπλουζα